Dodaj do ulubionych

Urlop w Polsce..

17.02.05, 12:28

wiecie, juz mi sie nudza wyjazdy do "cieplych krajow"..taraz lubie jezdzic do
Polski. Latem, moze i pada, ale przeciez i deszcz bywa fajnysmile)
Obserwuj wątek
    • Gość: VIP-1 Re: Urlop w Polsce.. IP: 142.46.53.* 17.02.05, 12:38
      przestan w kolko na Kube jezdzic
      to i wyjazdy nie beda cie nudzily
      • camel_3d Re: Urlop w Polsce.. 17.02.05, 12:42
        nie bylem niestety nigdy na kubie... ale stara chawana to moje marzenie
        • lulu13 Re: Urlop w Polsce.. 18.02.05, 08:45
          jedz do Albani masz tam blisko !! i tanio !
          • Gość: stara chawana Re: Urlop w Polsce.. IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 18.02.05, 09:53
            zapalisz cygaro z miekkim ustnikiem?
          • camel_3d Re: Urlop w Polsce.. 18.02.05, 11:38
            bardzo chetnie. nie naleze do burakow ograniczajacych sie do wyjazdow do
            hurghady i na majorkesmile
            • Gość: USA#1 Re: Urlop w Polsce.. IP: *.patmedia.net 18.02.05, 19:35
              ale bagno hahaha zal mi ciebie cieciu
              • trunkovvy ty USAL a moze ty zapalisz moja Stara Chawane? 18.02.05, 23:26
              • camel_3d Re: Urlop w Polsce.. 19.02.05, 10:21
                dziekuje za wspolczucie.
                • Gość: USA#1 Re: Urlop w Polsce.. IP: *.patmedia.net 19.02.05, 20:17
                  SPRZEDALES KREW DZISIAJ??????HAHAHAHA
                  • camel_3d Re: Urlop w Polsce.. 20.02.05, 10:16
                    nie, zawsze oddaje honorowo. Wiesz co to slowo znaczy... Ciekawe czemu mam
                    watpliwosci, ze malpeczka zna takie slowa..
    • grom3 Re: Urlop w Polsce.. 18.02.05, 23:43
      Ja jakos Polski unikam znam ja dobrze najgorsza jest zawsze rodzina zanudzi na
      smierc,wole wyjazdy statkami.Ostatnio bylem na Bermudach wzglednie tanio i
      atrakcji co niemiara.W przyszlym roku planuje Nowa Zelandia Australia oraz
      wyspy Fudzi i Bora Bora,
      • 1milosierny Re: Urlop w Polsce.. 19.02.05, 00:35
        grom3 napisał:

> Ja jakos Polski unikam znam ja dobrze najgorsza jest zawsze rodzina zanudzi
        na
        > smierc,wole wyjazdy statkami.Ostatnio bylem na Bermudach wzglednie tanio i
        > atrakcji co niemiara.W przyszlym roku planuje Nowa Zelandia Australia oraz
        > wyspy Fudzi i Bora Bora,
        zazdroszcze fantazji....
        • anastazy123 Re: Urlop w Polsce.. 19.02.05, 00:52
          1 milosierny pracuje ciezko po 16 godzin dziennie co mam dolary palic,albo dac
          finansowemu.W polsce zawsze mowilem co moje oczy zobacza finansowy mi nie
          odbierze.
          • 1milosierny to przepraszam, ja jestem biednym leniem i zazdros 19.02.05, 00:58
            -zcze, rzeczywiscie podziwiam cie, i bon vouyage
            • grom3 Re: to przepraszam, ja jestem biednym leniem i za 19.02.05, 01:11
              Dziekuje widzisz przez ciezka prace mozna zwiedzac swiat,tylko trzeba chciec.
              • trunkovvy Re: to przepraszam, ja jestem biednym leniem i za 19.02.05, 01:48
                a piszesz na forum to w 17-tej godzinie, tak?

Dziwie sie ze jeszcze cie nie struli na tych zygadlach. Statkiem to sie plynie
                jak sie ma umierac bo jak utrafisz moment to cie za darmo pochowaja a moze
                nawet na morzu, hehehe
                • camel_3d Re: to przepraszam, ja jestem biednym leniem i za 19.02.05, 10:23

no tu statkami plywaja strsi renciscismile) czesc z nich umiera. Ja uwielbiam
                  jeszcze podrozowanie np wynajetym samochodem przez caly krajsmile) ale pewnie
                  kiedys tez sie skusze na 3-4 miesieczny rejs.
                  • Gość: czerwonyczlonek Re: to przepraszam, ja jestem biednym leniem i za IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 19.02.05, 13:04
                    stary zmien sobie pieluche

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka