Gość: Macacz IP: *.proxy.aol.com 21.04.02, 20:35 "Prosze mnie krotko opierdolic" A na to fryzjer: "Ty chuju" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanadol Re: Przychodzi Netcom.ca do fryzjera i mowi: IP: *.sympatico.ca 21.04.02, 20:52 ale fajne i śmieszne, eh! nieźle mu przyłożyłeś. czekam na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Netcom. ca wraca od lekarza. 21.04.02, 21:09 Netcom.ca jakims cudem dozyl 80 roku zycia. nikt na forum go nie namierzyl i zlikwidowa... Netcom.ca idzie do lekarza na comiesieczne badanie. Wraca do domu i mowi do zony: "Stara, to co my bralismy za orgazm, to nie orgazm, to astma" Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Czy Netcom.ca moze odbyc stosunek w marszu? 21.04.02, 21:11 Nie. Bo jego kobieta idzie szybciej z podniesiona spodnica niz on z opuszczonymi spodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadol Re: Czy Netcom.ca moze odbyc stosunek w marszu? IP: *.sympatico.ca 21.04.02, 21:37 nie pekaj, nawijaj. precz z ponurakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanadol Re: Przychodzi Netcom.ca do fryzjera i mowi: IP: *.sympatico.ca 22.04.02, 00:10 Eh. yo Macacz, what the fuck is going on? przysnąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Przychodzi "niunia" IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 22.04.02, 05:15 do lekarza i mowi "glowa mnie boli" ma Pan cos na to??" - Lekarz odpowiada "TAK,mam GILOTYNE" Odpowiedz Link Zgłoś