ratpole 18.02.12, 20:09 hehe wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/379880,czy-to-juz-koniec-malzenstwa-walesow.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czterech_pancernych Lechu na Floridu 18.02.12, 20:29 siedzi w Maimi ,opala sie i pdrywa mlode laski !!!,,ehehehhehhe nic dziwnego ze Danka sie wscieka,sama zostala w Polszu przy garach w kuchni !! Odpowiedz Link Zgłoś
gula_kopola Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 20:32 ten nadenty buc tak samo podrywa mlode laski jak i ty hotdog! tylko ze on ma kase a ty jestes golas Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 20:42 gula_kopola napisał: > tylko ze on ma kase Ale to przeciez byla, albo powinna byc twoja kasa. Wy goowniaki, zeby tylko doyebac emigrantom jestescie gotowi sobie reke odgryzc i oko wydlubac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gula_kopola Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 21:02 nie pie...starszy posterunkowy wy sobie sami wystarczajaco dojebujecie po za tym to powinna byc twoja kasa w koncu pieniazki z USA dostawal i za film banke tez z tamtad zgarnal wiec podziekuj posterunkowy swojemu prezydentowi kto to wtedy byl chyba reagan! Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 21:16 On nie ma prezydenta tylko jest poddanym jej królewskiej mości w ramach komonłelfa to po pierwsze a po drugie ma rację ta szuja Bolek zasłużył na to co go spotkało może też kapował na Danuśkę na SB tak jak niesiołowski na swoją narzeczoną! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Lechu na Floridu 18.02.12, 22:04 ehhehehehehe gula wam lata krapole ze Lechu z jajami do gory lezy na plazach Floridku a wy blazny panszczyzniane musiecie szuflowac snieg na chodniku i wegiel do pieca ,,,hyhyhyhyyhyhyhhyhhhyyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyhyyyhhyyhuhuhhuhuuhuhuhuhuhu ale wam lyso !!!! hyhyyhyhyyhyhyhhhyhhyhhyhyh Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Lechu na Floridu 19.02.12, 00:32 A Bolek to twój bohater? Zawsze powtarzałem żeś SBecka qreff i się nie myliłem. To znaczy pijany major SB wydupczył twoją matkę pod płotem kasyna gdzie dupy nadstawiała! Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 19.02.12, 00:48 Jak wiadomo, oryginalne dokumenty z teczki "Bolka" zostały po prostu ukradzione. via Lustracyjna bomba tyka w Sejmie - Nasz Dziennik - Polska - Sobota-Niedziela, 18-19 lutego 2012, Nr 41 (4276). Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 19.02.12, 02:48 to Czosnek je ukradl albo Czpo,,yeb !!,,ehhehehhehehhehehhhehheheh a dzisiaj ich przywodca lezyna plazach Maimi a oni szufluja snieg przy minus 29stopni C . ,hehheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 19.02.12, 11:08 I co SBecki parchu typowy durny tępy polaczku na emigracji. W bejzmencie na ścianie zdjęcie papieża i Bolka ! Tą swoją miłością do Bolka żeś pokazał jaki jesteś głupi i prymitywny hotdog ty debilu! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: dokumenty z teczki "Bolka" zostały ukradzione 21.02.12, 19:01 heheheheh Ja nic nie mowiem nic nie mowiem. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Co się tak denerwujesz, gliniak? 22.02.12, 03:12 Fiolka pavulonu ukoi twoje nerwy. www.myspace.com/video/vid/52356088 Ta debata telewizyjna miała miejsce w Chicago w maju 1996 roku po serii demonstracji Polonii przeciw Wałęsie w Chicago. Wałęsa musiał chyłkiem i tylnymi drzwiami wchodzić do budynków, gdzie w gronie zamkniętym odbywały się spotkania z nim za pomocą Spod lady: Druga natura Wyszkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Re: Co się tak denerwujesz, gliniak? 23.02.12, 01:24 mediaservices.myspace.com/services/media/embed.aspx/m=52356088,t=1,mt=video Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Bolek sie przyznal 20.02.12, 19:40 zalakowalem ksero, ktos ma orginaly oraz mikrofilmy www.se.pl/wydarzenia/kraj/walesa-u-olejnik-o-kopii-teczki-agenta-bolka-moga-dostarczyc-lepsze-ksero-na-pania-i-kazdego-z-was_228611.html Odpowiedz Link Zgłoś
wcielo_zupe Re: Bolek sie przyznal 21.02.12, 02:52 jak smiesz obrazac czesc wielkiego czlowieka pana doktora honor causa Lecha Walese! Przeciez to jest potwasz zeby takie lajno wyciagac na swiatlo dziienne! Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Bolek sie przyznal 21.02.12, 09:10 wcielo_zupe napisał: > jak smiesz obrazac czesc wielkiego czlowieka pana doktora honor causa Lecha Wal > ese! Przeciez to jest potwasz zeby takie lajno wyciagac na swiatlo dziienne! hehe, nie obrazam czlowieka tylko opiniuje fakty " walesajacego sie ciecia Bolka" Cytat z fimu ponizej: [i]Uwazam rowniez za wskazane aby dla lepszego zakonspirowania mojej osoby wezwac mnie na emo gdyz inne osoby z tego wydzialu sa zorejentowane w mojej dzialalnosci i w radzie delegatow, i nie wezwanie mnie do komendy moze wzbudzic rozne podejrzenia[i/] Podpisano: Bolek www.youtube.com/watch?v=fPS9ppqMII4&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
wcielo_zupe Re: Bolek sie przyznal 21.02.12, 15:05 koledzy sa po prostu zlosliwi bo zasdroszcza bolkowi sukcesu. Sam pisales ze ludzie koorwy, nie? To dziala w obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
wcielo_zupe Re: Go Danka, Go! 21.02.12, 02:54 jest ksiazka na necie pani danusi. boje sie napisac jak to sie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Go Danka, Go! 21.02.12, 18:57 przeczytalem pare stron i yebnalem w kat Odpowiedz Link Zgłoś