Dodaj do ulubionych

Go Danka, Go!

18.02.12, 20:09
hehe

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/379880,czy-to-juz-koniec-malzenstwa-walesow.html
Obserwuj wątek
    • czterech_pancernych Lechu na Floridu 18.02.12, 20:29
      siedzi w Maimi ,opala sie i pdrywa mlode laski !!!,,ehehehhehhe nic dziwnego ze Danka sie wscieka,sama zostala w Polszu przy garach w kuchni !!

• gula_kopola Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 20:32
        ten nadenty buc tak samo podrywa mlode laski jak i ty hotdog! tylko ze on ma kase a ty jestes golas
        • ratpole Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 20:42
          gula_kopola napisał:

> tylko ze on ma kase

Ale to przeciez byla, albo powinna byc twoja kasa.
          Wy goowniaki, zeby tylko doyebac emigrantom jestescie gotowi sobie reke odgryzc i oko wydlubac hehehe
          • gula_kopola Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 21:02
            nie pie...starszy posterunkowy wy sobie sami wystarczajaco dojebujecie po za tym to powinna byc twoja kasa w koncu pieniazki z USA dostawal i za film banke tez z tamtad zgarnal wiec podziekuj posterunkowy swojemu prezydentowi kto to wtedy byl chyba reagan!
            • czapaiew_pl Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 21:16
              On nie ma prezydenta tylko jest poddanym jej królewskiej mości w ramach komonłelfa to po pierwsze a po drugie ma rację ta szuja Bolek zasłużył na to co go spotkało może też kapował na Danuśkę na SB tak jak niesiołowski na swoją narzeczoną!
              • fuck_u Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 22:04
                ehhehehehehe gula wam lata krapole ze Lechu z jajami do gory lezy na plazach Floridku a wy blazny panszczyzniane musiecie szuflowac snieg na chodniku i wegiel do pieca ,,,hyhyhyhyyhyhyhhyhhhyyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyhyyyhhyyhuhuhhuhuuhuhuhuhuhu

ale wam lyso !!!! hyhyyhyhyyhyhyhhhyhhyhhyhyh
                • czapaiew_pl Re: Lechu na Floridu 19.02.12, 00:32
                  A Bolek to twój bohater?
                  Zawsze powtarzałem żeś SBecka qreff i się nie myliłem. To znaczy pijany major SB wydupczył twoją matkę pod płotem kasyna gdzie dupy nadstawiała!
                  • kup_pan_paszport dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 19.02.12, 00:48
                    Jak wiadomo, oryginalne dokumenty z teczki "Bolka" zostały po prostu ukradzione.

via Lustracyjna bomba tyka w Sejmie - Nasz Dziennik - Polska - Sobota-Niedziela, 18-19 lutego 2012, Nr 41 (4276).
                    • fuck_u Re: dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 19.02.12, 02:48
                      to Czosnek je ukradl albo Czpo,,yeb !!,,ehhehehhehehhehehhhehheheh a dzisiaj ich przywodca lezyna plazach Maimi a oni szufluja snieg przy minus 29stopni C . ,hehheheheh
                      • czapaiew_pl Re: dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 19.02.12, 11:08
                        I co SBecki parchu typowy durny tępy polaczku na emigracji. W bejzmencie na ścianie zdjęcie papieża i Bolka ! Tą swoją miłością do Bolka żeś pokazał jaki jesteś głupi i prymitywny hotdog ty debilu!
                        • donk Re: dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 21.02.12, 19:01
                          heheheheh

Ja nic nie mowiem nic nie mowiem.

heheheheheheheh
                        • filipek.us Co się tak denerwujesz, gliniak? 22.02.12, 03:12
                          Fiolka pavulonu ukoi twoje nerwy.
                          www.myspace.com/video/vid/52356088
                          Ta de­ba­ta telewiz­yj­na mi­ała miejsce w Chica­go w ma­ju 1996 roku po serii demon­stracji Polonii prze­ciw Wałęsie w Chica­go. Wałęsa mu­si­ał chyłkiem i tyl­ny­mi drzwia­mi wchodz­ić do bu­dynków, gdzie w gronie zamknię­tym odby­wały się spotka­nia z nim

za pomocą Spod lady: Druga natura Wyszkowskiego.
                          • filipek.us Re: Co się tak denerwujesz, gliniak? 23.02.12, 01:24
                            mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=52356088,t=1,mt=video
    • warcholski Bolek sie przyznal 20.02.12, 19:40
      zalakowalem ksero, ktos ma orginaly oraz mikrofilmy

www.se.pl/wydarzenia/kraj/walesa-u-olejnik-o-kopii-teczki-agenta-bolka-moga-dostarczyc-lepsze-ksero-na-pania-i-kazdego-z-was_228611.html
      • wcielo_zupe Re: Bolek sie przyznal 21.02.12, 02:52
        jak smiesz obrazac czesc wielkiego czlowieka pana doktora honor causa Lecha Walese! Przeciez to jest potwasz zeby takie lajno wyciagac na swiatlo dziienne!
        • warcholski Re: Bolek sie przyznal 21.02.12, 09:10
          wcielo_zupe napisał:

> jak smiesz obrazac czesc wielkiego czlowieka pana doktora honor causa Lecha Wal
          > ese! Przeciez to jest potwasz zeby takie lajno wyciagac na swiatlo dziienne!

hehe, nie obrazam czlowieka tylko opiniuje fakty " walesajacego sie ciecia Bolka"

Cytat z fimu ponizej:

[i]Uwazam rowniez za wskazane aby dla lepszego zakonspirowania mojej osoby wezwac mnie na emo gdyz inne osoby z tego wydzialu sa zorejentowane w mojej dzialalnosci i w radzie delegatow, i nie wezwanie mnie do komendy moze wzbudzic rozne podejrzenia[i/]
          Podpisano: Bolek

www.youtube.com/watch?v=fPS9ppqMII4&feature=player_embedded
          • wcielo_zupe Re: Bolek sie przyznal 21.02.12, 15:05
            koledzy sa po prostu zlosliwi bo zasdroszcza bolkowi sukcesu. Sam pisales ze ludzie koorwy, nie? To dziala w obie strony.
    • wcielo_zupe Re: Go Danka, Go! 21.02.12, 02:54
      jest ksiazka na necie pani danusi. boje sie napisac jak to sie czyta.
      • rat_canals Re: Go Danka, Go! 21.02.12, 18:57
        przeczytalem pare stron i yebnalem w kat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka