Gość: Jola IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 18:58 Może ktoś mi podpowie, gdzie najlepiej wyjechać za pracą, jakie formalności należy załatwić aby się ruszyć z tej Argentyny, Pomóżcie, poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swierszc Re: Gdzie za pracą IP: 212.160.155.* 27.05.02, 19:27 no to utknelas. Basta!!! Gość portalu: Jola napisał(a): > Może ktoś mi podpowie, gdzie najlepiej wyjechać za pracą, jakie formalności > należy załatwić aby się ruszyć z tej Argentyny, Pomóżcie, poradźcie. Argentyna moje dziecie drogie zapewnic Ci może ZAPOMOGE!!! wiej do Argentyny szybko i sprawnie i patrz na adresy, skad zlo cie napadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Gdzie za pracą IP: *.novartis.com 29.05.02, 14:17 Jolu widze ze masz dostep do internetu - poszukaj pracy przez internet. Najlatwiej w krajach poza Unia Europejska. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Gdzie za pracą IP: *.fastres.net 29.05.02, 14:21 Gość portalu: milka napisał(a): > Jolu widze ze masz dostep do internetu - poszukaj pracy przez internet. > Najlatwiej w krajach poza Unia Europejska. > Zycze powodzenia. >Takich jak:Albania,Kuba,Kongo,a juz Angola to bank. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Gdzie za pracą 29.05.02, 21:06 a moze pracva w sierra-leone ci nie odpowiada? nie mowiac, ze najlepsi head->hunterzy sa w Papui-Nowej Gwinei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Gdzie za pracą IP: 62.246.104.* 29.05.02, 21:16 Gość portalu: Jola napisał(a): > Może ktoś mi podpowie, gdzie najlepiej wyjechać za pracą, jakie formalności > należy załatwić aby się ruszyć z tej Argentyny, Pomóżcie, poradźcie. Gdzie najlepiej? to niestety pojecie wzgledne. zalezy co masz zawodowo do zaoferowania. A moze rozejzyj sie po swoich znajomych, co witamina "Z" to witamina "Z" (Z=znajomosci) Odpowiedz Link Zgłoś