Dodaj do ulubionych

Wielka satysfakcja

IP: *.otenet.gr 14.06.02, 13:57
Wlasnie wracalem z plazy i natknolem sie na tlum rosjanek pod kosciolem.
Stoja tam i czekja na oferty pacy na czarno .Milo mi sie zrobilo ze ten narod
panow nad Polska dzisiaj wyrabia za psie pieniadze po calej eEuropiepie .
Nareszcie sytuacja sie odmienila i oni sa wycieruchami dobrze im tak za 45 lat
komunizmu w Polsce.Pelna satysfakcja.
Obserwuj wątek
    • karelia Re: Wielka satysfakcja 14.06.02, 14:08
      podobno nie zwyciestwo a zemsta ma slodki smak. A za co chcesz sie mscic na
      tych kobietach, co stoja pod kosciolem i czekaja na JAKAKOLWIEK prace? tak
      bardzo cie nienawisc zaslepila , czy tylko glupota? Zrobily ci te kobiety cos?
      • Gość: Bruno Re: Wielka satysfakcja IP: *.otenet.gr 14.06.02, 17:23
        One masz racje nie sa niczemu winne to tylko takie moje puste gadanie.Juz drugi
        tydzien rozmawiam tylko po angielsku .Kiedy Ty wybierasz sie na urlop i gdzie ?
        • newyork2 Re: Wielka satysfakcja 14.06.02, 17:27
          Zaproponuj ktorejs by ci obciagnela druta.
    • Gość: nkwd Re: Wielka satysfakcja IP: *.pool8017.interbusiness.it 14.06.02, 17:27
      Popierdzielilo Cie calkowicie!!
      Zapomniales jak mamusia do Niemiec albo na wegry jezdzila z torba jajek!!??
      Bylo milo? Wspolczuc a Ty jak widze tez wyslugujesz sie komus.
    • ya_bolek Re: Wielka satysfakcja 14.06.02, 17:42
      Po pierwsze, Bruno, Polacy wyrabiaja tak samo. Po drugie, Rosja idzie do przodu,
      w przeciwienstwie do Polski, mam na mysli niski podatek liniowy.

Gość portalu: Bruno napisał(a):

> Wlasnie wracalem z plazy i natknolem sie na tlum rosjanek pod kosciolem.
      > Stoja tam i czekja na oferty pacy na czarno .Milo mi sie zrobilo ze ten narod
      > panow nad Polska dzisiaj wyrabia za psie pieniadze po calej eEuropiepie .
      > Nareszcie sytuacja sie odmienila i oni sa wycieruchami dobrze im tak za 45 lat
      > komunizmu w Polsce.Pelna satysfakcja.

• Gość: .. .. .. Re: Wielka satysfakcja IP: *.sympatico.ca 14.06.02, 17:56

> Wlasnie wracalem z plazy i natknolem sie na tlum rosjanek pod kosciolem.
      > Stoja tam i czekja na oferty pacy na czarno .Milo mi sie zrobilo ze ten narod
      > panow nad Polska dzisiaj wyrabia za psie pieniadze po calej eEuropiepie .
      > Nareszcie sytuacja sie odmienila i oni sa wycieruchami dobrze im tak za 45 lat
      > komunizmu w Polsce.Pelna satysfakcja.

Bruno, kundlu jeden, wracaj do domu, bo Ruskie ci babe
      dupca. I to za darmo.
      • Gość: Bruno Re: Wielka satysfakcja IP: *.otenet.gr 14.06.02, 20:11
        Skusil mnie burdelik ; wszedlem kazale sobie przyprowadzic najladniejsza
        Rosjanke .Zrobila mi loda nacieplo.Pelna satysfakcja.Trzeba pomagac biednym
        Rosjankom.
        • Gość: .. .. .. Re: Wielka satysfakcja IP: *.sympatico.ca 14.06.02, 21:43

> Skusil mnie burdelik ; wszedlem kazale sobie przyprowadzic najladniejsza
          > Rosjanke .Zrobila mi loda nacieplo.Pelna satysfakcja.Trzeba pomagac biednym
          > Rosjankom.

Czy strzeliles jej patelnie, znaczy minete, 123.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka