Gość: bernard IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 21:44 i tosche po polski i po nemezkii, tolko bukwy ne podchodjat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bernard Re: my goworim tosche po russkii... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 21:48 w siberii ochen krassiwo, ja schyl w rossij okolo 1 goda, tosche w uzbekistanie (toschkent) Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: my goworim tosche po russkii... 29.06.02, 21:59 Nudziarstwo koles.Podobnie jak z budowa w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
prawo_kat_tor Re: my goworim tosche po russkii... 29.06.02, 22:02 cornio napisał(a): > > Nudziarstwo koles.Podobnie jak z budowa w Polsce dzidzina 'budownictwo' ma nieprzebrane dzialy i galezie. Czy moglbys wyrazic sie jasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: my goworim tosche po russkii... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 22:02 da bin ich völlig anderer Meinung, eto sche forum "Polacy za granica" snachit tosche w rosii! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: my goworim tosche po russkii... 29.06.02, 22:10 ja nie gavariu pa russki , zabyla(( Marynovatyj ogurec-Corniszon, paczemu ty sierditsa ? Nie mazesz cpiet szto nibud? Reczka dvizersa iiiii nie dvizetsaaaaaa Padmaskovskije vieczeraaaaaa)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: my goworim tosche po russkii... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 22:12 ochen krassiwo, mnje nrawitsa, poboltajem po bolchee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD my goworim niemnoszka po russkii... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 29.06.02, 22:20 eech... zagulial, zagulial, paren maladoj, malodoj, w krasnoj rubaszonoczkie, krasivienkij takooj.. ) P. Odpowiedz Link Zgłoś
prawo_kat_tor Re: my goworim niemnoszka po russkii... 29.06.02, 22:26 Gość portalu: PawelD napisał(a): > > eech... > zagulial, zagulial, paren maladoj, malodoj, > w krasnoj rubaszonoczkie, krasivienkij takooj.. > > ) > P. Iwanie Siemionie Andriejewiczu..wez sie za rylo swoje..i nie katuj wiecej blaganiem o litosc..rosyjski jest dobry przetlumaczony..w glowach sie Wam poprzestawialo.. powiedzialbym..ale nie chce obrazac..to kpina..play it safe,sfilmuj szafe..fack.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: my goworim niemnoszka po russkii... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 22:30 privjet Pavel (po russki Pascha), ja tak i dumal chto ty choroschij paren, eto ja bernard ot "dzialek w szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: my goworim niemnoszka po russkii... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 04.07.02, 03:55 pozdrawlaju; masz jakis ciekawi deal na oku? nie wchodze bo za daleko (i teraz cash nie ten, ale jak bys chcial pogadac a priva to pawel@SekretyNegocjaji.com P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Ich weiss nicht, IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 29.06.02, 22:33 Ich weiss nicht, was sol es bedeuten, dass ich so traurich bin... ein Maerchien aus altem Zeiten dass komm nich aus dem Zinn... P. jakie sa wasze ulubione wiersze w obcych jezykach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Ich weiss nicht, IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 22:39 war das eben Goetehe oder Schiller? dein Deutsch ist fast vollkommen Nie ulubionych poezji w tej chwili nie mam, ale wczesniej do matury to byl Rimbaud, tez Baczynski, jezdzilo sie do wroclawia do knajpy "przodownik" na wodeczke itd. no tak, tobylo ponad 25 lat temu, na sdorowje, prost, sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Ich weiss nicht, 29.06.02, 22:44 Gość portalu: bernard napisał(a): > war das eben Goetehe oder Schiller? dein Deutsch ist fast vollkommen > Nie ulubionych poezji w tej chwili nie mam, ale wczesniej do matury to byl > Rimbaud, tez Baczynski, jezdzilo sie do wroclawia do knajpy "przodownik" na > wodeczke itd. no tak, tobylo ponad 25 lat temu, na sdorowje, prost, sto lat! Tak wtedy byl Baczynski a teraz to nikt co? Teraz jestes taki wasserpolack !O poezji niemieckiej pojecie O i tylko nudzic potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: Ich weiss nicht, IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 30.06.02, 00:15 Ich denke Schiller... but I prefer English... my German got a little bit rusty...) P. Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Ich weiss nicht, 29.06.02, 22:42 Moj absolut favorit to tekst do Horst Vessel Lied .) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Ich weiss nicht, IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 22:45 Horst Wessels Lied, Du Kulturbanause, ale rym bardzo udany, 3- Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ich weiss nicht, 29.06.02, 23:07 a mnie nravitsa sticha "Pod mostem Mireaboau plynie Sekwana..... eto piervaja sticha katoraja praizvodilas vpieczatlenie , russkije stichy? "Bielejet parus odinokij.... Pozdravlaju wsiech , pisatielnice i pisatiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Ich weiss nicht, IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 23:16 a chto skachesch na eto: swjosdotchki, swjosdotschki, kostotschki w rjad, tramwaj perejechal otrjad oktobrjat" Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ich weiss nicht, 29.06.02, 23:20 oczen tiazolo , u mienia jazyk nie takoj provornyj kak u tiebia, no eto oczen smiesznoj tekst)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Ich weiss nicht, IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.06.02, 23:24 chto eto snachit "provornyj" skaschi po polski ili po nemezki, ja eto slowo perwyj raz wischu Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ich weiss nicht, 30.06.02, 00:07 eee ja zabyla, ja chotiela skazat , szto moj jazyk nie takoj coobrazatielnyj , nie takoj gibkij, wot okazalos, szto maja golowa oczen gibkaja, ona znajet razlicznyje slova nie tolko po russskij. Vremienami u mienia tako zapadnoj - vostocznyj koktail Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Ogłoszenie bardzo drobne 30.06.02, 00:13 Do miłośników i znawców języka niemieckiego, stepów szerokich i piosenek biesiadnych : Czy ktoś z Was śpiewał "Rozkwitały pąki białych róż" po niemiecku (oczywiście, nie na czczo) ; czy ktoś natknął się na to arcydzieło , które zaczynało się mniej więcej w taki sposób : "In der Steppen weisse rose blüm Komm, Jasieeeeńku, aus der Krieg zurück " Dalej nie pamietam (tłumacza mnie okoliczności), nawet za dokładność (a zwłaszcza poprawność językową)cytatu nie ręczę, ale jest to perła i nawet daje się to śpiewać ... Za dostarczenie pełnego tekstu czeka nagroda w postaci calkiem niewirtualnej flaszki :oD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Ogłoszenie bardzo drobne 30.06.02, 00:19 jak ja sobie wyobraze Prezesa spiewajacego po niemiecku te piosenke to ja , no Prezesie , no nie wiem , no ja tez Prezesa w policzek , no ja siem zabijem pakiem bialej rozyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK OGONIOK IP: *.rdu.bellsouth.net 30.06.02, 05:11 Mnie nuzno slowa woiennoi piesienki "Ogoniok" Konczy sie na : "Za rodnoi ogoniok" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: OGONIOK IP: *.rdu.bellsouth.net 30.06.02, 05:13 Gość portalu: JoeK napisał(a): > Mnie nuzno slowa woiennoi piesienki "Ogoniok" > Konczy sie na : > "Za rodnoi ogoniok" Spasibo riebiata Odpowiedz Link Zgłoś
_dorota Re: Ogłoszenie bardzo drobne 30.06.02, 05:24 razcwietali jabloni i gruszi poplyli tumany nad rekoj wyhodiila na bierieg katiusza, na wysokij berieg na krutoj Wyhodila piesniu zawadila pro towo stepnowo kazaka pro towoo kotorowo ljubila pro towo czi pisma bergla ... ... a katiusza liubow sbieriezot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Ogłoszenie bardzo drobne IP: *.sympatico.ca 30.06.02, 06:29 Rasskazu vam shutku po russki. Vyshla dama v park na progulku s namiereniiem sponadobit kakogo-to gospodina. Proxodia mimo odnogo iz nix, ona zamanchivo sbrosila shliapu so svoiei golovy. Koniechno proxodiaschii gospodin byl zie polnym gentlemanom, on srazu zie podnial daminu shliapu i vruchil ieio iei. Ona koniechno niezno skazala iemu za eto - spasibo. On v otviet - nie stoit, i ushol. Dama v obidie chto on nieozydanno ushol skazala: luchie byloby skazat NIE STOIT. Poniali? (dielo v akcentie slova "stoit"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Ogłoszenie bardzo drobne IP: *.access.de.clara.net 30.06.02, 09:32 prekrassno, eto zawut polnoj kulturoj! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ogłoszenie bardzo drobne 30.06.02, 07:56 baloo, czy to jakis podtekts? Zapuscilam Googla na tekst: In die Steppen weisse rose i oto jeen z rezultatow: prhl.crosswinds.net/kampf.htm moze bylbys ostrozniejszy z doborem piesni masowych? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ogłoszenie bardzo drobne 01.07.02, 00:11 Luizo, zadnych podtekstow nie bylo .... Pytalem sie, czy ktos zna niemieckie tlumaczenie "Rozkwitaly paki bialych roz ...". jezeli juz, to podtekst byl wylacznie biesiadny .... ;oD A ty mi tu od razu jakies dziwne strony z wujkiem Adolfem wyciagasz... Na dodatek nic nie rozumiem co tam jest napisane , ale pewnikiem to lepiej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: my goworim tosche po russkii... 30.06.02, 07:52 Zanna Biczewska, kto pamieta piesn o wloczedze nad Bajkalem? ...bradiaga sud'bu proklinaja taszczilsa s sumoj na plieczach... Ech, zyzn, zyzn... Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: my goworim tosche po russkii... IP: *.access.de.clara.net 30.06.02, 09:34 Dobre utro Luiza, a gde poscholujsta nachoditsa twoj ogorod? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: my goworim tosche po russkii... 30.06.02, 10:23 w awstralijskoj storonie... Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: my goworim tosche po russkii... IP: *.access.de.clara.net 30.06.02, 10:29 ochen schalko chto tak daleko, ja nachaschus w Köln, k saschaleniju Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: my goworim tosche po russkii... 30.06.02, 10:40 Australija - ana ponrawitsa mienia, potomu ja chotiela zyt' tuda Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Jozusssssss, ty ziviosz???? 30.06.02, 11:01 Jozus ty nieozidannyj gost)))nu to u mienia czto nibud dla tiebia, Znajesz ty "Kalakolczik"??? eto takaja duszoszczipatielnyja piesnia, mozet byt ty choczesz napievat ? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Jozusssssss, ty ziviosz???? 30.06.02, 11:15 Luda! Paczta! Jozio sie odnalazl!!!! My tu z Karelka za Toba oczka wypatrujem a Ty co???? "Gdziezes Ty bywal .... ...." Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Jozusssssss, ty ziviosz???? 30.06.02, 11:17 Trzeba bylo pieknej rosyjskiej mowy zeby go wywabic z ukrycia Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Krasivyie dievushki, Karelia, Szwedka i Luisa IP: *.rdu.bellsouth.net 30.06.02, 23:59 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Trzeba bylo pieknej rosyjskiej mowy zeby go wywabic z ukrycia > > Luiza-w-Ogrodzie Ja zyviu i diela oczen' horoszo zdies w Sievernoi Amierykie. Ja byl czetyrie niedieli w Rosiji, w gorach Urala. Intiernieta tam nie bylo. My mieli vodku i ikru s Bielugi. Zienszczyny byli oczen krepkie i ja bal ich. Eto byla "business" put'. Russkie piesni krasivoie, OGONIOK i OCZI Cziornyie. Ja liubliu Was KRASAVICE> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Zanna IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 30.06.02, 10:55 Luiza, masz jakies piesni Zanny B? nawet kiedys szukalem na Internecie... Okudawa jest - w wiekszosci polskie strony, ale Bichewskiej ni vidu, ni slychu... pozdr Pawel PS.a Kolokolczik czyj byl? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Zanna 30.06.02, 11:01 ty Biczewskiej nie naszol? Grustno... A Kokolczika ja nie znaju... Luiza-w-Ogorodie Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zanna 30.06.02, 11:21 Kalakolczyk, to taka stara melodia ludowa, a u na spiewal Niemen Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Zanna 30.06.02, 11:24 Luizaaaaaa Kalakolczyka nie znajesz?????? vot zalko((( eto takaja prekrasnaja melodia, ojoj kakaja duszoszczypatielnaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Zanna IP: *.access.de.clara.net 30.06.02, 14:04 sdes nemnoschko chtoby posmeatssja: "malenkij maltschik naschol pulemiot, bolsche w derewnii nikto ne schiwjot" Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re:nu, zajc, pagadim!!!!!! 30.06.02, 14:26 Odin dva tri czetirie piat vyszol zajczik poguliat drug ochotnik wybiegajet i k zajcu strielajet pifff pafff, ojojoj umirajec zajczik moj ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re:nu, zajc, pagadim!!!!!! IP: *.access.de.clara.net 30.06.02, 16:58 a kak tebje eto nrawitsa: "deti w podwale igrali gestapo, nie pereschyl santechnik potapow" Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re:nu, zajc, pagadim!!!!!! 30.06.02, 20:39 a poczemu v podvale, poczemu nie na czerdakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re:nu, zajc, pagadim!!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.06.02, 21:08 w bolschich domach w moskwie tcherdakow njet, etu schutku ja znaju ot mijej scheny, ona nastojachtchaja moskwitchka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Zanna IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 00:35 karelia napisał(a): > Kalakolczyk, to taka stara melodia ludowa, a u na spiewal Niemen * I Rosiewicz tozie iego piel. Da i drugiie zatiagivali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: my goworim tosche po russkii... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.06.02, 21:10 karelko, skaschi tchesno, ty nawerno russkaja, ili otkuda tak chorocho znajesch russkij jazyk? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: my goworim tosche po russkii... 30.06.02, 21:47 aaaa niet, niet , ja nie russkaja barisznia , ja polskaja krassavica Ja nie znaju russkago jazyka, ja zabyla wsio. Ja choczu tolko skazat szto u mienia jest malienkij pomoszcznik- malienkij slavar. Vavremieniami ja zagliadyvaju i piszu pa russskij)))) Vot eto wsio. Spasiba, ty oczen viezlivyj czelaviek, vot polskij gentelman Odpowiedz Link Zgłoś
jean_luc_cretien La Fin de la Journée 30.06.02, 22:35 Sous une lumière blafarde Court, danse et se tord sans raison La Vie, impudente et crarde. Aussi, sitôt qu'à l'horizon La nuit voluptueuse monte, Apaisant tout, même la faim, Effaçant tout, même la honte, Le Poëte se dit: "Enfin! Mon esprit, comme me vertèbres, Invoque ardemment le repos; Le coeur plein de songes funèbres, Je vais me coucher sur le dos Et me rouler dans vos rideaux, O rafraîchissantes ténèbres!" wystawiam w kategorii - Ulubiony Wiersz ;-(D) Bravo Bravo Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: La Fin de la Journée 30.06.02, 22:43 eto kakaja to oszibka? zdies gavarit pa russki...francuskij eto kulturnyj jazyk, nie stav mnie eto v vinu- russkij jazyk toze kulturnyj . Pasmatri: Puszkin, Czehov, Dostojevskij , Okudzava i Vysotskij... i drugije.... Pazdravlaju kulturnovo czelavieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jean_luc_cretien Re: La Fin de la Journée 30.06.02, 22:52 karelia napisał(a): > eto kakaja to oszibka? zdies gavarit pa russki...francuskij eto kulturnyj > jazyk, nie stav mnie eto v vinu- russkij jazyk toze kulturnyj . Pasmatri: > Puszkin, Czehov, Dostojevskij , Okudzava i Vysotskij... i drugije.... > Pazdravlaju kulturnovo czelavieka. Wladleno Serdeniaszczikowa Wapijejewicz haczu tiebiu toze skazac - pazdravluju mnie nrawitsa towarisz psychiodor - li okudzava eto oszybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: La Fin de la Journée IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 00:47 Mnie o4ien nravilis russkiie 4astushki, no k sozalieniiu po4ti v polnosti ia ich uzie zabyl. Odna iz nich prymierno: na gorie stoit kolodiec, a v kolodcie vody niet. Tam diev4ionka utonula 99 liet. Stoit milui u vorot, shyroko rozdiavil rot. I nikto nie razbieriot, gdie vorota a gdie rot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Krasivyie dievushki, Karelia, Szwedka i Luisa IP: *.rdu.bellsouth.net 04.07.02, 01:20 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Trzeba bylo pieknej rosyjskiej mowy zeby go wywabic z ukrycia > > Luiza-w-Ogrodzie Ja zyviu i diela oczen' horoszo zdies w Sievernoi Amierykie. Ja byl czetyrie niedieli w Rosiji, w gorach Urala. Intiernieta tam nie bylo. My mieli vodku i ikru s Bielugi. Zienszczyny byli oczen krepkie i ja bal ich. Eto byla "business" put'. Russkie piesni krasivoie, OGONIOK i OCZI Cziornyie. Ja liubliu Was KRASAVICE> Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Krasiwyj molodiec IwanK 04.07.02, 04:03 skazal wsio czto znal i poszol... wratitie, IwanK, u was mowa priekrasivaja! S pozdrawljeniem Luiza-w-Ogorodje Odpowiedz Link Zgłoś
krim Re: Krasiwyj molodiec IwanK 04.07.02, 04:21 ...this is too funny you guys. Ya by hotiela pogavarit a nie mogu. Ya zabyla ruskij all together. Good night and sweet dreams wherever you are. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Krasiwyj molodiec IwanK - do krim 04.07.02, 06:21 krim, ty posmotri na: www.babelfish.com Luiza-w-Ogorodie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Szto ja wizu? IP: *.bauboden.com, 04.07.02, 07:18 Szto ja wizu, naszi priszli! i tak kulturno spierwa stichotwarienje a potom rozgowor- mnie panrawitsa! Pozdrawlaju wsiech Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Co was jeblo ????? w te glupie lby ??? 04.07.02, 07:26 Idzcie na Ruski czat w Kazachstanie !!!!!! bo tu pierdolicie jak pijany pod kioskiem z piwem !!! Marzy sie wam znowu PRL ?????? Karelia stara emerytowna nauczycielka jezyka ruskiego z wojewodztwa bialostockiego ,uczy was ???? a wy jak malpy !!! powtarzacie A angielski, jak ??? aby,aby ????? Jednak wplywy mongolskiej dziczy dalej sa modne w polskich mozgach !!!!!,chyba lat 45 musi minac zeby to wytepic !!!! Syberia na was czeka tam okazja do popisania sie tym jezykiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Re: Co was jeblo ????? w te glupie lby ??? 04.07.02, 07:35 Niedobitki czlonkow PZPR-u co wyemigrowaly we wczesnych latach 80-tych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Ne ponrawitsa? IP: *.bauboden.com, 04.07.02, 07:44 Ne ponrawitsa? Drugaja tema toze interesna! cemodan w ruku i... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Ne ponrawitsa? 04.07.02, 13:38 mordyga, oni to chujaszcziki, ni slowa nie ponimajet . Poszli wy, malcziki- szutniki, ja nie skazu, gdie, sztoby admin mienia nie banowal.... Luiza-w-Ogorodie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Ne ponrawitsa? IP: *.bauboden.com, 04.07.02, 13:55 Luiza, Ty jeszczo w ogorodie sidisz? Ja na rabote i konca ne wizu, wot tiarzelaja zizn. Odpowiedz Link Zgłoś
krim Re: Krasiwyj molodiec IwanK - do krim 04.07.02, 17:11 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > krim, ty posmotri na: > www.babelfish.com > > Luiza-w-Ogorodie ************************************************************************* Bolszoje spasibo Luiza!!!!! Ja imieju bolszoje koliczestwo zabawy.(Chyba cos tu nie tak w tym tlumaczeniu?!) Krim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Krasiwyj molodiec IwanK - do krim IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.07.02, 19:51 wsjem bolchoj privjet, plochich maltchikov ne sluschajte, nascha tema ochen chorocho raswiwajetsa, LUIZA-w-OGORODJE, KARELKA i wsje ostalnyje, chorochenkije bolchoje wam spasiba za utchastwowanje w etom, kak po russki skazat prawilno "tschatje"? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Krasiwyj molodiec IwanK - do krim 05.07.02, 06:29 a spasiba, spasiba maladcy a etoj durak s uma saszol?? ja maladaja zenszczina, nie takaja starenkaja babuszka, Bielyjstok??? a eto szto takovo? oj, durak ty durak......... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: my goworim tosche po russkii... 09.07.02, 03:34 szto wy takoje tichije, riebiata? S pozdrawljeniem Luiza-w-Ogorodie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: my goworim tosche po russkii... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 09.07.02, 22:33 Ty znajesz doragaja, ,,Tisze jedziesz, dalsze budiesz.." pozdrawlaju Paszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S ich weiss nicht.. to H. Heine, kochaniutcy IP: *.prem.tmns.net.au 10.07.02, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ich weiss nicht.. to H. Heine, kochaniutcy 10.07.02, 01:59 izwinitie pozalsta - ja nie panimaju giermanskowo jazyka s pozdrawljeniem Luiza-w-Ogorodie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: my goworim tosche po russkii... 10.07.02, 01:57 Ja nie chotiela jechat', ja chotiela niemnozko pogoworit' s umnymi ludjami. Pozdrawljaju Luiza-w-Ogorodie Odpowiedz Link Zgłoś