Gość: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burak Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.proxy.aol.com 07.07.02, 23:39 wzgorze nowotki Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.sympatico.ca 07.07.02, 23:43 Gość portalu: burak napisał(a): > wzgorze nowotki Gdynia Buraku, jak sie nazywalo to wzgorze zanim komunisci je ochrzcili? Tego cie w organizacji nie uczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:44 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: burak napisał(a): > > > wzgorze nowotki Gdynia > > Buraku, jak sie nazywalo to wzgorze zanim komunisci je > ochrzcili? Tego cie w organizacji nie uczyli? Jakby sie nie nazywało to jest tylko jedno takie na swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.proxy.aol.com 07.07.02, 23:46 Gadula ty napewno wiesz wiec sie nie krepuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.sympatico.ca 07.07.02, 23:46 Gość portalu: BURAK napisał(a): > Gadula ty napewno wiesz wiec sie nie krepuj... Qtas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:44 Gość portalu: burak napisał(a): > wzgorze nowotki Gdynia Nie zgadzam sie z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.fastres.net 07.07.02, 23:39 _redakcja napisał(a): > masz wzgorze. Pouzywaj sobie i ty. > > <a href="http://karolinki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg"target="_blank">karo > linki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg</a> ....Niech zgadne..................moja tesciowa?............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 23:43 _redakcja napisał(a): > masz wzgorze. Pouzywaj sobie i ty. > > <a href="http://karolinki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg"target="_blank">karo > linki.wilgotne.pl/gal/19/monica/14.jpg</a> gratuluje dziecko. Tylko uwazaj bo dostaniesz zaniku linii papilarnych na palcach od klikania po takich adresikach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.07.02, 20:50 mam cos ekstra dla Ciebie www.kimirsen.com tylko uwazaj abys nie dostal zaniku linii papilarnych na paluszkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 20:12 Gość portalu: Meko napisał(a): > ??? ;-( !!! NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA NAJPIEKNIEJSZA KORESPONDENCJE NA SWIECIE TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM. TYLKO DLACZEGO JA SIE TAK ZAWILE TLUMACZE. PODOBNO TYLKO WINNI SIE TLUMACZA. A NA ROZWOD NIE WYDAJE ZGODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :) IP: *.sympatico.ca 11.07.02, 20:17 oj mozesz, mozesz...albo odloz ta korespondencje na pozniej... jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? Gość portalu: napisał(a): > NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA NAJPIEKNIEJSZA > KORESPONDENCJE NA SWIECIE TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM. TYLKO > DLACZEGO JA SIE TAK ZAWILE TLUMACZE. PODOBNO TYLKO WINNI SIE TLUMACZA. A NA > ROZWOD NIE WYDAJE ZGODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 20:21 Gość portalu: Meko napisał(a): > oj mozesz, mozesz.NIE WSZYSTKO MOGE. ..albo odloz ta korespondencje na pozniej...PIEKNA KOBIETA NIE MOZE CZEKAC NA ODPOWIEDZ... > jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? NIE GODZE SIE DLATEGO, ZE JESLI JUZ ZDECYDOWALEM SIE NA SLUB TO NIE PO TO ABY ROZWODZIC SIE. NIE KOLEKCJONUJE ROZWODOW. TRZECI POWOD TO TAKI, ZE OBIECALEM SOBIE, ZE NIE ROZWIODE SIE JUZ BO Z PRZYSZLA ZONA ZAMIERZAM SIE WSPOLNIE ZESTARZEC TRZYMAJAC SIE ZA RECE. > > Gość portalu: napisał(a): > > > NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA NAJPIEKNIEJSZA > > KORESPONDENCJE NA SWIECIE TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM. TYLKO > > DLACZEGO JA SIE TAK ZAWILE TLUMACZE. PODOBNO TYLKO WINNI SIE TLUMACZA. A N > A > > ROZWOD NIE WYDAJE ZGODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :) IP: *.sympatico.ca 11.07.02, 20:34 No to skoro nie wszystko mozesz, to tymbardziej powinienes dac sobie spokoj... pozwol kobiecinie znalesc sobie kogos kto nie tylko bedzie ja trzymal za reke... ) Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > oj mozesz, mozesz.NIE WSZYSTKO MOGE. ..albo odloz ta korespondencje na > pozniej...PIEKNA KOBIETA NIE MOZE CZEKAC NA ODPOWIEDZ... > > jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? NIE GODZE SIE DLATEGO, ZE > > JESLI JUZ ZDECYDOWALEM SIE NA SLUB TO NIE PO TO ABY ROZWODZIC SIE. NIE > KOLEKCJONUJE ROZWODOW. TRZECI POWOD TO TAKI, ZE OBIECALEM SOBIE, ZE NIE ROZWIOD > E > SIE JUZ BO Z PRZYSZLA ZONA ZAMIERZAM SIE WSPOLNIE ZESTARZEC TRZYMAJAC SIE ZA > RECE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 20:36 Jestem realistycznym optymista i nie dam JEJ spokoju chyba, ze tego bede oczekiwac ode mnie. Na stare lata trzymanie za reke w parku na laweczce jest bardzo urocze...ale oczywiscie nie tylko to jest urocze... Gość portalu: Meko napisał(a): > No to skoro nie wszystko mozesz, to tymbardziej powinienes dac sobie spokoj... > pozwol kobiecinie znalesc sobie kogos kto nie tylko bedzie ja trzymal za > reke... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > oj mozesz, mozesz.NIE WSZYSTKO MOGE. ..albo odloz ta korespondencje n > a > > pozniej...PIEKNA KOBIETA NIE MOZE CZEKAC NA ODPOWIEDZ... > > > jeden DOBRY powod dla ktorego sie nie godzisz??? NIE GODZE SIE DLATEG > O, ZE > > > > JESLI JUZ ZDECYDOWALEM SIE NA SLUB TO NIE PO TO ABY ROZWODZIC SIE. NIE > > KOLEKCJONUJE ROZWODOW. TRZECI POWOD TO TAKI, ZE OBIECALEM SOBIE, ZE NIE RO > ZWIOD > > E > > SIE JUZ BO Z PRZYSZLA ZONA ZAMIERZAM SIE WSPOLNIE ZESTARZEC TRZYMAJAC SIE > ZA > > RECE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.07.02, 01:09 Conosco questi pensieri circa le donne Ogni volta che il mangia il movimento invochi Sono circa la fragola di savor E monto la raccolgo loro per la tazza Per bagnato della spremuta del labbro Dia il gusto della bevanda Prima che lei dal mio sonno di tessitura della palma e la fiamma dentro più velocemente avanza l'azionamento dentro si distende Tessendo ed ai gemiti avanti Guidi in fiamma dentro alla cavità Distendasi prima Linguaggio di intero interno da baciare E vada con il morale per la base Ma bagniamo materialmente si transformano in in soggiorno Dai baci delle pioggie La fragola continua il cerchio della parola Ed irriti il palato altrimenti ma esso beve Anneghi la scultura della lava vulcanica della coscia Corrente dell'orso del seno del eruption Nuova onda degli aliti e di voce Lascili improvvisamente comunemente mille brawls di esperienza Selezionerà il tremito in un momento dal corpo prolifico Esso configurazioni per creare lentamente le sculture nella calma per raffreddare Turbina in rossetto della nube di memoria arrotondato Come se la nebbia sia messa sul del pascolo Bagnato abbia nella caduta nell'amore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.07.02, 22:58 kolejny dzien i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 00:05 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: i juz wiesz ponownie:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:02 dzien dobry wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:24 Gość portalu: Meko napisał(a): > owszem, nie najgorszy. miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 19:31 a ja tak do .... dzis wygladam ;-( Chyba sie musze czyms podleczyc? Gość portalu: napisał(a): > miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:35 Zawsze i wszedzie pieknie wygladasz Gość portalu: Meko napisał(a): > a ja tak do .... dzis wygladam ;-( Chyba sie musze czyms podleczyc? > > Gość portalu: napisał(a): > > > miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 19:38 No prosze, i kto utrzymuje, ze -10 to jest wada wzroku? Gość portalu: napisał(a): > Zawsze i wszedzie pieknie wygladasz > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > a ja tak do .... dzis wygladam ;-( Chyba sie musze czyms podleczyc? > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > miło Ciebie widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 19:40 ja nie mam -10 na starcie i nie mam wady wzroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 20:17 Nie spodziewalam sie tak zawalonego poniedzialku...wyglada na to, ze wszyscy nagle chca rozwod...a Ty juz po? Gość portalu: napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:15 Gość portalu: Meko napisał(a): > Nie spodziewalam sie tak zawalonego poniedzialku...wyglada na to, ze wszyscy > nagle chca rozwod...a Ty juz po? > > Gość portalu: napisał(a): > > > poniedziałki bywają zawalone. Dzisiaj w poniedziałek na NYSE "Dow meltdown" i nie dziwi juz nic...jakby wszyscy chcieli rozwod to dopiero byloby wesolo...po czym mam być???bo po czekaniu na Ciebie to zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:22 ...po czym? Po takim dniu to przynajmniej po jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:22 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...po czym? Po takim dniu to przynajmniej po jednym... zupa żytnia bez owoców???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:26 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...po czym? Po takim dniu to przynajmniej po jednym... a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:31 "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO NIE MOGE BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) a tak na marginesie to na jakie LISTY? Gość portalu: napisał(a): > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:34 Gość portalu: Meko napisał(a): Oczywiscie, że nie mozliwe jest wykonywanie dwoch roznych czynnosci w tym samm czasie...Jednak zawsze mozna wykonać jedną a potem drugą czynność. LISTY ktore do Ciebie wysylam > "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO NIE MOGE > BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) > > a tak na marginesie to na jakie LISTY? > > Gość portalu: napisał(a): > > > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:42 Niestety, moj dzisiejszy dzien jest zaprzeczeniem Twojej tezy...a na wiekszasc Twoich listow (czyt. one-liners) juz odpowiedzialam... Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > Oczywiscie, że nie mozliwe jest wykonywanie dwoch roznych czynnosci w tym samm > czasie...Jednak zawsze mozna wykonać jedną a potem drugą czynność. LISTY ktore > do Ciebie wysylam > > "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO NIE MO > GE > > BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) > > > > a tak na marginesie to na jakie LISTY? > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:46 Czy moge Ciebie prosic abys sie usmiechnela. Nie chce aby dzisiejszy jak kazdy nastepny Twoj dzien był zaprzeczeniem mojej tezy. Jeżeli na wiekszosc odpowiedzialas to została mniejszosc do nadrobienia. Jedynym usprawiedliwieniem moze byc dla Ciebie nieznajomosc języka włoskiego. Jednak to mozna nadrobić. Bardzo prosze nie smutaskuj już.... Gość portalu: Meko napisał(a): > Niestety, moj dzisiejszy dzien jest zaprzeczeniem Twojej tezy...a na wiekszasc > Twoich listow (czyt. one-liners) juz odpowiedzialam... > > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > Oczywiscie, że nie mozliwe jest wykonywanie dwoch roznych czynnosci w tym > samm > > czasie...Jednak zawsze mozna wykonać jedną a potem drugą czynność. LISTY > ktore > > do Ciebie wysylam > > > "NIESTETY ALE NIE MOGE SIE PODZIELIC. JEZELI ODPOWIADAM NA FORUM TO N > IE MO > > GE > > > BYC ZAROWNO TUTAJ JAK I TAM." ))) > > > > > > a tak na marginesie to na jakie LISTY? > > > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > > > a gdybys tak jeszcze na listy odpowiadala to juz byloby pieknie: > ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 21:53 JAK MILO I JAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 21:55 ...ale i tak mi sie dostalo!!! Gość portalu: napisał(a): > JAK MILO I JAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 22:04 wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 22:17 no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze zamkniecie... Gość portalu: napisał(a): > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 22:23 to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-em jak przebieglobede czekal do rana... Gość portalu: Meko napisał(a): > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze zamkniecie... > > Gość portalu: napisał(a): > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 15.07.02, 22:26 Tak tez zrobie pod warunkiem, ze...nie bedziesz czekal do rana... ) Gość portalu: napisał(a): > to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic > krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed > siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-em > jak przebieglobede czekal do rana... > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze > zamkniecie... > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.07.02, 22:29 Nie moge Toie obiecac czegos czego nie bede mogl dotrzymac i oszukiwac Ciebie. Bede czekal a kiedy uznam, ze niepotrzebnie czekalem na wiadomosc to zamkne oczy i zasne.... Gość portalu: Meko napisał(a): > Tak tez zrobie pod warunkiem, ze...nie bedziesz czekal do rana... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic > > krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed > > > siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-e > m > > jak przebieglobede czekal do rana... > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze > > zamkniecie... > > > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 21:23 i jak zwykle dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.07.02, 22:32 i zadnych wiadomosci...zadnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.07.02, 16:45 rano to już dawno minęło a ja będę dopiero w czwartek wieczorem Gość portalu: Meko napisał(a): > Tak tez zrobie pod warunkiem, ze...nie bedziesz czekal do rana... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > to przybede z moją siłą i rozprawie sie z tymi co chca Tobie wyrzadzic > > krzywde. A teraz idz na dzisiejsze zamkniecie. glowa do gory, piersi przed > > > siebie, posladki naprezone i kurwiki w oczach....a potem daj mi znac sms-e > m > > jak przebieglobede czekal do rana... > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > no to mi sie dostanie...jak nie skoncze dokumentow na dzisiejsze > > zamkniecie... > > > > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > > > wcale sie Tobie nie dostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 17.07.02, 17:04 ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.07.02, 15:24 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! własnie i mnie nie było i dzisiaj mnie już nie będzie...witam...moj bratanek z Goeteborga porwał mnie na farme...wiecej szczegółow przysle pozniej...tymaczesm pozdrawiam, witam o zdrowiem pytam, przesyłam ukłony i rożne wyrazy od Zygmunta III Wazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.07.02, 21:58 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! a jestem w niedziele wieczór witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.07.02, 18:23 Gość portalu: napisał(a): > zaraz ide spatulki obudzilem sie , przyszedlem, zobaczylem i nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.07.02, 19:15 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...a mnie wlasnie w czwartek wieczorem nie bedzie...witam! i dalej nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 24.07.02, 12:56 Gość portalu: napisał(a): > i dalej nic... ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.07.02, 13:09 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... o nic nie pytam, chociaż ciekawość żzera mnie...już nie mam nogi lewej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.07.02, 22:13 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 01:19 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.07.02, 22:46 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > i dalej nic... > > ...i tak bedzie do nastepnego tygodnia... czyli do poniedziałku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.07.02, 23:21 i kolejny tydzien już za Nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shasta Re: :-) IP: *.corp.redshift.com 29.07.02, 09:18 Na mnie najwieksze wrazenie zrobila Mt. Shasta; www.mtshastachamber.com/ i pare innych w samej Kalifornii, Oregon ( Mt. Hood), British Columbia-Canada i na Hawajach. I jestem przekonana ze jest pare tysiecy innych , przepieknych gor/wzgorz na swiecie ktorych jeszcze nie widzialam i nigdy nie zobacze. Tak ze nie moge mowic o "Najpiekniejszym Wzgorzu na Ziemi" ale jedynie o tym ktore widzialam i sie zachwycilam Mt Shasta jest magiczna i zaliczana do jednego z 7miu najbardziej "spiritual" miejscach na swiecie. Trzeba Ja zobaczyc aby to zrozumiec. Zadne zdjecie nie odda piekna i dostojenstwa tej gory. Wyrasta z prawie plaszczyzn na wysokosc ponad 4300 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 29.07.02, 18:37 akurat ja tak nazywam pewną piękną i wyjątkową kobietę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.07.02, 21:32 Gość portalu: napisał(a): > akurat ja tak nazywam pewną piękną i wyjątkową kobietę.... i nadal czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 31.07.02, 19:19 dokladnie, juz sroda, a tu tyle podan do zlozenia do piatku...!!! ( Gość portalu: napisał(a): > środa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.07.02, 22:42 Gość portalu: Meko napisał(a): > dokladnie, juz sroda, a tu tyle podan do zlozenia do piatku...!!! ( > > Gość portalu: napisał(a): > > > środa to składa dzielnie te podania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.08.02, 13:45 Gość portalu: Meko napisał(a): > dokladnie, juz sroda, a tu tyle podan do zlozenia do piatku...!!! ( > > Gość portalu: napisał(a): > > > środa witaj w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 08.08.02, 13:41 ...odzew to dopiero nastapi... ) Gość portalu: napisał(a): > dziekuję za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.waw.pl 09.08.02, 16:27 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...odzew to dopiero nastapi... ) > > Gość portalu: napisał(a): > > > dziekuję za odzew grozisz czy obiecujesz?? jest piate...będę późnym wieczorem...nawet do białego rana czasu krawaciarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-) IP: *.acn.waw.pl 11.08.02, 13:22 jak widze wzbudzasz zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-) IP: *.sympatico.ca 12.08.02, 05:15 Gość portalu: napisał(a): > od jutra powinno sie rozluznic... Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: do Meko.. 11.08.02, 03:54 Interesuje mnie etymologia Twojego wirtualnego imienia...Meko.... Czy to o to Meko chodzi? (aczkolwiek nazwa "o-meko" jest w powszechniejszym uzyciu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 12.08.02, 05:13 pajacyk2 napisał: >Czy to o to Meko chodzi? ..moze, nie wiem "ktore" masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 06:04 dzisiaj to ja szczescia nie mialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 19:50 Gość portalu: napisał(a): > dzisiaj to ja szczescia nie mialem ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 14.08.02, 22:48 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > dzisiaj to ja szczescia nie mialem > > ide spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 14.08.02, 22:50 ...to na 15 min...??? Gość portalu: napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:24 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...to na 15 min...??? > > Gość portalu: napisał(a): > > > wlasnie wrocilem i mam nadzieje, ze jeszcze zdazylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:32 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...to na 15 min...??? > > Gość portalu: napisał(a): > > > nie wierzylem, ze sie jeszcze pojawisz i dlatego zniknalem . jestem do 4 rano...poczekam az nuz sie do mnie usmiechnie szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 01:50 ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:53 Gość portalu: Meko napisał(a): > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 01:53 Gość portalu: Meko napisał(a): > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? Nie było Ciebie, a ja czekałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:01 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... no to moze wyskoczymy na 10 min? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:03 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... > > no to moze wyskoczymy na 10 min? www.interia.pl warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:09 siedze tam i czekam tam na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:25 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > Gość portalu: napisał(a): niestety, Warszawa nie wpuszcza poludniwcow... ;-( > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > > > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > > > > > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... > > > > no to moze wyskoczymy na 10 min? > www.interia.pl > warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:27 www.wprost.pl tam, wpuzczą Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: do Meko.. IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:38 zagladnij do skrzynki... Gość portalu: napisał(a): > wygladam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 20:36 Gość portalu: Meko napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 17.08.02, 07:52 ide spać dobranoc Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi jakie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: do Meko.. IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:21 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > > > > > > ...no i jakie to uczucie poczuc sie szczesliwym? > > > > > > Nie było Ciebie, a ja czekałem... > > no to moze wyskoczymy na 10 min? bardzo chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 02:37 no co to za amory?? czlowiek doslownie placze sam z zalu w wannie a ci sa szczesliwi....dosyc juz tego bo sie zaplacze !!! na smierc Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l_hater Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:39 a ja moge do tej wanny? poplacze z toba bedzie przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:40 chyba jestes tutaj persona non grata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.sympatico.ca 15.08.02, 02:42 hey! a co to za ton...to nie wiesz Ty, ze gosc w dom... ) szybko wskakuj to tej wanny!!! chop! chop!!! Gość portalu: napisał(a): > chyba jestes tutaj persona non grata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:47 Gość portalu: Meko napisał(a): > hey! a co to za ton...to nie wiesz Ty, ze gosc w dom... ) > szybko wskakuj to tej wanny!!! chop! chop!!! > > Gość portalu: napisał(a): > > > chyba jestes tutaj persona non grata och Najpiekniejsze Wzgórze na Ziemii uchowaj od takich gosci o z wrogami to sobie sam poradze...to tyle w kwestii tego osobnika... Napisalem Tobie jak dostac sie tam gdzie czekam na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 03:11 widzisz jak sie posłuchalas to nie bylo problemu z dostaniem sie...milo mi Ciebie tam widziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: 212.244.101.* 16.08.02, 15:28 właśnie jade poprawić tężyznę fizyczną za pomocą gry w siatkówkę. Wrócępo 22 czasu warszawskiego.Pozdrawiam i jak zwykle czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 16.08.02, 22:31 i znowu wieczorem czekam na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 19.08.02, 17:18 ciekawe na ile teraz znikniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.sympatico.ca 19.08.02, 17:25 ..na 3 tygodnie..bede ogladac najpiekniejsze wzgorza Patagonii... )))) Gość portalu: napisał(a): > ciekawe na ile teraz znikniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 19.08.02, 19:07 Gość portalu: Meko napisał(a): > ..na 3 tygodnie..bede ogladac najpiekniejsze wzgorza Patagonii... )))) > > Gość portalu: napisał(a): > > > ciekawe na ile teraz znikniesz??? Oczywiscie poczekam...tak jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 18:43 Gość portalu: Meko napisał(a): > ..na 3 tygodnie..bede ogladac najpiekniejsze wzgorza Patagonii... )))) > > Gość portalu: napisał(a): > > > ciekawe na ile teraz znikniesz??? czyli we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 21.08.02, 19:23 jeszcze 2 tygodnie i 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.08.02, 13:30 Gość portalu: napisał(a): > jeszcze 2 tygodnie i 4 dni jeszze 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 20:28 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > jeszcze 2 tygodnie i 4 dni > jeszze 2 tygodnie jeszcze 1 tydzien i 6 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 19:07 canuck napisał: > do czego? do powrotu Najpiękniejszego Wzgórza na Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 20:31 i jeszcze o jeden dzień bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiekniejsze Wzgórze... IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 17:32 ciekawe jak tam czuje sie Patagonia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:39 Gość portalu: panna_nikt napisał(a): > no co to za amory?? czlowiek doslownie placze sam z zalu w wannie a ci sa > szczesliwi....dosyc juz tego bo sie zaplacze !!! na smierc nie płacz w wannie o zalejesz lazienke od nadmiaru płynu pozdrawiam ps. chcesz troszke szczescia tak z 1 wiaderko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:48 jadro napisał(a): > ja tez chce do tej wanny samo czy z bratem blizniakiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:52 jestem sam bo jestem jadro swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:54 jadro napisał(a): > jestem sam > bo > jestem > jadro swiata to ja jestem w Tobie??? o rety nie wiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 02:56 wyuzdani szzcesliwcy !!!! a ja placze Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:57 Gosciu ty jestes wokol mnie. nie badz zbyt zarozumialy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:58 jadro napisał(a): > Gosciu ty jestes wokol mnie. > nie badz zbyt zarozumialy zycie mnie nauczylo wyrozumiałosci. nawet dla jąder...tfuuu jądra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:57 Gość portalu: panna_nikt napisał(a): > wyuzdani szzcesliwcy !!!! a ja placze wybacz piekna pani ja Twych łez niegodzien Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 02:58 no nie placz laska juz lecimy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 02:59 jadro napisał(a): > no nie placz laska juz lecimy do ciebie jak Ty mozesz powiedziec do Pieknej Kobiety laska???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_nikt Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 03:01 czy nie mozna tego postu wywalic??? pzreciez to niemoralne ze oni sie tak afiszuja razem a ja placze ...to zbrodnia Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 03:02 ty gosciu, to ty z wa-wy i nie wiesz ze kurna olek na pikne babe sie mowi "laska" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 03:05 jadro napisał(a): > ty gosciu, to ty z wa-wy i nie wiesz ze kurna olek na pikne babe sie > mowi "laska" ? jedyne z czym mi sie słowo laska kojarzy ta z odpowiedzią nna pytanie jak nabawić ślepego klaustrofobii, nic prostszego, nalezy mu wsadzić LASKE do wiadra a co do goscia z warszawy to w polowie jestem centusiem....może być??? Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 03:11 psiakocha.... za moich czasow nie bylo tyle przyjezdnych nie znaja warsiaskiej nawijki fruwa twoja marynara panie ale jest okiej, legia mistrzem, lech nie, (choc piwo dobre) a poza tem czasy sie zmienili panie, tera my som globalni, kurna olek, to niech w warsiawie osiedlaja sie insze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 03:17 jadro napisał(a): > psiakocha.... > za moich czasow nie bylo tyle przyjezdnych > nie znaja warsiaskiej nawijki fruwa twoja marynara panie > > ale jest okiej, legia mistrzem, lech nie, (choc piwo dobre) > a poza tem czasy sie zmienili panie, tera my som globalni, kurna olek, to niech > > w warsiawie osiedlaja sie insze urodzony jestem z matki z Krakowa wiec moge sobie powiedziec , ze jestem centusiem a co do pochodzenia z Warszawy i narzekania na przyjezdnych , prosze mi powiedziec fruwa Twoja marynara gdzie Dolny Mokotów grał w piłkę nożną z Górnym Mokotowem...dla ułatwienia dodam, ze w poblizu znajdowała sie Ambasada pewnego supermocarstwa no i jak wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 03:29 nie wiem ale co mnie tam jakis mokotow interesi ja jestem chlopak z Woli koles wiec nie podskakuj bo przezyjesz "5 lat kacetu" no wlasnie? czyje to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 14:59 jadro napisał(a): > nie wiem ale co mnie tam jakis mokotow interesi > ja jestem chlopak z Woli koles wiec nie podskakuj bo przezyjesz "5 lat kacetu" > > > > no wlasnie? czyje to? a ja jestem chłopak z Czerniakowa...wiem czyje jest 5 lat kacetu...jak wspomialem jestem chłopak z Czerniakowa obecnie na zesłaniu na Ochocie... i ja spokojnie podhcodze do Woli bo mam Ochote...a tam gdzie jest Bródno i Włochy tam nie ma Woli i Ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła_panna Re: znowu ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 15:01 to niepzryzwoite slowo daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: znowu ??? IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 15:07 Gość portalu: miła_panna napisał(a): > to niepzryzwoite slowo daje na mnenie licz, staram sie nie uzywac nieprzyzwoitych slow, w zamian za to uzywam innych określen takich np. jak skurzana kuleczka, kurcze pióro czy motyla noga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 03:03 Gość portalu: panna_nikt napisał(a): > czy nie mozna tego postu wywalic??? pzreciez to niemoralne ze oni sie tak > afiszuja razem a ja placze ...to zbrodnia zazdrośc to bardzo zły doradca Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: najpiekniejsze wzgorza 15.08.02, 03:30 Marcee ty uwazaj laska bo ci pipka sie pomarszczy jak za dlugo bedziesz siedziec w wodzie i plakac i co my wtedy w Las Vegas bedziemy robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najpiekniejsze wzgorza IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 15:00 jadro napisał(a): > Marcee ty uwazaj laska bo ci pipka sie pomarszczy jak za dlugo bedziesz > siedziec w wodzie i plakac > > i co my wtedy w Las Vegas bedziemy robic? grać w szachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila_panna Re: najbrzydsze wzgorza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 15:10 ja gram w brydza ale slabo.....a w Vegas mozna w brydza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 15:16 Gość portalu: mila_panna napisał(a): > ja gram w brydza ale slabo.....a w Vegas mozna w brydza? z tego co wiem to seks i brydź mają jedną wspólną cechę. Zarówno w brydżu jak i w seksie trzeba mieć dobrego partnera albo dobrą rękę..Z tego co wiem w Las Vegas można grać w brydża a i z seksem nie ma tam kłopotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła_panna Re: :):):):) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 15:23 reke mam swietnie wycwiczona, to gwarantuje...wlasnie z partnerem problem... a mozna tam an miejscu sobie jakiegos wypozyczyc? i sie wypotworzyc z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 15:27 Gość portalu: miła_panna napisał(a): > reke mam swietnie wycwiczona, to gwarantuje...wlasnie z partnerem problem... > a mozna tam an miejscu sobie jakiegos wypozyczyc? i sie wypotworzyc z nim? z tego co wiem to nawet ślub w 15 minut możesz soie załatwić... powodzenia zycze...jeszze kiedyś zainteresowałbym się tą Twoją ręką ale obecnie jako zajęty stary używany koń nie jestem zainteresowany powabną i zapewne piekną rączką z krolewskiego miasta Krakowa...( a macie Centusie cieszta sie, że Krawaciarz napisał, królewskie miasto Kraków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła_panna Re: :):):):) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 15:31 Krawaciarz ja sie o ciebie powaznie martwie, co ty tak z tym wzgorzem?? to jakas tragiczna milosc a ja nie lubie smutnych spraw...moze poszukaj jakiejs Mrocznej Doliny ? gdzies blizej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 15:36 Gość portalu: miła_panna napisał(a): > Krawaciarz ja sie o ciebie powaznie martwie, co ty tak z tym wzgorzem?? to > jakas tragiczna milosc a ja nie lubie smutnych spraw...moze poszukaj jakiejs > Mrocznej Doliny ? gdzies blizej ... Centusiu nie musisz sie o mnie poważnie martwić. Wzgórze jest Najpiękniejsze na Ziemi, było Najpiękiejsze na Ziemi i będzie Najpiekniejsze na Ziemi. To nie jest tragiczna miłość bo ja również nie lubie smutnych spraw...Z natury jestem realistycznym optymistą więc Mroczne Doliny , nawet te bliżej pozostawiam innym pozdrawiam ps. chociaz w innym miejscu nazywasz mnie ściemniaczem to jednak wybaczam Tobie bo Wam, tam w Centusiowie zawsze Krawaciarze stali bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_wez_mnie Re: :):):):) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 15:42 co ty tam opowiadasz o centusiach???? ja lubie Wawe, nawet Wawiakom b. dobra opinie wydalam tutaj publicznie ze dosyc,dosyc chlopaki sa...wiec mi nie wybaczaj chyba ze jakas pokute chcesz zadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 15:48 Gość portalu: panna_wez_mnie napisał(a): > co ty tam opowiadasz o centusiach???? ja lubie Wawe, nawet Wawiakom b. dobra > opinie wydalam tutaj publicznie ze dosyc,dosyc chlopaki sa...wiec mi nie > wybaczaj > > chyba ze jakas pokute chcesz zadac? Centusie tak jak Śledzie, Medaliki, Krzyżacy, Hanysy czy Krawaciarze mają swoje dobre i złe strony. Zgoda nie bede Tobie wybaczał) skoro tak sobie życzysz Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: :):):):) 15.08.02, 16:47 A ja juz zapomnialem tych wszystkich nazw: centusie, sledzie, krawaty... W kazdym razie jestem byly krawat a pozdrawiam z Hollywood. Jadro Swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 15.08.02, 19:09 jadro napisała: > A ja juz zapomnialem tych wszystkich nazw: centusie, sledzie, krawaty... > > W kazdym razie jestem byly krawat a pozdrawiam z Hollywood. > > Jadro Swiata miło mi stary uzywany koń pozdrawiam z Warszawy/Ochota/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: :):):):) IP: *.proxy.aol.com 17.08.02, 09:58 kiego hooja szukasz na forum polonia gdy jestes z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 17.08.02, 18:03 Gość portalu: bruno napisał(a): > kiego hooja szukasz na forum polonia > gdy jestes z warszawy po pierwsze już znalazłem , po drugie niczemu to chyba nie przeszkadza skoro jestem z Warszawy, po trzecie jesli juz cos nieuważnie przeczyatłeś to dziecko nie kompromituj sie bo czego sie brunonek w młodosci nie nauczy tego bruno na starość nie bedzie potrafił..pozdrawiam pomimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 19:19 Gość portalu: napisał(a): i kolejny dzień mija to sobie tak rzuce bez związku - Dzieci, co to jest? - pyta się nauczycielka biologii trzymając w ręku wypchanego ptaka. - To jest ptok - odpowiada Jaś. - Ależ Jasiu, nie mówi się ptok, tylko ptak. A może wiesz, jak ten ptak sie nazywa? - Sraka - odpowiada pojętny uczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko ale pogoda jest za bardzo kuszaca... IP: *.sympatico.ca 05.09.02, 19:46 wiec spadam na tenisa...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ale pogoda jest za bardzo kuszaca... IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 21:48 Gość portalu: Meko napisał(a): > wiec spadam na tenisa...) a jak wrocisz to zastanów się czy miałaś odpowiednio ugięte kolanka, pośladki podniesione do góry i śledziłaś lot piłki... nie musisz być kolejną Venus Williams ale na miano Chandy Rubin zupełnie zasługujesz..a co do US OPEN to wsrod mężczyzn stawiam na pieknego chłoptasia jakim jest Andre A. (mąż bardzo znanej Stefani G.) wśród kobiet sytuacja prosta..Venus W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ale pogoda jest za bardzo kuszaca... IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 17:52 Gość portalu: Meko napisał(a): > wiec spadam na tenisa...) jak było na tenisie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ale pogoda jest za bardzo kuszaca... IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 18:53 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: Meko napisał(a): > > > wiec spadam na tenisa...) > jak było na tenisie??? czekam na relacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko ? :-) ? IP: *.sympatico.ca 06.09.02, 20:19 Gość portalu: napisał(a): > czekam na relacje ...z tenisa czy z Argentyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ? :-) ? IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 22:18 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > czekam na relacje > > ...z tenisa czy z Argentyny? Argentyna nie wzbudza we mnie emocji a tenis w Twoim wykonaniu jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ? :-) ? IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 16:50 i znowu nic od Ciebie nie dostałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 21:45 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...niestety... ( dlaczego niestety???? ja tam się cieszę, że znowu jesteś...szkoda tylko, że kiedy już jesteś to ja musiałem oddać się przyjemności zarabiania "eci-peci" ale nie narzekam...czekałem, czekam i doczekam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 22:31 finał kobiet US Open to siostrzany finał ...a co do mężczyzn?? oglądam właśnie transmisje z meczu Agassi Hewitt..na razie 2:1 w setach dla Andre..stawiam, że będzie finał Agassi Sampras a w finale??? według mnie wygra mąż Steffi Graff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 23:55 Gość portalu: napisał(a): > finał kobiet US Open to siostrzany finał ...a co do mężczyzn?? oglądam właśnie > transmisje z meczu Agassi Hewitt..na razie 2:1 w setach dla Andre..stawiam, że > będzie finał Agassi Sampras a w finale??? według mnie wygra mąż Steffi Graff Agassi co za mecz jeszcze nie moge ochłonąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 19:29 ochłonąłem a dzisiaj już finał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 23:52 Gość portalu: napisał(a): > ochłonąłem a dzisiaj już finał miłoby było Ciebie zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 13:17 stawiałem na Agassiego a wygrał Sampras co oznacza, że nie znam się na tenisie: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 20:57 Gość portalu: napisał(a): > stawiałem na Agassiego a wygrał Sampras co oznacza, że nie znam się na tenisie: > ( ale znam się na inwestycjach kapitałowych i nie wiem co lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miotla Re: Juz jestem... IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 21:06 jak jestes taki spec od kapitalu to dlaczego PMCS tak kiepsko stoi ,chyba znasz pochodzenie tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 23:37 Gość portalu: miotla napisał(a): > jak jestes taki spec od kapitalu to dlaczego PMCS tak kiepsko stoi ,chyba znasz > > pochodzenie tej firmy wiem dlaczego kiepsko stoją i jesli chcesz więcej szczegółów to podaj mi jakiś adres e-mail na który moge Tobie podesłać odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 17:14 Gość portalu: miotla napisał(a): > jak jestes taki spec od kapitalu to dlaczego PMCS tak kiepsko stoi ,chyba znasz > > pochodzenie tej firmy powtarzam prośbę.gdzie mam Tobie przesłać moje ewntualne sugestie dlaczego te akcje dołują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 12.09.02, 19:56 a dzisiaj miałem kilka sukcesów , zczego bardzo cieszę się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: Juz jestem... IP: *.sympatico.ca 13.09.02, 19:33 a... to ciesze sie...tez dlatego, ze wywalam na weekend do Vancouver.. Gość portalu: napisał(a): > bardzo miły dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 13.09.02, 22:53 Gość portalu: Meko napisał(a): > a... to ciesze sie...tez dlatego, ze wywalam na weekend do Vancouver.. > > Gość portalu: napisał(a): > > > bardzo miły dzień a ja wywaliłem na weekend do mieszkania moich znajmych i musze tutaj kilka rzeczy zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: Juz jestem... IP: *.sympatico.ca 13.09.02, 19:29 A mnie sie w tym tygodniu wyklady zaczely i nie zaliczam tego do powodu do radosci... ;-(( Gość portalu: napisał(a): > a dzisiaj miałem kilka sukcesów , zczego bardzo cieszę się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 13.09.02, 22:54 Gość portalu: Meko napisał(a): > A mnie sie w tym tygodniu wyklady zaczely i nie zaliczam tego do powodu do > radosci... ;-(( > > Gość portalu: napisał(a): > > > a dzisiaj miałem kilka sukcesów , zczego bardzo cieszę się... czy potrzebujesz ściagawki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 15.09.02, 04:38 niedziela rano a ja jeszcze nie śpie Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Re: Juz jestem... 15.09.02, 04:55 coz cie lolo27 nie lubi .nawet ci nie napisal pocaluj mnie w dupe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 15.09.02, 05:56 _bruno5 napisała: > coz cie lolo27 nie lubi .nawet ci nie napisal pocaluj mnie w > dupe . nawet gdyby mnie lubił to nie ma co liczyć na takie pieszczoty...mże mnie nie lubic, na jego luieniu lub nielubieniu wcale mi nie zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 16.09.02, 20:03 czas najwyższy umyć się i poczytać jakąś książkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 20:45 Gość portalu: napisał(a): > czas najwyższy umyć się i poczytać jakąś książkę umyłem się i poczytałem sobie i to i owo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Juz jestem... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 20:47 znowu??? wy naprawde jestescie okropni...czlowiek plazce w wannie w nocy a ci tutaj...to doslownie niepzrytzwoite tak sie szcesciem obnosic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Juz jestem... IP: *.broadcom.com 17.09.02, 21:01 Ja nawet nie moge sie myc bo strzelaja do mnie z jakiegos powodu. I nawet Ty Marcee? Za co? Ja bogu ducha winny. Jak tak dalej bedziesz strzelac to wszystkie okna panu Bogu wybijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 21:54 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Ja nawet nie moge sie myc bo strzelaja do mnie z jakiegos powodu. > I nawet Ty Marcee? Za co? Ja bogu ducha winny. > Jak tak dalej bedziesz strzelac to wszystkie okna panu Bogu wybijesz. zasłoń okna to nie będzie Ciebie miał na celowniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 21:51 Gość portalu: marcee napisał(a): > znowu??? > wy naprawde jestescie okropni...czlowiek plazce w wannie w nocy a ci tutaj...to > > doslownie niepzrytzwoite tak sie szcesciem obnosic! a wy w Centusiowie nie jesteście szczęśliwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 18.09.02, 19:47 a ja mam nowy wierszyk dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.09.02, 13:41 Gość portalu: napisał(a): > a ja mam nowy wierszyk dla Ciebie i pewnie go zacytuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 21.09.02, 21:32 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > a ja mam nowy wierszyk dla Ciebie > i pewnie go zacytuje jeszcze nie jest skończony bo musiałem co nieco w nim zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 16:47 dochodze do wniosku, ze kobiety nie są najmądrzejszymi istotami na ziemi.... Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: Juz jestem... 23.09.02, 17:46 A ja ciagne przerwana miesiac temu rozmowe. Czy Twoj nick "Meko", oznacza w pewnym jezyku okreslona czesc kobiecego ciala? Zasugerowalem sie wzgorzem... Jesli tak, to prosze o odpowiedz... pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: Juz jestem... IP: *.sympatico.ca 23.09.02, 21:27 pajacyk2 napisał: > A ja ciagne przerwana miesiac temu rozmowe. Czy Twoj nick "Meko", oznacza w > pewnym jezyku okreslona czesc kobiecego ciala? Zasugerowalem sie wzgorzem... > Jesli tak, to prosze o odpowiedz... > > pajac owszem, moj nick, ktory przykleili mi moi znajomi jest zapozyczony z innego jezyka...co prawda okresla on ceche mojego charakteru, a nie czesc ciala... chociaz... ??? a z ciekawosci... o jakim jezyku Ty wspomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko :-))) IP: *.sympatico.ca 23.09.02, 20:43 Gość portalu: napisał(a): > dochodze do wniosku, ze kobiety nie są najmądrzejszymi istotami na ziemi.... Z grzecznosci nie zaprzecze... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-))) IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 21:50 Gość portalu: Meko napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > dochodze do wniosku, ze kobiety nie są najmądrzejszymi istotami na ziemi.. > .. > > > Z grzecznosci nie zaprzecze... ) nie zaprzeczaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-))) IP: *.acn.waw.pl 25.09.02, 17:37 Gość portalu: napisał(a): > jak miło i jak radośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: :-))) IP: *.sympatico.ca 25.09.02, 18:07 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > > jak miło i jak radośnie A man went to the doctor and the doctor told him he had only 24 hours to live. He went home to tell his wife and after they both had a long cry over it, he asked her if she would have sex with him because he only had 24 hours to live. "Of course Darling." she replied. And so they had sex. Four hours later they were lying in bed and he turned to her again, and asked, "You know I only have 20 hours to live, do you think we could do it again?" Again she responded very sympathetically and agreed to have sex. Another 8 hours pass, and she had fallen asleep from exhaustion, he tapped her on the shoulder, and asked her again, "You know dear, I only have 12 more hours left, how about we do it again for old times sake?" By this time she is getting a little annoyed, but reluctantly agrees. After they finish she went back to sleep and 4 hours later, he tapped her on the shoulder again and asked, "Dear, I hate to keep bothering you but you know I only have 8 hours left before I die, can we do it one more time?" Well, she turned to him with a grimace on her face and said, "You know, YOU don't have to get up in the morning, but I do!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-))) IP: *.acn.waw.pl 26.09.02, 18:12 a guy and his girlfriend wanted o have sex, but the girlfriend had to babysit her little brother. the little brother wanted them to stay in the room with him, so the guy and the girl go on the top bunk and say if u wnt it faster say lettuce and if u want it slower say tomato. so they have sex. th little brother hears lettuce lettuce lettuce, tomato tomato tomato. so he says can u guys stop mking lettuce and tomato sandwiches because the mayo is getting all over me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :-))) IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 18:48 Gość portalu: napisał(a): > > > dobranoc dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: Juz jestem... IP: *.telia.com 27.09.02, 20:04 Gość portalu: napisał(a): > dochodze do wniosku, ze kobiety nie są najmądrzejszymi istotami na ziemi.... a ktore to masz na mysli ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 21:18 Gość portalu: misiu napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > dochodze do wniosku, ze kobiety nie są najmądrzejszymi istotami na ziemi.. > .. > > a ktore to masz na mysli > ale jaja... te które znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 21:35 Gość portalu: misiu napisał(a): > biedny... niestety pomyłka, nie jestem biedny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem... IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 16:58 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: misiu napisał(a): > > > biedny... > niestety pomyłka, nie jestem biedny dzisiajjestem zakatarzony więc od wielkiej biedy mozna podciągnąć to, że jestem biedny ale w żadnym innym przypadku nie jestem biedny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 30.09.02, 23:11 Na pieknej polance leza sobie lwy i wypoczywaja! Ale co jakis czas z lasu wychodza slonie i tak sie smieja, ze zaklocaja im spkoj! Ale nic, leza dalej! Sytuacja ednak zaczyna sie powtarzac! slonie co dzien wychodza z lasu i smieja sie tak, ze im zwieracze puszczaja!) Jeden lew sie wqrwil i mowi! -Jeszcze raz te palanty wyjda z lasu i beda sie tak smiac to zagryze tych debili) Niestety slonie powtarzaja rytuał i w koncu lew podchodzi do nich (strasznie wsciekly) i mowi: Z czego sie jelopy smiejecie??? - no wiesz, chodzimy tu obok do lasu i ruchamy małpy)- no i co??? i to was niby tak bawi??? pyta lew - nie, ale jak sie spuszczamy to one tak fajnie pekają!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 01.10.02, 18:34 Gość portalu: napisał(a): bardzo miły dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 20:25 jak zwykle w czwartek wieczór poświęcony UEFA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 03.10.02, 22:53 Gość portalu: napisał(a): > jak zwykle w czwartek wieczór poświęcony UEFA kilku holenderskich debili chciało mi popsuć święto...jak na razie jest milutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 04.10.02, 18:15 dzieki Bogu już piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 04.10.02, 22:06 Gość portalu: napisał(a): > dzieki Bogu już piątek a teraz nalezy podliczyć zyski i straty i czekać na transmisje siatkówki z Argentyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 05.10.02, 17:53 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > dzieki Bogu już piątek > a teraz nalezy podliczyć zyski i straty i czekać na transmisje siatkówki z > Argentyny w Argentynie straty bo można było ograć Rosje..szkoda...nie wiem dlaczego ale niejaki Stancelewski przypomina mi niejakiego piłkarza Bąka z reprezentacji Polski w meczu z Portugalią..tylko nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Чапаев Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 05.10.02, 21:08 Eсли президентом России станет Жириновский, то день Ивана-купала будет национальным праздником, а если генерал Лебедь, то либо сделают гимном "Лебединое озеро", то ли курс рубля будет не только падать, но и отжиматься... Чапаев Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 02:30 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: napisał(a): > > > > > dzieki Bogu już piątek > > a teraz nalezy podliczyć zyski i straty i czekać na transmisje siatkówki z > > > Argentyny > w Argentynie straty bo można było ograć Rosje..szkoda...nie wiem dlaczego ale > niejaki Stancelewski przypomina mi niejakiego piłkarza Bąka z reprezentacji > Polski w meczu z Portugalią..tylko nie wiem dlaczego to co Polacy pokazują w meczu z Portugalią woła o pomstę do nieba...żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Juz jestem i... IP: *.acn.waw.pl 06.10.02, 16:39 a teraz daje sobie spokój od polskiej reprezentacji siatkówki na bardzo długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ..... IP: *.acn.waw.pl 07.10.02, 19:37 The Dow and Nasdaq recovered by early afternoon trade Monday as investors were witness to another extremely volatile day on Wall Street as a result of a lingering West Coast port lockout and President Bush's upcoming speech on Iraq. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Sink and swim IP: *.acn.waw.pl 08.10.02, 19:44 Stock indexes in wide range; possible Bush action on ports counters weak autos, utilities. U.S. stocks seesawed in volatile trade Tuesday afternoon, as news that the Bush administration will seek a court order to reopen the West Coast ports competed with weakness in the auto and utilities sectors. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 08.10.02, 22:12 Dlaczego sołtys szuka nowego psa do pilnowania obejścia? Bo poprzedni zabił się o własną budę po tym jak go sołtys uwiązał na sprężynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 10.10.02, 15:30 a dzisiaj slucham mojej ulubionej muzyki i gram w brydża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 10.10.02, 22:26 jaka piękna sesja na NYSE jaka piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 11.10.02, 13:52 Gość portalu: napisał(a): > jaka piękna sesja na NYSE > jaka piękna... ciekawe czy dzisiaj tez bedzie piękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 11.10.02, 20:00 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): > > > jaka piękna sesja na NYSE > > jaka piękna... > ciekawe czy dzisiaj tez bedzie piękna na razie jest pieknie, bardzo pieknie ciekawe jak sie czują takie zjawiska jak niejaki gallileo czy jak go tam nazywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 13.10.02, 19:53 nareszcie jutro poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 17:27 jakie piekne wyniki ogłaszają niektóre spółki notowane na NYSE och jakie piekne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 17.10.02, 15:05 skad ja znam działania pana Borowskiego??? oj cosik mi sie wydaje, że koalicja SLD-PSL-UP upadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 00:35 A ONI COSIK MOWIA O PRZEDTERMINOWYCH WYBORACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ..... IP: *.acn.waw.pl 24.10.02, 19:26 22.07.02 założyłem portfele inwestycyjne na NYSE. Stopa zwrotu do dzisiaj 38,71 % bez przewalutowania. Ciekawe co na to profesjonalni analitycy w Polsce oj ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: .....uwięziony.... IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 03:48 Różne dziwne rzeczy w życiu doświadczyłem ale takiej głupoty jeszcze nie spotkałem. Siedze sobie w mieszkaniu zamkięty od zewnątrz ponieważ pewna idiotka o imieniu Violetta zatrzasnela zasuwe i zablokowała ją. Ja nie moge od wewnątrz otworzyć. Telefonu żadnego tutaj nie ma więc jedyny kontakt jaki mam ze światem to internet i telewizor. Doprawdy zdumiewające jak ludzka głupota może pokrzyzowac plany zamierzenia. Ta idiotka nie wzięła jednego pod uwage, ze ja również mogę ją zatrzasnąć w tym mieszkaniu. Oczywiście nie omieszkam tego uczynić w ciągu tygodnia...Z mieszkania wypuszczą mnie dopiero wieczorem w niedziele....Dobrze, ze mam co jesc i nie tylko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) .....uwięziony....czego to ludkowie nie wymyślą IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 04:13 Przychodzi syn do ojca: Tato, wczoraj odbyłem pierwszy w życiu stosunek. - Och, to wielka chwila w życiu mężczyzny - odpowiada ojciec - chodź, napijmy się. Powiedz, z kim to zrobiłeś? - Wiesz.... nie zdenerwuj się tylko..... z... Andrzejem - ...O Boże!...przecież to Żyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) .....uwięziony....czego to myszy nie wymyślą IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 04:25 Siedzą sobie trzy myszy i sie przechwalają jakie to one są twarde.. -Ja to ide sobie do kuchni, otwieram lodówe i biore tyle sera ile chce. -Łeee to jest pikuś ja sobie na pulapkach mięśnie ćwicze- mówi druga. Trzecie machnęła ręką i wychodzi -Gdzie idziesz?- pytają się jej -Ide wyruchać kota!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: .....Kilka pytań IP: *.acn.waw.pl 29.10.02, 16:32 Czy może mi ktoś wyjaśnić jak to się dzieje, że firma której produkt poddany został kompromitującej krytyce drugi dzień z rzędu notuje wzrosty na polskiej giełdzie??? Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego zdefraudowanie 24,5-27,5 mln pln pozostaje bez żadnego echa??? Czy może mi ktoś wyjaśnić jak bardzo musi skompromitować się firma aby jej kur na GPW spadł??? Czy może mi ktoś wyjaśnić kto ustal ceny na polskiej giełdzie akcji??? Czy to robi rynek czy jakiś Klub Inwestycyjny a może Prezes Rozłucki??? Na razie zadaje sobie takie pytania. Jesli kogoś interesuje nazwa firmy to prosze zadzwonić do Kierownika Krajowego Biura Wyborczego, Kazimierza Wojciecha CZAPLICKIEGO tel. 0 (prefiks)22 695 26 33, tel. 0 (prefiks) 22 625 06 17 fax 0 (prefiks) 22 629 39 59 Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz1 Re: .....Kilka pytań ;) 29.10.02, 17:02 Wyjaśnienie jest jedno i proste: a to POLSKA właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: .....Kilka pytań ;) IP: *.acn.waw.pl 29.10.02, 19:00 Polska to co innego a kraj,który masz na mysli nazywa się Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 30.10.02, 18:42 Sam sobie to wyjaśnie. - Co by było gdyby Prokom pisał oprogramowanie dla elektrowni atomowych? - Nic by już nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 12:38 a wyników jak nie było tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:39 już są i wychodzi z nich, ze lewica na jakis czas musi pozegnac sie z władzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:39 już są i wychodzi z nich, ze lewica na jakis czas musi pozegnac sie z władzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:40 już są i wychodzi z nich, ze lewica na jakis czas musi pozegnac sie z władzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:41 już są i wychodzi z nich, ze lewica na jakis czas musi pozegnac sie z władzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:41 są i wynika z nich jasno, ze lewica te wybory przegrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:41 są i wynika z nich jasno, ze lewica te wybory przegrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:44 już są i wychodzi z nich, ze lewica na jakis czas musi pozegnac sie z władzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 16:45 już są i wychodzi z nich, ze lewica na jakis czas musi pozegnac sie z władzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 06.11.02, 19:11 Jak ja sie cieszę, że republikanie wygrali w USA...oj bardzo się cieszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 07.11.02, 21:06 :0 ale notowania jak do tej pory sprawiają psikusa z wyjątkiem TALBOTS INC i ZEBRA TECHNOLOGIES CORP CL A ....Jestem optymista i wierze, ze bedzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Niespodzianka :) 08.11.02, 00:21 Taki piękny wątek Ale u mnie się otwiera prawie 2 minuty Moja cierpliwość jest za krótka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Niespodzianka :) IP: *.acn.waw.pl 08.11.02, 21:03 przepraszam za niedogodności z otwarciem tego wątku. Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale piekno tego wątku???...tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odpowiedź IP: *.acn.waw.pl 08.11.02, 21:10 czasami miło przewidzieć niektóre wypadki i miło założyć portfel inwestycyjny złożony z 9 spólek o największej wartości rynkowej należących do bardzo ciekawego sektora jakim jest...Major Integrated Oil/Gas....Bardzo ciekawie zachowuje się taki portfelik...EXXON MOBIL CORP dawał prawo do dywidendy...i obecnie Dividend Yield wynosi 2.6...bardzo miło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Mój typ... IP: *.acn.waw.pl 09.11.02, 21:37 jak zwykle w sobote miałem przyjemnośc obejrzeć niemieckojęzyczny program sportowy Ran pokazywany przez stację Sat1. Najbardziej frapującym widowiskiem było spotkanie Bayern Monachium Borussia Dortmund...Był to mecz z tzw. podtekstami. Oczywiscie o tym mozna będzie sobie przeczytać na sportowych stronach gazet i portali. Ja chciałbym zwrocić uwagę na jedną rzecz. W 85 minucie meczu po stracie drugiej bramki przez Borussie ( do przerwy Bayern prowadził 1:0 w 43 minucie sedzia wyrzuciła z boiska zawodnika Borussi) sedzia pokazał czerwoną kartkę bramkarzowi druzyny z Dortmundu, Lehman`owi. W takiej sytuacji do bramki musiał stanąć zawodnik z pola. Trener Mathias Sammer (były podopieczni obecnego trenera Bayernu , Hitzfelda) zadecydował, ze do bramki wejdzie Koller ( czeski napastnik, 203 cm wzrostu). W ciągu 5 minut zanotował...2 razy wyłapał ostre dośrodkowania, raz podbił ostry strzał z lewej strony boiska i po tej interwencji piłka uderzyła w poprzeczke po czym wyszła w pole oraz wyłapał rasową obroną bardzo kąsliwy strzał jednego z bawarczyków. Ponadto zawedrował na pole karne Bayernu i w drodze powrotnej zderzył się z sędzią spotkania. Po co to pisze?? Według mnie pozycja polskiego bramkarza w Fc Liverpool ( Dudek ) jest poważnie zagrożona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mój typ... IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 16:25 patrze sobie na okladke czasopisma "zwierciadło" i widze nagłowek...jak być dzisiaj dobrym ojcem - wyzwanie naszych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) a craving IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 17:23 I crave the honey-sweetness that drips off your tongue, the torrid caresses of your touch on my flesh, the wanton feelings you erupt in me, the decadent shattering of myself when I am with you… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mój typ... IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 23:48 oddałem dzisiaj głos na pana Kaczyńskiego jako prezydenta stolicy i nie żałuje wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mój typ... IP: *.acn.waw.pl 11.11.02, 18:02 tak sobie slucham wypowiedzi róznych mądrali w sprawie wyborów samorządowych i najbardziej mnie zastanawia..kiedy towarzysz Miller i przyjaciele stwierdzą, że są wygranymi tych wyboróch. Niestety prawda jest brutalna dla rządzącej koalicji. Pyrrusowe zwycięstwo a za dwa lata, zmiana władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mój typ... IP: *.acn.waw.pl 12.11.02, 21:26 a od jutra rozpoczynam kurs księgowości komputerowej więc będę bywał tutaj rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ..... IP: *.acn.waw.pl 13.11.02, 18:24 dwa dni po moich urodzinach odszedłes, prosze zaczekaj tam na mnie na górze...szkoda, ze już razem nie obejrzymy opery Mozarta Don Giovanni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 18.11.02, 18:32 codziennie od 17 do 20.50 i tak już do końca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ...Nowe obowiązki IP: *.acn.waw.pl 19.11.02, 16:45 bardzo ciekawe zajęcia. Bardzo mi sie to podoba. Wracam późno do domku i na nic nie mam czasu. Kąpiel, kolacja i sen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Portfelik IP: *.acn.waw.pl 20.11.02, 21:52 Pozdrawiam Symbol Cena ilość data zakupu zakupu stopa zwrotu XRAY 31,27 150 22.07.02 13,59% EW 19,79 400 22.07.02 36,79% MRK 40,01 200 22.07.02 41,36% ABFS 23,00 130 03.09.02 24,30% DVN 38,75 80 26.07.02 18,48% ANSI 27,20 110 26.07.02 13,42% BY 13,80 900 30.09.02 39,86% NET 9,30 400 10.10.02 102,15% NDC 11,90 200 10.10.02 41,18% TLB 20,60 350 10.10.02 43,54% CSCO 9,20 200 10.10.02 51,20% SHRP 17,15 500 10.09.02 34,11% GE 21,40 130 10.10.02 10,28% IBM 54,05 70 10.10.02 46,49% LIN 17,00 300 10.10.02 45,47% DORL 23,55 300 10.10.02 8,87% ZBRA 50,25 150 17.10.02 23,36% NSDA 6,65 1000 22.10.02 62,11% Stopa zwrotu z tego portfela wynosi 50,18 % według notowań z zamknięcia z 18- 11-2002. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 22.11.02, 16:49 podjąłem decyzje o sprzedaniu XRAY i wcale nie załuje. Za uzyskane pieniądze kupiłem BEAS. Marcusowi kiełbasa smakuje. Mnie również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ...CO TO ZNACZY JAKOŚĆ NA POZIOMIE 99.9% IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 22:46 CO TO ZNACZY JAKOŚĆ NA POZIOMIE 99.9% W USA zanczy to: - Woda jest niezdatna do picia przez 1 godzinę w miesiącu. - Dwa niebezpieczne lądowania na lotnisku O’Hare każdego dnia. - 16000 listów zgubionych co godzinę. - 20000 pomyłek na receptach każdego roku. - 500 niewłaściwych operacji chirurgicznych wykonanych każdego dnia. - 22000 czeków skasowanych ze złego konta co godzinę. - 50 noworodków upuszczonych po porodzie przez lekarza każdego dnia. - Twoje serce nie będzie biło 32000 razy w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) PUKANIE OD SPODU. DNO KOMPLETNE. LEKKA KRYTYKA IP: *.acn.waw.pl 01.12.02, 23:32 Zawodnika Dudka któremu piłka przelatuje przez udka od czasów ostatniego mundialu krytykuje tylko dlatego, że potrzebe krytyki czuje po tym co dzisiaj zrobił od nikogo nie dostanie dziubka bo ile mozna czekać na Kirklanda gdy zanim stoi cała angielska banda już dzisiaj nic nie krzyczę i spokojnej nocy życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 06.12.02, 22:20 Jak Pinokio odkryl ze jest zrobiony z drewna ?Bo jak konia walil to sie zapalil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 06.12.02, 22:24 Prosiaczek miał iść na imprezę i mówi do Zajączka - Zajączku, idę na imprezę, przyjdę pijany, ale proszę, nie bij mnie. Dobra, budzi się rano Prosiaczek, patrzy, i jest cały posiniaczony! Z gębą do Zajączka, że przeciez prosił, żeby go nie bił. Zajączek wytłumaczył: Wyzywałeś moją matkę od kurew - wytrzymałem. Nazawales mojego ojca pofałodanym kutasem - wytrzymałem. Ale jak nasrałeś na środku pokoju, powsadzałeś w to patyczki i powiedziałeś JEŻYK ŚPI DZISIAJ Z NAMI to już nie wytrzymałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) a Małysza forma rośnie:):):) IP: *.acn.waw.pl 08.12.02, 18:54 w pierwszym konkursie w tym sezonie miejsce 2. w drugim konkursie miejsce 4. w trzecim konkursie miejsce 5. w czwartym konkursie miejsce 6. słuchałem wczoraj polskich komentatorów i słyszę. FORMA ADAMA MAŁYSZA ROŚNIE. Słuchałem specjalnie dzisiejszych specjalistów w polskiej TV i znowu słysze..FORMA ADAMA MAŁYSZA ROŚNIE. Jutro ide do laryngologa bo albo mnie lekarz oszukuje i mam coś ze słuchem ( w co wątpię) albo panowie Jóźwik i Szaranowicz mylą pojęcia. Myślę, że to co nazywają FORMĄ to nie jest tym co rośnie a jedynie opada. Z drugiej strony rozumiem tych panów bojeśli im z 2 cm rośnie do 4 cm to znaczy , że ich forma rośnie. Jedyne co rośnie to forma Norwegów i Austriaków. Oby panu Adamowi forma nie urosła nie w tym momencie co trzeba bo już po 4 konkursach do prowadzącego w klasyfikacji Pucharu Świata ma 55 pkt straty..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Po prostu Wisła IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 22:58 4:1 z Schalke i to na dodatek na Arena auf Schalke.... Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Coś o Leninie IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 23:35 Lenin przyznaje emerytury prostytutkom. - Towarzyszko jak dawałaś? - pyta pierwszą. - Od przodu. - To będzie pięćdziesiąt rubli - decyduje Lenin. - A ty towarzyszko jak dawałaś? - pyta drugą. - Od przodu i tyłu. - A to będzie sto rubli - mówi wódz rewolucji. - A wy towarzyszko? - pyta Lenin trzecią. - Od przodu, tylu i jeszcze ustami - odpowiada ta trzecia. Tutaj Lenin zastanowił się chwilkę, podrapał po łysince, i zadecydował: - Było dożywianie. Trzydzieści rubli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zmiana płci IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 23:55 Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze po tej kuracji hormonalnej dzieje się ze mną coś niedobrego. - A co takiego? - Wyrastają mi włosy. - No to nie ma się pani czym martwić, po zakończeniu kuracji te włosy powypadają. - Kamień spadł mi z serca. - A tak właściwie to gdzie pani rosną te włosy? - Na jądrach, panie doktorze... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka _szwedka nie _szvvedka 16.12.02, 00:22 czy nie widzisz roznicy miedzy w a vv ? odpowiadasz na podszywacza post _szwedka nie _szvvedka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: _szwedka nie _szvvedka IP: *.acn.waw.pl 16.12.02, 00:40 _szwedka napisała: > czy nie widzisz roznicy miedzy w a vv ? > odpowiadasz na podszywacza post > _szwedka nie _szvvedka > oczywiscie, ze widze roznice... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: :):):):) 18.12.02, 09:03 przez moment zwatpilam spostrzegawczosc no wiesz w swoja nie watpie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 00:39 nie widze powodu dla którego miałabyś wątpić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) po prostu dresiarz:):):) IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 23:06 W jednym z Polskich miast w willowej dzielnicy mieszkał dresiarz Łysy postrach okolicy. Bali się go wszyscy i starzy i młodzi, nikt przy zdrowych zmysłach mu w drogę nie wchodził. Jeździł wieczorami gdzieś na dyskoteki, wyrywał panienki na swą kurtkę w ćwieki. Dres miał nienaganny, komórkę za paskiem obuwie sportowe i czapeczkę z daszkiem. Szaliczek kibola miał kilkumetrowy, bo kark miał ogromny u podstawy głowy. Zaś głowę niewielką - mały wrzód na szyi, w małej główce lekarze sensor mu zaszyli. Imitował bodźce za mózg uszkodzony. Dla kumpli kiboli był jak brat rodzony. Rozkręcał zadymy i walił "bejsbolem", Łysy był naprawdę wzorowym kibolem. Całkiem łysy był Łysy, ale nie był skinem. Skiny w dresach nie chodzą, nie szpanują tyle. Włosy same mu wyszły od anabolików, w uchu nosił dwanaście gównianych kolczyków. Co drugą sobotę wyjeżdża z kumplami bronić swej drużyny, walczyć z kibicami. Po ostatniej bójce chodzi załamany, bo przez szalikowców kij ma popękany. A w każdą niedzielę, gdy mają ochotę, jadą samochodem wyzywać hołotę. Staną przy bulwarze, głośny miuzik leci oglądają "laski" - która kto przeleci. Łysy ma pragnienie, więc mięśnie napręża, przyjmuje postawy i wzrok swój wytęża. Jak się któraś spojrzy znaczy zakochana, nie ważne czy ładna, ważne że pijana. Poderwać panienkę przecież żadna sztuka, wyciąga komórkę i pin kodu szuka, a że jego umysł trochę obolały potrafi tak szukać nawet tydzień cały. Wszystkie młode laski lecą na komórę, a gdy im pokaże, jaką on ma furę, z której na "full volume" nawala muzyka nie musi się męczyć, bo już chcą się bzykać. Wypada panienki wziąć do samochodu, jedna siada z tylu ta ładniejsza z przodu, pojeżdżą godzinę jeszcze ulicami i pójdą do pubu napić się z kumplami. Panienki szczęśliwe, że im się trafiło, taki ekstra chłopak, fajny, że aż miło. Zaprosił na piwo i postawił loda, a te jego mięśnie! - Aż ogarnia trwoga. Łysy to nie frajer i zawsze się dzieli, tą brzydszą odstąpił kolegom, bo chcieli. Ta ładniejsza - głupsza i oto chodziło, nie musi nic mówić, jej i tak jest miło Zabiera ją za miasto, wyłącza maszynę, Potem przez minutę uderzają w ślinę. Dziewczyna się waha. Łysy ją prostuje, "Jak nie będziesz moja, to Ci mordę skuję". Dziewczyna szybciutko robotę skończyła, Łysy jest szczęśliwy, komórą wywija, Wydzwania po kumplach, chwali się zdobyczą, Panienka już szlocha - one zawsze ryczą. Pojechał do miasta, zostawił dziewczynę W barze z dresiarzami pił piwo godzinę. Zaraz dyskoteka - zbiera się drużyna, Pewnie się nawinie kolejna dziewczyna. Dresy robią swoje, każda na to leci, Komórka przy pasku na zielono świeci. Bramkarz w dyskotece - z pakerni kolega, Wygląda nietego - " Tobie co dolega? " " O ? Łysy Cześć Brachu! Źle się dzisiaj czuję, Nie ma anaboli, sterydów brakuje. Pakowałem dzisiaj ze cztery godziny, żyły mi spękały, jądra się skurczyły!" " O kurde! Cholera! Ale jaja, bracie! Ja Ci mówię, cholera, załóż w paski gacie. Jakem Łysy Ci mówię - dresy to podstawa Bez dresów, cholera, to żadna zabawa." " O jądra się nie martw, to skutek uboczny, Masz jądra skurczone, ale triceps mocny. Mi się bracie zwoje na mózgu prostują, Ale jestem paker, dresy mi pasują." Postali tak chwile. Łysy wszedł na salę. "Wynocha studenty, bo komuś przywalę! Uczyć się wynocha, ja tu dzisiaj rządzę? Ty w brylach ! Masz pecha, daj swoje pieniądze! Studenci frajerzy, nie chcieli dać szmalu, Dostali po zębach, nie ma ich w lokalu. Siadają do stolika zamawiają piwo, Lecz nagle komórki wydzwaniają żywo. Dzwonią kumple, co tańczą gdzieś dalej na sali, Widzieli jak studenci po ryju dostali. " Mamy ekstra towar! Panienki nieśmiałe! Przychodź Łysy do nas! Postawią Ci pałę!" " Very dzięki chłopaki, później tam się zjawię, Postawicie piwo i będzie po sprawie. Te wasze panienki dawno zaliczyłem! dzisiaj się na chlanie raczej nastawiłem." Poszedł Łysy do kibla, wydalić urynę, Wypił tyle piwa, że lał przez godzinę. W kiblu tak cuchnęło jakby ścierwo gniło, Musiał puścić pawia, wtedy mu ulżyło. Każda dyskoteka wygląda tak samo, Łysy zamiast tańczyć wciąż stoi pod ścianą, Nie może się ruszać, bolą go zakwasy, Zresztą nadmiar ruchu grozi spadkiem masy. Łysy zawsze czeka do czwartej nad ranem, Wtedy to dziewczyny są bardziej pijane. Co się potem dzieje dobrze wiecie sami, Chyba, że jesteście jeszcze prawiczkami. Rano w poniedziałek kac mu czaszkę kraje, Chciałby Łysy pospać, lecz do pracy wstaje. Oczy ma przekrwione i oddech niezdrowy, Wyciąga z lodówki woreczek foliowy. To najlepsze Łysego lekarstwo na kaca, Przykłada do czoła i wzrok mu powraca. Potem nożyczkami woreczek rozcina, Wypija zeń mleko, kac natychmiast mija. Po dobrym śniadaniu zjada kilo koksów, Zakłada swe dresy, ubiór dla fachowców, Przed wyjściem z domu pożegnać się z mamą Mama kocha syna i syn ją tak samo. Przed domem już czeka na niego drużyna. Trochę zimno na dworze. Łysy dres zapina. "Czuwaj Głąby! Się macie!" Wita się z kumplami. "Się masz Łysy! Palancie!" Łysy trzasnął drzwiami. Łysy zawsze wozi kolegów do roboty, Bo to kumple z dzielnicy, co lubią kłopoty. Żaden frajer wieczorem ulicą nie chodzi, Bo w nocy na ulicach żądzą gniewni młodzi. Łysy tylko jednego u kumpli nie znosi, że każdy z nich na dresach cztery paski nosi. Łysy jest rasowym "dresiarzem metkowcem", On nosi oryginały, nie wierzy w promocje. Zaś kumple Łysego mocno przekonani, że pasek od firmy w prezencie dostali. Swoje dresy tanio na targu kupili, A resztę pieniędzy wieczorem przepili. Łysy lubi prowadzić swoją piękną brykę, Pootwierać okna i włączyć muzykę. Ruszył z piskiem opon, pędzi ulicami. "Z drogi ludzie, bo jedzie Łysy z kolesiami!" Paczka z hakiem przez rondo, na prostej do deski. Lecz cóż to? Za krzakami stoi wóz niebieski, Biały pasek " POLICJA"; Oj będzie zadyma. Obok stoi policjant i suszarkę trzyma. Wymierzył się w Łysego i już ząbki szczerzy, że dali się złapać następni frajerzy. Zamachał lizakiem i brwi zmarszczył srodze. Drugi już rozciąga kolczatkę na drodze. Łysy nie ma wyjścia, więc się zatrzymuje Policjant podchodzi, numery spisuje. "Dzień dobry panie władzo spieszę się do pracy." Krople potu spływają Łysemu po glacy. "Dokumenty proszę kontrola drogowa, Jechał pan sto czterdzieści to cyfra pechowa, A ograniczenie tutaj jest do sześćdziesiątki, Płaci pan sto złotych z punktów dwie piątki". "Ależ Panie władzo, ja o litość proszę, Ja takich pieniędzy przy sobie nie noszę. Mogę dać pięćdziesiąt i będzie po sprawie, I obiecać mogę, że się już poprawię. Policjant litościwy wypuścił Łysego, Zapłacił pięćdziesiąt, bo tyle miał swego. Stracił dziesięć punktów, co to dla twardziela I tak prawo jazdy ma od bukmachera. Koledzy Łysego mocno przerażeni, Po stracie pieniędzy w smutku pogrążeni. "Byłoby na nową kartę do komóry, A nie dla policji na nowe mundury". Oj nie lubią policji dresiarze z pakerni, Zresztą, kto ją lubi prócz pani z cukierni, U której policjanci paczki zamawiają, Modę z ameryki w Polsce wprowadzają. "Nie martw się Łysy jeszcze ich dorwiemy, Nie ujdzie im na sucho, tyłki im skopiemy!" Z Łysego to twardziel, więc się nie przejmuje Olał temat zemsty, honor swój szanuje. Dojechali na miejsce, gdzie Łysy ma pracę, Wysiedli z samochodu. Łysy gładzi glacę. Prezencję mieć trzeba, żeby mieć uznanie, To jest dla pakera pierwsze przykazanie. W ogromnym markecie z wieloma towarami, Pracuje Łysy ze swymi kumplami. Przenoszą w różne miejsca ogromne kartony, Bo taki ma Łysy zawód wyuczony. "Podawacz towaru" zawód dla pakera, Lubi swoją pracę Łysy jak cholera. Nie grzeją się w czaszce Łysemu sensory, Jak niesie pod pachami dwa telewizory. Właśnie się zbliżała dwudziesta godzina, Sklep już opustoszał, dzionek pracy mijał. Łysy poroznosił już wszystkie kartony, Właśnie chciał obejrzeć w gazecie "balony". Podchodził powoli do półki z gazetami, Gdy wiatr się zerwał straszny, przeciąg trzask drzwiami. Bardzo s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) po prostu dresiarz:):):) cz2 IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 23:19 > Gdy wiatr się zerwał straszny, przeciąg trzask drzwiami. Bardzo silny podmuch przewrócił Łysego, Walnął głową w podłogę z betonu twardego. Łysy znieruchomiał, głową mu paruję, Chyba sensor ruchu w czaszce mu się psuje, W oczach oscyloskop, z uszu dymek leci, leży nieruchomo w wielkiej kupie śmieci. Jakieś ostre zwarcia i wyładowania, dziwnie na czerwono świeci jego bania. Lecz cóż to się dzieje? Łysy marszczy czoło "Nie, to nie możliwe!" Tłum krzyczy wokoło. Łysy zaczął myśleć, mózg mu zapracował, "Nastał cud prawdziwy"- tłumek wiwatował Ta metamorfoza trwała pół godziny, Wtem wszystko ucichło, pogasły selsyny... Które w jego głowie zawsze pracowały. Dostał je w szpitalu, jak był jeszcze mały. Serce bije nadal i krew w mózgu szumi, Zmarszczył bardziej czoło, ból mu oddech tłumi. Boli go myślenie, krwawi mózg dziewiczy, Usiadł pół przytomny, głośno z bólu krzyczy. Znów wszystko ustało i wstaje przytomny. Spogląda na ludzi i na sklep ogromny. "Co ja tutaj robię?" - zadaje pytanie. "Kim ja jestem? Gdzie mieszkam? Co się ze mną stanie? Czy ja jestem sportowcem? Dlaczego mam dres? I gdzie moje włosy?" W głosie słychać stres. -"Czyżby on znormalniał?" - zapadło pytanie. "Nastał cud prawdziwy! Dzięki Tobie Panie! Ta rzecz niemożliwa stała się prawdziwa! Kto się za tym wszystkim naprawdę ukrywa?" Pomogli Łysemu wsiąść do samochodu, Wolał usiąść z tyłu, bał się jechać z przodu. Zawieźli go koledzy do domu powoli, Bo czaszka Łysego ciągle jeszcze boli. I mijały tygodnie. Łysy siedział w domu, Nie chodził do pracy, nie ufał nikomu. Zamknął się w mieszkaniu. - "Co się z Łysym dzieje?" Martwią się koledzy. Lecz Łysy się śmieje. A powód do śmiechu ma nie byle jaki, Ma włosy na głowie, zniknęły żylaki. Zaczął dużo czytać, by nadrobić stratę, Nie pił alkoholu, zaczął pić herbatę. Wysłuchał od matki, kim był do tej pory, Że był Łysym dresiarzem . "Byłeś bardzo chory." Słuchał z obrzydzeniem życiowej historii O szalikowcach, bejsbolu, pijackiej euforii. O panienkach, o lodach, o dresach z paskami, O "komórce", pakerni i wiadrach z koksami. Słuchał i nie wierzył, ogromnie się brzydził "Przecież chyba wtedy każdy ze mnie szydził!" Wstydził się pokazać ludziom na ulicy, Wszak mieszkał w niewielkiej willowej dzielnicy. Wszyscy go tam znali, wszyscy się go bali, Ludzie go za głupka wtedy uważali. Teraz, gdy znormalniał nie chciał być matołem, Wolał się rozwijać, skończyć jakąś szkołę. Marzył o karierze i chciał być studentem. Czy mu się to uda? Wszak jest abstynentem. Dlaczego tak ludzi zmienia środowisko, że dla dziwnej mody mogą zrobić wszystko. Sposób bycia zmienić, szargać swoje zdrowie. To wszystko "Łysemu" nie mieści się w głowie. Myśląc o tym wszystkim zasnął snem głębokim, Przyśnił mu się anioł w tunelu szerokim I powiedział Łysemu swym anielskim głosem, że jest jego stróżem, boskim albatrosem. Rozbłysło jasne światło za jego plecami I odleciał anioł machając skrzydłami. Nasilał się i zbliżał promieni korkociąg, Słychać było stukot. To nadjeżdżał pociąg. Obudził się Łysy cały potem zlany, Chciał zasnąć, lecz nie mógł, choć liczył barany. "Czy ten sen coś oznaczał, czas wszystko pokaże, Może to wskazówka, bym był kolejarzem." Lecz dalsze Łysego upadki i wzloty, Jego radość i szczęście, a także kłopoty, To zupełnie nowa życiowa historia. Teraz to już wszystko. Skończyłem. VIKTORIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 23.12.02, 19:51 oojojoj ale się napisałem az musiałem kilka dni odpocząc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 30.12.02, 21:30 i już po świetach jak zwykle spedzonych samotnie ale pracowicie jak ja lubie takie święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) IP: *.acn.waw.pl 01.01.03, 06:51 wsyztskiego najlepszego w 2003 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 08.01.03, 23:04 Spotykaja sie banan z wibratorem na stoliku nocnym. Banan do wibratora: - No i co sie tak trzesiesz, to przeciez ja bede zjedzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Przepis ... IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:24 Kurczaka, starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki, cynamon, a następnie skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy jedną szklanką wina białego i jedną szklanką wina czerwonego. Dodajemy 100 ml ginu, 100 ml koniaku, 200 ml Smirnoffa i 50 ml białego rumu. Potrawy nie musimy poddawać obróbce cieplnej, a kurczaka możliwie szybko wyrzucamy - bo jest do dupy,... natomiast sos ... sos? Soooss! Paluszki lizać!! Aha, kurczaka najpierw należy zabić, bo bydlak wychleje, co tylko się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Sposóba na kota ... IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 19:45 Spotyka sie dwoch sasiadow. - Sluchaj stary, nie wiem co zrobic. Moj kot zalatwia mi sie na dywan. - Jak to? - No zalatwia sie na dywan, potem jezdzi tylkiem po podlodze i rozsmarowuje to po calym mieszkaniu. nie wiem co robic, moze cos bys mi poradzil? - Wiesz co? Zwin dywan i oklej podloge papierem sciernym. Po tygodniu spotykaja sie ponownie. - No i jak ten twoj kot? - Czlowieku, rewelacja! Jak to moje kocisko rozpedzilo sie w przedpokoju, to do lodowki juz tylko oczy dojechaly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Spowiedź bacy ... IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:22 Przyszedł baca do spowiedzi. - Proszę księdza, zgrzeszyłem... - Jak synu? - Szedłem sobie przez łąki i widzę piękną damę. Podkradłem się, przewróciłem ją, no i długo kopulowaliśmy. - To wielki grzech synu. - To jeszcze nic, na to wszystko patrzyli jej rodzice, bracia, siostry, ciotki, wujowie, kuzynostwo i sąsiedzi. - Jak to? I nic nie powiedzieli! - pyta ksiądz. - Powiedzieli: Beeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Różnica ... IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:33 Czym sie rożni Malysz od Mateji? -Skupieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) &# 8222;potencjalnie&# 8221; i &# 8222;realnie&# 8221; ... IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:41 Gość portalu: napisał(a): Mały chłopiec przychodzi do ojca I pyta: - Tato, jaka jest różnica między słowem „potencjalnie” i „realnie”? Ojciec na to: - Idź do matki I zapytaj się, czy przespałaby się z Robertem Redfordem za milion dolarów. Potem zapytaj się siostry, czy przespałaby się z Bradem Pittem za milion dolarów. Potem zapytaj brata, czy przespałby się z Tomem Cruisem za milion dolarów. Więc chłopiec idzie do matki I pyta się, czy przespałaby się z Robertem Redfordem za milion dolarów. Matka na to: - Boże, oczywiście, on przecież taki przystojny. Idzie zatem chłopak do siostry, pyta się o Brada Pitta, ta odpowiada, że jak najbardziej. Idzie do brata, pyta, ten odpowiada, że kto by się nie przespał za milion dolców. Idzie zatem chłopiec do ojca I mówi: - Chyba zrozumiałem różnicę tatusiu. - Tak? To jak to jest, synku? - Potencjalnie mamy 3 miliony dolarów, a realnie, mamy w domu dwie dziwki i pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Zagadka IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:50 - Co to jest: biale i jak spadnie na glowe to boli? - Sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Prostata IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:54 Gość portalu: napisał(a): W poczekalni u lekarza: - Przeprraszszszam - pyta jeden pacjent drugiego pacjenta siedzącego obok niego - pppan z jjjaką dodolegliiiwośśścią? - Ja z prostatą - słyszy w odpowiedzi. - A ccco tto jest tta prrostttata? - dopytuje się pierwszy. - Hmmm... no, jak by to panu najprościej wytłumaczyć? - mówi drugi pacjent. - Widzi pan, ja tak sikam, jak pan mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) UE IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:56 Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: napisał(a): Co nam rząd obiecuje po wejściu do Unii: szwajcarskie zarobki luksemburskie podatki niemieckie samochody angielskie domy hiszpańskie dziewczęta francuską dumę narodową włoskie jedzenie belgijskie piwa austriackie góry duńskich urzędników A co Unia proponuje: czeskie zarobki szwedzkie podatki greckie samochody hiszpańskie domy irlandzkie dziewczyny angielskie jedzenie francuskie piwa duńskie góry włoskich biurokratów luksemburskie poczucie wielkości i dumy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Czkawka IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 20:59 Gość portalu: napisał(a): Przychodnia lekarska. Starsza pani udała się do gabinetu młodego doktora - po kilku minutach wybiega roztrzęsiona, krzyczy, rwie sobie włosy z głowy... Dyrektor przychodni ledwie ja uspokoił. Kiedy już poszła do domu, poprosił młodego lekarza na dywanik: - Drogi kolego, pani Kowalska ma 67 lat, jest wdową, ma czwórke dzieci i dziewiecioro wnucząt, a pan jej mówi, ze jest w ciąży?! To nie było zabawne...- Ale wyleczyłem jej czkawkę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Nie ma serka.... IP: *.acn.waw.pl 09.01.03, 21:11 Gość portalu: napisał(a): Pani zadała dzieciom skonstruowanie pułapki na myszy. Na drugi dzień pani sprawdza prace. Podchodzi do Jasia. Jas przyniósl deseczkę, w nią wbity gwóźdź i na tym gwoździu serek. Pani pyta jak to działa, no to on na to że myszka podchodzi, je serek je, aż nagle jej gardziołko nabija sie na gwózdz. Pani na to że to zbyt makabryczne i ze musi wymyslec cos nowego. No to na drugi dzień przynosi Jasiu inna deseczke, i na niej w dwóch miejscach przymocowany serek, a między tymi serkami żyletka. -jak to dziala? - myszka podchodzi i zaczyna się zastanawiać który serek zjeść, patrząc to raz na jeden serek to dwa na drugi, no i tak dlugo zastanawia sie i kręci glówką aż szyjka przerżnie sie na tej żyletce.. No ale to znowu bylo zbyt makabryczne więc mial znowu wymysleć coś nowego. Na trzeci dzien przynosi Jasio swój wynalazek. Pani oglada pulapke i pyta: -Jasiu, dlaczego twój projekt to tylko mala deseczka? - To jest moja pulapka na myszy. -Wiec powiedz jak dziala. -A więc myszka podchodzi do deseczki, chwyta ja w lapki, wali sie nia po głowie i krzyczy: nie ma serka, nie ma serka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Trzeba umieć grać w pokera IP: *.acn.waw.pl 10.01.03, 18:55 Idzie facet ulicą, cały czas pluje na chodnik i wciąż do siebie powtarza - o kurwa, ale grała – pfu – ale kurwa grała – pfu – no kurwa ależ ona grała – pfu Podchodzi policjant i mówi - jak pan się zachowuje, gorszy pan otoczenie, proszę natychmiast przestać bo dostanie pan kolegium. A gość nic idzie dalej i znowu to samo - o kurwa, ale grała – pfu – ale kurwa grała – pfu – no kurwa ależ ona grała – pfu Policjant więc znów podchodzi i mówi - Panie albo Pan jest nienormalny, albo natychmiast wyjaśni mi pan o co chodzi. - A tam panie – pfu –poszedłem dzisiaj do burdelu – pfu – wchodzędo pokoju – pfu – a tu taka stara prostytutka do mnie z tekstem – dzisiaj możesz mnie mieć za darmo, ale pod jednym warunkiem, zagramy w pokerka, jak wygrasz to ja robię ci loda ale jak przegrasz to ty robisz mi patelkę. I – pfu – ale kurwa grała – pfu – ale kurwa grała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Bajka na dobranoc IP: *.acn.waw.pl 10.01.03, 19:49 Prosiak, Kubus - dwa pijaki Wpadli raz na pomysl taki: Najebiemy sie jak bela, Bedzie ubaw jak cholera. Pomysl byl to zakurwisty. Poszli kupic wódy czystej. Wódka droga, choc niezdrowa, Trzeba kase skombinowac. Poszli w brame - prawda szczera i czekaja na frajera. Ale w lesie cisza glucha i cholerna zapizdziucha. Nagle Krzysio sie pojawil Prosiak w morde go zaprawil Kubus z buta zapierdolil. Prosiak podszedl - i ogolil. Krwia ma ujebane rece Ale kasy jest juz wiecej Za jebane zlote cztery Bedzie chlania od cholery. Jest tu w lesie stumilowym Taki sklep monopolowy Gdzie jest wóda za 2 zety. Sklep daleko jest niestety... Maja jednak leb chopaki Wpadli wiec na pomysl taki Aby szybko, jednym susem Przebyc trase autobusem. Jada sobie komfortowo Myslac, ze jest mlodziezowo. Nagle wpadka - nie do wiary! W autobusie sa kanary! Wiedz, ze nasi przyjaciele, To nie lapsy sa, nie cwele, Nawet kanar - choc chuj duzy, nie zaklóci im podrózy. W morde mu chlopaki dali, Z laczka w oko dojebali, Zakonczywszy w brzuch fajfusa Wyskoczyli z Ikarusa. Wnet dotarli do sklepiku. Wtem mis mówi: "musze siku". Odlal sie nie patrzac gdzie, Nagle slyszy - ktos sie drze. "Te, Puchatku! Pojebusie! Co szczasz na mnie, ty fajfusie! Przyjaciela nie poznajesz? Na kolege mocz oddajesz?" Byl to osiol Klapouchy Co to mimo zapizdziuchy Leczyl kaca po libacji I sie cwiczyl w masturbacji. "Klapouchu, madafaku! Co tu robisz, ty jebaku?" "Wlasnie ciaglem se ogóra, Gdy poczulem - ktos mi siura!" Poszli do sklepiku gazem, 7 zlotych mieli razem. Wiec kupili dwie wódeczki, I dwie wisni buteleczki. Obalili je szybciutko, Poradzili se tez z wódka. Trunki szybka daja w glowe I koncepty ida nowe: Kubus spiewa jak w operze, Prosiak beknal sobie szczerze, Zas Klapouch - swintuch wielki, Juz przelecial 2 wróbelki. Na dupczenie sie zebralo, A ze panien w lesie malo Trzeba bylo pieprzyc ptaki, Psy, wiewiórki i slimaki. Wlasnie kiedy przyszla pora Jechac wspólnie wraz gasiora Poslyszeli wtem trzy slowa: "Co jest, kurwa?" - rzekl Pan Sowa. Gdy spojrzeli sie do góry Zobaczyli dziób ponury. To Pan Sowa z kolesiami Tak zwanymi "dresiarzami". Trzeba wiedziec, ze Pan Sowa To osoba jest nerwowa. Gdy sie wkurwi, daje slowo - Wtedy calkiem jest chujowo. Kubus dostal pika z glówki, Wzial tez w brzuszek z bejsbolówki, Gdy juz lezal, goscie w paskach Kopli jeszcze z adidaska. Sie wkurwili przyjaciele. Prosiak krzyknal: "O wy cwele!" Nagle poczul ból posladka I podzielil los Puchatka. Rzekl Klapouch, kumpel trzeci: "Mnie tak latwo nie wezmiecie!" Wyjal nóz z d... Prosiaka I ugodzil Sowe w... ptaka! Co sie dzieje! Krew sie leje! Osiol sie jak pojeb smieje, Sowa zdycha krwawiac z kroku, A koledzy spia na boku. "Na nich kurwa!" Sowa kwika "Trzeba pomscic mego Dicka! Za me meki, za me bóle, Niechaj zgina gupie chuje!" Dresy Sowy to twardziele I choc glupi sa jak ciele, To gdy trzeba komus wjebac, Oni wjebia komu trzeba. To zbyt wiele dla osiolka. "Znajdzcie se innego ciolka" - wrzasnal tak do obu cweli, Zwial, i tyle go widzieli. Dresy Sowy - to prostaki. Sie musieli wyzyc na kims A najblizej byl ich szef, No to bec! szefowi w leb. Trzeba konczyc nasze story, Kto nie zasnal do tej pory Chyba jest z pojebów rasy, Albo zazyl jakies kwasy. Taki moral naszej bajki: Nie pij wódy, nie rusz fajki, Nie wal konia, nie pal skretów, Nie podrabiaj dokumentów... Siostry od tylca nie ruchaj, Nie bij ludzi, mamy sluchaj, Zalóz gume przed ciupcianiem... Dobra, koncze przynudzanie! Tak sie konczy nasza bajka. Myster Sowa stracil jajka, Reszta, po porannym piwie, zyla dlugo i szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Stefan IP: *.acn.waw.pl 10.01.03, 21:47 Gość portalu: napisał(a): Kilku kumpli siedzi w barze przy piwku. Po paru browarach wstawieni panowie zauważają na końcu baru Stefana, o którym wszyscy wiedzą, że ma największego fiuta w mieście. Jeden z facetów zdobywa się na odwagę i podchodzi do Stefana. - Słuchaj Stefan, jak to się dzieje, że masz takiego dużego? - pyta. - To proste. Każdego wieczora przed pójściem do łóżka wyciągam go i trzy razy walę w szafkę nocną - tłumaczy Stefan. - I tyle? - Ta. Tego wieczora facet wraca do domu i przed położeniem się wyciąga swojego i trzy razy wali nim w szafkę nocną. Na co budzi się jego żona z szeptem: - To ty Stefan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Pomnik IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 11:52 jak powstaje pomnik? 1. Maly model 2. Odlew 3. Obrobka dlutem 4. Gladzenia 5. Odsloniecie 6. Przemowienie 7. Kolacja A jak powstaje czlowiek? Odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Matematyka IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 12:17 Student matematyki zasnął, rozmyślając o seksualnym problemie. Rano obudził się z rozwiązaniem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) INTD cz 1 IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 15:10 Pozwoliłem sobie odrobinę pogrzebać na temat spółki którą rekomendowałeś mi w czwartek wieczorem. Musze przyznać, że zadanie miałem utrudnione ponieważ nie odnalazłem żadnych aktualnych opracowań na temat analizy finansowej. Ostatnie jakie posiadam pochodzą z początku ubiegłego kwartału i na podstawie ich udało mi się troszkę wniosków wyciągnąć. INTELIDATA TECHNOLOGIES (INTD) należy do Business Software & Svcs. Dla potrzeb niniejszego opracowania wybrałem dwie spółki mające większą kapitalizacje (INFORTE CORPORATION INFT oraz NETSOLVE INC NTSL) i dwie spółki mające mniejszą kapitalizacje (CYSIVE INCORPORATED CYSV oraz H.T E. INC HTEI) Kapitalizacja INTD to $ 82.3 (mil), Shares Outstanding (000`s) wynosi 48,989. Spółka posiada 51 instytucjonalnych inwestorów (# of Institutional Sharesholders) w których posiadaniu jest 2,829 Shares Held by Institutions (000`s) akcji co daje 5,7% jako tzw. % Shares Held by Institutions. Do niniejszej analizy przyjąłem kurs wynoszący 1,68 usd czyli ostatnie zamknięcie. 52-week Range wynosi od 0,57 do 2,90 usd, przy średniej z 50 dni na poziomie 0,76 usd oraz średniej 200 ?dniowej wynoszącej 1,13. 60-month Beta wynosi 1,51. Dokonując ze spółkami o większej kapitalizacji to odpowiednio INFT ($ 84,79 mil; 10,761 (shares outstanding (000`s) ; 102 (#IS); 3,683 SHI ; 34,2% (%SHI). Dla NTSL wspomniane parametry wynoszą (MC $84,47 mil; SO 11,748 (000`s); 55 (#IS); 5,240 (SHI ) oraz 44,6% (%SHI). W spółkach o mniejszej, lecz zbliżonej kapitalizacji te parametry przedstawiają się następująco: dla CYSV $77.18 (mil) MC; 28,375 (000`s) SO; 40 (#IS); 7,428 (000`s) SHI; 26,1% (% SHI) oraz dla HTEI $76.83 (mil) ; 15,974 (000`s) SO; 27 (#IS); 1,411 (000`s) SHI; 12,2% (%SHI). Jak widać z tego porównania INTD nie należy do ulubieńców tzw. stałego kapitału jakim nazywane są potocznie inwestorzy instytucjonalni w USA (Institutional Shareholders). Już sam ten fakt pozwala mi wyciągnąć wniosek, że wspomniana spółka może znajdować się w orbicie inwestorów preferujących ryzyko. A za ryzyko trzeba płacić. Skoro spółka jest ?ryzykowna? to musi przynosić odpowiednią stopę zwrotu. I tak właśnie jest w przypadku tej akcji której nieprzerwany marsz do góry trwa od II dekady grudnia ub r., z 0,8 usd do dzisiaj czyli do poziomu 1,68 usd ( maksimum lokalne to 1,84 usd). Pozostałe wskaźniki dla wszystkich pięciu firm to EPS (INTD -$0,65; INFT - $0,02; NTSL $0,13; CYSV -$0,74; HTEI $0,05) Price/Sales według danych na 12/2001 (INTD 7,65; INFT 2,96; NTSL 1,98 wg danych na 03/2002; CYSV 5,62 ; HTEI 0,34) oraz Price/Book (INTD 2,24; INFT 1,33; NTSL 1,47; CYSV 0,58; HTEI 4,08). O dywidendzie nie ma co rozpisywać się bo żadna z tych spółek nie płaciła ani za ostatnie 10,5,3 lata dywidendy. Jeżeli chodzi o Current Ratio to dla INTD wynosi 1,2 ; INFT 1,2; NTSL 7,2 ; CYSV 23,7; HTEI 1,2 . Z kolei Quick Ratio wynosi dla INTD 1,2; INFT 4,2; NTSL 6,7; CYSV 23,0 oraz dla HTEI 1,2. Miałem nadzieje, ze wskaźniki efektywności dadzą mi lepszy przegląd sytuacji. Jedynie trzy wskaźniki mogłem wziąć pod uwagę. ROA prezentuje się następująco: INTD (-52,1%) INFT (-0,2%) NTSL (2,5%) CYSV (-13,6%) HTEI (1,8%). Revenue/Employee (000`s) to: INTD ($155), INFT ($149), NTSL ($162), CYSV ($42), HTEI ($148). ROE udało się wyznaczyć jedynie dla NTSL (2,9%) oraz HTEI (8,2%). Z kolei Income/Employee (000`s) to: INTD ($86); INFT ($1); NTSL ($5); CYSV ($245); HTEI ($14). Z wskaźników dotyczących Cash Flow na uwage zasługuje jedynie: Annual Price/Cash Flow INTD ?5,9; INFT 93,1; NTSL 18,8; CYSV ?4,1 oraz HTEI 3,9. Jeżeli mam tyle niewiadomych i nie sposób znaleźć sygnałów dla podjęcia decyzji inwestycyjnej to przejrzałem analizę techniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) INTD cz 2 i ostatnia IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 15:11 Gość portalu: napisał(a): > Jeżeli mam tyle niewiadomych i nie sposób znaleźć sygnałów dla podjęcia > decyzji inwestycyjnej to przejrzałem analizę techniczną. cd...... Jak wcześniej wspomniałem hossa na tym walorze trwa nieprzerwanie od poziomu 0,8 usd za akcje z okresu II dekady grudnia 2002 roku. Jeżeli odpowiednio odczytałem kombinacje świec japońskich to ostatnio mamy przyjemność obcowania z czymś co nazywa się formacją Trzech Białych Żołnierzy. Z tego co wiem jest to formacja wzrostowa. Jednak bardzo często z tej formacji powstaje formacja Narady a to już sygnalizuje spadek. Następnie biorąc pod uwagę RSI (14) to po ostatniej sesji wynosi 85,8 i na wykresie pojawił się alert w postaci sygnału o możliwości zakończenia budowania formacji wzrostowej. Wartość obrotów zaczęła spadać po czwartkowych rekordowych, kiedy to wyniosły ponad 750 tysięcy akcji. Na piątkowej sesji było to już ?zaledwie? 564 100 sztuk. Na dodatek kiedy weźmiemy pod uwagę analizę P&F to wyraźnie otrzymujemy alert w postaci Low Pole Reversal. Niestety musze stwierdzić, że nie posiadam tego rodzaju akcji w swoim portfelu. Na dodatek zawsze wole sprzedawać akcje przy wskaźniku RSI powyżej 70 niż kupować. Natomiast gdyby doszło do korekty powiedzmy, że do poziomu 1,4 ?1,45 usd za akcje. Jednak w najbliższych dniach będę bardzo uważnie starał się obserwować zachowanie tej akcji. Niewykluczone również, że pozostałe 4 spółki mogą pójść w ślady INTD. Pozycje wyjściową mają podobną. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Orgia IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:28 Nauczycielka do Jasia: "Jeśli dam ci 200 złotych, a ty dasz 50 złotych Marysi, 50 Malgosi 50 Ani, to co bedziesz miał? "Orgię, proszę pani". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ryzyko IP: *.acn.waw.pl 12.01.03, 18:30 Szpital, oddział położniczy...Trzy kobiety (Murzynka, Krakowianka, Warszawianka) urodziły synów, niestety pielęgniarki były roztargnione i pomyliły dzieci. Jako ze matki nie doszły jeszcze do siebie, postanowiono, aby to ojcowie rozpoznali swoich synów. Przychodzi Krakowianin, lekarz się pyta: "który jest pana syn?", na to ojciec wskazuje na Murzyna.... Lekarz zwątpił i pyta się "czy jest pan pewien?" Na to Krakowianin: "tak,...Pierdolę, nie będę ryzykował Warszawiaka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) 300% IP: *.acn.waw.pl 14.01.03, 22:05 Pani Kowalska, czy pani wie, ze mój mąż to 300% impotent? - 300%? - Ano tak, do wczoraj to on był 100%, ale wczoraj spadł z drabiny, złamał sobie palce i zębami odgryzł język... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Różnice temperatur IP: *.acn.waw.pl 14.01.03, 22:28 +30 st. C Polacy śpią bez żadnego nakrycia. Amerykanie zakładają swetry. Mieszkańcy Miami włączają ogrzewanie +10 st. C Amerykanie trzęsą się z zimna. Włoskie samochody nie chcą zapalić. Możesz zobaczyć swój oddech 0 st. C Woda zamarza. Rosjanie idą popływać. Francuskie samochody nie chcą zapalić. -15 st. C Twój kot chce spać z tobą pod jedną kołdrą. Politycy zaczynają rozmawiać o bezdomnych. Niemieckie samochody nie chcą zapalić. Marzymy o wyprawie na południe. -30 st. C Rosjanie zakładają podkoszulki. Potrzebujesz kabli rozruchowych, żeby samochód zaczął funkcjonować. Twój kot chce spać w twojej piżamie -40 st. C Politycy zaczynają coś robić z bezdomnymi. Możemy ze swojego oddechu budować domki igloo. Japońskie samochody nie chcą zapalić. Chcemy wyruszyć na południe. -50 st. C Za zimno, żeby myśleć. Potrzebujesz kabli rozruchowych, żeby kierowca zaczął funkcjonować. Rosjanie zamykają okno w łazience -60 st. C Niedźwiedzie polarne ruszają na południe. Prawnicy wkładają ręce do swoich własnych kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Król Lew IP: *.acn.waw.pl 14.01.03, 23:09 Lata Zajączek po lesie i podśpiewuje: ...Wyjebałem Lwicę, wyjebałem Lwicę... Na to inne zwierzęta mówią mu: Słuchaj Zając, Lwica to dziewczyna Króla Lwa, nie krzycz tak, bo usłyszy... Ale Zając nie słuchał dobrych rad innych zwierząt, tylko podśpiewywał dalej i latał jak opętany po lesie. Oczywiście natknął się na Króla Lwa, który usłyszał jego śpiew i wkurwił się niepomiernie. Ja ci dam mały gnojku. Moją Panią obrażasz. Jak mogłeś (o ile to prawda) przyprawić mi rogi ?!!! I goni Zająca po lesie... Zając ucieka co sił w nogach. Ledwo co mu się udaje, przeskakuje w ostatniej chwili przez drzewo o dwóch konarach w kształcie litery V . Lew większy, przeskakuje za nim i klinuje się między konarami swoimi szerokimi biodrami... Zając zatrzymuje się. Wraca, obchodzi konar z zaklinowanym Królem Lwem od tyłu, zdejmuje spodnie, zakłada prezerwatywę i mówi: No kurwa, w ten numer to chyba mi już nikt nie uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Dwóch szpiegów IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 22:58 Dwóch niemieckich szpiegów podczas drugiej wojny światowej siedzi w angielskiej knajpie. Jeden z nich podchodzi do baru i nienaganną angielszczyzną zamawia: - Barman, two wines please. - Dry? - NEIN! ZWEI HABE ICH GESAGT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) U.N. inspectors find 11 empty chemical warheads in IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 20:30 Podczas przeszukania składu amunicji w Iraku inspektorzy ONZ znaleźli 11 głowic rakietowych przeznaczonych do przenoszenia broni chemicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Geografia IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 22:01 GEOGRAFIA KOBIETY W wieku pomiędzy 18 i 21 lat kobieta jest jak Afryka, albo Australia. Jest tylko w połowie odkryta, dzika pełna naturalnego piękna z gęstym buszem w urodzajnych deltach. W wieku pomiędzy 21 a 30 lat kobieta jest jak Ameryka lub Japonia. Całkowicie otwarta, dobrze poznana i otwarta na handel, szczególnie na kraje posiadające pieniądze lub samochody. W wieku pomiędzy 30 i 40 lat kobieta jest jak Indie lub Hiszpania. Bardzogorąca, odprężająca i świadoma swojej urody. W wieku pomiędzy 40 a 45 lat kobieta jest jak Francja albo Argentyna. W czasie wojny została w połowie zniszczona, ale można jeszcze znaleźć cieple i wartościowe miejsca do zwiedzenia. W wieku pomiędzy 45 a 50 lat kobieta jest jak Jugosławia lub Irak. Wojnę przegrała i męczą ja problemy przeszłości. Poza tym potrzebna jest całkowita odbudowa. W wieku pomiędzy 50 a 60 lat kobieta jest jak Rosja albo Kanada. Bardzo daleka, cicha, jej granice są praktycznie nieskończone, ale zimny klimat trzyma ludzi z dala. W wieku pomiedzy 60 a 70 lat kobieta jest jak Anglia albo Mongolia. Ma poważanie i świetną przeszłość, ale nie ma przyszłości. Po 70-ce kobieta jest jak Albania albo Afganistan. Wszyscy wiedzą jak tam jest ale nikt nie chce tam wyjechać. GEOGRAFIA MĘŻCZYZNY W wieku pomiędzy 14 i 70 lat Mężczyzna jest jak Kuba - rządzony przez jednego, małego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Sutanna IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 22:27 Ksiądz sprawił sobie nową sutannę, ale krawiec uszył ją za krótką, wobec tego zostało trochę materiału. Gdy ksiądz usiadł, wtedy jego męski organ był widoczny. Zauważyły to zakonnice i zaczęły się uśmiechać. Ksiądz sądził, że one się uśmiechają, bo im się sutanna podoba i mówi: - ładne, co? Jeszcze dwa metry tego w szafie wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Dyplomacja IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 22:30 W Moskwie Instytut ksztalcacy przyszlych dyplomatow. W trakcie nauki przychodzi kolej na kolokwium. Temat kolokwium: Napisac odpowiedz na bezwarunkowe ultimatum malego afrykanskiego panstwa . Po dwoch dniach egzaminator podsumowuje wyniki kolokwium: - Hmm, merytorycznie poprawnie, forma rowniez niezla, ale mam dwa zastrzezenia: Po pierwsze, na chuj nalezy pisac osobno, po drugie: jebana czarna malpa piszemy z wielkich liter. Panowie przeciez piszecie do krola!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Stosunki małżeńskie IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 20:25 Facet budzi ok 13.00. sie na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schlodzone butelki piwa i list nastepujacej tresci: Kochanie, wypoczywaj, jakbys czegos potrzebowal to zadzwon, zwolnie sie z pracy i przyjade. - Twoja kochajaca zona . On na to pyta syna co sie stalo, czy wrocil wczoraj z kwiatami, pierscionkiem lub czyms w tym rodzaju, nic bowiem nie pamieta. Syn na to: - Cos ty, przyszedles o piatej nad ranem kompletnie pijany, awanturowales sie, a gdy matka sciagala ci spodnie powiedziales: Spie... ty stara ku..., ja jestem zonaty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ekonomia inaczej IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 21:27 Stary fabrykant z Łodzi miał dwie córki. Jedną udało mu się wydać za mąż ale z drugą był kłopot - paskudna jak noc listopadowa. Stary wymyślił, że jak ktoś ją poślubi to da mu w zamian 3 fabryki, milion rubli, itd. Przyjechał tylko jeden kandydat ale jeszcze nie do końca zdecydowany. Stary wymyślił jednak sposób i mówi do przyszłego zięcia: - Słuchaj! Ona ma pi***dę jak 20 kopiejek. - Jak tak to biorę! Po nocy poślubnej idzie do teścia z pretensjami i mówi: - Q**wa, mówiłeś że ma pi***dę jak 20 kopiejek a ona ma dziure jak 5 rubli!!!!! - Zięciu! Dałem ci q**wa 3 fabryki i milion rubli a ty sie q**rwa będziesz kłócił o 4,80? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Nie chciał wyjść IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 22:36 Prawnik stoi w markecie do kasy. W pewnej chwili czuje czyjeś ręce na swych ramionach. Odwraca się zdenerwowany i mówi do stojącego za nim faceta: - Panie, co pan do jasnej cholery robisz? - Niech pan wybaczy, jestem masażystą i chciałem wykorzystać ten czas, kiedy stoję do kasy, żeby nie wyjść z wprawy. - Nie chciał wyjść z wprawy... Ja jestem prawnikiem, a czy widzi pan, żebym dymał tego faceta przede mną?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Sun Micro, EBay, Dynegy, and more IP: *.acn.waw.pl 18.01.03, 21:37 MOVERS & SHAKERS Sun Micro, EBay, Dynegy, and more 5:57 PM ET Jan. 17, 2003 Stocks to watch Keep an eye on companies due to report their quarterly earnings next week. Pharmaceuticals firms Pfizer (PFE: news, chart, profile) and Johnson and Johnson (JNJ: news, chart, profile), financials Citigroup (C: news, chart, profile) and J.P. Morgan Chase (JPM: news, chart, profile), and communications equipment makers Nokia (NOK: news, chart, profile), Qualcomm (QCOM: news, chart, profile) and Motorola (MOT: news, chart, profile) are all to release results. The Department of Transportation tentatively approved a code-share pact involving Delta Air Lines (DAL: news, chart, profile), Continental Airlines (CAL: news, chart, profile) and Northwest Airlines (NWAC: news, chart, profile). The agreement, which is the biggest in the industry, is similar to the current relationship between bankrupt fliers US Airways and United Airlines. Sun Microsystems (SUNW: news, chart, profile) shares rallied in late trading Friday to post one of the few gains among benchmark technology stocks. Sun's stock rose 5 cents to finish the day up 1.4 percent at $3.75. With 113 million shares exchanged, Sun was the most heavily traded Nasdaq issue. The computer hardware company's stock had been down as much as 12 percent in early trading after reporting on Thursday a second-quarter net loss of $2.3 billion and saying it would not give further earnings or revenue forecasts. Friday advancers American Pharmaceutical Partners (APPX: news, chart, profile) leapt more than 9 percent after the Los Angeles specialty drug firm said that it has received fast-track designation for ABI-007, a treatment for metastatic breast cancer, from the Food and Drug Administration. ABI-007 is a cremophor-free generic alternative to Bristol-Myers' (BMY: news, chart, profile) Taxol onocoly drug. Taxol contains cremophor, which is acknowledged by the FDA to be responsible for many well-known side effects and administration problems. EBay (EBAY: news, chart, profile) added more than 5 percent after the online auctioneer handily topped analysts' fourth-quarter estimates. The company also raised its revenue target for 2003 due to strength in its U.S., international and payments businesses. See full story. Gen-Probe (GPRO: news, chart, profile) added more than 11 percent after Robert W. Baird raised its rating on shares of the San Diego biotechnology firm to "outperform" from "neutral." The firm cited Abbott Labs' (ABT: news, chart, profile) decision to exit the chlamydia and gonorrhea testing markets for the upgrade. Grand Toys International (GRIN: news, chart, profile) rose more than 19 percent after the Montreal-based firm inked an agreement with CatPro for exclusive distribution of its Marvel toy products line. The line includes Balzac Balloon Balls, Ultra-Lite Flyers, Blow-Ups and other products and accessories in Canada. Mid-Atlantic Medical (MME: news, chart, profile) leapt almost 6 percent after the company's board boosted its buyback program to up to $20 million. The Rockville, Md., holding company for healthcare maintenance organizations added that the board would discuss an additional bump in the program at its Feb. 12 meeting. Plumtree Software (PLUM: news, chart, profile) soared more than 35 percent after the San Francisco Web technology software firm posted pro forma earnings of $2.3 million, or 8 cents a share, for the fourth quarter, trouncing Wall Street's consensus estimate for a profit of 2 cents a share. Revenue slipped to $19.5 million in the latest three months from $22.8 million in the same period a year earlier. The company attributed its results to a focus on profitability, and said that the information technology spending recession moderated year-over-year revenue growth. See full story. SurModics (SRDX: news, chart, profile) rallied almost 12 percent after the Eden Prairie, Minn., provider of medical device capital equipment reported first-quarter earnings of $2.2 million, or 12 cents a share, besting Wall Street's consensus view by 2 cents. Revenue soared 33 percent in the latest three months to $8 million from $6.1 million in the same period a year earlier. The company said that Cordis Co., a unit of Johnson & Johnson (JNJ: news, chart, profile), emerged as "a major source of revenue and earnings" during the quarter. Looking ahead to the second quarter, SurModics sees year- over-year growth of 20 to 25 percent in revenue and 25 to 30 percent in earnings. The company also said that it could see even higher royalty revenue in the second half of the year if Cordis' drug-eluting stent is available in the U.S. Wallace Computer Services (WCS: news, chart, profile) surged nearly 19 percent after the company agreed to be acquired by Moore Corp. (MCL: news, chart, profile) for roughly $1.3 billion. The consideration consists of $606 million in cash, roughly $460 million in stock, and the assumption of about $210 million in debt. Based on Thursday's closing prices, the deal values Wallace Computer shares at $25.58 each. Each Wallace Computer shareholder will receive about $14.40 in cash, and 1.05 shares of Moore common stock. Friday decliners Advanced Micro Devices (AMD: news, chart, profile) lost more than 16 percent after the company reported a loss much wider than analysts had expected and revenue that was slightly less than expected. The chipmaker said first-quarter sales would be flat to nominally higher. See full story. AFC Enterprises (AFCE: news, chart, profile) dropped more than 10 percent after the Atlanta fast-food restaurant operator said that domestic system-wide comparable store sales fell 3.3 percent in the fourth quarter. This number missed the company's forecast for a flat performance. AFC cited competitive pricing pressures, and a challenging retail environment despite active promotional and limited time offerings. Dynegy (DYN: news, chart, profile) tumbled more than 7 percent after the company said that it and ChevronTexaco (CVX: news, chart, profile) have agreed to end their existing natural gas purchase and sale contracts related to ChevronTexaco's North American production and consumption, effective Feb. 1. Dynegy is paying ChevronTexaco roughly $11 million in connection with ending the contracts and the transfer of ChevronTexaco to third-party contracts. Federal Signal (FSS: news, chart, profile) fell almost 8 percent after the Oak Brook, Ill., maker of specialty vehicles and signaling products said its fourth-quarter results would come in just shy of Wall Street expectations. The company cited slower-than-anticipated improvement in its Fire Rescue unit operations. It now sees a profit of 28 to 29 cents per share in the quarter, below the average estimate of analysts polled by Thomson First Call for earnings of 31 cents. In addition, Federal Signal also said that Andrew Graves has resigned as chief operating officer. Handspring (HAND: news, chart, profile) sank almost 14 percent after the company said it lost $12.3 million, or 8 cents per share. This compares with a loss of $19.8 million, or 16 cents per share, a year ago. Excluding items, Handspring lost $10 million, or 7 cents a share, a penny better than analysts' views. See full story. IBM (IBM: news, chart, profile) tripped nearly 6 percent after Big Blue reported earnings of $2.3 billion, or $1.34 a share, and offered an outlook that failed to meet the expectations of many analysts and investors. See full story. Juniper Networks' (JNPR: news, chart, profile) shares slumped almost 8 percent despite announcing Thursday that it had posted better-than-expected sales and turning a profit in the fourth quarter. See full story. Microsoft (MSFT: news, chart, profile) dropped 7 percent after the company announced a 2-for-1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) Transakcje kierownictwa Agory do wyja IP: *.acn.waw.pl 22.01.03, 17:45 Transakcje kierownictwa Agory do wyjaśnienia Osiem dni przed ujawnieniem informacji o tak zwanej aferze Rywina oraz niecałe trzy tygodnie przed podaniem informacji o możliwych słabszych wynikach finansowych w 2003 r. dwaj członkowie zarządu Agory sprzedawali swoje akcje na GPW. A tutaj nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Transakcje kierownictwa Agory... IP: *.acn.waw.pl 22.01.03, 17:50 08:28 22.01.2003 Transakcje kierownictwa Agory do wyjaśnienia Michał Śliwiński Osiem dni przed ujawnieniem informacji o tak zwanej aferze Rywina oraz niecałe trzy tygodnie przed podaniem informacji o możliwych słabszych wynikach finansowych w 2003 r. dwaj członkowie zarządu Agory sprzedawali swoje akcje na GPW. Od momentu sprzedaży akcji przez członków kierownictwa Agory, wydawcy "Gazety Wyborczej", kurs spółki spadł o około 13%. W dniach od 9 do 11 grudnia Wanda Rapaczyńska, prezes spółki, pozbyła się na giełdzie papierów o wartości ponad 738 tys. zł. Piotr Niemczycki, wiceprezes zarządu, sprzedał akcje za 373,6 tys. zł pomiędzy 12 a 17 grudnia. W obu przypadkach kursy transakcyjne przekraczały 53 zł, podczas gdy członkowie zarządu obejmowali walory po 1 zł. Trzy tygodnie po sprzedaży akcji przez prezesa i wiceprezesa, w rozmowie z PARKIETEM Wanda Rapaczyńska poinformowała o prawdopodobnym obniżeniu zysku operacyjnego o 35% w 2002 r. i nie najlepszych prognozach wyników finansowych na 2003 rok. Informacja ta przyczyniła się do spadku kursu na sesji 9 stycznia br. o 4,7%. - Komisja prowadzi wstępną analizę, czy doszło do wykorzystania informacji poufnych o prognozowanych gorszych wynikach finansowych. Do ewentualnego wszczęcia postępowania może dojść dopiero po przekazaniu raportu, informującego o wynikach finansowych firmy - powiedział Michał Stępniewski, rzecznik KPWiG. W sprawie sprzedaży akcji Agory w dniach od 9 do 17 grudnia 2002 r. przez członków zarządu, w kontekście późniejszych informacji w sprawie tzw. afery korupcyjnej, Komisja prowadzi rutynowe postępowanie wyjaśniające. - Badamy, czy zarządzający nie wykorzystali informacji poufnych, analizujemy również charakter transakcji. Sprawdzamy, jak zachowywał się w tym czasie rynek i czy zmiany notowań akcji Agory nie wyróżniają się na tle indeksu - stwierdził rzecznik KPWiG. W uzasadnionych przypadkach Komisja może poprosić o wyjaśnienia motywów transakcji, biorąc pod uwagę czynniki pozarynkowe, nie wynikające z notowań na GPW. W odpowiedzi na nasze pytanie, czy członkowie kierownictwa Agory, znając "sprawę Rywina", nie powinni powstrzymać się od sprzedaży walorów, otrzymaliśmy oficjalne oświadczenie zarządu spółki. "Zasady dokonywania transakcji akcjami są zawarte w ustawie "Prawo o publicznym obrocie papierami wartościowymi". Dodatkowo członkowie zarządu Agory podpisali umowę o ograniczeniu obrotu papierami wartościowymi, która szczegółowo reguluje zasady i terminy dokonywania transakcji akcjami przez osoby mające dostęp do poufnych informacji w spółce. Jako poufne rozumieć należy informacje, które mają wpływ na cenę lub wartość papieru wartościowego, a więc takie, które dotyczą sytuacji ekonomicznej lub finansowej spółki. Podjęcie przez Lwa Rywina próby wyłudzenia od nas łapówki, której nie zapłaciliśmy, czy ujawnienia przez nas tego faktu, nie zmienia ani sytuacji ekonomicznej, ani finansowej firmy. Wszystkie transakcje walorami Agory dokonywane przez jej zarząd są zgodne z powyższymi regulacjami" - czytamy w oświadczeniu. Wczoraj papiery Agory straciły 0,2%, a jedna akcja kosztowała 46,8 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 22.01.03, 18:24 Kiedy miałem 14 lat, miałem nadzieję, że któregoś dnia będę miał dziewczynę. Kiedy miałem lat 16, miałem dziewczynę, ale nie było między nami namiętności. Zdecydowałem zatem, że potrzebuję dziewczyny namiętnej, pełnej życia. Na studiach chodziłem z taką dziewczyną, ale ona była zbyt uczuciowa. To był koszmar. Ona była królową dramatów, płakała przez cały czas i groziła, że się zabije. Postanowiłem więc, że lepiej będzie spróbować z kobietą bardziej stabilną emocjonalnie. Kiedy miałem 25 lat spotkałem taką. Niestety, była przy okazji nudna. Zupełnie przewidywalna, nic jej nie ekscytowało. Życie stało się taką udręką, że stwierdziłem, że potrzebuję kobiety bardziej podniecającej. Spotkałem taką w wieku 28 lat, ale nie byłem w stanie iść jej rytmem. Nad niczym nie potrafiła zatrzymać się na dłużej. Wszystko traktowała powierzchownie. Na dodatek ona flirtowała z każdym facetem, którego spotkała. Byłem wprawdzie szczęśliwy, ale przy okazji czułem się żałośnie. Na początku była zabawna i energiczna, ale wkrótce zrozumiałem, że to nie ma przyszłości. Chciałem więc poszukać kobiety z jakimiś ambicjami. W wieku 31 lat spotkałem taką - inteligentna, ambitna i twardo stojąca na ziemi. Postanowiłem się z nią ożenić. Była tak ambitna, że rozwiodła się ze mną i zabrała mi wszystko. Dziś mam 40 lat i lubię kobiety z dużymi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) co to jest?? IP: *.acn.waw.pl 23.01.03, 22:59 -co to jest: dwa patyczki i czlowieczek? -jezus do sklejania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: :):):):) co to jest?? IP: *.acn.waw.pl 25.01.03, 18:04 Gość portalu: napisał(a): > -co to jest: dwa patyczki i czlowieczek? -jezus do sklejania jutro mam egzamin i chciałbym go zdać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 27.01.03, 16:48 Młody człowiek tuż po studiach praktykuje w jednej z najlepszych firm doradczych. Pewnego wieczoru na korytarzu spotkał prezesa firmy . Elegancki mężczyzna stał przed niszczarką trzymając dokument z masą pieczątek i podpisów. – Czy umie pan to obsługiwać? – zapytał stażystę – Oczywiście już pomagam – odpowiedział chłopak, włożył dokument do niszczarki i wcisnął start.- Świetnie, zrób od razu dwie kopie – powiedział zadowolony prezes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ogrzewanie :) IP: *.acn.waw.pl 28.01.03, 20:38 Para wybrała sie na zimowe ferie do małego, romantycznego domku gdzieś w górach. On od razu poszedł do drewutni po drwa do kominka. Po powrocie krzyczy: - Kochanie, jak strasznie zmarzły mi rece! - Włóz je miedzy moje uda i ogrzej - odpowiada ona czule. Jak powiedziala, tak zrobil i to go rozgrzalo. Zjedli obiad i on poszedł narąbac jeszcze troche drewna. Po powrocie woła: - Kochanie, alez mi zimno w rece! - Włóz je miedzy moje uda i ogrzej - odpowiada ponownie dziewczyna. Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać. Po kolacji chłopak udał sie po zapas drewna na całą noc. Ledwo wrócił, od razu woła: - Jejku, jejku, kochanie, jak mi zimno w rece! - Rece, rece! - nie wytrzymuje dziewczyna. - A uszy to ci nie marzną?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Schroeder IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 21:09 Twoje kanclerzowanie dobiega końca...szykuj sie na ciepła posadkę byłego kanclerza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Schroeder IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 21:57 Oj tak oj tak...Wojna bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Wyszedł chłop na pole IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 20:59 Wyszedł chłop na pole i zobaczył pijana babę leżąca pod krzakiem. Pomyślał sobie, może by tak skorzystać z okazji. Jak pomyślał tak i zrobił i wykorzystał babę. Po chwili patrzy, przyszedł baran i tez babę wykorzystał. Chłop pomyślał, skoro baran może to ja tez i wykorzystał babę powtórnie. Patrzy a tu baran przyszedł po raz drugi i znów babę wykorzystał. Chłop pomyślał, a może by tak po raz trzeci? Podkrada się wiec do baby ale ta nagle odsuwa go ręka, mówiąc:-Nie, ty nie...dajcie jeszcze raz tego w kożuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) -O.K.! Wlazl!! IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 21:01 Maz wraca z delegacji.Cicho otwiera drzwi mieszkania.Z sypialni dobiega go szmer. Podchodzi na palcach, uchyla drzwi i widzi ogromnego murzyna wiercacego sie na jego zonie.Wsciekly rozejrzal sie za ciezkim przedmiotem. Lapie oburacz krzeslo i z calej sily uderza w goly, czarny tylek murzyna. Ten zwraca ku niemu rozradowana twarz krzyczac: -O.K.! Wlazl!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Wojna IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 13:47 Gość portalu: napisał(a): > Oj tak oj tak...Wojna bedzie wlasnie Amerykanie szperaja w Bagdadzie i jeszcze kilka chwil i bedzie po wojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: :) IP: *.oc.oc.cox.net 13.06.03, 05:36 Najpiekniej jest w Kazmierzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.07.02, 15:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi??? IP: *.sympatico.ca 10.07.02, 16:15 ...zalezy co sie komu podoba? Takich, ktore mozna za uznac za piekne jest bardzo duzo...Ja osobiscie glosuje na takie jedno na polnoc od Sendai City w Miyagi Prefecture... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi??? IP: *.acn.waw.pl 16.08.02, 22:37 jakby co to daj mi znac na moj adres Odpowiedz Link Zgłoś
americanin Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi??? 24.05.03, 01:27 Gość portalu: Meko napisał(a): > ...zalezy co sie komu podoba? Takich, ktore mozna za uznac za piekne jest bardz > o > duzo...Ja osobiscie glosuje na takie jedno na polnoc od Sendai City w Miyagi > Prefecture... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shasta Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.corp.redshift.com 17.07.02, 22:04 Na mnie najwieksze wrazenie zrobila Mt. Shasta; volcano.und.nodak.edu/vwdocs/volc_images/north_america/california/shasta.html i pare innych w samej Kalifornii, Oregon ( Mt. Hood), British Columbia-Canada i na Hawajach. I jestem przekonana ze jest pare tysiecy innych , przepieknych gor/wzgorz na swiecie ktorych jeszcze nie widzialam i nigdy nie zobacze. Tak ze nie moge mowic o "Najpiekniejszym Wzgorzu na Ziemi" ale jedynie o tym ktore widzialam i sie zachwycilam Mt Shasta jest magiczna i zaliczana do jednego z 7miu najbardziej "spiritual" miejscach na swiecie. Trzeba Ja zobaczyc aby to zrozumiec. Zadne zdjecie nie odda piekna i dostojenstwa tej gory. Wyrasta z prawie plaszczyzn na wysokosc ponad 4300 m. Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 do Meko.... 11.08.02, 03:52 Interesuje mnie etymologia Twojego wirtualnego imienia...Meko.... Czy to o to Meko chodzi? (aczkolwiek nazwa "o-meko" jest w powszechniejszym uzyciu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 22:17 to już w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 17:58 no a wy znowu razem???? znowu to migdalenie sie???? to formalnie jest juz amoralne....slowo daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 18:41 Gość portalu: napisał(a): > Malutki bialy facet wchodzi do windy. Jest juz tam taki wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki Murzyn. Kiedy winda rusza, Murzyn mowi 2 metry wzrostu, 200 kg wagi, 30 cm penis, 2 kg lewe jadro, 2 kg prawe jadro, Turner Brown. Malutki facet mdleje! Murzyn podnosi go z podlogi, cuci uderzeniami w twarz, potrzasa nim i pyta Kurcze facet, cos nie tak? . Malutki bialy czlowieczek odpowiada Przepraszam pana, ale prosze powtorzyc co pan mowil . Murzyn patrzy z gory na czlowieczka i mowi 2 merty wzrostu, 200 kg wagi, 30 cm penis, 2 kg lewe jadro, 2 kg prawe jadro, nazywam sie Turner Brown . Malutki bialy czlowiek mowi: Dzieki Bogu, myslalem, ze pan mowi turn around! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi 15.10.02, 18:57 Wyglada na to ze ten kawal rozpowszechnia sie po ziemi z szybkoscia rakiety hehehe wlasnie dzisiaj otrzymalam go z poczta Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi 15.10.02, 19:00 brunetke z czatu tez dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
ospol Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi 29.12.02, 03:22 _szwedka napisała: > brunetke z czatu tez dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 20:36 ciekawy jestem kiedy upadnie lewicowy/komunistyczny rząd Leszka Millera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 21:17 Gość portalu: napisał(a): > ciekawy jestem kiedy upadnie lewicowy/komunistyczny rząd Leszka Millera??? jeszcze nie upadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 21:09 wszyscy naokoło skaczą na nartach a zwycięża Adam Małysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:34 stawiam, ze w nadchodzącym tygodniu wybuchnie wojna w Iraku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.asm.bellsouth.net 02.11.02, 21:00 Zielone wzgorza nad Solina... Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi 05.11.02, 11:41 Co za przepiękny w porywach wątek Szkoda tylko, że tak długo się otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi 16.12.02, 00:03 czy nie widzisz roznicy miedzy w a vv ? odpowiadasz na podszywacza post _szwedka nie _szvvedka Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Uluru (Ayers Rock) 18.12.02, 04:43 Najwiekszy kamien na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Uluru (Ayers Rock) IP: *.acn.waw.pl 29.12.02, 18:38 według mnie to nie kamień ale osoba, jednak skoro dla Ciebie to kamień to potrafie to uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 25.03.03, 20:47 Gość portalu: napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi 25.03.03, 21:56 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 13:46 lolo271 napisał: > ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))- jedna wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Pieprzeni Zydzi :):):) IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 14:52 Powiem wam teraz zagadkę i kto odpowie na nią prawidłowo będzie miał jutro wolny dzień - powiedziała pani do dzieci w klasie. - Zagadka brzmi następująco: Kto powiedział, "Jeżeli chcecie aby Ameryka zrobiła coś dla was, musicie zrobić coś dla Ameryki"? - John F. Kennedy - odpowiedział jeden z chłopców. - Bardzo dobrze - pochwaliła nauczycielka - Możesz jutro nie przyjść do szkoły. - Ale proszę pani ja jestem Żydem i moi rodzice na pewno nie pochwaliliby tego pomysłu. - W takim razie dam szansę innemu dziecku i zadam jeszcze jedną zagadkę - powiedziała pani - kto powiedział: " Miałem marzenie..."? - To był Martin Luther King - odpowiedział drugi chłopiec - Brawo! Masz jutro wolny dzień. - Ale proszę pani ja również jestem Żydem i moi rodzice także nie pochwalą tego. Jasiu nie mógł juz dłużej wytrzymać i krzyknął: - Pieprzeni Żydzi! - Kto to powiedzial?! - zawołała pani - Adolf Hitler, do zobaczenia pojutrze! - odkrzyknął Jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Na stojąco IP: *.acn.waw.pl 27.04.03, 20:19 Koleś żali się kumplowi: - Chciałbym kiedyś kochać się w najgorszy sposób z możliwych...Drugi spuszcza wzrok i mamrocze:- Spróbuj na stojąco w hamaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Nowy Miller IP: *.acn.waw.pl 27.04.03, 20:21 Wizyta premiera Millera na oddziale dla dzieci autystycznych i lekko niedorozwiniętych: - Józiu! Powiedz kto nas dzisiaj odwiedził? - pyta opiekunka. Józiu wbija wzrok w podłogę, zaciska rączki i milczy. - A może ty Stasiu nam powiesz? - próbuje dalej opiekunka. Stasiu zachowuje się podobnie, tylko że trochę się ślini. - Jasiu - pokrywa zakłopotanie opiekunka - ty lubisz oglądać telewizję, Powiedz nam kto to jest - wskazuje na Millera. Jasiu nie podnosząc wzroku z podłogi: - Nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) dam ci jeszcze jedną szansę! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 17:14 Gość portalu: napisał(a): 13 letni chłopczyk siedzi na ławce w parku i z rączki na rączkę przelewa spermę, mówiąc do niej przy tym: *a mogłeś być politykiem, mogłeś być nawet senatorem a może premierem.... a może nawet prezydentem....? *wiesz co chyba dam ci jeszcze jedną szansę! - wypija spermę z głośnym przełknięciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 11.05.03, 22:15 Witam i o samopoczucie pytam przesyłam uklony i rozne wyrazy od Zygmunta III Wazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 11.05.03, 22:16 dzien dobry wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Oto skutki picia wodki IP: *.acn.waw.pl 12.05.03, 23:22 Paru facetow chlalo w lesie. Jeden z nich nie wytrzymał trudów i usnal podczas biby. Koledzy wiec po skonczonej bibie zanieśli go do domu. Zona polozyla go do lozka, a obok ktorego stała w doniczce wielka paprotka. No i facet budzi się o trzeciej nad ranem, dookola ciemno, wyciaga reke, maca i dotyka lisci palmy, pojawia się w oczach przerażenie i nagle ile sił w płucach: - Ożesz!! Zostawili mnie te jordolone ciule!!! Hop!! Hop!!! Hooooop!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Mały chłopczyk ma pomysła:):):) IP: *.acn.waw.pl 12.05.03, 23:29 Mały chłopczyk jadąc autobusem podchodzi do kierowcy i zaczyna mu marudzić o tym czego dziś się nauczył w przedszkolu: Gdyby moja mama była krówką, a mój taka bykiem, to ja byłbym małym byczkiem. Gdyby moja mama była małpką i tata małpką to i ja byłbym małą małpką. Gdyby mój tata był rybą a moja mama była..... aż kierowca autobusu nie wytrzymał, zjechał z drogi i zatrzymał autobus. Chwycił chłopca i mówi: A gdyby twoja mamusia była prostytutką, a twój tata gejem???. Chłopiec przez moment się zastanawiał aż cieniutkim głosem powiedział: wtedy byłbym kierowcą autobusowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 17:33 Ciebie rowniez witam kimkolwiek jestes bo tym za kogo sie podajesz to zapewne nie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.broadcom.com 15.05.03, 19:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:11 Lista obecnosci podpisana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:12 Rowniez w Twoim przypadku lista obecnosci podpisana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezjasz Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: 200.174.69.* 15.05.03, 20:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:13 Witam rowniez i zajecia zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:13 Obecnosc nieobowiazkowa ale zaliczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ZUS STORY IP: *.acn.waw.pl 15.05.03, 23:14 ZUS STORY Byłem dziś w ZUS-ie O, Jezusie! Pół dnia tam byłem. Cud, że przeżyłem. - Hm, proszę Pana, w tej deklaracji W kodzie pocztowym nie mamy spacji. - Skąd ja mam wiedzieć, gdzie wstawić kreskę? - Musi wypełnić Pan raz jeszcze. Więc wypisuję jeszcze raz. Nic się nie stało. Ja mam czas. - A tutaj, o, w słowie składkę Ogonek wyszedł poza kratkę. Mamy komputer (mądra maszyna), Tego ogonka nie przetrzyma. Był tu przedwczoraj taki klient, Wstawił ogonek, a za chwilę Komputer wysiadł I do dzisiaj Znaleźć nie można trzech milionów. I komu to potrzebne, komu? Więc wypisuję jeszcze raz. Nic się nie stało. Ja mam czas. - O, tu jest błąd! Fundusz wypadkowy Mamy od wczoraj całkiem nowy. Wzrosło o dwa przecinek trzy. Musi Pan zmienić, przykro mi. - Lecz kiedy byłem tu poprzednio Wisiała kartka, tam, przede mną, że wypadkowy po staremu a teraz zmiana, no i czemu? - Kartka na ścianie, że tak powiem, jest dokumentem nieurzędowym. A składka wzrosła, to jest fakt. Musi Pan zmienić, nie, czy tak? Więc wypisuję jeszcze raz. Nic się nie stało. Ja mam czas. Po wypełnieniu sześciokrotnym postanowiłem być bezrobotnym. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: up IP: *.acn.waw.pl 27.05.03, 15:50 Gość portalu: alaskanka napisał(a): > up 7 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najpiękniejsze Wzgórze na Ziemi IP: *.acn.waw.pl 27.05.03, 15:51 witam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś