petite_veronique 28.08.02, 02:36 o wiele ladniejsze od Luizy w ogrodzie. Czy mam szanse na malzenstwo z dzentelmenem z Arabii Saudyjskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polishAM Re: Mam ladne cycuszki... IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.08.02, 02:48 Nie nie masz. Ale ladnie i delikatnie caluje Cie w cycuszka. Potem biore go jak smoczka i memlam go tak z pol godziny. Kiedy on sie juz usztywni, drugiemu cycuszkowi zrobi sie przykro. Wtedy zajme sie drugim cycuszkiem do czasu kiedy ten zrobi sie szczesliwy. I tak na przemian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Mam ladne cycuszki... IP: *.qld.bigpond.net.au 28.08.02, 04:29 A czy ladniejsze od Doroty? Odpowiedz Link Zgłoś
bay_city_roller Re: Mam ladne cycuszki... 28.08.02, 18:00 Dorota ma stanik wypachany wata. Roller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mister Re: Mam ladne cycuszki...dla bin Ladena IP: PROXY* / 145.4.198.* 28.08.02, 11:03 bin Laden ma juz 6 zon,ale sprobuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur cycuszki, cycuszki IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 11:51 ale co robia te jaja miedzy nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Mam ladne cycuszki... 28.08.02, 12:00 A wydawalo mi sie ze kryptoreklama jest zabroniona na Forum? Luiza-w-Ogrodzie (posiadaczka parki) Odpowiedz Link Zgłoś
bay_city_roller Re: Mam ladne cycuszki... 28.08.02, 18:02 luiza-w-ogrodzie napisała: > A wydawalo mi sie ze kryptoreklama jest zabroniona na Forum? > > Luiza-w-Ogrodzie > (posiadaczka parki) Luizo przeciez nikt cie nie posadza ze masz jednego cycka. Roller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Mam ladne cycuszki... IP: *.fastres.net 28.08.02, 16:29 petite_veronique napisał(a): > o wiele ladniejsze od Luizy w ogrodzie. Czy mam szanse na malzenstwo z > dzentelmenem z Arabii Saudyjskiej? ............Jak powiedzial baloo1: -Ajajaja.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur tato, spadamy skad... IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 18:08 tu zalatuje sztucznymi cyckami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: tato, spadamy skad... IP: 168.143.113.* 28.08.02, 18:54 Gość portalu: Artur napisał(a): > tu zalatuje sztucznymi cyckami .......Masz racje!............ To chyba transfer................... P.S.Gdzie ta jedrna piers kobieca(Prawdziwa)! ..........Co za czasy............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...noooo, sodomia i gomoria... IP: *.access.nacamar.de 28.08.02, 19:08 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > tu zalatuje sztucznymi cyckami > > .......Masz racje!............ > To chyba transfer................... > P.S.Gdzie ta jedrna piers kobieca(Prawdziwa)! > ..........Co za czasy............. > Odpowiedz Link Zgłoś
moskwicz Re: Mam ladne cycuszki... 28.08.02, 18:27 petite_veronique napisał(a): > o wiele ladniejsze od Luizy w ogrodzie. Czy mam szanse na malzenstwo z > dzentelmenem z Arabii Saudyjskiej? przyjedz do Moskwy. tu chlopaki cie wybatoza. paly tez dlugie i mocne (bolesnie)maja Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Mam ladne cycuszki... 29.08.02, 05:56 a gdzie mozna luize w ogrodzie ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Mam ladne cycuszki... IP: *.qld.bigpond.net.au 29.08.02, 08:40 No wlasnie - gdzie luize mozna poogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Mam ladne cycuszki... 29.08.02, 08:48 Za poogladanie to sie teraz placi drogi kolego Odpowiedz Link Zgłoś
1student jak wygladaja? gruszka?, jablko?, rozlane?obwisle? 29.08.02, 09:40 ja lubie jedrne w ksztalcie gruszki, stojace, nie obwisle!, nie za duze, brodawka mala, nie moze byc jak 5 dolarowka, tylko male koleczko a na nim sztywne dzyndzelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: jak wygladaja? gruszka?, jablko?, rozlane?obw IP: 5.2.1R* / *.public.svc.webtv.net 30.08.02, 02:05 Powiedz Nam droga Veroniko czy masz duzy ,tlusty brzuch z wystajaca na centymetr pepowina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Mam ladne cycuszki... IP: *.qc.sympatico.ca 30.08.02, 02:13 canadian napisał: > a gdzie mozna luize w ogrodzie ogladac? roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d tez mam ladne cycuszki... IP: 134.65.105.* 30.08.02, 12:52 moze je zderzymy ze soba? d Odpowiedz Link Zgłoś