_enola 13.07.02, 13:44 Hej! Nie wiem, dlaczego od ciebie cos dostalam, jakas poczte z zalacznikiem i zero wyjasnienia. Ze nie otwieram nieznanych zalacznikow, lepiej napisz w liscie, o co chodzi, bez zalacznika, ok? POzdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Do J-23 13.07.02, 14:07 nie przejmuj sie enola, ja tez dostalam cos od kogos, kogo zupelnie nie znam, otworzylam w pracy, a tam ostzezenie przed tym paskuda klezem, no i skasowalam szybko. Podobno Gazeta ma jakies "skomplikowane komplikacje" , a moze i nie.....? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do J-23 13.07.02, 14:41 Jak juz Karelia Ci napisala to z poczty gazety wychodza takie maile. To moze byc KLEZ - wirus. Ostatnie dni zasypywana jestem takimi przesylkami. Pozdrawiam Sz Ps. Jak maluszek? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Do J-23 13.07.02, 14:48 Ja dostaje emajle nawet od samej siebie, ktore od razu kasuje. Odklezowalam komputery, ale pewnie serwer GW jest zarazony. Badzcie czujni! Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Do J-23 13.07.02, 14:53 To samo u mnie a NAPRAWDE sama do siebie nie pisze... nie po trzezwemu w kazdym razie Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi do otrzymujacych..... nieznana... poczte IP: 130.68.2.* 13.07.02, 15:49 Jezeli ktos wysyla poczte z zalacznikiem to nie nalezy otwierac zalacznika. Widocznie wysylajacy ma wirusa i sam o tym nie wie. Zdjecia same sie otwieraja w poczcie i nie nalezy byc ciekawym w otwieraniu poczty oznaczonej spinaczem -(zalacznikiem) W zadnym wypadku nie wolno otwierac poczty z niewiadomego pochodzenia, nie wiadomo od kogo. jezeli ktos puka do twojego mieszkania : - to patrzysz przez dziurke od klucza - pytasz kto tam - zabespieczasz sie zamykajc drzwi na lancuszek tak samo powinno byc z otwieraniem poczty. Zachowujecie sie jak naiwna kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: do otrzymujacych..... do Zybi 13.07.02, 15:59 Zybi ty jestes juz w takim stanie ze chyba powinienes zaczac pisac listy do siebie... Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: do otrzymujacych..... nieznana... poczte 13.07.02, 16:06 Gość portalu: Zybi napisał(a): > Zachowujecie sie jak naiwna kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: do otrzymujacych..... nieznana... poczte 13.07.02, 16:09 Moj listonosz rozwozi poczte w krotkich spodenkach i wsciekle pomaranczowej kamizelce motorowerkiem. Z listonoszem? Nie za nic! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi klik, klak, stuk puk......... IP: 130.68.2.* 13.07.02, 16:18 Moja kolezanka z pracy wlasnie mi opowiedziala ta historyjke. Wziela prysznic i przez chwile zajela sie czyms w domu. ktos zadzwonil do mieszkania , to ona poleciala otworzyc. w drzwiach stal listonosz a ona patrzyla na jego glupia mine i wytrzeszczone oczy. dopiero po chwili przypomniala sobie ze zapomniala sie ubrac. W tej historyjce listonosz nie skorzystal z okazji a ona z krzykiem zamknela drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: klik, klak, stuk puk......... IP: *.dyn.optonline.net 13.07.02, 16:20 Gość portalu: zybi napisał(a): > Moja kolezanka z pracy wlasnie mi opowiedziala ta historyjke. > Wziela prysznic i przez chwile zajela sie czyms w domu. > ktos zadzwonil do mieszkania , to ona poleciala otworzyc. w drzwiach stal > listonosz a ona patrzyla na jego glupia mine i wytrzeszczone oczy. > dopiero po chwili przypomniala sobie ze zapomniala sie ubrac. W tej historyjce > listonosz nie skorzystal z okazji a ona z krzykiem zamknela drzwi. tak zybi, to sie zdaza niemal codziennie, ale tylko pieknym kobietom, nie wiedziales o tym? ja czesto widuje jak nago wychodza po gazete rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: klik, klak, stuk puk......... IP: *.mia.bellsouth.net 13.07.02, 18:22 he he, a mozesz podac adres? Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: do otrzymujacych..... nieznana... poczte 13.07.02, 16:21 Mojego to nigdy nie widzialam hehehe Bo na ogol w pracy jestem jak roznosza poczte. Co prawda w lato to zastepcy ale to malolaty...niestety Pozdrawiam Szwedka chwilowo nie na tarasie (zbyt goraco) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza do luizy w ogrodzie IP: 3E1FE* / 62.31.224.* 13.07.02, 19:21 a moj ma takie szorty i zielona odblaskowa kamizelke i Piekne Nogi, az dech zapiera... takie umiesnione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ....kondony, pigolki, spiralki... IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 18:33 a jak drzwonia przy drzwiach, to dalej staje w nich gola. ech ta babska logika. no nie zle, podobaja mnie sie te nowoczesne kobitki. chyba zmienie zawod na domokrazce, albo sprzedawce jakis garnkow...odkurzaczy... nie! przepychaczy Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ....kondony, pigolki, spiralki... 13.07.02, 18:38 noi bo najpierw trzeba sie zabezpieczyc, zakluczyc, zamknac zeby moc sie otworzyc )))) szwedka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...i wtedy gas do dechy!!! IP: *.dialo.tiscali.de 13.07.02, 18:40 karelia napisała: > noi bo najpierw trzeba sie zabezpieczyc, zakluczyc, zamknac zeby moc sie > otworzyc )))) > szwedka Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Do J-23 i do Szwedki ;) 13.07.02, 19:22 He he, dobrzy jestescie, piszecie zamiast J-23, a on nic... Szwedka, maluszek (kawal chlopa ) jest w porzadku, tylko sie za duzo wydziera. Podobno z takich pieszczochow... Moze z tego wyrosnie, mam nadzieje.... Pozdrowionka, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Do J-23 i do Szwedki ;) 13.07.02, 19:24 Enola, wirusy wirusy... mamy to paru "zyczliwych" na forum. p.s. jak tam pogoda? ) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do J-23 i do Szwedki ;) 13.07.02, 20:44 enola, Byk by sie tak nie darl, on by kontemplowal na spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś