mcov
12.08.12, 05:09
Bulwiackie biznessmeny, heheheheheheh
Agusia (na lokacie 200 tys., kończy się w październiku) dowiaduje się: Czy możemy coś zrobić i gdzieś się zgłosić, żeby odzyskać te pieniądze? Żeby ktoś dla nas to zabezpieczył. Wiem, że naiwne, ale może możemy coś już teraz zrobić?
MA (ok. 268 tys. w lokatach) pisze: Ja swoje 28 tys. powinnam otrzymać 26 lipca, do dzisiaj nie otrzymałam. Prócz tego mam w AG jeszcze kilka lokat o łącznej wartości 240 tys. Proszę o pomoc jak te pieniądze odzyskać, bo nerwy nie dają mi spokoju.
Pieczarkarz (ponad 11 tys. zł + 30 tys. zł rodziców) przyznaje, że zjadają go nerwy: Mam lokatę w Amber Gold która kończy się 24 września na 11 tys. zł. Po 24 września kwota ok. 11,6 tys. zł ma być przelana na moje konto. Zaczynam w to wątpić.
Piotr (czeka na ponad 20 tys. zł): Wypłata powinna wpłynąć na konto 17 lipca. Co potrzebne jest do zgłoszenia na policję?
Rafter: Moja lokata skończyła się 16 lipca i nadal nie mam pieniędzy na koncie. Nawet nie idzie się do nich teraz dodzwonić. Co za cholerni gnoje. Mijają już dwa tygodnie od końca i sam nie wiem czy dostanę pieniądze. Czy komuś coś wypłacili?
Rafal na to wprost: Nie wypłacili i nie wypłacą.
wyborcza.pl/1,75248,12294718,_Dlaczegos_biedny__Bos_glupi___Klienci_Amber_Gold.html