13.07.02, 13:44
Hej! Nie wiem, dlaczego od ciebie cos dostalam, jakas poczte z zalacznikiem i
zero wyjasnienia. Ze nie otwieram nieznanych zalacznikow, lepiej napisz w
liscie, o co chodzi, bez zalacznika, ok? POzdrawiam, Enola
Obserwuj wątek
    • karelia Re: Do J-23 13.07.02, 14:07
      nie przejmuj sie enola, ja tez dostalam cos od kogos, kogo zupelnie nie znam,
      otworzylam w pracy, a tam ostzezenie przed tym paskuda klezem, no i skasowalam
      szybko. Podobno Gazeta ma jakies "skomplikowane komplikacje" , a moze i
      nie.....?
    • _szwedka Re: Do J-23 13.07.02, 14:41
      Jak juz Karelia Ci napisala to z poczty gazety wychodza takie maile. To moze byc
      KLEZ - wirus. Ostatnie dni zasypywana jestem takimi przesylkami.
      Pozdrawiam
      Sz
      Ps. Jak maluszek?
    • luiza-w-ogrodzie Re: Do J-23 13.07.02, 14:48
      Ja dostaje emajle nawet od samej siebie, ktore od razu kasuje.
      Odklezowalam komputery, ale pewnie serwer GW jest zarazony. Badzcie czujni!

Luiza-w-Ogrodzie
      • emigrantka Re: Do J-23 13.07.02, 14:53
        To samo u mnie a NAPRAWDE sama do siebie nie pisze... nie po trzezwemu w kazdym
        razie wink

Pozdrowionka smile
        • Gość: Zybi do otrzymujacych..... nieznana... poczte IP: 130.68.2.* 13.07.02, 15:49
          Jezeli ktos wysyla poczte z zalacznikiem to nie nalezy otwierac zalacznika.
          Widocznie wysylajacy ma wirusa i sam o tym nie wie.
          Zdjecia same sie otwieraja w poczcie i nie nalezy byc ciekawym w otwieraniu
          poczty oznaczonej spinaczem -(zalacznikiem)
          W zadnym wypadku nie wolno otwierac poczty z niewiadomego pochodzenia, nie
          wiadomo od kogo.

jezeli ktos puka do twojego mieszkania :

- to patrzysz przez dziurke od klucza
          - pytasz kto tam
          - zabespieczasz sie zamykajc drzwi na lancuszek
          tak samo powinno byc z otwieraniem poczty.

Zachowujecie sie jak naiwna kochanka
          • luiza-w-ogrodzie Re: do otrzymujacych..... do Zybi 13.07.02, 15:59
            Zybi
            ty jestes juz w takim stanie ze chyba powinienes zaczac pisac listy do siebie...

Luiza

• _szwedka Re: do otrzymujacych..... nieznana... poczte 13.07.02, 16:06
            Gość portalu: Zybi napisał(a):

> Zachowujecie sie jak naiwna kochanka
            • luiza-w-ogrodzie Re: do otrzymujacych..... nieznana... poczte 13.07.02, 16:09
              Moj listonosz rozwozi poczte w krotkich spodenkach i wsciekle pomaranczowej
              kamizelce motorowerkiem. Z listonoszem? Nie za nic!

Pozdrawiam
              Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: zybi klik, klak, stuk puk......... IP: 130.68.2.* 13.07.02, 16:18
                Moja kolezanka z pracy wlasnie mi opowiedziala ta historyjke.
                Wziela prysznic i przez chwile zajela sie czyms w domu.
                ktos zadzwonil do mieszkania , to ona poleciala otworzyc. w drzwiach stal
                listonosz a ona patrzyla na jego glupia mine i wytrzeszczone oczy.
                dopiero po chwili przypomniala sobie ze zapomniala sie ubrac. W tej historyjce
                listonosz nie skorzystal z okazji a ona z krzykiem zamknela drzwi.
                • Gość: jot-23 Re: klik, klak, stuk puk......... IP: *.dyn.optonline.net 13.07.02, 16:20
                  Gość portalu: zybi napisał(a):

> Moja kolezanka z pracy wlasnie mi opowiedziala ta historyjke.
                  > Wziela prysznic i przez chwile zajela sie czyms w domu.
                  > ktos zadzwonil do mieszkania , to ona poleciala otworzyc. w drzwiach stal
                  > listonosz a ona patrzyla na jego glupia mine i wytrzeszczone oczy.
                  > dopiero po chwili przypomniala sobie ze zapomniala sie ubrac. W tej historyjce
                  > listonosz nie skorzystal z okazji a ona z krzykiem zamknela drzwi.

tak zybi, to sie zdaza niemal codziennie, ale tylko pieknym kobietom, nie
                  wiedziales o tym? ja czesto widuje jak nago wychodza po gazete rano.
                  • Gość: grzegorz Re: klik, klak, stuk puk......... IP: *.mia.bellsouth.net 13.07.02, 18:22
                    he he, a mozesz podac adres?wink
              • _szwedka Re: do otrzymujacych..... nieznana... poczte 13.07.02, 16:21
                Mojego to nigdy nie widzialam hehehe Bo na ogol w pracy jestem jak roznosza
                poczte. Co prawda w lato to zastepcy ale to malolaty...niestety wink
                Pozdrawiam
                Szwedka chwilowo nie na tarasie (zbyt goraco)
              • Gość: zaza do luizy w ogrodzie IP: 3E1FE* / 62.31.224.* 13.07.02, 19:21
                a moj ma takie szorty i zielona odblaskowa kamizelke i Piekne Nogi, az dech
                zapiera... takie umiesnione...
            • Gość: Artur ....kondony, pigolki, spiralki... IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 18:33
              a jak drzwonia przy drzwiach, to dalej staje w nich gola. ech ta babska logika.
              no nie zle, podobaja mnie sie te nowoczesne kobitki. chyba zmienie zawod na
              domokrazce, albo sprzedawce jakis garnkow...odkurzaczy... nie! przepychaczy smile
              • karelia Re: ....kondony, pigolki, spiralki... 13.07.02, 18:38
                noi bo najpierw trzeba sie zabezpieczyc, zakluczyc, zamknac zeby moc sie
                otworzyc wink))))
                szwedkawink
                • Gość: Artur ...i wtedy gas do dechy!!! IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 18:40
                  karelia napisała:

> noi bo najpierw trzeba sie zabezpieczyc, zakluczyc, zamknac zeby moc sie
                  > otworzyc wink))))
                  > szwedkawink
    • _enola Do J-23 i do Szwedki ;) 13.07.02, 19:22
      He he, dobrzy jestescie, piszecie zamiast J-23, a on nic...

Szwedka, maluszek (kawal chlopa wink) jest w porzadku, tylko sie za duzo
      wydziera. Podobno z takich pieszczochow... Moze z tego wyrosnie, mam
      nadzieje.... Pozdrowionka, Enola
      • jot-23 Re: Do J-23 i do Szwedki ;) 13.07.02, 19:24
        Enola, wirusy wirusy... mamy to paru "zyczliwych" na forum.

p.s. jak tam pogoda? smile)
        • karelia Re: Do J-23 i do Szwedki ;) 13.07.02, 20:44
          enola, Byk by sie tak nie darl, on by kontemplowal na spokojnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka