IP: *.magma-net.pl 28.08.02, 08:04
Rodacy w Belgi, a zwłaszcza w Brukseli! Poradzcie co tam zobaczyc?! Gdzie
warto pojsc? Bede pracowac miesiac w Brukseli. Pozdrawiam, i dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: takoo Re: Belgia IP: 5.1R* / *.115-200-80.adsl.skynet.be 30.08.02, 21:44
      najpierw zobacz czy twoje lozko jest wystarczajaco wygodne zeby sie mozna bylo
      wyspac.....bo mnie to najlepsza rzecza jaka tu lubie ogladac jest wlasnie
      lozko, bo ze wzgledu chyba na pogode to tylko spac, spac, i spac mnie sie
      chce.....smile
      • Gość: Doki Re: Belgia IP: *.1-200-80.adsl.skynet.be 30.08.02, 22:08
        Gadanie! Akurat teraz chyba nie mozesz narzekac, nie?
        A wracajac do autorki watku: a co konkretnie Cie interesuje?
        • Gość: moni Re: Belgia IP: *.magma-net.pl 30.08.02, 23:56
          Niekoniecznie muzea smile, bo o nich mozna poczytac w przewodniku.. Po prostu
          takie miejsca, jakie warto zobaczyc. Ciezko mi jest to skonkretyzowac (jak
          widac), ale bede wdzieczna za kazda wskazowke smile
          Pozdrawiam!
          • Gość: Doki Re: Belgia IP: 195.13.26.* 31.08.02, 14:26
            Jak juz odbedziesz obowiazkowa runde po Brukseli: Grote Markt, Manneken Pis,
            palac krolewski, to podpowiem Ci moje ulubione: muzeum (jednak!) afrykanskie w
            Tervuren, razem z przyleglym parkiem, Brugia, Spa... moze jakis tropikalny
            basen (najblizej bedziesz miec Six Flags)? Waterloo?
            Poza tym sporo dobrego zarcia i picia. Sprobuj piwa Barbar, robia je niedaleko
            Brukseli, w Quenast. Nie ma go w sklepach, tylko niektore knajpki podaja.
            Bardzo to wyrywkowe, bo nie wiem co Cie interesuje, ale moze te podane
            zainspiruja innych.
            • Gość: takoo Re: Belgia IP: 5.1R* / *.115-200-80.adsl.skynet.be 31.08.02, 18:49
              no teraz nie narzekam na pogode, bo sobota jest i mozna spac ile wlezie...smile

do piwa to nie namawiaj zbytnio kolezanki, jesli do piwa nie przywykla, bo jak
              zacznie tak probowac te specyfiki tutejsze, mniam, mniam, to zamiast
              doswiadczenia w pracy w brukseli wroci jako piwocholiczka...smile))

poza tym trzeba faktycznie uswiadomic kolezanke moni, ze bedac w ogole w belgi,
              a jest to maly serio kraj, to przede wszystkim trzeba sie wybrac do brugge,
              gent, antwerpen i jeszcze pewninie kilka miast, bo taka wycieczka to np brugge
              to moze byc jednodniowa ale juz same miasto to jest muzeum, wiec warto....
              a w brukseli faktycznie nie warto non stop siedziec, bo sa ciekawsze
              miejsca......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka