bruno5 14.07.05, 19:16 Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosach i wodce. Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.Przyjemnej roboty w tym upale zyczy Bruno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keily Re: Jestem panisko 14.07.05, 20:12 Ja na tydzien wiecej zarabiam i ciagle mi kasy brak. Zarcie ze smietnika juz wygrzebywales, "panisko"? Odpowiedz Link Zgłoś
mouse_cunt Re: Jestem panisko 15.07.05, 01:53 Poczekaj pare godzin a zobaczysz jak Nasza_Zupa i stary_poyeb zanczna to bic piane na temat swojej wyzszosci. Mike bruno5 napisał: > Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosach i wodce. > Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.Przyjemnej > roboty w tym upale zyczy Bruno. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Jestem panisko 15.07.05, 01:58 mouse_cunt napisała: > Poczekaj pare godzin a zobaczysz jak Nasza_Zupa i stary_poyeb zanczna to bic > piane na temat swojej wyzszosci. > > Mike > > bruno5 napisał: > > > Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosach i w > odce. > > Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.Przyjem > nej > > roboty w tym upale zyczy Bruno. Nie mam zwyczaju flekować żebraków. Kiedy Armia Zbawienia chodzi u mnie raz do roku po kweście, zawsze się coś dla nich u mnie znajdzie: koszula jakaś stara, czy buty nieco przechodzone. Trzeba mieć wyrozumienie dla nieszczęścia bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
mouse_cunt Wiarus, podejdz do plota jako i ja odchodze 15.07.05, 05:18 nie che sie z toba klocic. Jak nie bedziesz pisal inwektyw pod moim adresem to ja tez nie bede. No, na poczatek napisze: Niech zyje stary_p bo to jest naprawde inteligentny czlowiek o wysokiej zdolnosci analitycznego myslenia. starywiarus napisał: > mouse_cunt napisała: > > > Poczekaj pare godzin a zobaczysz jak Nasza_Zupa i stary_poyeb zanczna to > bic > > piane na temat swojej wyzszosci. > > > > Mike > > > > bruno5 napisał: > > > > > Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosa > ch i w > > odce. > > > Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.P > rzyjem > > nej > > > roboty w tym upale zyczy Bruno. > > Nie mam zwyczaju flekować żebraków. Kiedy Armia Zbawienia chodzi u mnie raz do > roku po kweście, > zawsze się coś dla nich u mnie znajdzie: koszula jakaś stara, czy buty nieco pr > zechodzone. Trzeba > mieć wyrozumienie dla nieszczęścia bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Wiarus, podejdz do plota jako i ja odchodze 15.07.05, 08:12 mouse_cunt napisała: > nie che sie z toba klocic. Jak nie bedziesz pisal inwektyw pod moim adresem to > ja tez nie bede. No, na poczatek napisze: Niech zyje stary_p bo to jest > naprawde inteligentny czlowiek o wysokiej zdolnosci analitycznego myslenia. > Ja jestem stary_w, stary_p to kto inny, na forum Polonia 2. Ale niech ci bedzie. Deal obejmuje tylko inwektywy osobiste i funkcjonuje tylko do czasu, kiedy zaczniesz wysławiać pod niebiosa Polanezję, bo wtedy mogę nie wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
rat_cunt Re: Wiarus, podejdz do plota jako i ja odchodze 15.07.05, 18:01 przepraszam za pomylke, myla mi sie nicki. Od dzis jestes najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Salwa smiechu 15.07.05, 18:07 starywiarus napisał: > > Ja jestem stary_w, stary_p to kto inny, na forum Polonia 2. Ale niech ci bedzie. Deal obejmuje tylko inwektywy osobiste i funkcjonuje tylko do czasu, kiedy zaczniesz wysławiać pod niebiosa Polanezję, bo wtedy mogę nie wytrzymać. ► no i prosze, mysiapi.. okazala sie byc wymiotem P2, co sie juz odczuwalo od zarania, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Gorycz zazdrosci 15.07.05, 19:06 Razem z wodka i papierosami mam jakies 6000 $ na miesiac przyznacie ze to bez prcy i podatkow niezla sumka jak na Kanade. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa No no 15.07.05, 20:01 bruno5 napisał: > Razem z wodka i papierosami mam jakies 6000 $ na miesiac przyznacie ze to bez prcy i podatkow niezla sumka jak na Kanade. ► to przy takiej forsie po cos pojechal na Kube??? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: No no 15.07.05, 23:24 Bruniak Napisał: >Razem z wodka i papierosami mam jakies 6000 $ na miesiac przyznacie ze to bez >prcy i podatkow niezla sumka jak na Kanade. Ja to ciebie Bruniak zawsze podziwiałem!!!!!. Hehehehe Taki z ciebie zaradny chłopina. Sześć klocków na miech kombinujesz ale stać ciebie tylko na Kubę w największe upały i wilgoć. Hehehe Takie to trochę masochistyczne podejście do siebie. Jeszcze więcej mam podziwu dla ciebie jak sobie wyobrażę ten "network" odbiorców i klientelę. Padam z podziwu. Hehehehehe. Po całym roku tej "tyry" stać ciebie na szpan w Polsce serwując kolesiom pifko i kotlety za 8 złociaków. Eeee bracie ty masz życie!!!!! Nic tylko podziwiać Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Salwa smiechu 15.07.05, 23:23 ? no i prosze, mysiapi.. okazala sie byc wymiotem P2, co sie juz odczuwalo od zarania, hehehe. ********** Waldi, rok temu minus jeden dzien gadalismy. Zrobilo mi sie przykro, bo nie jestes dla mnie tylko nickiem. Tez pewnie jestem "wymiotem z P2"? No ale nic to. pozdrawiam Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Salwa smiechu 16.07.05, 17:22 jutka1 napisała: > ? no i prosze, mysiapi.. okazala sie byc wymiotem P2, co sie juz > odczuwalo od zarania, hehehe. > ********** > Waldi, > rok temu minus jeden dzien gadalismy. > Zrobilo mi sie przykro, bo nie jestes dla mnie tylko nickiem. > Tez pewnie jestem "wymiotem z P2"? > ► pomylka, wcale tak nie mysle. Mysiapi.da wyglada mi na odrzut (wymiot) P2 z racji domyslnych. Pokrecil sie mysiej nick z P2 ze SW. Jakosc produkcji jest wymiotna. > No ale nic to. > pozdrawiam > Jutka > Nawzajem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Salwa smiechu,renta =865 $Can 16.07.05, 20:48 865 $can. tyle wynosi maxymALNA STAWKA RENTY CHOROBOWEJ W cANDZIE !!!!!!,WIEC SKAD ??? Bruno wytrzasles 1546 ???? chyba ze daja ci dodatek na medycyne ktora musisz brac regularnie na glowe bo inaczej dostajesz zaburzen umyslowych ?? A nastepna sprawa to mieszkanie !!,masz z dotacji panstwa, czyli szajs calkowity,smrod i zgnilizna na klatce schodowej a sasiedzi to Hindusy i Araby !!! i ludzie z Afryki !! Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Salwa smiechu,renta =865 $Can 16.07.05, 21:13 lulu13 napisał: > A nastepna sprawa to mieszkanie !!,masz z dotacji panstwa, > czyli szajs calkowity,smrod i zgnilizna na klatce schodowej a sasiedzi to > Hindusy i Araby !!! i ludzie z Afryki !! I tu sie lulas, grubo mylisz. Niestety, ale w Kanadzie, roznokolorowe i roznonarodowe pasozyty, wlaczajac w to Kanadoli i Polaczkow, ktore potrafia bezwstydnie wyciagac reke i posiadly kwalifikacje "professional poor" mieszkaja w b. dobrych warunkach w subsydiowanych (pieniedzmi podatnika) osiedlach townhouses grzejac dooope na welfare (z pieniedzy podatnika). "Working poor" - ludzie ciezko pracujacy za gowniane CAD 8-9 na godzine mieszkaja w byle jakich blokach, za ktore placa pelny czynsz. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Salwa smiechu,renta =865 $Can 17.07.05, 00:55 nie mysle ze mieszkaja w luxusach ! ludzie korzystajacy z programu welfare !! ,to nie sa zadne ladne townhouses tylko multifamily domy czyli bardziej po polsku mowiac "kolchozy" lub bloki wielorodzinne gdzie w jednym segmencie mieszka 10 - 12 rodzin oczywiscie na pietrowych klatkach schodowych ,czystosc tych pomieszczen pozostawia duzo do zyczenia ze wzgledu na "jakosc" ludzi ktorzy tam mieszkaja. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Nie mozesz sie ze mna spierac na ten temat 17.07.05, 04:19 Poniewaz ja mieszkam od lat w Ontario i z tego tez powodu wiem lepiej niz ty, ktory bodajze zamieszkujesz w NY. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Salwa smiechu 17.07.05, 03:09 Waldi, dzieki za wyjasnienie I przepraszam, ze o Boston nie zahaczylam - brak czasu, grypa, zima w DC=katastrofa narodowa bo 20 cm sniegu, loty odwolane etc. Bede przejazdem w styczniu-lutym. Moze sie uda to piwo etc. wtedy, W Twoim ulubionym barze? Cheers, Waldo ))))) Odpowiedz Link Zgłoś