Gość: moni IP: *.magma-net.pl 28.08.02, 08:04 Rodacy w Belgi, a zwłaszcza w Brukseli! Poradzcie co tam zobaczyc?! Gdzie warto pojsc? Bede pracowac miesiac w Brukseli. Pozdrawiam, i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: takoo Re: Belgia IP: 5.1R* / *.115-200-80.adsl.skynet.be 30.08.02, 21:44 najpierw zobacz czy twoje lozko jest wystarczajaco wygodne zeby sie mozna bylo wyspac.....bo mnie to najlepsza rzecza jaka tu lubie ogladac jest wlasnie lozko, bo ze wzgledu chyba na pogode to tylko spac, spac, i spac mnie sie chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Belgia IP: *.1-200-80.adsl.skynet.be 30.08.02, 22:08 Gadanie! Akurat teraz chyba nie mozesz narzekac, nie? A wracajac do autorki watku: a co konkretnie Cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Belgia IP: *.magma-net.pl 30.08.02, 23:56 Niekoniecznie muzea , bo o nich mozna poczytac w przewodniku.. Po prostu takie miejsca, jakie warto zobaczyc. Ciezko mi jest to skonkretyzowac (jak widac), ale bede wdzieczna za kazda wskazowke Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Belgia IP: 195.13.26.* 31.08.02, 14:26 Jak juz odbedziesz obowiazkowa runde po Brukseli: Grote Markt, Manneken Pis, palac krolewski, to podpowiem Ci moje ulubione: muzeum (jednak!) afrykanskie w Tervuren, razem z przyleglym parkiem, Brugia, Spa... moze jakis tropikalny basen (najblizej bedziesz miec Six Flags)? Waterloo? Poza tym sporo dobrego zarcia i picia. Sprobuj piwa Barbar, robia je niedaleko Brukseli, w Quenast. Nie ma go w sklepach, tylko niektore knajpki podaja. Bardzo to wyrywkowe, bo nie wiem co Cie interesuje, ale moze te podane zainspiruja innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takoo Re: Belgia IP: 5.1R* / *.115-200-80.adsl.skynet.be 31.08.02, 18:49 no teraz nie narzekam na pogode, bo sobota jest i mozna spac ile wlezie... do piwa to nie namawiaj zbytnio kolezanki, jesli do piwa nie przywykla, bo jak zacznie tak probowac te specyfiki tutejsze, mniam, mniam, to zamiast doswiadczenia w pracy w brukseli wroci jako piwocholiczka...)) poza tym trzeba faktycznie uswiadomic kolezanke moni, ze bedac w ogole w belgi, a jest to maly serio kraj, to przede wszystkim trzeba sie wybrac do brugge, gent, antwerpen i jeszcze pewninie kilka miast, bo taka wycieczka to np brugge to moze byc jednodniowa ale juz same miasto to jest muzeum, wiec warto.... a w brukseli faktycznie nie warto non stop siedziec, bo sa ciekawsze miejsca...... Odpowiedz Link Zgłoś