Dodaj do ulubionych

Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002

03.09.02, 02:27
Sydney Wtorek i wiosna ostro idzie - ma byc + 27 a o 7 bylo juz +17
Chyba pozegnamy cieple ciuchy i grzejniki i zaczniemy chodzic w szortach - co
to za widok bedzie.
Larson moze zmieni zdanie na temat kobiet w Ozland jak zobaczy te golizny ..
Dowod jak Australia pomaga w rozwoju turystyki mamy znowu przypadek napadu na
turystow w "plenerze" - outback. Tym razem skonczylo sie dobrze ale rok temu
ktos stracil zycie.
Ale zapraszamy do kraju pelnego wydarzen i zdarzen.
Zycze dobrego dnia moze poniedzialkowy kac ustapi i znajdziecie sily na wpisy.
Obserwuj wątek
    • roseanne Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 03.09.02, 02:50
      poniedzialek 2.09. 9.04, wieczor
      komary gryza, swierszcze cykaja w trawie
      jutro pierwszy dzien szkoly - tylko jak tu nie zaspac na autobus?
    • rzulvv Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 03.09.02, 02:55
      ozpol napisał:

> Sydney Wtorek i wiosna ostro idzie - ma byc + 27 a o 7 bylo juz +17
      > Chyba pozegnamy cieple ciuchy i grzejniki i zaczniemy chodzic w szortach - co
      > to za widok bedzie.
      > Larson moze zmieni zdanie na temat kobiet w Ozland jak zobaczy te golizny ..
      > Dowod jak Australia pomaga w rozwoju turystyki mamy znowu przypadek napadu na
      > turystow w "plenerze" - outback. Tym razem skonczylo sie dobrze ale rok temu
      > ktos stracil zycie.
      > Ale zapraszamy do kraju pelnego wydarzen i zdarzen.
      > Zycze dobrego dnia moze poniedzialkowy kac ustapi i znajdziecie sily na wpisy.
      >
    • larson Larson trwa przy swoim zdaniu 03.09.02, 03:13
      > Larson moze zmieni zdanie na temat kobiet w Ozland jak zobaczy te golizny ..
      > Dowod jak Australia pomaga w rozwoju turystyki mamy znowu przypadek napadu na
      > turystow w "plenerze" - outback.

Pociagnijmy ten watek. Zapomniales dodac ze ci turysci to byla matka z corka -
      Niemki. To chyba wyjasnia jaki jest poziom urody panien w tym kraju. Jakim
      trzeba byc desperatem, zeby napadac na NIEMIECKIE turystki?

A poza tym ja juz tu bylem w lecie. Jest jeszcze gorzej, bo wszystkie te
      obwisle brzuchy i wielkie tylki nastolatek nagle staja sie widoczne i czlowiek
      pograza sie w jeszcze wiekszej desperacji...

..dobrze ze przynajmniej sie cieplej robi.

pzdr
      Larson
      • ozpol Re: Larson trwa przy swoim zdaniu Oj uparty jestes 03.09.02, 03:56
        Musisz zaczac chodzic na lunch wczesniej kiedy te ladniejsze jedza no i zmienic
        plaze na ktora chodzisz podgladac dziwczyny no i dzielnica nie jest najlepsza
        tam dziewczyny dojrzale i pelne.
        • dundee_girl Re: Larson trwa przy swoim zdaniu Oj uparty jeste 03.09.02, 04:53
          Wiecie co, tak Was slucham i powiem tak, krytykujecie i krytykujecie a sami w
          lusterku sie widzieliscie? Urodne nie sa to fakt, ale jakby poszperac to cos
          sie znajdzie.

Ide sie dalej opalac, bo dzis mam wolnebig_grin

Pozdrawiam
          • larson Lustereczko powiedz przecie... 03.09.02, 06:27
            dundee_girl napisała:

> Wiecie co, tak Was slucham i powiem tak, krytykujecie i krytykujecie a sami w
            > lusterku sie widzieliscie? Urodne nie sa to fakt, ale jakby poszperac to cos
            > sie znajdzie.
            >
            > Ide sie dalej opalac, bo dzis mam wolnebig_grin
            >
            > Pozdrawiam

Donosze, ze widzialem sie w lusterku pare razy ale nie widze jaki to ma wplyw
            na urode Australijek. Czy ja mowie ze one sa nic nie warte, glupie, interesowne
            albo co? Mowie po prostu ze sa brzydkie. Jak one mysla ze Polacy sa glupi albo
            smierdza, to pewnie pisza to na swoim forum i chwala nam wszystkim za wolnosc
            slowa.

Ty np nie znosisz Bjork. A spojrz w lusterko, napisz piosenke, dostan zlotego
            globa za role w filmie, sprzedaj pare milionow plyt, daj 500 koncertow a potem
            krytykuj... smile Ma to jakis sens?
            • Gość: maz Re: Lustereczko powiedz przecie... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 03.09.02, 06:44
              Oj Larsen !
              Chyba Cie jakas australijka wykiwala ,ze tak wszystkie do jednego wora.
              Lepiej nie pokarze tego Twojego postu mojm corkom ,bo za te grube dupy to
              moglyby
              podbic Ci oko.A moze dwa......
              Na Zachodzie ciagle leje...i wieje.
              Pzdr.
              • larson Re: Lustereczko powiedz przecie... 03.09.02, 07:08
                Mr Maz

Nie mieszaj sredniej z poszczegolnymi egzemplarzami! Pisalem na forum o
                cheerleaderkach, wiec jasne ze sa wyjatki. To ze uwazam Niemry za ogolnie
                brzydkie nie wplywa na moje zdanie o Claudii Schiffer.

No offence meant rzecz jasna.

A z oczami to mnie nie strasz, bo na policje doniose smile

Larson

ps zadna Australijka mnie jak dotad nie wykiwala, bo nie ma odpowiednich
                przynet do kiwania, jak sie cos zdarzy zaloze osobny watek ze szczescia...

W Sydney tez sie zachmurzylo i powiewa, ale sucho i w miare cieplo.
                • ozpol Nie ma kobiet brzydkich... 03.09.02, 07:25
                  Wiesz tak mowia ze nie ma kobiet brzydkich - oprocz moje obecnej
                  zony/narzeczonej/kochanki ale to jest tak jak "nie liczy jaki duzy ale jaki
                  bojowy".
                  Wszystko wg gustu ale przyznam sie ze z wiekiem kiedy oczy slabe a na dotyk
                  wszystko takie same. Nie wyterzaj zwroku ale ciesz sie dotykiem to da wiecej
                  radosci.
                  Larson chyba ci "laski" daja popalic bo tak ostro jedziesz .. ale znam ten "bol"
                  • Gość: maz Re: Nie ma kobiet brzydkich... IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 03.09.02, 07:33
                    A moze Larsenowi obecna narzeczona zabronila patrzec na australijki i dlatego
                    tak na nie psioczy???????hehehehehe
                    Larsen - relax .
                    Wypij piwo i idz na plaze ,napewno pare ladnych znajdziesz.
                  • larson Re: Nie ma kobiet brzydkich... 03.09.02, 08:06
                    > Larson chyba ci "laski" daja popalic bo tak ostro jedziesz .. ale znam
                    ten "bol

Tej, Ozpol, to Ty zaczales ten watek i Ty wymieniles mnie w naglowku, wiec sie
                    poczulem do obrony wlasnych racji.

• ozpol Zwracam honor - laski sa .. 03.09.02, 08:59
                      larson napisał:

> > Larson chyba ci "laski" daja popalic bo tak ostro jedziesz .. ale znam
                      > ten "bol
                      >
                      > Tej, Ozpol, to Ty zaczales ten watek i Ty wymieniles mnie w naglowku, wiec
                      sie
                      > poczulem do obrony wlasnych racji.
                      >

Faktycznie powolalem sie na Ciebie no ale ty masz swieze oko na to wszystko i
                      ja po tylu latach nie jestem w stanie odroznic pieknosci od kobiety.
                      Juz nie bede ... w tym watku .. masz lepszych obroncow.. ponizej
            • dundee_girl Re: Lustereczko powiedz przecie czy Larson? 04.09.02, 00:34
              Ty jak zwykle uszczypliwy, ta widzialam sie w lusterku i jestem z odbicia
              bardzo zadowolana i malo tego nie tylko ja, ale i samce ktorych mijam tu i tamsmile

Widzisz w przeciwienstwie do Bjork, wiem ze glos mam zadny wiec sie na scenie
              nie pacham.

Milego dnia
              • canadian Re: Lustereczko powiedz przecie czy Larson? 04.09.02, 00:37
                dokladnie moje uczucia.
                jestem laska i to calkiem niezla!
                • dundee_girl Re: Lustereczko powiedz przecie czy Larson? 04.09.02, 01:16
                  Nie dosc ze laska to jeszcze z jajamismile
    • dreptak2k Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 03.09.02, 07:30
      Australijki nie sa az takie zle. Jak wyglada przecietna?
      Popatrzcie tutaj

Sprawdzone pod wzgledem wirusow (Norton AntiVirus, definition file version
      28/8/2002, rev.3)
      • ozpol Deptak toz to Polka albo Ruska 03.09.02, 07:39
        dreptak2k napisał:

> Australijki nie sa az takie zle. Jak wyglada przecietna?
        > Popatrzcie tutaj
        >
        > Sprawdzone pod wzgledem wirusow (Norton AntiVirus, definition file version
        > 28/8/2002, rev.3)
      • larson Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 03.09.02, 08:05
        dreptak2k napisał:

> Australijki nie sa az takie zle. Jak wyglada przecietna?
        > Popatrzcie tutaj
        >
        > Sprawdzone pod wzgledem wirusow (Norton AntiVirus, definition file version
        > 28/8/2002, rev.3)

"Sorry, the page or file you're looking for is not here. " to jest ta
        przecietna??
        • _bruno5 DO LARSON 03.09.02, 08:17
          Masz calkowita racje . Jednak mozna spotkac Polakow
          trzezwo myslacych jest ich bardzo malo.Ty za swoje
          komentarze powinnes zostac profesorem tego forum Polonii.
        • dreptak2k Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 03.09.02, 13:12
          larson napisał:

> "Sorry, the page or file you're looking for is not here. " to jest ta
          > przecietna??

To jest ta przecietna moralnosc rodem z czasow krolowej Wiktorii. Usuneli.
          Moze uda mi sie zamiescic gdzies indziej.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 03.09.02, 12:58
      Sydney, dziewiata wieczor, dzien byl napiety w pracy i w atmosferze, bo wisiala
      w powietrzu burza a caly dzien ganial cieply, porywisty wiatr. Wyciagnelam z
      szafy letnie sukienki i sandaly.

Chyba poderzne gardlo obu moim managerkom. Albo przynajmniej jednej.

Zastanawiam sie co zabrac do Polski. I gdzie schowac karty kredytowe jak juz
      bede sie przemieszczac przez ojczyzne pociagiem ekspresowym.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

PS. Larson nie przejmuj sie, ja tez wole Azjatki. Taka mam smakowita Filipinke
      w pracy, o Jezuuu! Niestety. glupia, wiec nie nadaje sie do stymulacji
      intelektualnej.
      • Gość: gaga Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 IP: *.pool80116.interbusiness.it 03.09.02, 14:28
        Popoludnie, gdzies kilometr od Krzywej Wiezy.
        Pogoda taka sobie, troche slonca, troche chmurek, ale nie jest duszno i czasem
        wiatr powieje.
        W pracy zamieszanie powakacyjne czyli wielki galimatias pourlopowy pt. jak
        tam, co tam slychac, gdzie bylas, co widzialas, jaka pogoda, o kurna, nic mi
        sie nie chce, dlaczego wakacje sie skonczyly?
        W polityce opozycja ma zamiar dokopac prawicy czyli znamy te bajke, dziura w
        budzecie rosnie, ale podatki podobno maja byc mniejsze.
        Pitbull pokasal 8-letniego chlopca, 48 osob zginelo w ostatni weekend na
        drogach, ktos sie przyznal do zamordowania wlasnej narzeczonej.
        A ja bym chetnie odwiedzila Australie bez wzgledu na to, czy kobiety sa piekne
        czy nie.
    • roseanne Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 03.09.02, 14:56
      3.09.
      poranek 9.09. Dzieci godzine temu pojachaly do szkoly. Jednak nie zaspalismy wink
      jakby troche chlodniej, pochmurnie. Czyzby nareszcie jakis deszcz mial wystapic?

a ja wolna jak ta ptica, do 15-tej, HEJ!!!!
    • mallina Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 04.09.02, 00:41
      zadupie pod frankfurtem am main..
      i w sumie juz 4.09.
      za parenascie godzin bede na koncerie Korn..smile))
      ciesze sie ogromnie
      a poza tym mam nadzieje ze ta sroda nie bedzie zlym dniem, chcociaz ciagle
      gadaja o samolotach i potencjalnych zamachach ( majac na mysli zblizajacy sie
      11.09)

pozdr.
    • ozpol Re: Co i gdzie kronika zdarzen 03-09-2002 04.09.02, 01:39
      Dzieki wszystkim i jak widac schemat si esprawdze - rusz temat kobiet to
      dyskusja jest ze .....
      Dobrego dnia zycze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka