Dodaj do ulubionych

Do wszystkich !!!!!!!!!!

06.09.02, 22:57
Tyle tutaj sie naczytalem jacy to jestescie wspaniali i mam do was takie
pytanie . Czy ktos z was pomogl kiedys bezinteresownie obcej osobie w
jakikolwiek sposob ,obojetnie czy byla to duza czy mala sprawa.Zyczylbym
sobie abyscie zaleli mnie swoimi postami,abym mogl uwierzyc ze ludzie z tego
forum sa rzeczywiscie tacy cool.
Obserwuj wątek
    • Gość: WC Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 06.09.02, 23:02
      ja przeprowadzilem staruszke przez jezdnie!
      • morsa Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! 06.09.02, 23:08
        Cytat:
        "- Tato, pani mowila, ze jestesmy na swiecie po to, by pomagac innym.
        - No, owszem.
        - A po co sa inni?"

Owszem, pomoglam. Kiedys zatrudnilam Polke. Pracowala bez zarzutu,
        ale takze wydawalo jej sie, ze moze korzystac ze sluzbowego telefonu ile
        zechce. Rachunek byl ogromny. Wstyd mi za nia bylo. I glupio....
    • roseanne Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! 06.09.02, 23:05
      rozdaje usmiechy na ulicy
      • las_vegas Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! 06.09.02, 23:18
        I pomyslec ze czlowiek chcialby zostac zwyklym przechodniem smile
    • _szwedka Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! 06.09.02, 23:09
      Oczywiscie!!!!
      • Gość: Renka Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 06.09.02, 23:49
        Ja uwazam, ze to jest naturalne, pomoc czlowiekowi, jezeli sie potrafi i chce.
        Sama spotkalam sie wiele razy z bezinteresowna pomoca.Zawsze pomagam ludziom,
        chyba, ze wygladaja jak przestepcy i zachowuja sie dziwnie.. Jednak, pozwolcie,
        ze wtrace cos na temat jak sie czuje czlowiek, ktory spodziewa sie pomocy(bo
        sam by jej udzielil) i jej nie dostaje.Po tym jak mialam wypadek, nie dosc, ze
        ten czlowiek uciekl z miejsca wypadku, to zaden inny kierowca sie nawet nie
        zatrzymal, a ewentualny swiadek "nic nie widzial". Nie chce do tego wracac, ale
        ten watek mi bolesnie przypomina tamta sytuacje: samotne oczekiwanie na policje
        przez okolo godzine.A moim zdaniem wystarczyloby, zeby sie ktos przypadkowy
        zatrzymal i powiedzial: it'OK. You are alive. Do not worry.
        Stop. 3 minuty.Takie wsparcie, taka pomoc byla mi wtedy potrzebna.I do dzisiaj
        nie moge sie z tym pogodzic, ze zaden kierowca sie nie zatrzymal. Przeciez oni
        tez moga byc w podobnej sytuacji w kazdym momencie na jezdni.To takie smutne.
        • Gość: Biala Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 00:11
          Renka, nie zapominaj w jakim kraju zyjesz. To wiecznie\trzesace tylkami
          towarzystwo, ktore nas otacza b o i sie, ze mozesz ich jeszcze oskarzyc o ..
          (co Ci tylko przyjdzie do glowy). Tutaj nikt nie pomoze przy zadnym wypadku,
          nawet nie wesprze duchowo
    • Gość: --Michal Czy ty sie boskiej Renki nie boisz? IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 23:30
      Przecierz wiadmo ze nie wolno sie chwalic "dobrymi wyczynkami" bo inaczej po
      smierci nie beda nam policzone. A mi sie pieklo nie usmiecha!
      • las_vegas Re: Czy ty sie boskiej Renki nie boisz? 06.09.02, 23:35
        Tyle na tym forum chwalipietow ze nawet o tym nie pomyslalem.
        A teraz moze fraszke. >Polska A Polsce B kaze sie calowac w D<
        • Gość: Biala Wkurzony Kaczor Donald powiedzial: IP: *.sympatico.ca 06.09.02, 23:38
          z kazdym dniem mojego zycia
          zwieksza sie liczba tych,
          ktorzy moga mnie pocalowac w d...
      • karelia Re: Czy ty sie boskiej Renki nie boisz? 06.09.02, 23:39
        a ja nie absorbowalam nikogo swoimi sprawami i nikt mi tak naprawde w niczym
        nie pomogl...
        no moze ostatnio pomogla mi jedna taka, ale to Finka . Z kolei ja jej
        ociupinke pomoglam dawno, dawno temu ....ale ociupinke.Na et nie warto
        wspominac, a ona mi duzo pomogla
    • pajacyk2 Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! 06.09.02, 23:39
      a ja mysle tak:

1/Zasady prowadzenia dyskusji wymagaja by zaczac od siebie. Pochwal sie wiec-
      bo jak inaczej nazwac czynosc do ktorej zachecasz internautow.
      2/Deklaracje i zaslugi wlasne zamieszczane w Internecie maja wartosc zblizona
      do substancji, ktora wydziela sie z okreslonej czesci mego ciala po spozyciu
      zupy grochowej.
      3/Twoj post jest irytujacy tez i dlatego bo koniecznie starasz sie w sposob
      glupawo-ironiczny zaprezentowac jako ktos inny od reszty internautow. "wy
      pokazaliscie", "wy napisaliscie" itd.

• las_vegas Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! 06.09.02, 23:48
        Ja rowniez siebie zaliczam do wy i my natomiast nigdy nie pisalem ze jestem
        zdobywca ameryki.Co do pomocy to i owszem wzialem 2 polskich studentow z ulicy
        zalatwilem im prace oraz mieszkanie ,to tylko tyle.
        • Gość: Renka Re: Do wszystkich !!!!!!!!!! IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 07.09.02, 00:18
          Co do konkretow, to szczegolne przypadki zawsze zupe za darmo u mnie moga
          zjesc. A nie jest to byle jaka zupa, tylko ta sama, za ktora placi sie 5
          dolarow.Poza tym ja jestem z tych, co to zawsze licza na czyjas pomoc, bo sama
          bym jej udzielila.To takie oczywiste.Ale moze naiwne.Co zrobic, taka juz jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka