23.07.12, 18:13
Folksdojcz marzyl o Manhattanie a wyszedl mu Manchatan hehehe

www.tvn24.pl/to-jest-zycie-bez-fikcji-bezdomni-kreca-film-o-sobie,266533,s.html
Obserwuj wątek
    • fvck_u Re: fvck 23.07.12, 21:30
      przecież to polactwo ze wschodu przywiezione tak jak twoi rodzice. Okupujecie Niemiecki Breslau ale jak to polactwo nawet to żeście spiedrdolili skoro żeście na ulicach wylądowali hehehe.
      • ratpole Re: fvck 24.07.12, 04:28
        fvck_u napisał:

> Okupujecie Niemiecki Breslau ale jak to polactwo nawet to żeście spiedrdolili skoro żeście
        > na ulicach wylądowali hehehe.

Breslau to mysmy sobie sami odbudowali, bez tego slunskiego bydla, Achim hehehe

i49.tinypic.com/2u3y73m.jpg
        • fvck_u Re: fvck 24.07.12, 12:03
          he he zarówno w tym Europejskim Bresalu jak i kanadkowym jesteś tylko gościem, nie mile widzianym.
    • polonus5 Re: fvck 24.07.12, 00:01
      20 czerwca 2012
      Pogłębia się sfera ubóstwa – 3 miliony Polaków żyje w biedzie
      . Pierwszy raz, po sześciu latach, wzrosła liczba osób żyjących poniżej minimum egzystencji, czyli poniżej progu, który pozwala na zaspokojenie podstawowych życiowych potrzeb. W ubiegłym roku poniżej tego progu żyło blisko trzy miliony Polaków. Rodziny mają mniej pieniędzy do dyspozycji i muszą ciąć wydatki na jedzenie. W ciągu roku liczba osób dotkniętych skrajnym zubożeniem zwiększyła się o ok. 400 tysięcy.
      • ratpole Re: fvck 24.07.12, 01:48
        polonus5 napisała:

> W ciągu roku liczba osób dotkniętych skrajnym zubożeniem zwiększyła się o ok. 400 tysięcy.

Juz wkrotce nedza dotrze do tych 3/4 swoleczenstwa, ktore zyje z przystawiania pieczontek hehehe
      • fvck_u buahahahaha polonus ty durniu 24.07.12, 12:04
        Mars – czwarta według oddalenia od Słońca planeta Układu Słonecznego. Nazwa planety pochodzi od imienia rzymskiego boga wojny – Marsa. Zawdzięcza ją swej barwie, która przy obserwacji z Ziemi wydaje się być rdzawo-czerwona i kojarzyła się starożytnym z pożogą wojenną. Postrzegany odcień wynika stąd, że powierzchnia planety zawiera tlenki żelaza. Mars jest planetą wewnętrzną z cienką atmosferą, o powierzchni usianej kraterami uderzeniowymi, podobnie jak powierzchnia Księżyca. Występują tu także inne rodzaje terenu, podobne do ziemskich: wulkany, doliny, pustynie i polarne czapy lodowe. Okres obrotu wokół własnej osi jest niewiele dłuższy niż Ziemi i wynosi 24,6229 godziny (24h37m22s). Na Marsie znajduje się najwyższa góra w Układzie Słonecznym – Olympus Mons i największy kanion – Valles Marineris. Gładki obszar równinny Vastitas Borealis na półkuli północnej obejmuje 40% powierzchni planety i może być pozostałością ogromnego uderzenia[1][2]. W przeciwieństwie do Ziemi, Mars jest geologicznie i tektonicznie nieaktywny.
    • ratpole Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 07:49
      hehehe

"Majątek Łapickiego
      Gdyby Andrzej Łapicki (?88 l.) urodził się w Stanach Zjednoczonych, byłby hollywoodzkim gwiazdorem. Mieszkałby w okazałej rezydencji w Beverly Hills, a w jego garażu stałoby kilkanaście limuzyn. Ale nawet na polskie warunki majątek aktora skromny nie był. Dorobił się pięknego 3-pokojowego mieszkania o pow. 57 mkw. na warszawskim Mokotowie wartego około 600 tysięcy złotych i citroena C1 za 25 tys. zł. Jego konto też nie świeci pustkami. Łapicki był czynny zawodowo niemal do śmierci. W ostatnich latach pisał felietony, grał w teatrze, występował w serialu "M jak miłość". A na dodatek dostawał tantiemy. Rocznie wynosiły około 20 tys. zł. Majątek i oszczędności można oszacować na mniej więcej milion zł."

Chyba mnie gul zabije.
      Bosze, czemus nie uczynil mnie wybitnym bulwiaczym aktorem? hehehehe

www.se.pl/wydarzenia/kraj/kamila-lapicka-wyrzucila-rzeczy-meza-na-smietnik-zdjecia_270076.html
      • warcholski Re: Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 08:19
        ratpole napisał:

> Chyba mnie gul zabije.
        > Bosze, czemus nie uczynil mnie wybitnym bulwiaczym aktorem? hehehehe

od razu mnie sie nasunela ta sama mysl: cytuje:

Czy ja dobrze rozumiem, że Wasz fotograf poszedł do śmietnika, wysypał zawartość worków, które wyrzuciła Kamila i zrobił zdjęcia??? No dobra, jestem w szoku...

co za redktorskie poswiecenie w zdobyczy materjalow...czy moze mysleli ze znajada zloty zegarek "pobieda" ?
      • fvck_u Re: Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 12:06
        widzisz ratpole to że jesteś dziad to wina tego że się nie urodziłeś w Hollywood tylko we Wrocławiu hehehehe
        • ratpole Re: Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 16:11
          fvck_u napisał:

> widzisz ratpole to że jesteś dziad to wina tego że się nie urodziłeś w Hollywoo
          > d tylko we Wrocławiu hehehehe

Achim, czy ty jestes pewien, ze sie urodziles na Slunsku, bo mnie te kolory patrza na Dzikie Pola. Tak troche blizej Mongolii. Stamtad nie ma jak sie dostac do Wroclawia jak tylko na lufie T-34 hehehehe

i49.tinypic.com/2rzpfcx.jpg
          • fvck_u Re: Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 22:16
            te ukrainiec zo łezka się w oku zakręciła a harmonia spadła hehehehe
            • ratpole Re: Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 22:50
              fvck_u napisał:

> te ukrainiec zo łezka się w oku zakręciła a harmonia spadła hehehehe

Mnie na tym zdjeciu nie ma, ale widze jakies 2/3 twojej rodziny. Poznaje po tych sowieckich ryjach z bazy Krasnoj Armii na Dolnym Slasku. To dlatego chcecie autonomii? hehehe
              • fvck_u Re: Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 22:56
                he he he durniu nie masz bladego pojcia o Śląsku większość tych z RAŚ to są takie mongoły jak ty przywiezione zza Buga Ten ich Gorzelik to Gorol My nie chcemy żadnej autonomii my chcemy powrotu do Niemiec!
                • ratpole Re: Prawie jak prezes zlewni mleka 24.07.12, 23:05
                  fvck_u napisał:

> he he he durniu nie masz bladego pojcia o Śląsku większość tych z RAŚ to są tak
                  > ie mongoły jak ty przywiezione zza Buga Ten ich Gorzelik to Gorol My nie chcemy
                  > żadnej autonomii my chcemy powrotu do Niemiec!

Jestem wczonsnienty twojom antypolskosciom.
                  I gupotom.
                  Jak mnie polactwo nie pasilo to od niego ucieklem po prostu hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka