Gość: alex IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 12:44 odezwijcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: 194.118.89.* 02.05.02, 13:02 po co otwierasz nowy watek ? wczesniej byly juz ze dwa wystarczy odnowic!! jest nas troche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 13:26 jest nas troche, ale nikt sie nie odzywa! czesc! Salzburg wita! A ty? gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
andy53 Re: Jest tak ktos z Austrii? 10.05.02, 00:33 Gość portalu: zyto08 napisał(a): > jest nas troche, ale nikt sie nie odzywa! > > czesc! > Salzburg wita! > A ty? > gdzie jestes? Ja mieszkam w Linzu od początku lat 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 10.05.02, 11:19 Linz... nie znam nikogo z Linz! Ale to super,ze juz nie jestem sama (+ Enola oczywiscie) z "prowincji"!!! Poza tym wszyscy sa z Wiednia! pozdr. dla Linz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 15:38 i co ? nadal nikogo nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.aon.at / *.adsl.highway.telekom.at 02.05.02, 16:07 Tak,bylo juz nawet kilka tych watkow o nas - ludzi z Austrii.Jakos sie zawsze mijamy po drodze.Tylu z nas ma komputer z podlaczeniem do internetu,lecz moze zbyt malo nas tu zaglada ? Ja jestem tutaj codziennie )) pozdrawiam serdecznie nasze rodaczki i rodakow zamieszkale w Austrii radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 16:28 Nareszcie ktos napisal! Dzieki Radco! JUz myslalam ze Polonia w Austrii przestala istniec! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.nextranet.at 02.05.02, 16:29 a ja zauwazylam ze tu sa zawsze bardzo "interesujace" dyskusje! -skad jestes? -pozdrawiam ... -w ktorym becyrku? -pozdrawiam... -witam.... i tym podobne naprawde extra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 18:02 do Anki skoro uwazasz,ze tutaj nie ma nic, co by Ciebie interesowalo, to pytanie: po co w ogole wchodzisz na forum; albo moze zacznij jakis "interesujacy" watek????? a poza tym sama jeszcze nic ciekawego nie napisalas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.11.vie.surfer.at 02.05.02, 19:12 Jak sie czyta taka "zachete" jak Twoja to sie odechciewa zagladac. Jakbys byl milszy dla Anki to moze by cos napisala Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jest tak ktos z Austrii? 02.05.02, 19:17 Ciekawy jestem, ilu tak naprawde tu zaglada Z Austrii ? pozdrawiam )) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 19:21 ja jestem na forum codziennie ciekawa jestem ile kosztuje Was internet? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jest tak ktos z Austrii? 02.05.02, 19:26 Ja mam ADSL i place stala oplate miesieczna. Za to moge siedziec w internecie - bez ograniczenia.Jest to wygodne,bo nie musze liczyc minut i euro radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 19:30 Dzieki. Ja mam za darmo - z Uniwersytetu, ale wczesniej mialam nextre,i musialam za kazda minute placic. Ale i tak bylo to tansze,niz jedna minuta rozmowy z Polska! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jest tak ktos z Austrii? 02.05.02, 19:34 Kiedys mialem lacze poprzez telefon i MODEM.Bylo to bardzo niewygodne. KIedy sie korzystalo z internetu- linia telefoniczna byla zajeta. NIkt sie nie mogl dodzwonic.Placilem wtedy rowniez za godziny.Po godz. 18.00 bylo taniej, a najtaniej bylo od 22.00 do 6.00 rano. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 19:36 teraz , kiedy korzystam z internetu ,tez nie mozna sie do mnie dodzwonic,ale zbytnio sie tym nie przejmuje; wazne ze nic mnie to nie kosztuje?! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.11.vie.surfer.at 02.05.02, 19:37 Ja tez mam stale lacze (czy tez "sztywne" jak to mowia w Polsce). Zyto pytales ile osob na forum czy wogole znajomych Ci brak? Moze zrobimy w czerwcu spotkanie forumowiczow? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jest tak ktos z Austrii? 02.05.02, 19:40 Gość portalu: liloom napisał(a): > Ja tez mam stale lacze (czy tez "sztywne" jak to mowia w Polsce). > Zyto pytales ile osob na forum czy wogole znajomych Ci brak? > Moze zrobimy w czerwcu spotkanie forumowiczow? Co Wy na to? moze ... ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 19:41 Juz sie nie moge doczekac! Podaj tylko dokladna date; a na pewno sie bede!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Jest tu ktos z Austrii? 02.05.02, 19:56 Ja tez mam ADSL i nie musze liczyc minut. Co do oplat... No coz, staly abonament, o ile maz nie przesadzi z downloadem... Dla niego jeden giga to zdecydowanie za malo... A ponad jeden giga place za kazdy mega po szylingu. W kwietniu doplacalismy juz 600 mega, myslalam, ze mnie szlag trafi. A dodzwonic i tak sie nie mozna... Cos zostalo nie tak podlaczone (moze przez windows xp), ze zawsze szumi, jak sie podniesie sluchawke, o ile komp jest na chodzie. Ciezkie zycie laikow... Ale przynajmniej mozna sobie poklepac ze znajomymi )) Pozdrawiam, Enola ze Stmk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.11.vie.surfer.at 02.05.02, 19:39 a ty sie mloda ne madrzyjtylko wez do pracy ))) (dla nie wtajemniczonych powiem ze ja znam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.05.02, 19:45 kogo znasz? bo chyba nie mnie? a moze... jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
anka-34 Re: do alexa 03.05.02, 09:55 no i co dogadales mi a sam nie masz za wiele do powiedzenia.? ja korzystam z internetu w pracy (oczywiscie na ile mi czas pozwala) a spotkanie to niezly pomysl, cieplo sie robi, moze donauinsel? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student pogoda do (_._) w Austrii... p.s. do Zyto IP: 62.218.97.* 03.05.02, 10:09 dzis sie ochlodzilo i zachmurzylo uuuu.. ZYTO - OLA napisz mi prosze jeszcze raz ten numer.. na tamten mam jakies problemy z dodzwonieniem..czekam zatem... ahhha i napisz czy to komorka czy stacjonarny... bastard Odpowiedz Link Zgłoś
liloom do Zyto 03.05.02, 11:31 nie znam Ciebie tylko kogo innego, ona juz wie huehue Odpowiedz Link Zgłoś
liloom do anki34 03.05.02, 11:33 rozumiem ze te 34 to aluzja do mojego "mloda" hihi moglas sobie napisac anka18, dopiero bylby szal))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do anki34 IP: *.nextranet.at 03.05.02, 12:25 liloom napisał(a): > rozumiem ze te 34 to aluzja do mojego "mloda" hihi > moglas sobie napisac anka18, dopiero bylby szal))))) a ty cos taka zadowolona? niezle pracujesz i zadzwonic tez nie ma czasu hm??? mi jak zwykle nie chce sie zyc Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: do anki34 03.05.02, 12:28 najlepiej opowiedz wszystko tu na sieci, zobaczysz ile ludzi sie zwali (juz dzwonie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom odezwie sie ktos wreszcie? IP: *.11.vie.surfer.at 06.05.02, 23:06 co robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: odezwie sie ktos wreszcie? IP: *.ras.SBG.AC.AT 06.05.02, 23:26 Ja wlasnie tlumacze nasze sondarze z niem.(bardziej austriackiego) na polski; do naszej nowopowsatjacej gazety; a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 06.05.02, 23:27 a jak mi sie nudzi to wchodze na inernet; tak jak teraz!!! juz nie moge sluchac dialektu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpion Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.kom.tuwien.ac.at 07.05.02, 00:20 Odnosnie spotkania na donauinsel, jest juz dosyc pokazna grupka, przewaznie studentow(starszyzna tez sie trafia :- )), spotykamy sie jesli tylko jest slonce na Doanauinsel ,przy boiskach do beachvolleyball. Zapalency(jak ja) graja w siatkowke plazowa. Inni siedza pija i rozmawiaja itd. Jesli macie ochote, przyjdzcie. W najblizszym czasie chcemy zorganizowac, ognisko. POzdrowienia Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a gdzie to jest ??? IP: *.utaonline.at 07.05.02, 00:24 ..bo ja juz krecka dostaje od tej nudnej wiochy ??? P.S. Ola... nie wiem jak bedzie z Salzburgiem, ale moze moze... jesli nie wyjade w sobote, a wszystko wskazuje ze wyjade, gdyz szykuje sie w Polsce rozdanie dyplomow wiesz co mam na mysli P.S. Scorpio.. gdzie to jest, to miejsce ???? Ja jestem w Oberösterreich. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto do Studenta IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 00:35 oj jaka szkoda!!!??? ale znasz moj e-mail, moze kiedys w przyszlosci; pozdr. ps. U Ciebie jest az tak nudno? nie moge uwierzyc! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 00:32 Wy w tym Wiedniu macie fajnie! U nas nic sie nie dzieje; ale moze was kiedys odwiedze? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.utaonline.at 07.05.02, 00:38 jest tak nudno,ze az sie rozchorowalem.... mam nadcisnienie... grrrrr...... zupelnie powaznie - jest NUDNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... wioska dla kogos z 'miasta' to tylko na chwile..... tu jest zaledwie 2 tys. mieszkancow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 00:41 ooooo nie wiedzialam,ze Bielsko to "miasto"? ale teraz na powaznie- rozumiem Cie,nie wiem,jak dlugo bym tam wytrzymala; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.utaonline.at 07.05.02, 00:46 hahahaha dzieki ale ja z CIeszyna czyli jeszcze lepiej wiesz..wczoraj postanowilem pojezdzic na rowerku... no i pojezdzilem -10 minut..bo tyle zajmuje objechanie wszystkich domostw a dalej puszczac sie to i trzeba miec do tego warunki jakies pagorki...wzniesienia a ja juz nie te latka hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyt08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 00:49 23 lata i juz za stary! to co ja mam na to powiedziec? ciekawe... hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.utaonline.at 07.05.02, 00:52 Moj Boszzzeeeeee cicho KOBIETO !!! nie pisz glosno ile mam lat....!!! ludzie gotowi pomyslec ze ja tu cos krece... Ty jestes w takim wieku, ze azzzzzzzz pozazdroscic hehehe.... no nic uciekam powoli do lozka... rano trzeba cos wymyslec na ta nude... a moye by tak rowerowa wycieczka do Salzburga ???? hmmmm .... kto to wie : pozdrawiam z OÖ... bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 01:02 to pa! a ja wracam do nauki Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: Jest tak ktos z Austrii? 07.05.02, 15:07 23 lata i juz inzynier??? szybki bill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyt0 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 00:51 a tak w ogole to Ty szybki jjestes_ 2000 mieszkancow-i "objechales " te wszystkie domostwa w 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.utaonline.at 07.05.02, 00:55 no jeyeli wiocha ma wymiary jakies 2 km x 2 km to co tu wiecej jezdzic.. jedna sciezka rowerowa i to wszystko... kosciol, bank, poczta, 6 sklepow i nic wiecej...achaaaa... szkola i 'salon' VW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 01:01 to co TY w takim razie robisz przez caly dzien? chyba krazysz w ta... a potem z powrotem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.utaonline.at 07.05.02, 01:05 no wlasnie.. NIC nie robie... pobudka okolo 11-12... pozniej jakis tam prysznic,obiad, moze male zakupy w billa... czasami przejazdyka po okolicy rower/samochod... czasami piwko na swiezym powietrzu i juz wieczor.. pozniej TV/komputer i sen........ to sie nazywa odpoczynek, prawdaaaaaaaaa? no dobra ide spac.. dobranoc.. moze jutro zadzwonie do porozmawiamy chwile, ale nie obiecuje... no a jak Ciebie nie bedzie to pewnie wspoltowarzyszki z pokoju chetnie zamienia ze mna kilka slow hehehehehe...... jesli sie zrozumiemy papa dobranoccccccc............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 ok IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 01:08 no dobrze;mozesz ,ale po 18:==,no chyba,ze chcesz sobie porozmawiac po austriacku? bo ostatnio bylo w angielskim? pa Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Taaa, im w tym Wiedniu to dobrze... 07.05.02, 15:05 tylko zazdrosc moze zalac... ale cierp cialo, kiedys chcialo i sie na wioche wynioslo... nie, zyto? ja tez am daleko do Wiednia....... Buziaki, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. DO JARKA/SCORPION IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 21:55 Kiedy to nastepne spotkanie na Donauinsel ???? pzdr K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpion Re: DO JARKA/SCORPION IP: *.kom.tuwien.ac.at 09.05.02, 01:32 Jesli tylko pogoda dopisze to w czwartek 9.05.2002 A ty nie jestes przypadkowo troche za daleko? Jarek > Kiedy to nastepne spotkanie na Donauinsel ???? > > pzdr > K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: DO JARKA/SCORPION IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 08:49 jestem jeszcze w W-wie... ale prawie juz w Wiedniu...a kiedy bedzie nastepne, takie po 9.05.?... i o ktorej godz. sie spotykacie ? czy ktos byl wczoraj wieczorem na wernisazu w KUNSTBUERO ??? pzdr K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.plus.sbg.ac.at 07.05.02, 12:11 dajcie znac,jezeli macie teraz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a na co czas ??? IP: 62.218.90.* 07.05.02, 14:30 co Ty tam planujesz ja wlasnie udaje sie na rowerek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto Re: a na co czas ??? IP: *.plus.sbg.ac.at 07.05.02, 14:36 a ja mam przerwe miedzy zajeciami i juz nie moge...tez bym z checia pojechala sobie na rowerek; tzn. dzisiaj juz jechalam , na Uni!!! tez mi przyjemnosc!!!??? mialam miec o 13:30 zajecia,ale prof. pojechal sobie do Wiednia i etraz musze czekac do 16:00 na nastepne! pa Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: a na co czas ??? 07.05.02, 15:08 i co, jestes jeszcze? bo ja mam akurat "okienko" od bachorkow, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: a na co czas ??? IP: *.A20.SBG.AC.AT 07.05.02, 15:18 az na ttaakkiej wiosce to nie jestem - Odpowiedz Link Zgłoś
e.n.o.l.a Re: a na co czas ??? 07.05.02, 15:28 no tak, troche wiekszy od mojego ale chyba jesli chodzi o Polakow, to pewnie nie macie takiego zageszczenia jak Wieden, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: a na co czas ??? IP: *.ras.SBG.AC.AT 07.05.02, 19:34 oj dopiero teraz przyszlam do domu; co do Polakow tutaj,to z tego co wiem,samych "zarejestrowanych" w Tow. polsko- austr jest ponad 100;ale nie licze studentow;np. ja do tego tow. nie naleze! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 08.05.02, 00:45 Spicie juz? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: Jest tak ktos z Austrii? 08.05.02, 09:26 Tak, o tej porze zazwyczaj juz spie, a Ty co robilas ? Nauka ? Co slychac ? Juz w nastroju urlopowym ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.ras.SBG.AC.AT 08.05.02, 13:34 Czesc !!! to TY juz o tej porze spisz? ja jakos przed 1 w nocy nie moge zasnac; dlatego sie ucze; a tak w ogole to juz nie moge sie doczekac wyjazdu!!!!szkoda tylko,ze jade na 5 dni;ale w sumie lepiej niz w ogole; zawsze tak jest: jak wiem,ze w najblizszych tygodniach na pewno nie pojade do Polski to nawet o Niej nie mysle; ale jak juz za tydzien,to chcialabym sie spakowac i natychmiast jechac! z Toba tez tak jest? pozdr. ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.anc.univie.ac.at 08.05.02, 14:09 Czesc Ola ! Jesli chodzi o wyjazdy, to tez juz na tydzien przed nim chodze jak nakrecona. Jak by nie bylo (chociaz mam meza i synka) brakuje mi czasem rodzicow i siostry. Jesli chodzi o zasypianie, to po calym dniu na uczelni i po intensywnym zabawowym popoludniu z Maxem, padam o 22:30 niezywa. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.A20.SBG.AC.AT 08.05.02, 14:52 ja juz na Uni! zaraz mam zajecia: Romanalalyse!!! nawet ciekawe,ale przy tak pieknej pogodzie nie mam ochoty przez 1,5 godz. sluchac rozwazan o powiesciach! ale jak trzeba to ide!!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: Jest tak ktos z Austrii? IP: *.anc.univie.ac.at 08.05.02, 14:54 No to milego analizowania romanow )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student POWROT DO POLSKI !!!! IP: *.utaonline.at 08.05.02, 18:42 czy moze ktos z Was wraca w sobote (11 maja) do Polski autobusem relacji Salzburg - Linz - Wien - Brno - Cieszyn - Katowice - Krakow ??? Jesli tak to prosze o post nie lubie samotnych podrozy P.S. Ola juz niebawem znow moja skromna osoba nawiedzi rejony OÖ... moze wowczas uda sie spotkac teraz musze zalatwic sporo spraw w Polsce... ok czekam na jakis znak, a moze akurat nie bede sam wracac w Wiedniu bedzie godzinka wolnego w okolicach Sudbanh.... cos tam... wiec i na kawe bylby czas pozdrawiam OÖ. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: POWROT DO POLSKI !!!! IP: *.ras.SBG.AC.AT 08.05.02, 20:47 Czesc Adamie! jaka szkoda,ze opuszczasz nasza piekna Austrie!!! ALe wybrales zly dzien na wyjazd;gdybys jechal 16. to... bysmy sie spotkali! innym razem! pozdrow odemnie Polske!!! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozak Austria dla Austryjakow IP: *.sympatico.ca 08.05.02, 22:07 To piekny kraj ty zawsze zostaniesz tam auslanderem i polska swinia do najgorszych robot .Wkazdej chwili austryjacki szczyl moze Tobie w morde napluc bo uslyszy , ze pierdolis po polsku polska swinio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Austria dla Austryjakow IP: *.ras.SBG.AC.AT 08.05.02, 22:29 sama nie moge uwierzyc czytajac twoje "wywody",ze mozna byc az tak bezczelym i chamskim; nie wiesz co ja tutaj robie,wiec sie nie wtracaj; a poza tym ,jezeli ktos ma takie slownictwo,to od razu wiadomo,co robi za granica! brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Austria dla KAZDEGO !!!! IP: 62.218.98.* 09.05.02, 00:36 .. z wyjatkiem sympatico.ca... mniejsza z tym. No tak Olu... szkoda.. wiesz, myslalem o tym czy byloby mozliwe spotkanie w ten sposob... ale niestety teraz musze wyjechac, gdyz zostalo wiele spraw do zalatwienia z moim WIELKIM wyjazdem a autobus z Salzburga do Krakowa jezdzi tylko w soboty, wiec teraz jest dobry termin... Ale jesli uda sie wszystko zalatwic w PL na czas to moze pod koniec maja znow tutaj bede... czas pokaze.... serdecznie pozdrawiam i pewnie jeszcze sie odezwe do soboty... bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Austria dla KAZDEGO !!!! IP: *.ras.SBG.AC.AT 09.05.02, 00:56 ale chyba zapomniales,ze ja mam jeszcze w przyszlym tygodniu zajecia,,na ktore musze isc; a poza tym,chyba pojade busem z Monachium do Katowic; no,ale juz czas na spanie! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Austria dla KAZDEGO !!!! IP: 62.218.91.* 09.05.02, 19:38 nie zapomnialem... mialem na mysli powrot w pozniejszym terminie.. no ale jednak sprawy nie moga czekac tak dlugo, wiec wracam juz w sobote... jesli dobrze pojdzie to na Boze Cialo bede spowrotem... to sie okaze... pozdrawiam bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Austria dla KAZDEGO !!!! IP: *.ras.SBG.AC.AT 09.05.02, 20:26 a kiedy jest Boze Cialo? w czerwcu? i chce CI sie tak jezdzic ?przeciez to takie uciazliwe! ale chyba lubisz te wioske??? ok to zycze Ci milej i szybkiej podrozy! pozdr. ola Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Student, zdradz mi... 09.05.02, 21:36 ... dlaczego tak jezdzisz, skoro tu sie tak strasznie nudzisz? Zobowiazania? Pytam z czystej ciekawosci, bez jakiejkolwiek checi na glupi komentarz po twojej odpowiedzi Pozdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Student, zdradz mi... IP: *.ras.SBG.AC.AT 09.05.02, 21:39 Witam Enole! jak minal wolny dzien? U Ciebie tez tak goraco jak tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: Student, zdradz mi... 09.05.02, 21:56 Czesc Wolny jak wolny, ja mam wszystkie wolne, bo na macierzynskim przedporodowym, czyli tzw. Wochen(bett albo -geld). A u nas nie bylo zbyt goraco, caly dzien jakis taki pochmurny, ale nie padalo, sasiedzi zrobili garden party, dopiero sie skonczyla (bo sie skonczyl opal na ognisko Wyslalam rodzinke, a sama siedzialam w domu i na necie, hihi. Zaraz pewnie mezulek mnie pogoni. Pozdrowionka, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Student, zdradz mi... IP: *.ras.SBG.AC.AT 09.05.02, 21:42 Wlasnie Student! Tez bym sie z checia dowiedziala! Czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ZDRADZAM CI !!!!! :) IP: *.utaonline.at 10.05.02, 19:01 tylko nie wiem co ? Jak rozumiec ZOBOWIAZANIA ? dziecko, zona... kochanka? echhhhhhh nie.......... ja tutaj tylko odpoczywam - hehehehe.. zadnej pracy... odpoczynek... nic z tego nie mam oprocz przyjemnosci i to wszystko !!!! i tak od 3 lat............. ok pozdrawiam... dzis na koniec mojego pobytu tutaj, wybieram(y) sie na KONCERT - mysle, ze bedzie milo. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: Austria dla Austryjakow IP: *.14.vie.surfer.at 23.05.02, 22:36 Gość portalu: Wozak napisał(a): > To piekny kraj ty zawsze zostaniesz tam auslanderem i polska swinia do > najgorszych robot .Wkazdej chwili austryjacki szczyl moze Tobie w morde napluc > bo uslyszy , ze pierdolis po polsku polska swinio. Czesc Wozaku ! 20 lat tu jestem - to znaczy w Austrii - i chyba tu juz zostane. Podoba mi sie ! Robote mam nie najgorsza, zaden "szczyl" mi nigdzie nie naplul, woda, jedzenie powietrze i muzyka sa tutaj wspaniale. Wozacy ( dorozkarze ) rowniez. A jesli sie Tobie Austria nie podoba - to dlaczego nie wracasz do Polski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Austria dla Austryjakow 23.05.02, 22:42 Nie mieszkam w Austrii, ale tez nikomu nie usluguje. Mieszkam w Niemczech. Mysle, ze to tylko sztucznie (przez nas samych) podtrzymywane stereotypy, iz jestesmy ludzmi drugiej kategorii. Nigdy osobiscie nie spotkalem sie z przejawem jakiejkolwiek dyskryminacji w stosunku do siebie z racji pochodzenia. Ludzie zawsze traktowali mnie przez pryzmat tego co mam do powiedzenia, jakie reprezentuje wartosci, wiedze, a nie jakich mam rodzicow. MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: Austria dla Austriakow? IP: *.11.vie.surfer.at 24.05.02, 00:18 sluchajcie, wozak pisal z kanady, sadzi byki i wogole to jakis kmiotek ze sloma w bucie, nie myslcie o nim, pewnie sam robi za murzyna i przerzuca swoje kompleksy na nasze forum, pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
wozak Re: Austria dla Austriakow? 24.05.02, 00:40 Z jakiej Kanady ja tylko bylem tam na urlopie.Wogole to mam obywatelstwo niemiecki na pochodzenie . Moj ojciec byl kieriwnikiem krematorium w Oswiecimiu .Mam dobre papiery .Tutaj do Wiednia jestem delegowany przez moja firme w Monachium. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek33 Re: Austria dla Austriakow? 24.05.02, 00:49 to masz duze doswiadczenie ,wozak !!! Tam niedlugo AUSLANDEROW beda na taczkach wywozic !!! a czytales na postach jak korzystaja nasi z internetu ?? w Austrii,tylko za darmoche w pracy na suchy pysk ,byle szylinga sparen machen. Za Turkow sie juz biora ,potem kolejka na Jugolii i na Polusow. Nowe neonazi partie rosna jak grzyby po deszczu,co chwile nowe bojowki neonazi podpalaja siedliska auslanderow iurzadazaja pokazowki - z braterskim pozdrowieniem ! SIEG HEIL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno55 Do Boczek33 24.05.02, 02:05 Bardzo trafne riposty .Trzymaj tak dalej .Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś