Dodaj do ulubionych

Swienta juz som tu u nas

18.12.04, 06:03
A wienc momy Swienta ! plan na tyn rok wykonalisma co mialo byc odlozone
do PKO SA to zostalo zrobione, ,robota na budowach stopla bo juz zimno !!
wienc teroz juz swientujemy. Jo juz wyjezdzam w poniedzialek do Polsku na
Christmas elegancki kapelusz se kupilem i nowe ubranie made in
Kanada,pochleje zdrowo, pieniundze przelicze z biznesu co moja staro
prowadzi,mlode dupy poszcypie po dupie i zawale zdrowo a po nowym roku
spowrotem do Americzku ,robic dullary i pakowac do PKO SA
ZDROWYCH I WESOLYCH SWIUNT ! dla POLONI
Obserwuj wątek
    • xurkowa ty cepie kujawski moze nam powiesz 18.12.04, 06:32
      z jakiej sie urwales choinki?

Sadzac po tym co i jak piszesz to jestes poteznie glupi!
      • salceson.kujawski stara k.. nie zlosc siem 18.12.04, 06:41
        siedz spokojnie na dupu i nie podskakuj, bo ja mam kase a ty? masz zero w
        kieszeni. Jadem do Polsku odpoczywac i bawic siem bo mam tam wielkom
        restauracjom pobudowanom za dulary z Americzku,a jak siem ociepli troche to
        wracam na dachy do Chicago robic robotu i dullary,hyhyhyhyhyhyhy !
        • Gość: Marry Christmas! salceson na dachu IP: 5.5.* / 80.58.42.* 18.12.04, 10:39
          webzoom.freewebs.com/bluzman32/christmas.swf
          • pani_boss Re:dywany,chodniki,makaty i nie tylko 18.12.04, 17:11
            Masz jełopie ograniczony czas na :www.fun.from.hell.pl/2004-11-
            26/zaulek_onanistow.jpg.
            • pani_boss Re:dywany,chodniki,makaty i nie tylko 18.12.04, 17:12
              Sorrrry!
              www.fun.from.hell.pl/2004-11-26/zaulek_onanistow.jpg
              • latos_cebula_placila coz to za matol ten salceson_kujawski! 18.12.04, 17:25
                nadaje sie na eksperymenty medyczne. Moze byc z dachu.
                • salceson.kujawski lece z Chicago 18.12.04, 22:29
                  polskim Lotem lece ! juz zakupy ja porobil,wieze wszycko do Polsku ! z
                  Americzku ! zabierom stond 3 gallony Smirnoffa bo tanszy jezd w Americzku i
                  biore tez puszki ze szynkom polish ham ,pochleje siem zdrowo i podezre
                  zdrowo i mlode dupy owali siem ,yhhyhyhyhyyh !!
    • Gość: Swientuch Re: Swienta juz som tu u nas IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.12.04, 22:45
      czy ci wystarczy na ciupage i parzenice? zebys mial z czym wrocic do Hameryki
    • Gość: gratulacje Gratuluje Ci IP: *.jetstream.xtra.co.nz 18.12.04, 23:23
      Zadzdroszcze ci tego ,ze umiesz sie cieszyc takimi drobnymi sprawami, mnie ani
      wodka ani kapelusz nie byblyby w stanie ucieszyc , praca na dachu jeszcze mniej.
      Zycze Ci abys nie opil sie za bardzo na te swieta. Pozdrawiam
      • salceson.kujawski Re: Gratuluje Ci 19.12.04, 06:48
        zapomnioles chlopie ze moj majontek to nie tylko ksiunzeczka PKO SA i
        narombane na niej 97.000 US$$ ale jeszcze wielko restauracjom z parkingiem i
        malym hotelem w Polszu !! warte okolo 550.000 zl na dzis albo
        wiencej !!,eheheheh!! i co ty na to ?? wszyscko to zarobilem w naszej
        kochanej Americzku !,hyhyhyhyhyhy !! Zdrowych Swiunt, zycze !!
        • latos_cebula_placila lecz sie polglowku salcesonski 19.12.04, 07:06
          poki masza na to dulary, jelopie! Z tego loszczendzania rzucilo ci sie resztki
          mozgu.
          • salceson.kujawski hyyhhyhy !! lece Lotem 19.12.04, 08:54
            i jak mom dullary to nawet Stewardesse za noge se poczymam ,hyyhhyhy ni ma
            jak nasz dullary z Americzki !!! nie wazne ze ino 3,20 zl za jednego,dullar
            jezd dullar,wiadomo Americzka jezd Americzka a nie Polsza !!,ehheeh!
            • Gość: Eryk Re: hyyhhyhy !! lece Lotem IP: *.234.12.194.Dial1.Miami1.Level3.net 22.12.04, 04:11
              Salceson orginal z Ciebie.Zycze ci Wesolych Swiat.I wracaj szybko na forum.
        • Gość: DownUnder... Re: Gratuluje Ci IP: *.ains.net.au 22.12.04, 05:09
          Bierzcie przyklad, niewazna droga - wazny cel.
          • komen.tator tak, jest tylko jeden problem 22.12.04, 06:09
            salcesiak to jest pewna stara dupa ktorej nie wyszlo z gotowaniem i poki co to
            zasuwa palcem po klawiszach bo nawet nie po malpie, hehehehe.
            • salceson.kujawski Swienta w Polsku 22.12.04, 23:48
              Lotem jo ci leciolem ,popilim zdrowo czystej wodki tylko lodu nie mieli za
              duzo ,ale piwkiem Tyskie popilim i bylo dobrze. Dullary wymieniolem po rowne 3
              zlote i tak jest dobrze,dalej siem oplaca. Teroz juz chojna wielgachno stoi
              w pokoju i na dembowych parkietach pikne dywany, i Zubrowka na stole i
              kieliszki z krysztalu, a mloda bulgarka ,chodzi z miotelkom i kurze
              wyciero !,ehehehyhyhhyhyhyhy!!!,niezlo dupa. Na swienta przychodzi do mnie
              burmistrz wraz zona i aptekarz miejscowy oraz ksiondz !!przywiolem z Ameriku
              gallon Smirnoffa to sobie golniemy !! wszyscy mnie tu znajom i szanujom bo jo
              jezdym chlop do interesow,hyhyyhyhhyhy !
              • Gość: leszczu Re: Swienta w Polsku IP: *.proxy.aol.com 23.12.04, 07:00
                a szczena ci nie opadla po przyjezdzie jak z dulara zrobilo sie z 3,20 na 3,00
                przez jeden dzien,oj cos mi sie zdaje salcesiak,ze twoje dulary ida sie dymac.
                • Gość: Byniu Re: Swienta w Polsku IP: *.aster.pl 04.01.05, 17:34
                  Jak łatwo policzyć z kasiorki salcesoniaka w pekao ubyło jednego dnia 19.400
                  złotych, jak w końcu przetrzeźwiał to chyba mu te kaszanki zapijane smirnofem
                  trochę w gębie stanęły hyhyhyhy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka