Dodaj do ulubionych

P O L S K O ...

IP: *.3web.net 26.05.02, 21:05
Polonia z calego swiata wypisuje tu swoje problemy-bzdety aby nowa "wladza"
wiedziala co w trawie piszczy. Polsko, nie jestes moja Polska. Historycznie
moja, obecnie nie moge zrzec sie Ciebie bo jestes za droga. Tak wiec forsy (a
NIE pieniazkow) wydac nie mogac omijam Polske i te Wasza wspolna Europe.
Sral Was pies.
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: P O L S K O ... IP: *.sympatico.ca 26.05.02, 21:20
      Nie wiesz co tracisz.
    • Gość: Artur Re: P O L S K O ... IP: 62.246.104.* 26.05.02, 21:20
      Gość portalu: D.J. napisał(a):

> Polonia z calego swiata wypisuje tu swoje problemy-bzdety aby nowa "wladza"
      > wiedziala co w trawie piszczy. Polsko, nie jestes moja Polska. Historycznie
      > moja, obecnie nie moge zrzec sie Ciebie bo jestes za droga. Tak wiec forsy (a
      > NIE pieniazkow) wydac nie mogac omijam Polske i te Wasza wspolna Europe.
      > Sral Was pies.

..........................
      Z tym "aby wladza wiedziala co w trawie piszczy" to nawet masz racje.
      zastanawiam sie tylko, nad tym czy ta wladza jest na tyle madra aby naprawde
      wyciagnac madre wnioski z tego forum. Jak znamy wszyskie dotychczasowe polskie
      wladze, to znowu gowno z tego bedzie. Bo durni, skorumpowani i chciwi.
    • Gość: D.J. Re: P O L S K O ... IP: *.3web.net 26.05.02, 21:32
      SC
      Nie ma reakcji. A profesor Miodek?
      • Gość: Artur Re: P O L S K O ... IP: 62.246.102.* 26.05.02, 21:36

> SC
        > Nie ma reakcji. A profesor Miodek?

heeee?
        a kto to prof. Miodek, wodki z nim nie pilem.
    • Gość: D.J. Re: P O L S K O ... IP: *.3web.net 26.05.02, 21:43
      Jestesmy w sumie mniejszoscia. Smutne, nikt nas nie potrzebuje, no moze gdy
      chodzi o pomoc finansowa jest inaczej. A gdzie te czasy gdy jakala nas
      potrzebowal???!!!
      • Gość: Artur Re: P O L S K O ... IP: 62.246.102.* 26.05.02, 21:47

> Jestesmy w sumie mniejszoscia. Smutne, nikt nas nie potrzebuje, no moze gdy
        > chodzi o pomoc finansowa jest inaczej. A gdzie te czasy gdy jakala nas
        > potrzebowal???!!!

Tez fakt, dlatego juz sie przestalem takimi problemami zajmowac i przejmowac.
        Zyje wlasnym zyciem, a reszta mnie troche (przyznaje ze smutkiem) juz zwisa.
        Pozdrawiam
        • Gość: D.J. Re: P O L S K O ... IP: *.3web.net 26.05.02, 22:06
          sam wiesz - to smutne. Zmienilo sie jedno. To co pisze - czyta napewno mniej
          smutny pan. My jestesmy i tak poza ich zasiegiem, a to napewno wk..wia
          najbardziej. Polska jest smutna i taka pozostanie. Tam nic sie nie zmienia.
          Pozdrawiam.
          D.J.
          • boczek33 Re: P O L S K O ... 26.05.02, 22:10
            przeciez tam jest Lepper Andrzej !!! - najwiekszy blazen Europy to jak ma byc
            smutno,wesolo jest !!!
            • Gość: Artur Re: P O L S K O ... IP: 62.246.104.* 26.05.02, 22:47
              boczek33 napisał(a):

> przeciez tam jest Lepper Andrzej !!! - najwiekszy blazen Europy to jak ma byc
              > smutno,wesolo jest !!!

Ja jezdze do Wroclawia i tam jest roznie. Znam ludzi z duza kasa jak i tez
              biednych. Zalezy co kto robi, jaki ma leb itp. itd. Ale wiadomo, ze Polska
              startuje od Zera a nawet z tlustym minusem, i z wlasnimi silami probuje sie
              dzwignac. Nie jest to latwe przy polglowkach politykach i korupcji z dawnej
              szkoly. Polityka wogole mnie wisi, wszedzie ten sam gnoj. Na swiecie jeszcze ma
              ma mojej partii. he he chyba, ze zaloze wlasna.
              Pozdrawiam
              • Gość: D.J. Re: P O L S K O ... IP: *.3web.net 27.05.02, 00:01
                Wszedzie dobrze z tzw. kasa. Wspomniales o Wroclawiu. Mam znajomych, ktorzy
                twierdza, ze tam juz zbyt niemiecko.
                Kiedys na tym "forum" napisalem, ze GW traci cenzura. Doslownie po chwili
                przyszla odpowiedz, ze to nie cenzura tylko - ...cos tam.
                Wobec tego jak mam sie do Was zwracac: towarzysze korektorzy; a moze
                politycznie poprawni koledzy W.J.( jezeli chcecie wiedziec co to znaczy W.J.
                - dajcie znac.
                pozdrowienia dla Artura. (moje imiie Zbyszek)
                • Gość: Artur Re: P O L S K O .../ Zbyszek IP: 62.246.100.* 27.05.02, 01:50
                  No coz, Wroclaw nie jest jednym z "zaspanych " miast Polski np. centralnej czy
                  innych okolic. Jest to duze miasto i duzo sie w nim dzieje. Dla niektorych moze
                  za szybkie zycie. A, ze za bardzo niemieckie? Nie wiem co masz na mysli. 'Ziemie
                  zachodnie' leza blisko granicy niemieckiej i na pewno daje sie to odczuc
                  przybysza z glebi kraju.
                  powiedz,z ktorych ty jestes Zbyszkow? czy ja ciebie przypadkeim znam?
                  Artur

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka