Gość: student IP: *.bredband.skanova.com 10.07.02, 23:31 Jak wyglada wasz urlop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicius Re: czemu nie wyjechaliscie na wakacje, siedzicie IP: *.speed.planet.nl 10.07.02, 23:33 ma trzy tygodnie,ale zaczyna sie dopiero w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Wakacje ze ......studentem ..na zaglowce IP: 130.68.2.* 10.07.02, 23:46 Co jest grane panie Student. Przecie zaplanowalismy ze zabieramy studenta na zaglowke . Mialem pokazywac NYC od strony wielkiej wody. Aniutek bedzie pokazywal swoje wdzieki na dziobie jachtu. A my przy piwie bedziem podziwiac widoczki. Ale to juz tak jest ze studentami z polski . Przyjedzie taki, to tylko robota i spanie po robocie. A potem jak wroci do Polski to bedzie opowiadal co on tam nie widzial. Panie student po pracy nalezy sie odpoczynek - na zagle (studenci maja znizke)przy oplacie za wynajem jachtu. Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Do zybi_______ 10.07.02, 23:50 Fajnie sie czyta twoje posty. Widac ze sa pisane przez czlowieka madrego i odpowiedzialnego. Zycze powodzenia, spelnienia planow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: Do Bruno IP: 130.68.2.* 11.07.02, 00:09 Nie gadaj tyle Przyjedz do NYC to poplywasz. Ostatnio przyjechala rodzinka z Toronto i nawet zgodzili sie na propozycje zeglarska. Zobaczyli WTC i na zagle teraz byli znowu Zobaczyli dziure po WTC i na zagle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Do Bruno5 i Zybiego before you start suck dick IP: *.bredband.skanova.com 11.07.02, 20:59 jeszcze chwila a zaczniecie sobie huje nawzajem obciagac, az milo czytac jakiemi komplementami sie obsypujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Wakacje ze ......studentem ..na zaglowce IP: *.rasserver.net 12.07.02, 02:52 czesc zybi czy ty masz mnie na mysli, czy tego studenta, bo ja tez mialem z toba plywac na zaglach? ja jestem z bielska a student spod bielska no to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Re: Wakacje ze ......studentem ..na zaglowce 12.07.02, 04:30 Tyle chetnych na plywanie ze moze miejsca zabraknac. Grzegorz napisz do Leosi to masz szanse - jak bedziesz dobrze nawijal to poplyniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur wakacje? czy urlop IP: *.dialo.tiscali.de 11.07.02, 00:21 Gość portalu: student napisał(a): > Jak wyglada wasz urlop? .......... nie mam ochoty na taki urlop, gdzie wszedzie pelno rodzin z rozwrzeszczanymi dziecmi. Urlop robie poza sezonem, przeciez chce wypoczac Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: czemu nie wyjechaliscie na wakacje, siedzicie 11.07.02, 01:25 "student" skad piszesz? U nas wakacje zimowe... teraz sa ferie szkolne i w gorach pelno ludzi na nartach. Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Luizo ciebie nawet nie pytam jak spedzisz wakacje IP: *.bredband.skanova.com 11.07.02, 21:03 .... napewno na nago w ogrodzie a raczej ogrodku dzialkowym, dzialkowicze jak co rok beda podziwiac twoje wdzieki, a tekstylni nudziarze ....zaklinac deszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ZYBI - z Chicago do NY bilet na amolot $150 !!!!!! IP: *.ipt.aol.com 11.07.02, 02:21 poczekaj az sie dorobie tych tysiecy $$$$$$$$$$$$$$$$$$ zielonych.. wtedy to ja Cie zabiore na moj jacht!!!!!!!!!!!!! pozatym zawsze mam krwotok z nosa kiedy samolot laduje.. wiec nie moge sie tak czesto poruszac tym srodkiem lokomocji... a Greyhound jest za wolny... aha i to ja jestem PRAWDZIWY STUIDENT z CHICAGO.......... bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM A czemu tylko student? Ja tez bym poplywal IP: *.ny5030.east.verizon.net 11.07.02, 03:40 bo ja tez student jestem Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: A czemu tylko student? Ja tez bym poplywal 11.07.02, 10:35 hahahaha Zibiczku, zbierz grupe studentow i studentek i pokazuj im NY z wody :- )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Karelio nie mozesz bezemnie zyc, a obiecywalas.... IP: *.bredband.skanova.com 11.07.02, 21:06 ...nie pisac na moje watki, no ale coz, jezeli nie bedziesz przekraczac norm dobrego zachowania, bede cie tolerowal. Odpowiedz Link Zgłoś
kare1ia Re: Karelio nie mozesz bezemnie zyc, a obiecywalas.... 11.07.02, 21:25 ciiiiiiiiiiiiii wydaje mi sie , ze student lekko wyszedl z nerw;- ))))) ale nic to, i takim go lubie))))))) Adasiu , jak ja Cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: A czemu tylko student? Ja tez bym poplywal IP: 130.68.2.* 12.07.02, 01:20 student to jest takie zwierze - Odpowiedz Link Zgłoś
kare1ia Re: A czemu tylko student? Ja tez bym poplywal 12.07.02, 02:58 Gość portalu: zybi napisał(a): > student to jest takie zwierze - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a Ty jestes kaLia czy kare1ia ???? IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 03:02 ....a Milltown to taka dziura, ze nawet jej nie ma przy drodze....dlatego zasilam szeregi bezrobotnych z Szikagowa Zybi... wydam $150 zielonych na bilet ATA z Chicago do NY i co dalej.. znow ten obskurny hostel przy Central Parku ??? nie nie nie... lepiej juz Ty przykec/przyplyn ze/na swoim jachtem/cie do mnie do Chicagowa.. tutaj jest tez ladnie i da sie pozeglowac... bastard P.S. BALOOOOOOOOO Ty sie tak nie bulwersuj ... moja sprawa co pisze i jak pisze... mam swoje lata i raczej nie bede sie Ciebie sluchal - ot tak sobie moj amerykanski wybor - zyje w koncu w wolnym kraju... cheeers Odpowiedz Link Zgłoś
balool Re: a Ty jestes kaLia czy kare1ia ???? 12.07.02, 04:26 Gość portalu: student napisał(a): >BALOOOOOOOOO Ty sie tak nie bulwersuj ... moja sprawa co pisze i jak > pisze... mam swoje lata i raczej nie bede sie Ciebie sluchal - ot tak sobie moj > > amerykanski wybor - zyje w koncu w wolnym kraju... > Oj zebys nie musial wrocic do Europy i zapomnij o dywaniku Baloo, a dla Ciebie Pan Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student TAK JEST SIRRRRRRRR!!!! IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 04:33 tzn. Panie Balooo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś