szakal25 02.05.05, 03:35 dlaczego IP.neoplus.dsl.pl - nie musi sie zalogowac ?/ w odroznieniu od innych forumowiczow ?? ,czyzby ty tzn. Delphine i IP.neoplu.dsl.pl to jedna i ta sama osoba ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwystarywiarus Re: Delphine mam pytanie ???? 02.05.05, 05:08 szakal25 napisał: > dlaczego IP.neoplus.dsl.pl - nie musi sie zalogowac ?/ w odroznieniu od > innych forumowiczow ?? ,czyzby ty tzn. Delphine i IP.neoplu.dsl.pl to jedna > i ta sama osoba ??? No wlasnie, czy wszyscy posiadacze broadbandu korzystajacy z neostrady maja dyspense od logowania sie na tym forum, z powodu delegacji sluzbowej z Wojsk Lacznosci z Polonia, albo z jakiejs innej przyczyny wagi panstwowej? A przetarg MON na uslugi internetowe przeprowadziliscie, czy znowu jakis koles dostal kontrakt? Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Delphine mam pytanie ???? 02.05.05, 19:47 i co ?/,nie ma odpowiedzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: Delphine mam pytanie ???? 03.05.05, 14:58 każdy użytkownik forum, który chce pisać MUSI OBOWIĄZKOWO się zalogować bez względu od jakiego provider'a ma net. także NEOSTRADA musi się logować, prawdopodobnie mówisz o postach, które były napisane przez wprowadzeniem logowania, sprawdz datę przy poście. Jeśli faktycznie znajdziesz post gdzie ktoś pisze jako "gość" podaj proszę linki. Pozdrawiam p/w Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian a ty co tu robisz? wycinac i tak dzis nie mozesz 03.05.05, 15:04 swieto do cholery jest Odpowiedz Link Zgłoś