Dodaj do ulubionych

mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TVN

11.08.04, 09:52
Dzisiaj, o 20:45 polskiego czasu, odbędzie się mecz eliminacji Ligi Mistrzów
tych drużyn... może być ciekawiewink (to żart!)
ja szczęśliwie mam TVN. Zapraszam jak ktoś nie mawink
Trzymajmy kciuki...żeby chociaż dużej siary nie byłowink
Obserwuj wątek
    • ewka2004 Re: mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TV 11.08.04, 12:44
      Jagienko, a jak to sie dzieje ze szczesliwie masz TVN ? My tez mielismy, ale od
      1 lipca nie mozemy odbierac (z satelity). Jak to robisz ? Pozdrawiam, Ewka
      • jagienkaa Re: mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TV 11.08.04, 13:00
        Ewa,
        Ja zrobiłam tak jak podaje lolka w tym linku:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=13868033&a=13868033
        z tym że jeszcze nie sprawdzałam od powrotu czy nadal działa!!!
        • lolka11 Re: mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TV 11.08.04, 13:45
          Hei Jagienka,

No wlasnie, mozesz sprawdzic czy masz TVN, bo u nas, jakies 3 tyg. temu zabrali
          na amen, a tak sie cieszylam....

Dorota
          • jagienkaa Re: mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TV 11.08.04, 14:12
            no faktycznie, jak wyjechałam do Polski musieli zabrać, właśnie spędziłam
            godzinę na necie i przed tv żeby jakoś coś złapać i nic sad((( strasznie jestem
            zła, tak się napaliłam na ten mecz jak szczerbaty na suchary...buusad(
            • lolka11 Re: mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TV 11.08.04, 14:13
            • lolka11 Do Jagienki 11.08.04, 14:15
              Ja tez sie zalamalam, nie wspomne o mojej mamie, ktora byla u nas kilka
              miesiecy. Zabrali TVN-y, ale jakis durny TVN Style nam sie zlapal. Po co mi to?
              Ah, szkoda....Dobrze, ze sa Polsaty...
              Ale juz nie obejrze "Na Wspolnej".... ani Faktow, ani "Uwagi".....

Dorota

PS A skad jestes?
              • jagienkaa Re: Do Jagienki 11.08.04, 14:35
                Polsatu też nie mamsad mam kurczę teraz TV Polonie, Mango24, TVN Style, Vivę
                Polska, TV5 i jakieś badziewia...
                mieszkam w Anglii! Tyle kurczę nas kosztowała ta antena żeby sobie teraz
                powtórki z Małysza po raz 1290 oglądać.
                • lolka11 Re: Do Jagienki 11.08.04, 14:39
                  Sluchaj, sproboj wbic te czestotliwosci
                  Hotbird 1-5, 11413Mhz, 6200 Ms/s, 7/8 Horisontal.

Ja tez nie mialam Polsatu jeszcze 5 miesiecy temu, ale gdzies znalazlam namiary
                  i sie udalao. Na automatycznym skanowaniu nic nie lapalo, a na manualnym SA...

Pozdrawiam
                  Dorota z Norwegii.
                • mpp8 Re: Do Jagienki 11.08.04, 16:38
                  Hej,
                  ja mam Cyfre+ przywieziona z Polski-nie jest to wedlug Cyfry nielegne, ale coz-
                  i mam wszystko 3 kanalyTVP, TVN, Plus, Polonie TVN4,7 itp.a placi ktos za
                  Ciebie raz do roku w Polsce! Czesc

> Polsatu też nie mamsad mam kurczę teraz TV Polonie, Mango24, TVN Style, Vivę
                  > Polska, TV5 i jakieś badziewia...
                  > mieszkam w Anglii! Tyle kurczę nas kosztowała ta antena żeby sobie teraz
                  > powtórki z Małysza po raz 1290 oglądać.
                  • jagienkaa Re: Do Jagienki 11.08.04, 17:32
                    a ile Cię ta przyjemność rocznie kosztuje i w ogóle jak to się załatwia?
                    • mpp8 Re: Do Jagienki 11.08.04, 17:45
                      W Polsce idziesz do puktu Cyfry i zamawiasz zestaw(my mielismy najpierw
                      zamontowany w Polsce, a potem zdjelismy i zabralismy najpierw do "Ladka" a
                      teraz do Genewy,ale sadze ze mozna tylko kupic i nie instalowac).Najlepiej
                      poczekac na promocje.Wybierasz pakiet kanalow i w zaleznosci od ilosci placisz-
                      my mamy wersje chyba druga od gory i placimy rocznie 900zl czyli ok.150L -
                      zgadza sie? dawno juz nie przeliczalam..
                      Trzymamy kciuki za naszych dzisiaj!!!
                      Pozdrowienia!
                      PS. fajnie podtrzymujesz wiezi londynskich Mam-szkoda ze jak my bylismy w L, to
                      o tym nie wiedzialam.Inna rzecz ze wtedy nie bylam jeszcze Mama.....
                      hej,hej
                      • jagienkaa Re: Do Jagienki 11.08.04, 18:37
                        Dzięki za infowink
                        nie wiem czy można kupić dekoder jeśli się nie chce kupić talerza... może
                        kiedyś sie zapytam jak to wygląda jak będe w Polsce.
                        Co do podtrzymywania więzi, to nie tak do końca, bo dziewczyny z Londynu same
                        się "podtrzymują" a ja przecież nawet w BLondynie nie mieszkam!
                        Jest jeszcze forum "Kobieca Polonia".
                        • lolka11 Re: Do Jagienki 11.08.04, 18:48
                          A probowalas zlapac Polsat jak ja ci mowilam.
                          Ja nie mam karty Cyfty+ ani innej.

Dorota
                          • jagienkaa Re: Do Jagienki 11.08.04, 18:51
                            jeszcze nie, za chwilę, bo na razie to się zdenerwowałam na to satelitarne
                            stare pudłowink i talerz teżsmile) ale już sobie zapisałam polaryzację. NApiszę
                            potem czy działa.
                            • lolka11 Re: Do Jagienki 11.08.04, 19:12
                              Powodzenia, powinno dzialac.....

Dorota
                              • kingaolsz Re: Do Jagienki 11.08.04, 20:23
                                A ja caly czas mam TVN i to z takiego dekodera zwylkego i talerza ( zestaw za
                                £25).
                                11,487MHz polaryzacja V to jest to co moge przeczytac, nie mamy innych ustawen
                                ( z reszta z takich tez mysmy ustawiali jak nam znajomi podali), aha i talerz
                                jest ustawiony na poludniowy-wschod ( bardziej w strone wschodu).
                                Ale mecz jest kodowany i tak, hihihi, to sie TVN wymadrzyl wink

Pozdr
                                Kinga
                                • amicka Re: Do Jagienki 11.08.04, 20:47
                                  Czesc dziewczyny!
                                  ja tez mam zwykly(analogowy) i do tego bardzo kiepski w odbiorze TVN, ale wciaz
                                  mam!Tez czekalam na mecz i bardzo sie rozczarowlam, ze niedostepny droga
                                  satelitarna....Mam nadzieje, ze nasi sprawia nam na przekor wszystkiemu mila
                                  niespodzianke i moze nawet strzela jakas bramkesmileTrzymajmy kciuki!!
                              • jagienkaa Re: Do Jagienki 11.08.04, 21:12
                                Polsat nie działasad
                                zmieniam układ satelity, może coś się zmieni - nawet żadnego hiszpańskiego
                                programu nie mogę znaleźć.
                                Moja mama oczywiście ogląda i pisze mi smsy, na razie to bardzo brzydko się
                                wyraziła na sędziego ale stwierdziła że nie jest tak źle i ładny mecz.
                                • jagienkaa Wisła 0 : Real 1 11.08.04, 22:19

• jagienkaa Re: Wisła 0 : Real 2 11.08.04, 22:37
                                    90. minuta. Oby to już był koniec meczu!
    • aniaheasley Re: mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TV 12.08.04, 10:33
      Na pocieszenie dodam, ze chociaz mam dzialajace tvn i ogladalam przedmeczoy
      program o tym jak narzeczona bramkarza Wisly siedzi u fryzjera, to w momencie
      kiedy nadeszlo 'laczymy sie ze stadionem' nagle ukazala sie plansza 'mecz
      niedostepny droga satelitarna', moglam tylko sluchac transmisji.
      • mpp8 Re: mecz Wisła Kraków - Real Madryd dzisiaj na TV 12.08.04, 11:35
        Z tego wynika ze jednak Cyfra+ gora, my mecz obejrzelismy-wynik jaki
        jest...kazdy widzi.
        inna rzecz ze w Polsce placi sie ten abonament radiowo-telewizyjny, a i tak
        mecz nadaje telewizja komercyjna....
        Milego dnia
        Pozdrowienia
        • lolka11 Do mpp8 Cyfra+ 12.08.04, 11:57
          A ty masz tez dekoder cyfry czy tylko karte? Jesli dekoder, to na jakiej
          zasadzie on dziala, zgrywa sie go z satelita czy osobno?

D.
          • mpp8 Re: Do mpp8 Cyfra+ 12.08.04, 12:18
            No wiec tak, mam dekoder z karta, ale jak to dziala pojecia nie mam.Sadze
            jednak ze zgrywa sie to z satelita, ale napisze Ci wieczorem jak zapytam
            ksiecia malzonka.
            Pozdrowienia ze Szwajcarii
            • mpp8 Re: Do mpp8 Cyfra+ 14.08.04, 20:00
              Potwierdzam powyzsze.
              pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka