baloo1 16.04.02, 10:45 Przeciez na innych stronach Forum "GW" , takie ekscesy , jak ten, ktory zaprezentowal przed chwila niejaki "goszysta" - sa natychmiast karane banem ... Dla takiego scierwa nie powinno tu byc miejsca ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cariño Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? IP: 193.133.143.* 16.04.02, 11:06 moze da sie jakos ich powiadomic? A moze skontaktowac sie z adminem z innego forum? Poszperam, bo miarka sie przebrala Cariño baloo1 napisał(a): > Przeciez na innych stronach Forum "GW" , takie ekscesy , jak ten, ktory > zaprezentowal przed chwila niejaki "goszysta" - sa natychmiast karane banem .. > . > > Dla takiego scierwa nie powinno tu byc miejsca ... > > Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? 16.04.02, 11:20 Carino, Admin jest jeden dla calego Forum "GW" - niejaka maas. Juz pobieglem na skarge ;o) i wstukalem sie na Forum o Forum... jak chcesz, mozesz sie dopisac ... inni tez Moze przy okazji dobiora sie do dupy takze innym psycholom ... swoja droga, jak sie komus odwiazuje kaftan, to nie powinno sie tego robic w poblizu komputera ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
bf Szwajcarska cnota: "uprzejmie donosze" 16.04.02, 22:54 Witaj Baloo, ta Szwajcaria to chyba kraj szyty na miare takich donisicieli jak Ty i ja! Jeszcze mieszkajac w Polsce pisywalem donosy na przeternimowane w serki w hipermarketach i opisywalem w "Gazecie" absurdalne historie z zycia konsumenckiego. A tu sie okazuje, ze Twoja postawa obywatelska tez niczego sobie. Co z naszych dzieci wyrosnie?! baloo1 napisał(a): > Admin jest jeden dla calego Forum "GW" - niejaka maas. Juz pobieglem na > skarge ;o) i wstukalem sie na Forum o Forum... > jak chcesz, mozesz sie dopisac ... inni tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baloo1 Re: Szwajcarska cnota: do bf IP: 194.230.254.* 17.04.02, 02:41 Nie wiem , co z moich wyrosnie .... Ja w kazdym razie nigdy jeszcze nie mialem okazji wykazac sie "obywatelska postawa" - to tutaj byloby raczej porownywalne z wolaniem na bramkarza, zeby wyprowadzil albo uciszyl goscia .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? 16.04.02, 22:17 a gdzie to Forum o Forum??? huh? POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? 16.04.02, 22:38 forum o forum jest na stronie glownej, po prawej stronie. niestety, nie zawsze dziala - Mass czesto nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? 16.04.02, 22:41 Roseanne- dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? 17.04.02, 02:24 a moze traktowc goszyste jako curiosum? Przeciez widac wyraznie, ze nie jest facet glupi tylko troche sfrustrowany, a wiec kto mu pomoze, jak nie my rodacy? Niemcy mu pomoga? My to chociaz rozumiemy te jego wyskoki...ze cos tam nie tak jak trzeba u niego. A moze nie jest knformista i to nam chcial przekazac? Nie wiem, ale cos mi tu sie kolacze o wolnosci slowa... Mialem dzis fajny dzien i diete szlag trafil bo znalazlem zeberka wolowe w sosie BBQ i jest mi bardzo dobrze... goszysto, napisz jakas ladna notatke do naszych pan... mnie sie zawsze oplacilo byc grzecznym... przynajmnie z pozoru...oplacilo... Brakuje mi 50-tki tej z czerwona kartka. Mam tylko Everclear... i wormwood! Niech zyje rozpusta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baloo1 do drapieznika - o wolnosci slowa IP: 194.230.254.* 17.04.02, 02:39 Drapiezniku , zajrzyj w 2 miejsca : 1) "zasady Netykiety" 2) Osla lawka - watek o kareli ... (To pierwsze mozsz wlasciwie sobie darowac ) Potem napisz cos o wolnosci slowa oraz o tym, jak te dwie rzeczy maja sie do siebie ... "Goszysta w sumie nieglupi, tylko troche sfrustrowany" ... tiaaa .. obawiam sie jednak, ze nasze panie nie wyczekuja kartki od niego ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: do drapieznika - o wolnosci slowa IP: *.client.attbi.com 17.04.02, 03:06 IMHO: kazdy ma prawo pisac co chce! Nawet jakby to byly najgorsze "..." wole zeby decyzja o tym czy to przeczytam czy nie nalezala do mnie. Jezeli ktos sie poczuwa do "uszczuplonych dobr" to chyba mozno sadownie zalatwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: do drapieznika - o wolnosci slowa IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 17.04.02, 03:58 jesussssss co za szmata z tego goszysty......... Ludzie wolnosc slowa a obrazliwe slowa - to dwie odrebne sprawy i naprawde nie musza miec ze soba nic wspolnego. mam nadzieje, ze Karelia nie przejela sie debilem i jutro rozweseli mnie jak co rano ))) Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik o wolnosci slowa 17.04.02, 07:01 to wszystko prawda. Aniutek ma prawo nazwac goszyste szmata albo gorzej, a goszysta wykorzystal okazje i wybral to 'gorzej'. Widzialem gdzies forum, na ktorym pod kazdym watkiem pisze: jak ktos nie stosuje sie do etykiety to pisac tu i tam. Mnie zrobilo sie zimno po takim przeczytaniu, jak zdalem sobie sprawe, ze moglaby taka klauzula byc i w gazecie. Tu widze madrosc gazety, ze tak nie jest. Popatrzcie na przeszle watki: byli rozni i odeszli w niebyt. A niektorych gniewnych porobili sie fajni forumowicze. Ja w takim 'rebel' jak goszysta widze potencjal, mimo ze bylo ostro, ale kto tam sobie takie cos bierze do serca??? Przeciez wiadomo, ze to sie nie klei co on napisal. A nawet zeby napisal, to tez jest jakas 'satyra' w celu wlozenia kija w morwisko ku uciesze niektorych. Czy mnie to ucieszylo? Nie, nawet nie doczytalem do konca. Pelno takich watkow bylo i bedzie, ale potencjal w goszyscie widze. On ma jakis punkt widzenia ktorego nie uchwycilem, bo nigdy nie moglem prejsc do konca jego tekstu. A ile razy mnie nawciskano czy wam?? Baloo to sie nawet niezle z tych pomowien wybronil. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 do drapa 17.04.02, 09:16 przed czym ja sie wybronilem ??? jako zywo, nie pamietam, zeby ktos sie mnie czepial (na razie, bo jakwiadomo, co ma wisiec - nie utonie) Pozdro Baloo PS : nadal sie nie zgadzam ... goszysta i potencjal ??? Potraktujmy to jako zart.... Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Baloo 17.04.02, 15:05 z kazdego ataku. Nie pamietam zeby ktokolwiek cie ktos przegadal uzywajac normalnego jezyka... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo 17.04.02, 15:22 Jako zywo, nie pamietam , aby ktos mi tu otwarta wojne wypowiedzial ... zapewne ludzie traktuja poblazliwie dzieci specjalnej troski ;o) Jak pogrzebie w pamieci, to tylko niejaka Lexi kiedys mnie od federastow , ale uczynila to tak mimochodem, elegancko i ze znakiem zapytania ... a teraz to my sie z nia tak pieszczochujemy, ze to az nieprzyzwoite i w ogole Wzajemna Adoracja , lizanie i monosylaby , jak stwierdzila pewna Bardzo Zacna Osoba ;o) Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: o wolnosci slowa do Michala 17.04.02, 09:08 Jak ja moge wybrac czy czytac czy nie jezeli typ pisze pod roznymi nickami. Dopiero jak przeczytam to wiem ze to ten sam osobnik. Zreszta nie o to mu chodzi. On pisze to dla innych nie dla osoby ktora bluzni. Jak moge wybrac zeby inni nie czytali plugastwa o mnie? Gdze moja wolnosc? Ograniczenie wolnosci slowa jest jego celem, tylko dlatego on to robi. Sadzic sie??? Kogo? Gdzie? Imie goszysta nazwisko eskimos albo palme. Miejsce zamieszkania forum GW itd Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: o wolnosci slowa do Michala / do szwedki 17.04.02, 09:14 wlasnie mialem to samo napisac - wyprzedzilas mnie .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: o wolnosci slowa do Michala / do szwedki 17.04.02, 09:33 eeeee nie bede sie wloczyc po sadach z groszem, tak nisko jeszcze nie upadlam. Najgorsze , co mnie ubodlo , to to: 1. ublizal Bogu ducha winnej kobiecie , czyli szwedce, ktorej nawet butow czyscic nie wart. 2. te jego pomyje nawet nie byly oryginalne, ot powielone "brudne" wyrazy. zupelny brak fantazji , niestety. Mozna komus nawciskac, ale z :inteligencja , humorem,z tym blyskiem w oku, jaki niektorzy przedstawiciele tego slicznego Phorum maja )). Nie bede wymieniac ,ktorzy, bo znowu narobie bigosu , ze niby jednych faworyzuje, innych nie , jedni mi sie bardziej "podobuja", inni mniej, nie o to chodzi. Drap , jak Cie lubie i szanuje , tak dyskutowalabym z Twoimi tezami. Jak juz wspominalam, mnie tam moga nawciskac, woda po gesi, o ile jest to opakowane w odpowiedni papierek, moze byc bez wstazeczki Ale po co ciagal moja Mame? Zna ja?Czy co?. SORRY, mialam sie nie wypowiadac i skonczyc ten "kloaczny" temat, ale skoro sprawa sie kreci dalej, to uwazalam za sluszne cos dorzucic w mysl hasla : Nic o nas bez nas))) Oj , aniutku -szalaputku, czym ja Cie rozwesele???Moze tak: przychodzi baba do lekarza...eeee to juz bylo Pozdrowienia K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: o wolnosci slowa do Michala IP: *.tiaa-cref.org 17.04.02, 15:43 Droga Pani _Szwedka! Ja rozumie ze to nie jest przyjemne. Sam wielkorotnie otrzymalem "niepochlebne recenzje" od forumowiczow na GW i w innych miejscach, tylko taki niewybredny jezyk swiadczy o braku argumetow no i mamy Szwedka 1 : Goszysta 0. Pozatym wydaje mi sie ze nie warto zabiegac o szacunek ludzi, ktorzy wieza w to co napisane na forum, nawet jezeli autorem jest taki autorytet jak nie odzalowany psyhik! _szwedka napisał(a): > Jak ja moge wybrac czy czytac czy nie jezeli typ pisze pod roznymi nickami. > Dopiero jak przeczytam to wiem ze to ten sam osobnik. Prpopnuje na to spojzec z inny strony. Jezeli jego wypowiedzi byly by niedostepne dla wszystkich, nikt nie mial by prawa wyboru. Moj postulat to filtr, o ktorym tu juz wczesniej rozmawialismi. Jezelie zablokujesz dany IP to juz nie wazne pod jakim nickiem on pisze. > Zreszta nie o to mu chodzi. On pisze to dla innych nie dla osoby ktora bluzni. > Jak moge wybrac zeby inni nie czytali plugastwa o mnie? Gdze moja wolnosc? > Ograniczenie wolnosci slowa jest jego celem, tylko dlatego on to robi. Ja rozumie wolnos tak ze kazdy moze powiedziec co uwaza za stosowne. Jak sama widzisz wiekszosc ludzi sie orientuje ze p. Goszysta delikatnie mowiac nie ma pojecia o niczym. Taki nowy pan z ULM . Reasumujac nie ma sie czym przejmowac. A twoja wolnosc to prawo napisania tego co ty myslisz. > Sadzic sie??? Kogo? Gdzie? Imie goszysta nazwisko eskimos albo palme. Miejsce > zamieszkania forum GW itd Oczywiscie GW jezli uwazasz ze zawinili w swietle prawa. A pozatym p. Goszysta nie jest anonimowy, mozna go zidentyfikowac i pociagnac do odpowiedzialnosci jezli zlamal prawo. Tylko chyba nie warto sie brudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don_bmw Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? IP: *.netcom.ca 17.04.02, 15:37 Bioronc pod uwage poprawke na IQ wsrod tych co uciekli z Kraju oraz fakt, ze Polacy ich olewaja cieplym moczem ... Co kogo w Polsce obchodza bzdety pisane przez zdrajcow Narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend pozdrowienia dla pretensjonalnego faszysty IP: *.nas.onetel.net.uk 24.04.02, 10:58 ten watek sporo tlumaczy...nieprawdaz pBalon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend slaba pamiec.. IP: *.nas.onetel.net.uk 24.04.02, 11:10 oto co stoi na przeszkodzie panskiej swiadomosci! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 theend - dziekuje ci ... 24.04.02, 12:27 Popatrz, popatrz .... teraz dopiero do mnie dotarlo, ze zaistniales na tym Forum (wraz ze swoim "pozegnalnym" postem ) nazajutrz po tym, jak niejaki goszysta zniknal, skasowany przez Admina... Dzieki za przypomnienie ... Nie mam zamiaru bawic sie w detektywa - zostawiam to innym , niech inni rozszyfrowuja cyferki goszysty , bo dla mnie istnieje jeszcze jakies zycie poza Forum ... Jesli jestes ta sama osoba , to bardzo sie ciesze,ze choc troche utrudnilo ci to zycie (moze musiales szukac innego providera - az nie smiem miec takiej nadziei). Podtrzymuje to , co napisalem w pierwszym i innych postach dotyczacych goszysty - jesli to ty, to okazalo sie, ze jestes nie tylko szczeniakiem, ale rowniez psychopata (czego powoli zaczynalem sie domyslac). poniewaz schizoli omijam szerokim lukiem, jak gowno na sciezce - jest to moj ostatni post adresowany bezposrednio do ciebie.... a na razie zazyj leki i sie wyluzuj ... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: theend - dziekuje ci ... IP: *.fastres.net 24.04.02, 20:22 I w dodatku podoierdalacz.............!!!!!!!!!!!!! Prosze,prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: theend - dziekuje ci ... IP: *.nas.onetel.net.uk 24.04.02, 22:48 OJ BALON ZAMIAST ZAMKNAC PYSK I PODKULIC OGON TO TY DALEJ SKACZESZ!? > Popatrz, popatrz .... > > teraz dopiero do mnie dotarlo, ze zaistniales na tym Forum (wraz ze > swoim "pozegnalnym" postem ) nazajutrz po tym, jak niejaki goszysta zniknal, > skasowany przez Admina... TO AKURAT PRZYPADEK > > Dzieki za przypomnienie ... DZIEKI?..TY POWINNIENES PLAKAC DURNIU! > > Nie mam zamiaru bawic sie w detektywa - zostawiam to innym , niech inni > rozszyfrowuja cyferki goszysty , bo dla mnie istnieje jeszcze jakies zycie > poza Forum ... OJ W TO AKARUT TO BARDZO WATPIE > > Jesli jestes ta sama osoba , to bardzo sie ciesze,ze choc troche utrudnilo ci > to zycie (moze musiales szukac innego providera - az nie smiem miec takiej > nadziei). Podtrzymuje to , co napisalem w pierwszym i innych postach > dotyczacych goszysty - jesli to ty, to okazalo sie, ze jestes nie tylko > szczeniakiem, ale rowniez psychopata (czego powoli zaczynalem sie domyslac). > > poniewaz schizoli omijam szerokim lukiem, jak gowno na sciezce - jest to moj > ostatni post adresowany bezposrednio do ciebie.... a na razie zazyj leki i sie > wyluzuj ... > > Baloo PELNE GACIE BALON? MIECZAKU... PROPONUJE BYS MNIE LADNIE PRZEPROSIL...ZASTANOWIE SIE WTEDY CZY CIE OSZCZEDZIC.. PA ..MAM OCHOTE NAPISAC WIECEJ EPITETOW ALE JUZ MI SIE DZIS NIE CHCE ZAJMOWAC DLUZEJ TWOJA PRZEBRZYDLA POSTACIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii ? IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 12:09 Właśnie zajrzał i troche posprzatał )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Admin jest synem arabeski, co ten arab sie wpierda IP: 195.67.149.* 26.04.02, 12:28 co ta kurwa robi na polskich sajtach, zakochany w sobie pedryl Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 watek popis administratora balona 08.08.02, 20:13 ..z cyklu podrozy sentymentalnych..ciag dalszy.. to dopiero poczatek..teraz wkraczam w czasy kiedy mnie tu jeszcze nie bylo.. wtedy balonik pewnie sie tak nie pilnowal ..co belkocze.. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: watek popis administratora balona 08.08.02, 20:55 theend3 napisała: > ..z cyklu podrozy sentymentalnych..ciag dalszy.. > to dopiero poczatek..teraz wkraczam w czasy kiedy mnie tu jeszcze nie bylo.. > wtedy balonik pewnie sie tak nie pilnowal Tzn,. w czasy kiedy jeszcze na stojaco pod szafe wchodziles? Czy moze jeszcze bardziej odlegle? Pozdrowienia Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-wypelniono Re: watek popis administratora balona IP: 213.78.96.* 09.08.02, 01:30 ro-bert napisał: > theend3 napisała: > > > ..z cyklu podrozy sentymentalnych..ciag dalszy.. > > to dopiero poczatek..teraz wkraczam w czasy kiedy mnie tu jeszcze nie bylo > .. > > wtedy balonik pewnie sie tak nie pilnowal > > > Tzn,. w czasy kiedy jeszcze na stojaco pod szafe wchodziles? Czy moze jeszcze > bardziej odlegle? > > Pozdrowienia > Robert jedno pytanie..czy gdyby noworodek potrafil chodzic..czy moglby wejsc pod szafe nie schylajac glowy?>"%^^%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::::::::::: Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii IP: *.rrcnet.com 09.08.02, 01:21 baloo1 napisał(a): > Przeciez na innych stronach Forum "GW" , takie ekscesy , jak ten, ktory > zaprezentowal przed chwila niejaki "goszysta" - sa natychmiast karane banem .. > . > > Dla takiego scierwa nie powinno tu byc miejsca ... > > Baloo .............. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii 09.08.02, 01:39 He, he,he, theendowi zebralo sie na wspomnienia! A zegnal sie przeciez z tym forum juz w kwietniu! Jak to napisal drap, "byli rozni i odeszli w niebyt". Odchodza tym szybciej, im bardziej sie ich ignoruje. Pozdrawiam i zycze pieknego dnia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii IP: *.newark-15-20rs.nj.dial-access.att.net 26.10.02, 05:22 Wlasnie ! Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii 26.10.02, 11:31 Moze trzeba zrobic zrzutke? Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii 26.10.02, 13:14 baloo1 napisał(a): > Przeciez na innych stronach Forum "GW" , takie ekscesy , jak ten, ktory > zaprezentowal przed chwila niejaki "goszysta" - sa natychmiast karane banem .. > . > > Dla takiego scierwa nie powinno tu byc miejsca ... > > Baloo Baloo, jakie inne strony masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATAHDIN Re: Dlaczego Admin nie zaglada na Forum Polonii IP: *.newark-45rs.nj.dial-access.att.net 28.10.02, 04:29 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś