olenka12 23.10.04, 00:06 To polski tytul programu, ktory jest teraz hitem. Drogie mamy czy znacie angielski tytul? Chcialabym to jakos znalezc. Podobno bardzo pomocny programik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poleczka2 Re: Zaklinaczka dzieci 23.10.04, 16:43 Do głowy mi tylko przychodzi Supernanny (niedawno był taki program w tutejszej telewizji) ale wiem, że jest taka babka zwana Baby Whisperer która napisała książkę o metodach wychowawczych i też miała program w telewizji, ja osobiście nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: Zaklinaczka dzieci 23.10.04, 19:21 Nie ogladam zwykle telewizji, ale cos tam w reklamie widzialam tez tytul "Nanny 911". Z reklamy wygladalo to jak program o prawdziwych rodzinach z diabelskimi dziecmi, przychodzi do nich niania i zamienia dzieci w aniolki. Nigdy nie ogladalam, wiec nic dokladniej nie moge napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: Zaklinaczka dzieci 25.10.04, 07:48 Dzieki za odpowiedzi. Juz wiem, ze to chodzi o "Baby Whisperer". Odpowiedz Link Zgłoś