Dodaj do ulubionych

Jest tu ktos z Austrii ?

IP: *.anc.univie.ac.at 22.04.02, 15:58
Hallo ! Jestescie tu ? Zyto08, Student-Inzynier ? Jak sie macie ? Odezwijcie
sie !
Obserwuj wątek
    • Gość: END Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.04.02, 17:55
      czesc bede w Linzu w srode.. pozdrawiam... student
      • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 23.04.02, 10:06
        Ty to masz zdrowie tak oscylowac !
        • liloom Re: Jest tu ktos z Austrii ? 23.04.02, 10:25
          ja jestem w wiedniu jak zwykle
          • Gość: burak Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 10:28
            liloom napisał(a):

> ja jestem w wiedniu jak zwykle

w Wiedniu cmoku jak zwykle
            naucz sie pisac
            • liloom Re: Jest tu ktos z Austrii ? 23.04.02, 10:45
              nie chce buraku pisze jak mi sie podoba :pppppppp
          • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 23.04.02, 12:05
            I jak Ci tu w tam Wiedniu ? Mnie super !
            • liloom sylwia29 23.04.02, 23:15
              sylwia odezwij sie na priva, mi tez super, mieszkasz w 15-tym?
    • paw_dady tak Joerg Heider ;-P (N/T) 23.04.02, 17:51
    • Gość: zyto08 Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.plus.sbg.ac.at 23.04.02, 18:34
      jestem - nareszcie po zajeciach!
      niestety nie mam obecnie internetu w domu i dlatego moge tylko pisac bedac na
      Uni!
      Czy slyszeliscie o tym jutrzejszym strajku?
      jest on tylko wSalzburgu? czy w calej Austrii!
      w kazdym razie my mamy jutro WOLNE!!!
      pozdr.
      • Gość: derb Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.donbosco.sth.ac.at 23.04.02, 22:07
        Uni Wien tez strajkuje - na nic sie to pewnie nie zda, ale strajkujemy jutro
        ostro!smile

pozdrawiam wszystkich w Wiedniu, derb
        • student_inzynier strajk 23.04.02, 22:38
          no to i ja sie przylacze.. zawsze mozna z Wami byc sercem smile hehehe a w srode
          dolacze juz cialem.. pozdrawiam...

• liloom nie moznaby tego strajku roszerzyc? 23.04.02, 23:14
            bo nie chce mi sie isc do pracy...smile)))
    • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 10:34
      No jest nas tu juz troszke ! Witam wszystkich ! Ja mieszkam w 16-stym ! Uni
      Wien tez strajkuje, do tego stopnia, ze nawet nie ma dostepu do bibliotek on-
      line. Co poza tym ? Pieknie ! Slonce swieci i nastapil postep w zalatwianiu
      pewnych moich spraw ! Pozdrawiam Was serdecznie !
      • liloom Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 12:25
        W 16 tym to daleko ja w 11tym
        • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 12:38
          Wszystko zalezy od punktu odniesienia. Dla mnie 11. to koniec swiata !
          • kaczucha Re: Jest tu ktos z Austrii ? 28.04.02, 12:24
            o rany w wiedniu mieszkam juz prawie rok a nie mam tutaj znajomych, internet
            jest nieoceniony, pozdrawiam z 10
        • Gość: student Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.04.02, 12:38
          geeee a ja mam ciotke (prawdziwa austriaczka grrr) w 1-wszym i sie nie chwalesmile
          zaraz obok katedry w jakiejs uliczce na Johanestr.. nie pamietam...

a w ogole to sie ide pakowac.. dzis wyjazd...pozdrawiam jeszcze z Polen smile
          • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 12:45
            Stuuudeeeent ! Ty to z tym jezdzeniem tam i z powrotem jestes podejrzany ! A
            ciotka sie nie chwal, bo po 1) to nieladnie, a po 2) czemu zatem nie rezydujesz
            w Wiedniu, mialbys blizej do Polski ! Pozdrawiam !
            • thea Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 13:00
              pozdrawiam z 1040!
              • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 13:01
                No prosze, 4. zawital ! Witamy !
                • Gość: student Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.04.02, 13:17
                  wiec tak.. studia zaczalem w Polsce i nie warto bylo przerywac, inna sprawa..
                  sprawa jezyka.. nie umiem niemieckiego... nie chwale sie ciotka smile inaczej by
                  bylo gdybym zaczal pisac o tym jak zyje i tak dalej. a po co.... a i tak u niej
                  nie siedze.. tylko jade w okolice Salzburga...

a ze tak czesto jezdza.. hmmm no coz.. jesli mam mozliwosci to dlaczego nie
                  korzystac smile pozdrawiam...

P.S. pomysl o mnie okolo 22-23 bede w Wiedniu smile
                  • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 13:28
                    Nie wyjasniaj tak, nie chcialam by to tak "egzaminacyjnie" zabrzmialo, ale
                    swoja droga podziwiam Cie za te wytrwalosc ! O ile pamietam to jezdzisz
                    samochodem, tak ? I ile trwa podroz 5, 6 godzin ? Przeciez to meczace ! Ja
                    bardzo chetnie jezdze do rodzicow, ale po 7 godzinach, czy za kolkiem, czy nie
                    mam dosc ! Bede o Tobie myslec, obiecuje !
                    • Gość: student Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.04.02, 13:37
                      nie jest tak zle... jest ktos na zmiane podczas tej podrozy.. inna kwestia:
                      samochod jest bardzo wygodny (znow zabrzmi to dosc nie ladnie),ale to VW PASSAT
                      (nowy).. wiec nie jest zle podczas 6-7 godzin podrozy...

no nic czas leci a rzeczy nie spakowane... papapapapapapa
    • e.n.o.l.a Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 13:43
      Pozdrowienia z zaswiatow (Steiermark). Mamy wreszcie slonce, yuhuuuuu!!! Jest
      tu kto z mojej okolicy?
      - Enola -
      • sylwia29 Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 14:04
        Dlaczego zaswiaty ? Pozdrawiam z Wiednia !
        • e.n.o.l.a Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 17:23
          Bo wy w wiekszosci siedzicie w Wiedniu i okolicy, a o ludziach w Steiermarku
          ani widu ani slychu....... Wiec zaswiaty wink
          • thea Re: Jest tu ktos z Austrii ? 24.04.02, 17:34
            e.n.o.l.a napisał(a):

> Bo wy w wiekszosci siedzicie w Wiedniu i okolicy, a o ludziach w Steiermarku
            > ani widu ani slychu....... Wiec zaswiaty wink

Ja akurat w Steiermarku siedze chetniej niz w Wiedniu i zazdroszcze
            takich "zaswiatow". Pozdrawiam - jeszcze z Wiednia, ale juz niedlugo... smile
            • Gość: liloom Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.11.vie.surfer.at 24.04.02, 20:12
              u mnie to jest czesto tak ze dociera do mnie wieden dopiero wtedy gdy ktos do
              mnie przyjezdza i pooprowadzac trzebasmile))
            • e.n.o.l.a Re: Jest tu ktos z Austrii ? 25.04.02, 22:07
              thea napisał(a):

> Ja akurat w Steiermarku siedze chetniej niz w Wiedniu i zazdroszcze
              > takich "zaswiatow". Pozdrawiam - jeszcze z Wiednia, ale juz niedlugo... smile

Masz racje, Stmk jest przepiekny/a i jestem zadowolona, ze akurat tutj mieszkam,
              nie w Wiedniu. Chociaz czasami kina brakuje i jakichs polskich pogaduszek (z
              doroslymi naturalnie, bo z moimi bachorkami pogadujemy na codzien).

Dlaczego "juz niedlugo" i usmiech? Przenosisz sie moze do nas na dol????
    • Gość: scorpion Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.kom.tuwien.ac.at 25.04.02, 00:10
      Witam wszystkich,
      Dla informacji , jutro(25.04.2002) impreza polskich studentow w Austrii.Zawsze
      przychodzi mase osob. Swietne towarzystwo. MIejsce Klub De NIro godzina 21:00
      7 Bez., Kaiserstraße 102.

POzdrawiam Jarek (21 Bez.)
      • liloom Re: Jest tu ktos z Austrii ? 26.04.02, 09:17
        I jak bylo?
        • student_inzynier Re: Jest tu ktos z Austrii ? 26.04.02, 20:34
          jutro to chyba dzis mialo byc smile sam bym sie przeszedllll... ale jak sad
          pozdrawiam
          • Gość: liloom Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.11.vie.surfer.at 27.04.02, 15:02
            a moze my tez kiedys zrobimy jakis sped???
            sylwia29 czy to Ty masz malego Maxa?
            • Gość: student dzis bede w Wiedniu... IP: *.utaonline.at 28.04.02, 07:45
              Sylwia daj znac gdzie Ty siedzisz.. ja bede w 11 Bec..cos tam smile hehehe.. caly
              dzien..wieczorem powrot tutaj... zatem czekam...

pozdrawiam...

bastard
              • Gość: boss Re: dzis bede w Wiedniu..i co z tego ??. IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 28.04.02, 07:51
                ja tam bylem 10 lat temu !!,idz na Pratter albo na Kartnerstasse!!- wiesz co
                to ???
                • Gość: Sar czy ktos wie, jak... IP: *.prem.tmns.net.au 28.04.02, 09:20
                  ...jak sie nazywa rownolegla do Kartnerstrasse na lewo patrzac od
                  Schwedenplatz???
                  Mieszkalam tam kiedys i jakos zapomnialam.
                  • Gość: liloom student co robisz w 11 bezirku? IP: *.11.vie.surfer.at 28.04.02, 11:42
                    o tak wczesnej porze rano? my wtedy jeszcze spimy!
                    potem wybieram sie na donauinsel, ktos jeszcze?
                    sylwia czy ty umiesz tylko pozdrawiac?smile zadalam ci juz sto pytan
                    boss to siedz tam gdzie teraz jestes, brzmisz niesympatyczniesad
              • Gość: sylwia29 Re: dzis bede w Wiedniu... IP: *.anc.univie.ac.at 29.04.02, 16:09
                Sorry Student, ze dopiero dzis tu jestem, ale weekend spedzam raczej z dala od
                komputera smile Mieszkam w 16. i tam tez bylam, a jutro o od 14 dostalam od szefa
                wolne i jedziemy do Polski ! Polska poludniowa (okolica Nowego Sacza) to moje
                strony rodzinne i tam spedze dlugi weekend. Pozdrawiam serdecznie i zycze
                udanego wypoczynku ! Do nastepnego... A moze zajrze tu krotko jutro ? Pa
                • Gość: student 11 Bezirk/c IP: *.utaonline.at 30.04.02, 13:00
                  siedzialem caly dzien (prawie caly) niedaleko St.Lukas kosciol smile a wieczor to
                  juz centrum.. bylo bardzo milo... pozdrawiam....

ide dalej odpoczywac... pogoda piekna...

bastard
    • Gość: scorpion Re: Jest tu ktos z Austrii ? IP: *.kom.tuwien.ac.at 29.04.02, 13:00
      Tu jest pare zdjec z Imprezki z 25.04.2002
      www.vlbg.info

Jarek
    • Gość: student drzewo majowe .... IP: 62.218.89.* 01.05.02, 17:47
      .. no wlasnie opijacie dzis razem z Nimi to stawianie tego drzewa ????
      slyszalem ze dzis w nocy mozna wykrasc takie drzewo i rzadac za niego jakiegos
      skromnego datku smile hehehehe....

a tak w ogole to pozdrawiam wszystkich, ktorzy tutaj teraz siedza.. dzis na
      pogode nie ma co narzekac... przynajmniej w Gornej AT....

swoja droga ilez Polakow zjechalo sie do Widnia... w niedziele caly czas gdzies
      ktos po polsku nawijal....

no nic pozdrawiam i trzeba chociaz kufel pifffffa z nimi wypic na to swieto smile

bastard

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka