Gość: VIP-1 IP: 142.46.53.* 26.11.04, 13:05 skorka swoja zwiedla wymachuje ujrzal na polanie, gole dziewcze hoze i zaplakal biedak, ze pociupciac juz nie moze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk psychotropy siem tobie skonczyly? 26.11.04, 13:49 Czy moze piszesz pamientnik? Nic nie kumam vipku? Jaki schiza? Nudzisz konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: psychotropy siem tobie skonczyly? IP: *.cwshs.com 26.11.04, 13:56 donk napisała: > Nudzisz konia. a ty walisz konia, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi vipus, ty zwisie... 26.11.04, 16:36 Piernicz z jakims pyrdkiem, zarosniemty zffisie! Mash ryj jak czarnobyl, cienki jak zupa ffiemcienna zulu obrzygany przez bandem goryli! Czy tffoja matka ma pole? Nie? To ciekaffe, skomd takiego buraka ffziemla! Jestes piemkny jak rooza, ktoora z kibla siem ffynurza, ty zmolestoffany ff pysk, niedysponoffany onanisto z Bangladeshu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ty sie doupiasty lepiej zajmij IP: 142.46.53.* 26.11.04, 16:47 swoimi hemoroidami bo cie i kulawy pies w.y.j.e.b.a.c nie zechce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 spale IP: *.cwshs.com 26.11.04, 16:58 jak se ja na hooya wciagniesz, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi ty se gume na glowe zaloz 26.11.04, 17:01 podkreslisz tym choooyowosc swojej nedznej egzystencji hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 zalozylbym IP: *.cwshs.com 26.11.04, 17:20 ale tylko po to, zeby twego parszywego ryja nie ogladac p.s. wiesz co masz wspolnego z rycerzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: zalozylbym IP: *.cwshs.com 26.11.04, 18:28 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > p.s. wiesz co masz wspolnego z rycerzem? wiedzialem, ze nie bedziesz wiedzial to ci powiem ZAKUTY LEB, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Kurcze vipeczek, nie wiem jak ci to mam powiedziec 26.11.04, 18:43 Nie bylo mnie tutaj jakis czas. Tak se terz, po powrocie tfoje wypociny poczytalem. I...tylko bondz spokojny...mam dziwne wrazenie, ze ty durniejesz coraz bardziej. Martfiem sie o ciebie. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 a wiec jednak wiedziales jak to powiedziec IP: 142.46.53.* 26.11.04, 18:50 donk napisała: > Nie bylo mnie tutaj jakis czas. wiem, wiem, gruche waliles > Tak se terz, po powrocie tfoje wypociny poczytalem. I...tylko bondz to przyznam, ze dobra lekture wybrales > spokojny...mam dziwne wrazenie, ze ty durniejesz coraz bardziej. ty nie durniejesz, ty sie durniem urodziles > Martfiem sie o ciebie. hehehehe walnij se setke, albo dwie bimbru to i zmatfienie przejdze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 widze donka tam w oddali IP: *.cwshs.com 26.11.04, 19:28 jak se w krzakach konia wali p.s. musialem jeszcze jeden wpis zrobic bo nie chcialem by 13 bylo (dzisiaj piatek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP1 szedl doupiasty po ulicy IP: *.cwshs.com 26.11.04, 17:25 szedl doupiasty po ulicy bez majteczek, lecz w spodnicy nie dlatego, ze tak modnie lecz, ze roohac go wygodnie hehehe podoba ci sie doupniasty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ęcyklopedia Re: szedl doupiasty po ulicy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.11.04, 20:12 Dobre WIPEK,fajnie się cię czyta,rozruszaj towarzycho drętwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: maszeruje donk_ey, maszeruje IP: 142.46.53.* 29.11.04, 14:47 donk_ey, osiol z dardaneli wiec go wszyscy w doope rzneli teraz chodzi jak pijany tak ma zadek rozjechany hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: maszeruje donk_ey, maszeruje 29.11.04, 15:54 vipek cipek, chooy yebany trzepie skoorke jak narwany stad ta tworczosc poyebana vipek zaraz zbierze z glana hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 lekarze, psia ich mac, hehehe IP: *.cwshs.com 29.11.04, 16:08 raz doupiasty z donkiem w parze zabawiali sie w lekarze doopski, hemoroidy leczy wiec go donkey hooyem leczy w doopie grzebiac bezustannie raz na stole, a raz w wannie donkey zas ma dzire w zebie wiec mu doupski hooyem w gebie plombe stara sie zalozyc swiezej spermy chce mu wlozyc w dziure co jak arbuz caly lecz doupskiego hooy za maly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ooops! przepraszam za pomylke IP: *.cwshs.com 29.11.04, 16:33 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > doopski, hemoroidy leczy > wiec go donkey hooyem leczy powinno byc wiec go donkey hooyem Meczy Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi ty skoorke idz pomecz 29.11.04, 17:05 bos sie jakis nadaktywny zrobil, widac w weekend lenia strzeliles, zamiast porzadnie pracowac odbytnica hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 tylko tyle doupniasty? IP: *.cwshs.com 29.11.04, 18:07 i tak jakos bez polotu dalbys lepiej doopy kotu hemoroidy niech podrapie pazurkami co ma w lapie hehehe fajne doupiasty, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 no, doupiasty, ide juz IP: 142.46.53.* 29.11.04, 19:51 ty, z kieszeni, wyjmij noz wloz go sobie w oko chamie i tak pojdz se, na roochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 wylaz doupiasty IP: 142.46.53.* 30.11.04, 15:02 wylaz doupiasty z tej brudnej beczki dam ci polizac moje kluseczki potem dostaniesz wielkiego hooya ktory ci w gebie zeby rozbuja p.s. czesc bucu Odpowiedz Link Zgłoś
donk Hiiiiiii vipczeku jelopo forumowa! 30.11.04, 15:59 Yebye dalej na mozg? Chiba zaniedbujesz sfojom skorke. Powiedz ty mi sieroto, po kiego hooya wylazisz ze stodoly? hehehe, tymi tfurczsciami mozesz sobie skorke wypchac, krowy siem ucieszom w tfojej zagrodzie. hehehehe Bendziesz mial bzykanie na swienta jak tralalala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 donk_ey placze, lamentuje IP: 142.46.53.* 30.11.04, 16:46 donk_ey placze, lamentuje ze mu kazdy w gebe pluje a ze z niego jest oferma to i nie wie, ze to sperma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 pod latarnia IP: 142.46.53.* 30.11.04, 18:12 pod latarnia donk_ey stoi i nikogo sie nie boi jak go tylko ktos zaczepi on mu jezor w doope wlepi tfuj FIP-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 kopnac donka IP: 142.46.53.* 30.11.04, 18:24 jak donkowi kopne w sranie to mu hooy pod oczy stanie a jak wejdzie mu do geby powybija wszystkie zeby cieszysz sie, ze mam dzisiaj troche czasu dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 donkus - zalotnik IP: 142.46.53.* 30.11.04, 18:43 wyszedl donk_ey ze stajenki chcial poszukac se panienki dlugo chodzil, biegal, szukal i do wielu obo(u)r stukal w kncu znalazl "dziewcze" nowe i wyroohal stara krowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 nie wierze IP: 142.46.53.* 30.11.04, 19:31 ja tam nigdy nie uwierze ze nasz donk_ey - zwykle zwierze on jest lepszy od krasuli gdyz on hooya ci utuli lepszy tez jest i od konia bo ma doope jak u slonia jak w nia kopniesz, to on spiewa lepszy jest, niz zwykla mewa w jwdnym tylko jest on gorszy donk ma mozdzek jak u dorszy p.s. na dzis osle wystarczy do jutra, bye! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 donk_ey w hotelu IP: *.cwshs.com 01.12.04, 16:35 przyszedl donk_ey do hotelu w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j mi stad cw..u mowi don recepcjonista widzac jak donk, onanista lapa trzesie w swym rozporku druga grzebie zas w otworku Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi slabo, cipuch 01.12.04, 17:41 gubisz rytm... miloszem to ty nie bedziesz, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 jak nie wiesz doupiasty, to siem nie mondruj IP: 142.46.53.* 01.12.04, 17:56 c.w.e.l.u zostalo wykropkowane wiec gdzie ten rytm zgubiony a poza tym qtasie, zamiast krytykowac to rusz tym swoim doupistym lbem i cos lepszego wymysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 donk_ey w restauracji IP: *.cwshs.com 01.12.04, 18:43 przyszla pora juz kolacji poszedl donk do restauracji chcial by menu mu podano lecz go szybko wykopano przykopali w leb mu z glana poprawili tez z kolana siedzi teraz z bolu wyje zakrwawionym, oslim ryjem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 slawa bonka IP: *.cwshs.com 02.12.04, 13:06 donka-bonka wszyscy znaja wszyscy go n.a.p.i.e.r.d.a.l.a.j.a czasem w leb mu ktos przylozy czasem kolek w doope wlozy radosc wielka mu to daje jak palkami w leb dostaje wiec mu wszyscy dogadzaja codzien po lbie okladaja Odpowiedz Link Zgłoś
donk hehe, ale siem naprodukowales. 02.12.04, 13:22 Chyba musialem ci dobrze dokopac, boli dupsko? hehehe Tak czymaj vipcio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 witaj bonku! IP: *.cwshs.com 02.12.04, 13:32 tak siem cieszem, ze ty jeszcze zyjesz i przed VIPem lbem o ziemie bijesz Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: witaj bonku! 02.12.04, 13:38 och ten vipek, nasz poeta zgasze mu na mordzie peta w doope wsadze pret rozgrzany marnie skonczy vip yebany... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 czesc doupiasty! IP: *.cwshs.com 02.12.04, 13:55 peta ja ci w oko wsadze doope, kolkiem zas rozsadze w ucho ja ci hooya wloze w ryja z glana ci przyloze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 donkus - amant IP: 142.46.53.* 02.12.04, 18:09 donka, pyta zaswedziala postanowil, glupia pala ze nie bedzie skorka ruszac tylko pojdzie cos wyroohac dlugo szukal, wsciekly srodze w koncu ujrzal cos przy drodze podszedl blizej, i nie wierzy to gromadka duzych jezy najwiekszego chce zniewolic zeby zadze zaspokoic chwyci jeza, sciagnal spodnie aby roohac mogl wygodnie ledwo zaczal, a juz wrzasnal jezem wnet o glebe trzasnal donkus jako osle glupie nie wie, ze jez kolce ma na doopie jaja, ktore pokaleczyl sobie chwycil w swoje raczki obie patrzy na nie przez paluszki i co widzi? DWIE WYDMUSZKI! hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi vipuch! 03.12.04, 13:02 co wy tam palicie? to musi byc jakis bardzo dobry stuff, bo wam sieczke z mozgu robi, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk On lubi do nosa 03.12.04, 13:27 Cos ty! taki zanik szarych komorek moze tylko naduzywanie suszonego goowna wywolac. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: maszeruje donk_ey, maszeruje IP: *.cwshs.com 03.12.04, 14:04 ciesze sie durne dzwony, ze ma tworczosc gorliwie czytacie to dobrze, hehehe przyda wam sie troche doksztaltu bo w dzisiejszych czasach, 4 klasy szkoly gminnej w Zlewkach Dolnych, to troche za malo tak wiec czekajcie z niecierpliwoscia na ciag dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: maszeruje donk_ey, maszeruje 03.12.04, 14:09 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > ciesze sie durne dzwony, ze ma tworczosc gorliwie czytacie ciesz sie ciesz, kcemy ci przyjemnosc drobna zrobic, bo nikt inny tego watku nie odwiedza. choc doktoranci z psychiatrii powinni, bo taki przypadek kliniczny rzadko sie zdarza, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: maszeruje donk_ey, maszeruje IP: *.cwshs.com 03.12.04, 14:31 doupa_nazi napisała: > ciesz sie ciesz, kcemy ci przyjemnosc drobna zrobic, to loda mi zrobcie > bo nikt inny tego watku nie odwiedza. zalozymy sie tumanie glupi? > choc doktoranci z psychiatrii powinni, bo taki przypadek > kliniczny rzadko sie zdarza, hehehe a powinni, powinni, zeby was dwoch przebadac Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: maszeruje donk_ey, maszeruje 03.12.04, 14:35 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > ciesz sie ciesz, kcemy ci przyjemnosc drobna zrobic, > to loda mi zrobcie loda to ci moze kolega zrobic, hehehe > > > bo nikt inny tego watku nie odwiedza. > zalozymy sie tumanie glupi? ty zaloz sobie prezerwatywe na leb, podkresilisz tym swoja chooyowosc, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: maszeruje donk_ey, maszeruje IP: *.cwshs.com 03.12.04, 14:44 doupa_nazi napisała: > Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > > > ciesz sie ciesz, kcemy ci przyjemnosc drobna zrobic, > > to loda mi zrobcie > > loda to ci moze kolega zrobic, hehehe nie moglbym ci tej przyjemnosci odebrac > ty zaloz sobie prezerwatywe na leb, podkresilisz tym swoja chooyowosc, hehehe kondomy, doupiasty, to na hooye sie zaklada wiec, smialo z donkiem, wdziac je na siebie mozecie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi jakby ci to naswietlic, zebys objal? 03.12.04, 14:50 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > ty zaloz sobie prezerwatywe na leb, podkresilisz tym swoja chooyowosc, he > hehe > kondomy, doupiasty, to na hooye sie zaklada skoro mowie zaloz na gloowke, a zaklada sie tylko na chooye, wniosek, zes chooy, tak? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 twoja logika doupiasty jak zwykle w doopie, hehehe IP: *.cwshs.com 03.12.04, 14:57 doupa_nazi napisała: > skoro mowie zaloz na gloowke, a zaklada sie tylko na chooye, wniosek, zes > chooy, tak? hehehe doupiasty, ty powiedziales zebym na gloowke zalozyl czy wiesz co sie czasami "glowka" nazywa? a ja mowilem, zebyscie na siebie je pozakladali na calych siebie, kapisz? Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi pogubiles sie cipek 03.12.04, 16:04 ty lepiej wroc do tego, co robisz najlepiesz - do robienia lodoow, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 nudzisz ciulu IP: 142.46.53.* 03.12.04, 16:13 idz tam z donkiem sobie pogruchajcie a ja czyms ciekawszym sie w tym czasie zajme zawolam cie jak bedziesz tu potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi ty za to sie nie nudzisz 03.12.04, 16:18 bo dajesz doopy na lewo i prawo. wpadnij tu na sekunde, w przerwie miedzy klientami hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 no chodz doupiasty, mam cos dla ciebie, hehehe IP: *.cwshs.com 03.12.04, 18:36 gdy doupiasty idzie w las to roohania nadszedl czas wszystkie zwierze jakie zyje w kraki chowa swoje ryje bo jak doupski cos dopadnie to w.y.j.e.b.i.e, tak przykladnie wszystko wezmie, wilka, zajca byle wlozyc swoje jajca w jakas doope owlosiona brudna, wstretna i zapchlona lecz dzis mu sie nie udalo widac szczescia mial za malo nie zadupcyl biedaczysko bo go dopadl niedzwiedzisko tak doupskiego, y.e.b.a.l, walil ze mu s doopa, leb rozwalil Odpowiedz Link Zgłoś
donk oooooooojej vipek! 03.12.04, 19:38 Czy aby wystarczajaca czensto trzepiesz skorka? hehehe W sumie to nie moj bizz, ale czy to forum nie pada ci koles za bardzo na mozg? Psycholodzy rejestruja rozne choroby psychiczne wywolane nadgodzinami w necie. Odpowiedz Link Zgłoś