Dodaj do ulubionych

Jestem panisko

14.07.05, 19:16
Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosach i wodce.
Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.Przyjemnej
roboty w tym upale zyczy Bruno.
Obserwuj wątek
    • ontarian jestes psisko nie panisko (n/t) 14.07.05, 19:52
    • keily Re: Jestem panisko 14.07.05, 20:12
      Ja na tydzien wiecej zarabiam i ciagle mi kasy brak.
      Zarcie ze smietnika juz wygrzebywales, "panisko"?
    • mouse_cunt Re: Jestem panisko 15.07.05, 01:53
      Poczekaj pare godzin a zobaczysz jak Nasza_Zupa i stary_poyeb zanczna to bic
      piane na temat swojej wyzszosci.

Mike

bruno5 napisał:

> Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosach i wodce.
      > Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.Przyjemnej
      > roboty w tym upale zyczy Bruno.
      • starywiarus Re: Jestem panisko 15.07.05, 01:58
        mouse_cunt napisała:

> Poczekaj pare godzin a zobaczysz jak Nasza_Zupa i stary_poyeb zanczna to bic
        > piane na temat swojej wyzszosci.
        >
        > Mike
        >
        > bruno5 napisał:
        >
        > > Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosach i w
        > odce.
        > > Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.Przyjem
        > nej
        > > roboty w tym upale zyczy Bruno.

Nie mam zwyczaju flekować żebraków. Kiedy Armia Zbawienia chodzi u mnie raz do roku po kweście,
        zawsze się coś dla nich u mnie znajdzie: koszula jakaś stara, czy buty nieco przechodzone. Trzeba
        mieć wyrozumienie dla nieszczęścia bliźniego.
        • mouse_cunt Wiarus, podejdz do plota jako i ja odchodze 15.07.05, 05:18
          nie che sie z toba klocic. Jak nie bedziesz pisal inwektyw pod moim adresem to
          ja tez nie bede. No, na poczatek napisze: Niech zyje stary_p bo to jest
          naprawde inteligentny czlowiek o wysokiej zdolnosci analitycznego myslenia. smile

starywiarus napisał:

> mouse_cunt napisała:
          >
          > > Poczekaj pare godzin a zobaczysz jak Nasza_Zupa i stary_poyeb zanczna to
          > bic
          > > piane na temat swojej wyzszosci.
          > >
          > > Mike
          > >
          > > bruno5 napisał:
          > >
          > > > Tak jak Walesa.Dostaje na reke 1545 $ i reszte dorobie na papierosa
          > ch i w
          > > odce.
          > > > Nie musze wyrabiac i jestem panisko.Wlasnie ide na basen poplywac.P
          > rzyjem
          > > nej
          > > > roboty w tym upale zyczy Bruno.
          >
          > Nie mam zwyczaju flekować żebraków. Kiedy Armia Zbawienia chodzi u mnie raz
          do
          > roku po kweście,
          > zawsze się coś dla nich u mnie znajdzie: koszula jakaś stara, czy buty nieco
          pr
          > zechodzone. Trzeba
          > mieć wyrozumienie dla nieszczęścia bliźniego.
          • starywiarus Re: Wiarus, podejdz do plota jako i ja odchodze 15.07.05, 08:12
            mouse_cunt napisała:

> nie che sie z toba klocic. Jak nie bedziesz pisal inwektyw pod moim adresem to
            > ja tez nie bede. No, na poczatek napisze: Niech zyje stary_p bo to jest
            > naprawde inteligentny czlowiek o wysokiej zdolnosci analitycznego myslenia. smile
            >

Ja jestem stary_w, stary_p to kto inny, na forum Polonia 2. Ale niech ci bedzie. Deal obejmuje tylko
            inwektywy osobiste i funkcjonuje tylko do czasu, kiedy zaczniesz wysławiać pod niebiosa Polanezję, bo
            wtedy mogę nie wytrzymać.
            • rat_cunt Re: Wiarus, podejdz do plota jako i ja odchodze 15.07.05, 18:01
              przepraszam za pomylke, myla mi sie nicki. Od dzis jestes najlepszy!
            • waldek.usa Salwa smiechu 15.07.05, 18:07
              starywiarus napisał:

>
              > Ja jestem stary_w, stary_p to kto inny, na forum Polonia 2. Ale niech ci
              bedzie. Deal obejmuje tylko inwektywy osobiste i funkcjonuje tylko do czasu,
              kiedy zaczniesz wysławiać pod niebiosa Polanezję, bo wtedy mogę nie wytrzymać.

► no i prosze, mysiapi.. okazala sie byc wymiotem P2, co sie juz
              odczuwalo od zarania, hehehe.
              • bruno5 Gorycz zazdrosci 15.07.05, 19:06
                Razem z wodka i papierosami mam jakies 6000 $ na miesiac przyznacie ze to bez
                prcy i podatkow niezla sumka jak na Kanade.
                • waldek.usa No no 15.07.05, 20:01
                  bruno5 napisał:

> Razem z wodka i papierosami mam jakies 6000 $ na miesiac przyznacie ze to
                  bez prcy i podatkow niezla sumka jak na Kanade.

► to przy takiej forsie po cos pojechal na Kube???
                  • flipflap Re: No no 15.07.05, 23:24
                    Bruniak Napisał:

>Razem z wodka i papierosami mam jakies 6000 $ na miesiac przyznacie ze to bez
                    >prcy i podatkow niezla sumka jak na Kanade.

Ja to ciebie Bruniak zawsze podziwiałem!!!!!. Hehehehe
                    Taki z ciebie zaradny chłopina. Sześć klocków na miech kombinujesz ale stać
                    ciebie tylko na Kubę w największe upały i wilgoć. Hehehe
                    Takie to trochę masochistyczne podejście do siebie.
                    Jeszcze więcej mam podziwu dla ciebie jak sobie wyobrażę ten "network"
                    odbiorców i klientelę. Padam z podziwu. Hehehehehe.
                    Po całym roku tej "tyry" stać ciebie na szpan w Polsce serwując kolesiom pifko
                    i kotlety za 8 złociaków.
                    Eeee bracie ty masz życie!!!!! Nic tylko podziwiać
              • jutka1 Re: Salwa smiechu 15.07.05, 23:23
                ? no i prosze, mysiapi.. okazala sie byc wymiotem P2, co sie juz
                odczuwalo od zarania, hehehe.
                Waldi,
                rok temu minus jeden dzien gadalismy.
                Zrobilo mi sie przykro, bo nie jestes dla mnie tylko nickiem.
                Tez pewnie jestem "wymiotem z P2"?

No ale nic to.
                pozdrawiam
                Jutka
                • waldek.usa Re: Salwa smiechu 16.07.05, 17:22
                  jutka1 napisała:

> ? no i prosze, mysiapi.. okazala sie byc wymiotem P2, co sie juz
                  > odczuwalo od zarania, hehehe.
                  > **********
                  > Waldi,
                  > rok temu minus jeden dzien gadalismy.
                  > Zrobilo mi sie przykro, bo nie jestes dla mnie tylko nickiem.
                  > Tez pewnie jestem "wymiotem z P2"?
                  >
                  ► pomylka, wcale tak nie mysle.
                  Mysiapi.da wyglada mi na odrzut (wymiot) P2 z racji domyslnych. Pokrecil sie
                  mysiej nick z P2 ze SW. Jakosc produkcji jest wymiotna.

> No ale nic to.
                  > pozdrawiam
                  > Jutka
                  >
                  Nawzajem ;]
                  • lulu13 Re: Salwa smiechu,renta =865 $Can 16.07.05, 20:48
                    865 $can. tyle wynosi maxymALNA STAWKA RENTY CHOROBOWEJ W cANDZIE !!!!!!,WIEC
                    SKAD ??? Bruno wytrzasles 1546 ???? chyba ze daja ci dodatek na medycyne
                    ktora musisz brac regularnie na glowe bo inaczej dostajesz zaburzen
                    umyslowych ?? A nastepna sprawa to mieszkanie !!,masz z dotacji panstwa,
                    czyli szajs calkowity,smrod i zgnilizna na klatce schodowej a sasiedzi to
                    Hindusy i Araby !!! i ludzie z Afryki !!
                    • lulu13 Re: Salwa smiechu,renta =865 $Can 16.07.05, 21:10
                      up !!
                    • soup_nazi Re: Salwa smiechu,renta =865 $Can 16.07.05, 21:13
                      lulu13 napisał:

> A nastepna sprawa to mieszkanie !!,masz z dotacji panstwa,
                      > czyli szajs calkowity,smrod i zgnilizna na klatce schodowej a sasiedzi to
                      > Hindusy i Araby !!! i ludzie z Afryki !!

I tu sie lulas, grubo mylisz. Niestety, ale w Kanadzie, roznokolorowe i
                      roznonarodowe pasozyty, wlaczajac w to Kanadoli i Polaczkow, ktore potrafia
                      bezwstydnie wyciagac reke i posiadly kwalifikacje "professional poor" mieszkaja
                      w b. dobrych warunkach w subsydiowanych (pieniedzmi podatnika) osiedlach
                      townhouses grzejac dooope na welfare (z pieniedzy podatnika). "Working poor" -
                      ludzie ciezko pracujacy za gowniane CAD 8-9 na godzine mieszkaja w byle jakich
                      blokach, za ktore placa pelny czynsz.
                      • lulu13 Re: Salwa smiechu,renta =865 $Can 17.07.05, 00:55
                        nie mysle ze mieszkaja w luxusach ! ludzie korzystajacy z programu
                        welfare !! ,to nie sa zadne ladne townhouses tylko multifamily domy czyli
                        bardziej po polsku mowiac "kolchozy" lub bloki wielorodzinne gdzie w jednym
                        segmencie mieszka 10 - 12 rodzin oczywiscie na pietrowych klatkach
                        schodowych ,czystosc tych pomieszczen pozostawia duzo do zyczenia ze
                        wzgledu na "jakosc" ludzi ktorzy tam mieszkaja.
                        • soup_nazi Nie mozesz sie ze mna spierac na ten temat 17.07.05, 04:19
                          Poniewaz ja mieszkam od lat w Ontario i z tego tez powodu wiem lepiej niz ty,
                          ktory bodajze zamieszkujesz w NY.
                  • jutka1 Re: Salwa smiechu 17.07.05, 03:09
                    Waldi, dzieki za wyjasnienie smile
                    I przepraszam, ze o Boston nie zahaczylam - brak czasu, grypa, zima w DC=katastrofa
                    narodowa bo 20 cm sniegu, loty odwolane etc.

Bede przejazdem w styczniu-lutym. Moze sie uda to piwo etc. wtedy, W Twoim
                    ulubionym barze?

Cheers, Waldo wink)))))
                    • waldek.usa Nie ma sprawy 27.07.05, 17:44
                      stoipiwo, hehehe ;}
                      Cheers

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka