august2 06.09.04, 17:26 Happy LABOR DAY! Oczywiscie dla wszystkich legalnych pracownikow w USA. Czas szykowac barbeque... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sromowiec i zalac paly zeby nie myslec w co zesmy sie 06.09.04, 17:38 wyebali. Jedno piwo dobre, szesc piw lepiej, a dwanascie to juz wlasna zona za modelke moze robic, oczywiscie dla nas tylko bo sasiad nie dalby dolara za jej przywiedle wdzieki. Jest to rocznica naszej osobistej glupoty do ktorej nie chcemy sie przyznac. Jest to rocznica osobistej kleski no ale do tego etapu trzeba dojrzec. Zawsze jest grill przy ktorym mozna poudawac ze cos dla kogos jeszcze znaczymy. Ide sie odlac za wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
august2 Re: i zalac paly zeby nie myslec w co zesmy sie 06.09.04, 18:02 czy pracujesz nielegalnie ze masz takie frustracje? Zawsze chyba mozesz wrocic do kraju.. Odpowiedz Link Zgłoś
sromowiec wrocic? A tam lepiej? 06.09.04, 18:36 Nie wiem jak wy szczesliwi podawcze budweisera dla gawiedzi w dniu Swieta Pracy (to taki Pierwszy Maja, nie? Ano, niech wam sie swieca (swienca)). Caly wyjazd mial na celu jedno: zycie w normalnych warunkach i co macie te normalne warunki? Augusto zarzuca mnie impertynencja w rodaju ze jestem froostratem. To jest taka naklejka jak sie komus chce przyyebac, rodem z godzinki biblijne w szkolce niedzielnej. Drugie takie dobre to 'why are you angry? Am I angry? Am I froostrated? I am only talking what you are thinking. Ide sie odlac po raz drugi za wasze zdrowie. Mam chyba za mocno wysluzona kutasine. Odpowiedz Link Zgłoś
balsamic Re: wrocic? A tam lepiej? 06.09.04, 18:39 cmok_wawelski a na tym forum bardziej znany jako MIRKO. Obecnie uzywajacy nika "sromowiec" Odpowiedz Link Zgłoś
august2 Re: wrocic? A tam lepiej? 06.09.04, 19:05 ..nie wiem czy ilosc piwa czy moje pytanie nie bylo czytelne.. Pytalem sie po prostu czy pracuje nielgalnie, gdyz w jego pisaniu jest frustracja.. Odpowiedz Link Zgłoś
sromowiec Re: wrocic? A tam lepiej? 07.09.04, 04:11 pracuje legalnie i co to zmienia? Widze ze zastanowiles sie and moimi slowami- to dobrze ze chociaz jedna osoba. Co ciekawsze nie zostalem tu nawet przez nikogo obluzgany - samie wiecie ze ja tylko pisze na glos co wy myslicie. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: wrocic? A tam lepiej? 07.09.04, 04:51 sromowiec napisał: - samie wiecie ze ja tylko pisze na glos co wy myslicie. hehe, nie, piszesz na glos to co sam myslisz... a'propos jakze popularnego od ostatnich -nastu lat w polsce "wrzucania czegos na grilla" ---> przynajmniej raz rodacy, podkradli od bardziej cywilizowanych narodow cos pozytecznego...hehe , gdyby nie emigracja biedoty, dalej w tym pieknym krajy jedzono byt tylko gotowana kapuste z czerstwym chlebem. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: wrocic? A tam lepiej? 07.09.04, 05:01 balsamic napisała: > cmok_wawelski a na tym forum bardziej znany jako MIRKO. > Obecnie uzywajacy nika "sromowiec" eee nie...za durny na naszego mirona mironovich (hehe) nie ze "nasz" zyd- bialorusin-tulacz, to jakis "kagan" oswiecenia... ale temu tutaj matolowi...brakuje tego jadu, tej werwy w osrywaniu swojego trailera... Odpowiedz Link Zgłoś
sromowiec a imie jego 40 i 4, specjalna poczta do jot-23 07.09.04, 08:30 zaklad skurwysynu ze nic zlego juz pod tym postem i zadnym moim innym nie napiszesz... sprobuj tylko zlamasie. Ja natomiast moge ci powiedziec ze jestes kmiotem z malej wiochy i probujesz leczyc kompleksy aby zapomniec o codziennosci. Ciebie sie to tez dotyczy. O, that will be some fight, that I promise you. Watch Fire. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: a imie jego 40 i 4, specjalna poczta do jot-2 07.09.04, 15:26 sromowiec napisał: > zaklad skurwysynu ze nic zlego juz pod tym postem i zadnym moim innym nie > napiszesz... > > hehe JASNOWIDZ! przewidziales psi hujv dokladnie, ze nie bedzie mi sie chcialo marnowac czasu na takie bzdety! au revoir! zlamasie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś