tato1 07.06.05, 00:22 Szpital(w W-wawa) projekt za 6 tys.zl.............. Czy mozna pracowac za taka kase?...................... Kiedy kutwa kupie nowy teren ?.........na nowa wille? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Re: Definicja "Dziady".............. 07.06.05, 00:26 Czesc, Tato. Rozgoryczony lapowkami w szpitalach czy stawkami w Polsce? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Definicja "Dziady".............. 07.06.05, 00:36 luiza-w-ogrodzie napisała: > Czesc, Tato. Rozgoryczony lapowkami w szpitalach czy stawkami w Polsce? > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie > > ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((( > º> > .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´&mac > r;`·.¸¸><(((º> __________________ ...O Boska....chyba nowy BMW7 to ja kupie za sto lat.........jestem biedny wiec "nic ci nie moge dac"......... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Definicja "Dziady".............. 07.06.05, 00:39 Tato, po co Tobie nowe BMW w Polsce? Lepiej kup bilet do OZ i przylec wygrzac kosci. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Definicja "Dziady".............. 07.06.05, 00:53 luiza-w-ogrodzie napisała: > Tato, po co Tobie nowe BMW w Polsce? Lepiej kup bilet do OZ i przylec wygrzac > kosci. > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie > > ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((( > º> > .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´&mac > r;`·.¸¸><(((º> _________________ ...Ja wiem....o Pieknosci.......ale ktos musi zaczac orac te odlogi........ Zawsze to Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Definicja "Dziady".............. 07.06.05, 21:50 Rzuc detalem, bo cennik wyglada...hmmm...dziadowsko... Odpowiedz Link Zgłoś