Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:19 Czy też wszyscy reprezentują ten poziom, jaki ujawnia się w większości postów Polonii amerykańskiej???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zle wiesci Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 18:24 Ubolewam nad tym takze, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze chyba raczej nie mieszkaja. Ci bardziej normalni zasiedlaja EU, a tych rzucono jak najdalej od kraju, by nie dawac zlego przykladu innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.arcor-ip.net 15.03.05, 21:09 Jak widac nawet i rodacy w kraju bronia i buntuja sie przeciw jednostkom z poloni amerykanskiej. Nie sadze, zeby wszyscy byli tacy zli jak sie niektörzy tu pokazuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: 207.134.81.* 15.03.05, 21:29 Sziedz w tym lublinie i nic nie mow, bo tracisz enrggie bez sensu, wez sie do produktywnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea do Emigranta Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.arcor-ip.net 15.03.05, 21:49 nie wszyscy musza pochodzic jak ty z Lublina, Lublin napewno jest ladnym miastem, nie wykluczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soup Nazi Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.unch.unc.edu 16.03.05, 06:15 Facet, ta klempa pisze z LUBINA, dziury o kilkudziesieciu tysiacach dusz, gdzie psy i dzieci po czerwonoarmistach dupami szczekaja, hehehe. Lublin to supermetropolia przy Lubinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesc Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.03.05, 12:32 Soup Nazi ty prostaku, logika to cos czego nie posiadasz. Dla Ciebie jak cos jest napisane tzn., ze musi tak byc. Tepy emigrancki kopolu, jestes starym , zgryzliwym ,nadetym prykiem, tetrykiem. Zaczynasz mnie znow draznic, te Twoje denne wywody,kojarza mi sie z pogladami godnymi hitlerowskiego potomka. Moze jestes jego drugim wcieleniem, tylko na Polakow bardziej, nie na Zydow sie uwziales. Do klempy mi daleko dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? 16.03.05, 20:25 Gość portalu: zle wiesc napisał(a): > Soup Nazi ty prostaku, logika to cos czego nie posiadasz. Dla Ciebie jak cos > jest napisane tzn., ze musi tak byc. Tepy emigrancki kopolu, jestes starym , > zgryzliwym ,nadetym prykiem, tetrykiem. Zaczynasz mnie znow draznic, te Twoje > denne wywody,kojarza mi sie z pogladami godnymi hitlerowskiego potomka. Moze > jestes jego drugim wcieleniem, tylko na Polakow bardziej, nie na Zydow sie > uwziales. Do klempy mi daleko dziadu. O prosze jaka kulturka! Ta moralistka, klepa smie mnie strofowac a ludzie na forum jej nie znosza. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? 15.03.05, 18:26 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Czy też wszyscy reprezentują ten poziom, jaki ujawnia się w większości postów > Polonii amerykańskiej???? hehe, nie no jest wielu rodakow o twoim poziomie, w koncu my som wszyscy polaki, tylko ze te z ktoremi znalazlbys wspolny jenzyk, tera zrywajum asbesty...haha a na weekend to uni czasu ni majum, bo som najebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesci 2 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 18:40 Wiec sam widzisz gosciu ciekawy, ze normalni mieszkac nie moga. Zerknij no tylko na post goscia ukrytego pod nickiem j23, ktory nie zrywa niby azbestu, to jaki poziom musi miec kopol, ktory rzeczywiscie go zrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesci 3 Re: Mieszkają IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 18:42 Nastepna grupa zamieszkalych to ci ciagle na haju, ktorzy juz nie wiedza gdzie zyja. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Mieszkają chorzy psychicznie w PR 15.03.05, 18:48 ktorzy sami sobie odpisuja na swoje durnowate posty ,eheheheheheh tylko pod innymi nikami zmienianymi co kilka minut!! podniecj sie marny czlowieczku z Lubinia sam soba ,moze to cie wyleczy z kompleksow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesci 4 Re: Mieszkają chorzy psychicznie w PR IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 18:55 Nie odpisuje w zadnym wypadku sama sobie, tylko teraz np.- Tobie. Taki malo bystry jestes. Ze pisze Lubin cieciu buraczany to nie znaczy, ze w nim mieszkam, ale to tzw. proste myslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kismet007 Re: Mieszkają chorzy psychicznie w PR 15.03.05, 19:02 to jest majdan lubinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesci 4 Re: Mieszkają chorzy psychicznie w PR IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 19:09 Co za spostrzegawczosc...hm...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea do szakal25 Re: Mieszkają chorzy psychicznie w PR IP: *.arcor-ip.net 16.03.05, 18:20 szakal25 napisał: > ktorzy sami sobie odpisuja na swoje durnowate posty ,eheheheheheh tylko pod > innymi nikami zmienianymi co kilka minut!! podniecj sie marny czlowieczku > z Lubinia sam soba ,moze to cie wyleczy z kompleksow! Sptkalam takie przypadki na innym forum (zachodnim) ze zameldowal sie wielokrotnie (Amerykanie) pod röznymi nicami i tak odpowiadal sobie na swoje posty szkalujac innych az admi pod jednym wpisem tego "wieloosobowego" dyskutanta napisal oficjalnie jeden IP a tyle wpisöw. Wiecej nie pokazal sie na forum do dzisiejszego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? 15.03.05, 20:04 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Czy też wszyscy reprezentują ten poziom, jaki ujawnia się w większości postów > Polonii amerykańskiej???? Polonia reprezentuje przyzwoity poziom ale nielegalni to w wiekszosci dno. Wodka leje sie strumieniami, mieszkaja z karaluchami takimi jak wroble. Jedza byle co bo oszczednosc, nigdzie nie bywaja za wyjatkiem chamskich zabaw / odpowiednik tych z remizy strazackiej/, pieprza sie wszyscy ze wszystkimi nie baczac ze zony/ mezowie zostali w kraju itd. mozna wymieniac bez konca. Tych na dziko jest wiecej niz legalnej polonii dlatego wyrabiaja nam niechlubna opinie. Im nie zalezy oni i tak wyjada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.03.05, 20:28 Nie zupelnie sie z Toba zgodze, owszem wiekszosc "nielegalnych" nie przejawia sie zbytnia inteligencja i owszem w glowie im najprymitywniejsze rzeczy,ale jest tez spory odsetek osob o podobnym statusie, ktorym "polonia" inteligencji i taktu moglaby pozazdroscic. Co do samej "polonii"-polonii-ja wyznaje zasade-trzymac sie od nich jak najdalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? 15.03.05, 20:52 Gość portalu: paula napisał(a): > Nie zupelnie sie z Toba zgodze, owszem wiekszosc "nielegalnych" nie przejawia > sie zbytnia inteligencja i owszem w glowie im najprymitywniejsze rzeczy,ale jes > t > tez spory odsetek osob o podobnym statusie, ktorym "polonia" inteligencji i > taktu moglaby pozazdroscic. Co do samej "polonii"-polonii-ja wyznaje > zasade-trzymac sie od nich jak najdalej ... Masz racje ja wyznaje taka sama zasade. Jesli chodzi o tych nielegalnych "na poziomie" Doprawdy rzadko sie ich spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesci 5 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 21:28 Czyli jak widzisz gosciu ciekawy moja opinia zaczyna miec potwierdzenie w faktach czyt.wyzej "...na poziomie doprawdy rzadko sie ich spotyka." Czyli jak mowilam wczesniej, ta "rzadkosc" oznacza igle w stogu siana, tym samym stwierdzam po raz wtory: normalni nie zasiedlaja tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.arcor-ip.net 15.03.05, 21:34 och z tym sie nie zgodze zeby tylko ci "nielegalni" byli tacy ... Odpowiedzialam grzecznie na jeden interesujacy wpis osoby z Kanady, ten potraktowal mnie jak bym byla Amerykanka (jestem i Europejka)i bez powobu obrzucil mnie röznymi nieladnymi epitetami, ktörych w zyciu jeszcze nie slyszalam i nie czytalam. Czytajac jego wpis zastanowialam sie nad jego osobowoscia, jak rozdarta i brutalna ona musi byc. Jego wpis zostal zaraz usuniety przez admi. Z wpisu wynikalo ze jest to osoba inteligentna z odpowiednim zasobem interesujacych wiadomosci ale zachowanie jego bylo ponizej pasa, dokladniej nie bede tego okreslac i w dodatku w goracej wodzie kapana, bez sekundy zastanowienia sie i przemyslenia jego dzialania. W dodatku okazal sie osoba dyskryminujaca kobiety po tym mocie: "Kobiety do garöw" Jego niku nie bede ujawniac ale wryl mi sie w pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? 15.03.05, 22:09 oczywiscie, że tak. weździe na przykład takiego millera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesci 5 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 22:50 Wlasnie,dlatego nie ulokowali go w EU, ale tez wywiezli daleko, by nie dawal zlego przykladu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea do zle wiesci Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.arcor-ip.net 16.03.05, 18:04 Mysle, ze masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ty sie lepiej buraku zapytaj 15.03.05, 23:00 czy w PLu takowi mieszkaja bo jak ten kolchoz obserwuje to dochodze do wniosku, ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: ty sie lepiej buraku zapytaj 15.03.05, 23:07 przede wszystkim powinieneś odpocząć, nabrac sił, wyzdrowieć, aspirynke zazyć. i spojrzec jeszcze raz na ten, jak ty to określasz kołchoz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: ty sie lepiej buraku zapytaj IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.03.05, 23:46 na ten kolchoz, to ja sie juz napatrzylem 22 lata, tyle niestety musialem tam zycia zmarnowac a teraz wystarczy jak od czasu, do czsu zerkne zeby zobaczyc, ze dalej ten sam syf tam panuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.03.05, 23:43 Zawsze bylem normalnym czlowiekiem i w dalszym ciagu nim jestem. Pozd. z Kalifornii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kibledoumycia Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 16.03.05, 03:48 a ja stosunkuje normalnych polakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.client.comcast.net 16.03.05, 04:28 No nie, zeby stracic taka czesc zycia w tamtym syfie. Jeszcze gorzej mieli moi rodzice ktorym cale zycie zmarnowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlrobot Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.spmodem.washington.edu 16.03.05, 06:13 A kto widzial NORMALNEGO Polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.client.comcast.net 16.03.05, 06:33 Nie krajowcu obsmarkany. W Ameryce mieszkaja albo normalni Amerykanie, albo niedoyebbani krajowcy na przeterminowanych wizach co zasuwaja azbest na budowach albo kible Lysolem hehehehe, albo rownie niedorobieni i nieszczesliwi isetuisetamowcy. Nie istenieje cos takiego jak normalny polak. To oxymoron. Tak jak slodka gorycz hehehehehe. Jak sie mowi oxymoron po pomrocznemu, ktos wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? 16.03.05, 08:55 czy 'mądry gość' to oksymoron czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us antylogia czyli "ostry" + "głupi" 30.03.05, 04:14 Gość portalu: gosc napisał(a): > Nie krajowcu obsmarkany. W Ameryce mieszkaja albo normalni Amerykanie, albo > niedoyebbani krajowcy na przeterminowanych wizach co zasuwaja azbest na > budowach albo kible Lysolem hehehehe, albo rownie niedorobieni i nieszczesliwi isetuisetamowcy. Nie istenieje cos takiego jak normalny polak. To oxymoron. Tak jak slodka gorycz hehehehehe. Jak sie mowi oxymoron po pomrocznemu, ktos wie??? ____________ > oksymoron lit. metaforyczne zestawienie wyrazów o przeciwstawnym, wykluczającym się wzajemnie znaczeniu, np. gorzkie szczęście, wymowne milczenie; antylogia <gr. oksýmōron, od oksýs ostry + mōros głupi> swo.pwn.pl/haslo.php?id=19381 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los Angeles o czym tu jest mowa ???????? IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 16.03.05, 19:01 Na jakiej podstawie wyciagacie wioski ????? Ze moze 1000 oszolomow pisze na forum idiotyzmy. Jaki to jest procent z calosci poloni w Ameryce ? Na ostanim spisie naliczono ze w USA mieszka panad 10 000 000 osob pochodzenia polskiego, czyli polakow z roznch fal emigracyjnych. -------- czyli 0.01 procenta -------- Tych normalnych to nie zobaczycie tak czesto mimo ze jest ich tak duzo maja oni co innego do roboty. Np. ciesza sie zyciem w Ameryce Witold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zle wiesci 6 Re: o czym tu jest mowa ???????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.03.05, 19:07 Nawet Los Angeles stwierdzil, ze 1000 oszolomow dopadlo sie do sterow, normalni nie zjawiaja sie tu po prostu hehe, gdzies tam sobie sa, ale nie tu...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podwojny Obywatel Witus nie jecz tylko wal po mordach tych dziadow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.05, 19:12 Nie tlumacz sie tym kilku oszolomam, zamieszkalym na stale w Polsce, bo oni sa tylko marginesem Polakow. To zwyczajne smieci z kubla. Po co sie znizasz i usprawiedliwiasz? Musisz mowic w ich jezyku aby cos zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podwojny Obywatel LUBINIANKA DO KIBLI , NIEUDACZNIK DO ROBOTY IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.03.05, 19:04 Tyle jadu w was drodzy rodacy zamieszkali w Polszcze. Z czego to moze wynikac? Czy nalezaloby z tego wysnuc wniosek ze wszyscy Polacy sa tak potworni jak ci tutaj na forum Polonia????Napewno nie. Taka jedna z Lubinia to rozumiem czysci klopy u jakiejs Ukrainki i ja szlag trafia. Nie moze ugryzc chlebodawczyni, nigdzie wyjechac nie moze bo za glupia , wiec kasa innych , najlepiej na odleglosc. A jak by tak skopac takiej tylek przy okazji wizyty w tym miedziowym miasteczku, to moze by ja podlosc opuscila? Albo taki inny NIEUDACZNIK i ograniczony len ,ktory nie umial sobie poradzic w Kanadzie i sieje bzdury? Reszta jest nieusprawiedliwiona i WON do tych swoich kibli a nie na forum bo jak pani Ukrainka sie dowie ze ten kocmoluch znowu uzywal jej komputer to bedzie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zle wiesci 6 Re: Do obywatel KSERO IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.03.05, 19:16 Kochaniutki, zaczne grzecznie, jad ma swa przyczyne, nic nie dzieje sie bez powodu, zebym ja cie skopac nie musiala podwojny obywatelu obu narodow, ty wyrzutku spoleczny, gnido antynarodowa..do azbestu marsz i to szybko...bo wylecisz na zbity pysk kmiocie z murzynskiego slamsu. Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: Do obywatel KSERO 16.03.05, 20:34 Gość portalu: Zle wiesci 6 napisał(a): > Kochaniutki, zaczne grzecznie, jad ma swa przyczyne, nic nie dzieje sie bez > powodu, zebym ja cie skopac nie musiala podwojny obywatelu obu narodow, ty > wyrzutku spoleczny, gnido antynarodowa..do azbestu marsz i to szybko...bo > wylecisz na zbity pysk kmiocie z murzynskiego slamsu. O, zesz ty ku.. twoja mac lucyferze w barchanowych galotach. Ty przychodzisz na te grupe na psychoterapie? Prawda? Leczysz kompleksy polusko. Zanim ty komus dokopiesz dostaniesz tutaj takie kopniaki ze ci comp z taboretu spadnie. Sado- masochistko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PODWOJNY OBYWATEL LUBINIANKA DO KIBLI IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.03.05, 01:06 Wracaj zdziro do kibli, a od Pani Ukrainki kompa trzymaj te brudne lapska z daleka. Fuj, fuj..... Ja Pan Obywatel Polski i Kanady juz niedlugo zajrze do tego smierdzacego grajdolka w ktorym gnijesz, ale nie licz na to ze bede osobiscie brudzil sobie buty kopiac twoj smierdzacy tylek. Na taki zaszczyt nie licz glupia poslugaczko, niewolnico w moim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Czy w USA mieszkają także normalni Polacy??? IP: *.ruudy.com 16.03.05, 19:09 tak samo jak w polsce, paru normalnych mieszka i w US i w Kanadzie i w AU, sa w mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Żydek z Polski produkuje czarne surmy o Poloni IP: *.twmi.res.rr.com 16.03.05, 19:46 NAIWNE żydy zamieszkałe w Polsce i USA nie mogą ścierpieć faktu, iż to właśnie Polonia Amerykanska spowodowała, że głupota niemców troche ZMĄDRZAŁA i niemcy zaczeli SIKAĆ moczem na żądania pazernych Klubów żydowskich z New Yorku o wieczne jakieś odszkodowania finasowo-holocaustopwe. Potomkowie biednych GŁUPICH NAIWNYCH żydów co ulęgli się Polsce, bo ich potomkowie co ich spłodzili przezyli wojnę, gdyż byli ukrywani przez Polaków, teraz są systematycznie PODPUSZCZANI przez tych żydów OLIGARCHÓW z Klubów z New Yorku, że jak pomogą wycisnąć jakiś szmal z Polski to im też się z tego dostaną jakieś ochłapy w postaci "cukierka pocieszenia" Więc ocalałe podpuszczone żydy co mieszkają w Polsce wipisują bzdety na Polaków zamieszkałych za granicą za to że Polonia ZABLOKOWAŁA te cały KRYMINALNY proceder BOGACENIA się żydowskich oszustów z New Yorku na garbie biednych żydów zamieszkałych w Polsce czy Europie Wschodniej. Resztę doczytajcie sobie tutaj, jak pazerne żydy z Klubów żydowskich z New Yorku ROBIĄ w KONIA tych biednych NAIWNYCH żydów w Polce co podskakują jak głupie wszy na łancuchu co i tak GÓWNO DOSTANĄ od tych żydowskich oszutów z New Yorku : "Bankierzy i Zlodzieje!" www.israelshamir.net/polish/bankers.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Żydek z Polski produkuje czarne surmy o Polon IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.03.05, 08:31 Pierwszy raz widze ten komentarz, czuje, ze jest cos nie tak, moglas troche wczesniej to napisac, zreszta co ma Polska do holocaustu, zeby dawac odszkodowania, za pomoc, jaka im udzielila w tych czasach? Niemcy inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
otawszczyk Cwoki a Ameryka 23.03.05, 03:44 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Czy też wszyscy reprezentują ten poziom, jaki ujawnia się w większości postów > Polonii amerykańskiej???? Nie kazdy komu USA sie podoba jest cwokiem, ale nie znam cwoka, ktoremu Ameryka nie podoba sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok w ćwok to ciekawe spostrzeżenie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dambo ZAPYTAJCIE SIE SIEBIE CZY WY JESTESCIE NORMALNI IP: 207.134.79.* 30.03.05, 14:35 PEERELOWSKIE DUPKI. Doprowadziliscie duzy kraj z wieloma bogactwami naturalnymi i wyksztalconymi robotnikami do kompletnej ruiny. Nic nie produkujecie, nosicie chinskie lachy (chociaz w Polsce jeszcze by sie kilku znalazlo, ktorzy potrafiliby cos uszyc), pijecie coca-cole i zastanawiacie, kto tu jest durny i normalny??? Odpowiedz Link Zgłoś