Dodaj do ulubionych

Sanatoria w Polsce

IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 10.05.02, 22:41
Majac uczynnego lekarza ktory za drobna oplata wystawial skierowanie 24 razy bylem w minionym ustroju w
sanatorium.Schorzenia wpisywal w zaleznosci od uzdrowiska . Byly to 24 dniowe darmowe wczasy i do
tego mialo sie bezplatny bilet do i z uzdrowiska.Majac zawsze pokazny fundusz rozrywkowy mile wspominam
te ,, kuracje ,, .Polanczyk , Krynica Gorska ,Morska .Ciechocinek , Kolobrzeg , Swinoujscie ,Szczawnica ,
Rabka .Kudowa Zdroj i inne .Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • karelia Re: Sanatoria w Polsce 10.05.02, 22:44
      a ktore polecasz, ze zdrowotnego punktu widzenie nie rozrywkowego? A moz enie
      przywiazywales zadnej wagi do tego, ze jedziesz do wod?
      • Gość: Bruno Re: Sanatoria w Polsce IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 10.05.02, 22:48
        Polecam latem Krynice Morska i Gorska , Szczawnice i Ciechocinek orza Kolobrzeg .
        • Gość: theend TYLKO... IP: *.nas.onetel.net.uk 10.05.02, 22:51
          ciechocinek..
          TERAZ CIECHOCINEK..
    • Gość: selma ja sie szykuje do sanatorium IP: *.ppp.get2net.dk 10.05.02, 22:51
      ja tylko na koloniach zdazylam byc oraz na ochotniczych obozach ohp dla
      mlodziezy gdzie podawalam jako kelnerka na helu co drugi dzien a reszta wolne
      plus gratis rozrywki i wycieczki,.do sanatorium juz sie szykuje bo wiadomo
      zniszczylam zdrowie w domu starcow i w tym klimacie.w tamtym roku bylam w
      Polanicy zdr.-bardzo ladnie odnowili (ostatnio bylam tam na koloniach w
      1985).pozdrawiam Cie serdecznie odwiedz Polanice i restauracje "Piekielko"wiem
      ze Ci sie spodoba.
      • karelia Re: ja sie szykuje do sanatorium 10.05.02, 22:55
        jak bylam mala , to bylam na wczasach z mama w Dusznikach. Ale Piekielko
        pamietam wink)))))))
        • Gość: selma Duszniki-uwielbiam-do Karelii IP: *.ppp.get2net.dk 10.05.02, 23:03
          Karelio smile)))))znam Duszniki bardzo dobrze bo mam tam liczna rodzine.jest to
          piekne miasteczko gdzie Chopin leczyl gruzlice, a Hitler wybudowal wille dla
          Ewy Braun i staw w ksztalcie serca.niestety po powodzi miasteczko podupadlo i
          wyglada gorzej od Polanicy niestety,chociaz widoki i tak sa najladniejsze.
      • Gość: Bruno Do Selmy IP: *.tpl.on.ca / 199.71.64.* 10.05.02, 22:55
        Latem Szczawnica.
      • cornio Re: ja sie szykuje do sanatorium 10.05.02, 22:55
        Gość portalu: selma napisał(a):

> ja tylko na koloniach zdazylam byc oraz na ochotniczych obozach ohp dla
        > mlodziezy gdzie podawalam jako kelnerka na helu co drugi dzien a reszta wolne
        > plus gratis rozrywki i wycieczki,.do sanatorium juz sie szykuje bo wiadomo
        > zniszczylam zdrowie w domu starcow i w tym klimacie.w tamtym roku bylam w
        > Polanicy zdr.-bardzo ladnie odnowili (ostatnio bylam tam na koloniach w
        > 1985).pozdrawiam Cie serdecznie odwiedz Polanice i restauracje "Piekielko"wiem
        > ze Ci sie spodoba.

Selma czasami mysle,ze dla ciebie najlepsza Rabka.pozdrawiam

• Gość: selma Re: ja sie szykuje do sanatorium IP: *.ppp.get2net.dk 10.05.02, 23:04
          Rabka ,jak najbardziej ,a dla Ciebie moze Kocborowo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka