jedna_z_was 02.09.04, 16:43 Poszukuje jakis informacji o jednym hotelu a nie znam jego nazwy tylko mam telefon. Czy ktos moglby mi pomoc. Sprawa troche pilna. Numer hotelu 846-671- 46-65. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa Re: CHICAGO 02.09.04, 16:54 NPA Code Search Information Below are the search results for NPA: 846 General Information Type of Code: General Purpose Code Is this code assignable: Yes If not, why: Geographic(G) or non-geographic(N): G If non-geographic, usage: Is this code reserved for future use: Yes Is this code assigned: No Is this code in use: N Status: In service date: Planning Letter(s): Geographic Code information Location: Country: For a map of this NPA, please consult this planning letter: Time Zone: Parent: Is this an overlay code: No Overlay Complex: Jeopardy: No Relief Planning in Progress: No Dialing Plan for this NPA Standard Permissive Home NPA Local Calls: Foreign NPA Local Calls: Home NPA Toll Calls: Foreign NPA Toll Calls: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna_z_was Re: CHICAGO IP: 195.116.92.* 03.09.04, 16:47 nic z tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: CHICAGO IP: *.cwshs.com 03.09.04, 16:59 to znaczy ze kierunkowy jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Pardon, przetlumacze na ludzki jezyk : 03.09.04, 17:03 Is this code assignable: Yes area code, czyli numer kierunkowy jest do wykorzystania Is this code reserved for future use: Yes numer jest zarezerwowany dla wykorzystania w przyszlosci Is this code assigned: No Is this code in use: No ten numer nie jest aktywny ►ergo : takiego numeru nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubble Re: CHICAGO IP: *.client.comcast.net 04.09.04, 03:30 Nie ma kierunku 846 w Chicago. Pewnie chodzi ci o 847..Wpisz numer tak 1-847- 671-4665 wejdz na Google albo Yahoo i tam sobie poszukaj tego hotelu. A tak na marginesie to ten hotel nie bedzie w Chicago tylko w suburbs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: CHICAGO IP: *.proxy.aol.com 04.09.04, 13:50 jak chcesz sprzatac to mozesz u mnie za 5 i free sex Odpowiedz Link Zgłoś