Dodaj do ulubionych

moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu)

IP: *.proxy.aol.com 07.04.01, 04:17
czasami nie wiem, czy powinna byla to robic... ogolnie nie przeszkadza mi, ale
jestem ciekaw, co na to inni?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu) IP: *.library.uu.nl 07.04.01, 15:28
      to dobry temat na forum o polakach za granica!!!???
    • Gość: kraken Re: moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu) IP: *.100.252.64.snet.net 07.04.01, 18:54
      a ile zaplacila???
    • Gość: Dupek Re: moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu) IP: 207.134.200.* 07.04.01, 20:03
      Gość portalu: facet napisał(a):
      > czasami nie wiem, czy powinna byla to robic... ogolnie nie przeszkadza mi, ale
      > jestem ciekaw, co na to inni?

Trudno cos powiedziec bez sprawdzenia towaru. Musialbym najpierw ja stuknac i wtedy moge
      cos zaopiniowac. Jak sie ona rozklada?

• Gość: p.Rostak Re: moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu) IP: *.netcom.ca 09.04.01, 02:10
        Masz racje w 100%, teraz bez sprawdzenia towaru to naprawde droga w
        ciemno. Ci kretyni tego nie kapuja ...
    • Gość: facet Re: moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu) IP: *.proxy.aol.com 08.04.01, 02:04
      No kurcze panowie,,,
      ja tu powaznie, a wy..ahhh.. zartuje.
      No dobra. Troche ja to kosztowalo, ok. $4,500, albo cos kolo tego.
      przedtem miala zupelnie male, teraz ma o dwa numery wieksze, nie jest zle, ale
      ona nie jest zadowolona, bo mowi, ze myslala, ze beda bardziej naturalne.
      dzieki
      • Gość: Patryk Re: moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu) IP: *.proxy.aol.com 08.04.01, 12:19
        A jkie sa w dotyku?Naturalne czy nie?Moj kumpel mial laske,ktora miala silikony
        i mowil,ze to dziwne uczucie miec cos takiego w rekach.
        pozdrawiam.
        • Gość: zybi do Dupka IP: 130.68.2.* 09.04.01, 00:20
          Zmien swoje imie na troche madrzejsze - zachowuj sie jak czlowiek a nie jak
          D.... za przeproszeniem.
        • Gość: Zybi Re: moja dziewczyna ma implanty (augmentacja biustu) IP: 130.68.2.* 09.04.01, 00:34
          ona zrobila ten biust dla ciebie, zebys mial co trzymac wiec pochwal ja za to i
          czasmi powiedz jej ze teraz to wspaniala z niej laska . To sie czuje pod
          palcami ze ten biust jest jakis inny, a jak sie nachyli to widac wtedy ze
          inaczej sie uklada skora na biuscie. Czy masz zdjecie przed i po zabiegu. Jak
          wlozyli ten silikon przez brodawke czy nacinajac pod biustem. Teraz taka moda
          kazdy chce byc ladniejszy.
          Pozdrowienia z usa przesyla Zybi
          • Gość: facet Re: do Zybiego IP: *.proxy.aol.com 10.04.01, 02:25
            masz racje stary,
            pochwale ja, powinna byc przekonana, ze jestem z tego zadowolony...
            miala malutkie naciecia pod biustem, prawie nic nie widac, a jak nachyli sie to
            tez nie widac, tylko jak stoi i podniesie rece, wtedy skora uklada sie inaczej,
            tak jak powiedziales,
            pozdrawiam
            • Gość: §T§T Re: do Zybiego IP: 134.65.105.46, 62.190.12.* 10.04.01, 12:24
              Mialem panne Hinduske ktora miala naturalny piekny biust. Duzy i zgrabny ale nie ogromny. W dotyku byl
              inny niz te ktore mialem poprzednio. Kiedys czytalem jakas ksiazke chyba Chandlera i pisal o pannie ktora
              mogla lupac orzechy piersiami. Wierze mu. Ta moja tez miala twardy i to nawet bardzo. Nie miala
              implantow. Byla czula na dotyk. Wywracala oczy bialkami do gory i leciala przez rece ....

Moja zona zrobila sobie 4 operacje plastyczne. 2 razy powiekszala oczy poprzez nacinanie i skracanie
              powiek a potem 2 razy usuwala nadmiar skory z brzucha. Raz dlatego ze za pierwszym razem zle zrobili
              ... ten drugi raz tez nie najlepiej ale to mnie wkurzylo. Nie pytala mnie czy ma to zrobic. Wracam z pracy a
              ona lezy po operacji w lozku.

Potem zaczela sprawdzac czy sie podoba innym, czy to akceptuja , czy sie podoba ... teraz nasze
              malzenstwo to gruz. Dla niej najwazniejsze to byc atrakcyjna i wzbudzac pozadanie. Ten typ tak ma.
              Mieszkamy ze soba ale bardziej kolo siebie. Jej podoba sie M Jackson bo jest po tylu udanych operacjach
              ... ja jej nie rozumiem. Ona nie akceptuje rzeczywistosci i siebie w szczegolnosci. Ciagle by poprawiala i
              niekoniecznie dla mnie. Ona robi to dla siebie. Czy twoja panna zrobila to dla Ciebie?
              • Gość: facet do &T&T IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 02:30
                mysle, ze tak...jest wierna i dobra dziewczyna, ale piersi miala bardzo male.
                Poza tym lubi wszystko, co naturalne, nawet prawie nie maluje sie.
                Ale Twoja zonka rzeczywisci chyba troche przesadza..
                ...sluchaj, a moze to dlatego, ze za duzo opowiadales jej o tej poprzedniej i
                nie czuje sie wystarczajaco "dobra"? to tylko sugestia, nie obraz sie...
                • Gość: stst Re: do &T&T IP: 134.65.105.* 12.04.01, 11:11
                  nie na pewno nie. Chodzi o niedowartosciowanie. Jak sie babie we lbie pokreci to tak sie zdarza. Za duzo
                  miala wolnego czasu, za duzo mysli o sobie i za czesto sie przeglada w lustrze. Porownuje sie z innymi
                  (M Jackson, Cher i inni co sobie porobili operacje i ladnie wygladaja) Jak mysli o sobie zapomina o
                  rodzinie, o wszelkich relacjach i zaleznosciach. Nie istnieja zadne realia. Traci
                  tez poczucie rzeczywistosci. Kiedys wpadla do fryzjera i zamowila sobie take male warkoczyki wraz z
                  przedluzaniem wlosow. Zle zrozumiala cene, bo juz byla w amoku , wyobrazila sobie jak bedzie fajnie
                  wygladac....
                  3 fryzjerki przez 8 godzin robily te warkoczyki. Nie bylo wazne, ze dzieci same w domu, bez obiadu -
                  zero
                  informacji gdzie jest i kiedy bedzie. Az tu okazuje sie ze cena to nie 50 USD a 500. Wrocila
                  rzeczywistosc i zawitalo przerazenie. Nie miala ani karty kredytowej ani wystarczajacej ilosci
                  pieniedzy. To tez dlatego ze nie pracuje na dom i porownuje sie do innych, ze sa gorsi i na cos nie
                  zasluguja - na 500 dolcow. Dla niej to sporo , a uwaza ze dla fryzjera to marzenie ... stad nieumiejetnosc
                  zrozumienia ceny. Kiedys ktos powiedzial ze moze to schizofrenizm?
                  O innych babach wcale nie rozmawialem i mysli ze bylo ich niewiele. Nie
                  utrzymuje z nimi kontaktu aby ona nie przezywala. Sporadycznie spotykam jedna. Raz na 2 lata.
                  • Gość: zybi Re: do &T&T IP: 130.68.2.* 12.04.01, 22:38
                  • Gość: Zybi Syndrom KOTA IP: 130.68.2.* 12.04.01, 23:04
                    Mam w domu kotke - jak jest glodna to jest bardzo mila
                    i lasi sie i mialczy. Ale jak zje to ma wszystko w
                    nosie. I nie pozwala na glaskanie i najchetniej ucieka
                    z domu. Dzieci tez tak robia najesc sie i trzasnac
                    drzwiami i nie ma ich w domu. Wygodnie jest tak
                    postepowac, o nic sie nie martwic i wszystko miec
                    gdzies. Ale ja to widze i tlumacze dzieciom bo z
                    kocurem nie pogadam. Nie robcie tego samego co kot.
                    Nazywa sie to konsumpcyjny tryb zycia. Wymyslilem ze
                    przy stole spotyka sie cala rodzina i maja mowic co
                    ciekawego bylo w szkole, jakie problemy co udalo sie
                    zalatwic pozytywnie . Wracajac do ostatnich
                    przedmowcow wynika z tego ze jedzac obiad ktory zona
                    zrobila : otworzyl gazete i zaczal czytac przy stole.
                    nie zainteresowal sie wygladem kobiety tylko telewizor
                    byl wazniejszy. A teraz sa wyniki- baba rozposcila sie
                    jak dziadowski bicz. Ja tez zobaczylem ze moja piekna
                    ma faldy na brzuchu wiec zaproponowale spacery do
                    parku polaczone z cwiczeniami a ostatnio wybieramy sie
                    na basen poplywac co by sadlo spadlo. Jak sie dba o
                    kobiete to kasa w domu a nie u specjalisty od
                    odchudzania czy fryzjera. Zeby bylo jasniej to idziemy
                    na basen dla naturystow. Pozdrowienia zusa przesyla
                    ZYBI
                    • Gość: Debil Re: Syndrom KOTA IP: *.netcom.ca 03.02.02, 16:30
                      Zybi, zrob tak jak ja: znalazlem sobie babke w Polsce i siem kochamy.
                      Pozniej siem zobaczy ...
                      • Gość: A27 Re: Syndrom KOTA IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 19:02
                        Wbrew temu co mowia chirurdzy plasyczni augmentacja moze miec szkoddliwe
                        nastepstwa. Niezalezna komisja zdrowia z inspiracji Barbary Mikulski i Hillary
                        Clinton ma ponoc uwazniej przyjrzec sie tej sprawie. Ja po prostu nie rozumiem
                        jak mozna nie lubic malego biustu. I operacji odwrotnej do augmentacji
                        moglabym wam tutaj napisac cala ksiazke.
                        • jot-23 Re: Syndrom KOTA 03.02.02, 19:16
                          Gość portalu: A27 napisał(a):

> Wbrew temu co mowia chirurdzy plasyczni augmentacja moze miec szkoddliwe
                          > nastepstwa. Niezalezna komisja zdrowia z inspiracji Barbary Mikulski i Hillary
                          >
                          > Clinton ma ponoc uwazniej przyjrzec sie tej sprawie. Ja po prostu nie rozumiem
                          >
                          > jak mozna nie lubic malego biustu. I operacji odwrotnej do augmentacji
                          > moglabym wam tutaj napisac cala ksiazke.

Nie chodzi o maly jako taki, tylko o obwisly i sflaczaly. implanty to jedna
                          droga...inny sposob to push-up bras wyplenione jakimis gabkami i zelami
                          • Gość: ESL Taka sobie historia IP: *.sympatico.ca 03.02.02, 19:43
                            To Wam opowiem o Sherry.
                            Sherry jest odpowiedzialna za zakupy roznych rzeczy dla laboratorium, w ktorym
                            pracuje ma wiec do czynienia z mnostwem ludzi. Poznalem Ja jakies 8 czy 9 lat
                            temu gdy miala pod 30-tke i gigantyczny biust. Szczupla dziewczyna z drobna
                            buzia i taaaakie "bufory". Az trudno bylo czasem patrzec bez takiego
                            natarczywego gapienia sie.
                            Sherry jest z bardzo religijnej rodziny gdzies z jakiejs wsi w Albercie
                            i zawsze Ja uczono, ze to jaka jest, to dar bozy itd. Dlatego przez wiele lat,
                            mimo namow ze strony lekarzy niepokojacych sie o jej kregoslup i psychike, nie
                            interesowala sie kompletnie zmniejszeniem tego dobra. Az sie zakochala. I to z
                            wzajemnoscia w facecie, ktory przekonal Ja bardzo szybko, ze to nie ma nic
                            wspolnego z darem bozym, ze to jest i nieestetyczne, i przede wszystkim
                            niezdrowe. Jakies 3 lata temu zmniejszyla piersi i jest teraz normalnie
                            wygladajaca kobieta, zaczela uprawiac sporty (biega, plywa, jezdzi na
                            nartach), ktore Ja wczesniej kompletnie nie braly z przyczyn oczywistych.
                            Milosc czasem leczy smile
                            Wiem, ze to dygresja w kontekscie tematu powiekszania ale romatyczna, prawda?
                            • Gość: Fania Re: Taka sobie historia IP: *.telia.com 03.02.02, 19:59
                              Tak sobie tylko pomyslalam - a co by bylo gdyby panowie sobie powiekszali za pomoca silikonu
                              swoja "meskosc"? gdzie sa granice glupoty? Czy za 20 lat wszystko bedzie z silikonu, nawet nasze
                              mozgi?
                              • Gość: XYZ Re: Taka sobie historia/ESL IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 21:11
                                Akurat historia Sherry to poczesci moja historia tylko bez elementu
                                zakochania. Moj chlop lubil moje 34E, ale ani podbiegnac, ani kupic stanika.
                                Do tego notoryczne garbienia. Rozmowa z doktoerm. Rozmowa z mezem. Maz na
                                pozegnanie zrobil woelkim cycom sesje zdjeiowa. Ciach, doktor obcial. 34c-d.
                                Matka wpadla w hiterie, ze po co sie tak okaleczac. Ojciec tez zwatpil. Chlop
                                mnie ze szpitala odebral dwa bukiety kwiatow kupil na kazdego cyca. Potem jak
                                rzygalam to mi miske przynosil i nawet mnie myl. Ubezpiecznie mi nawet
                                zmniejszenie cycow pokrylo. Cala przyjemnosc 475 dolcow kosztowala pluz 360 za
                                szpital i 140 za anastezje. Te nowe cycki sa super tylko troche blizny zostaly
                                i na razie nie stac mnie na ich kosmetyczne poprawienie.

• Gość: Sexy_MF Pierogi Ingrid IP: *.netcom.ca 03.02.02, 22:25
                                Z tego co wiem, to w Skandynawji "implanty" sa zakazane. Znalem taka
                                Ingrid z Danji, ktora dopiero tutaj musiala przyleciec, zeby zaczac lepiej
                                oddychac ...
                                • Gość: aniutek tak sobie siedze i mysle.... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 04.02.02, 00:13
                                  no to jak juz tak o wszystkim sobie tutaj gadamy, przyznam sie , ze i mnie
                                  czasem ochota bierze aby poprawic nature- a to za przeproszeniem
                                  dupsko za tluste, a to na brzuszku jakas panie falda sie nie podoba- mnie
                                  ;o, a to "pierogi" oklaple.
                                  za pare dni mi przechodzi .... dobrze sie wyspie, poplywam, na sloncu
                                  posiedze i zaraz jest lepiej.
                                  wydaje mi sie, ze trudno jest przestac jak sie juz zaczelo, jak sie czlowiek
                                  uprze to zawsze cos znajdzie do naprawienia.... tylko czy warto??
                                  lekarz im lepszy tym wiecej $$$$$ a ja nie dalabym sie dotknac w okolice
                                  pluc zadnemu partaczowi- jeszcze cos by za przeproszeniem spieprzyl i
                                  co??? poki co to co widze jest na tyle OK aby nie wyskakiwac z dziesiatek
                                  tysiecy zielonych papierkow ,
                                  takie np usuwanie nadmiaru tluszczu to po samej operacji miesiace w
                                  obciskajacym stroju, siniaki straszliwe, bol, a efekt.... hmmm czesto cialo
                                  traci gladkosc, powstaja nierownosci pod skora......
                                  Natomiast sprawa zmniejszania cycuszkow - to rozumiem i zgadzam sie
                                  w pelni- one moga uprzykrzyc zycie gdy sa zbyt duze........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka