Dodaj do ulubionych

Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy )

IP: 213.78.116.* 10.09.02, 17:23
ZaspaKajajac ciekawosc niektorych a takze ucinajac plotki i pomowienia
serdecznie informuje ze pochodze z bardzo udanego , choc dla wielu tragicznego
rocznika 1976 miesiac grudzien ..
Agent to wiedzial oczywiscie..no coz..

Moze pochwalicie sie takze swoimi rocznikami.?.
Chcialbym traktowac starszych z nalezytym szacunkiem wink
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 17:32
      Marcin, czy możesz jeszcze odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanie. Czy pogryzły
      Cię po twarzy pszczoły?
      Info o moim roczniku przekazał Ci już Agent. Przyznał się i poskarżył, że
      użyłeś szantażu. Nieładnie.
      • Gość: theend Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: 213.78.116.* 10.09.02, 17:49
        Gość portalu: dorota napisał(a):

> Marcin, czy możesz jeszcze odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanie. Czy
        pogryzły
        >
        > Cię po twarzy pszczoły?
        > Info o moim roczniku przekazał Ci już Agent. Przyznał się i poskarżył, że
        > użyłeś szantażu. Nieładnie.

Z tymi pszczolami to faktycznie dziwnia historia..od jakiegos czasu wlatuje do
        naszego house-hold codziennie kilka egzemplarzy.. laduja w zupie, w niedopitych
        kawach ..na tostach z dzemem .. lecz nie atakuja .. co dziwniejsze jeszcze ani
        razu, choc moje okna sasiaduja z kuchennymi, nie wleciala ani jedna pszczola do
        mojego pokoju..a okna otwarte non-stop by dym mogl odchodzic..do sasiadow to i
        owszem..
        Dziwna jest to o tyle historia, ze wczesniej nic takiego nie mialo miejsca..
        nic wiecej nie napisze bo paranoid juz raz doprowadzil mnie do pomieszczen
        gdzie nie za wiele swiatla dochodzilo ..

Od slowa 'Info' post Twoj jest dla mnie calkowicie niezrozumialy.. przykro mi..

• Gość: Artur owady nie lubia... IP: *.access.nacamar.de 10.09.02, 17:55
          ...zapachu cannabis
        • Gość: dorota Re: pszczółka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:20
          Gość portalu: theend napisał(a):

> Od slowa 'Info' post Twoj jest dla mnie calkowicie niezrozumialy.. przykro
          mi..

Raczej cieszyć się należy, że ambitny, twórczy, przedsiębiorczy młody mężczyzna
          z perspektywami i u progu imponującej kariery nie rozumie wywodów rozkojarzonej
          mieszkanki trzeciego, no powiedzmy drugiego i pół świata.
          • Gość: theend Re: pszczółka IP: 213.78.117.* 11.09.02, 11:59
            'Ambition is your fucKing religion....'
            Deadlock
            www.w-matni.mirage.com.pl/pioro/mp3/
            dobry stary utwor..jak nie znasz to polecam..goraco
    • Gość: :) Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 17:56

> ZaspaKajajac ciekawosc niektorych a takze ucinajac plotki i pomowienia
      > serdecznie informuje ze pochodze z bardzo udanego , choc dla wielu
      tragicznego
      > rocznika 1976 miesiac grudzien ..
      > Agent to wiedzial oczywiscie..no coz..
      >
      > Moze pochwalicie sie takze swoimi rocznikami.?.
      > Chcialbym traktowac starszych z nalezytym szacunkiem wink
      stary używany koń
      listopad 165
      • Gość: :) sprostowanie IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 17:57
        Gość portalu: smile napisał(a):

> Gość portalu: theend napisał(a):
        >
        > > ZaspaKajajac ciekawosc niektorych a takze ucinajac plotki i pomowienia
        > > serdecznie informuje ze pochodze z bardzo udanego , choc dla wielu
        > tragicznego
        > > rocznika 1976 miesiac grudzien ..
        > > Agent to wiedzial oczywiscie..no coz..
        > >
        > > Moze pochwalicie sie takze swoimi rocznikami.?.
        > > Chcialbym traktowac starszych z nalezytym szacunkiem wink
        > stary używany koń
        > listopad 165
        z tego pośpiechu zapomniałem wstawić 9
        było stary używany koń
        listopad 165
        powinno być
        stary używany koń
        listopad 1965
        • karelia Re: wiek, nie sto lat 10.09.02, 20:57
          jestes koniem w najlepszym swoim wieku, zreszta tak jak ja
          • Gość: :) Re: wiek, nie sto lat IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 21:01
            karelia napisała:

> jestes koniem w najlepszym swoim wieku, zreszta tak jak ja
            ja o sobie nie powiem klaczka a karelia to raczej konia nie oznaczasmile
            co konskie koniowi , co piekne piękności,co kobiece kobieciesmilesmile
            pozdrawiamsmile
            stary używany końsmile
        • Gość: --Michal Klamstwo lustracyjne! IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 21:05

> powinno być
          > stary używany koń
          > listopad 1965

Konie tak dlugo nie zyja! Ty to chyba jestes dog-food.
          • karelia Re: Klamstwo lustracyjne! 10.09.02, 21:06
            uzywany ,nieuzywany, co to my na rynku staroci jestesmy, czy moze to komis
            jaki?
            • Gość: :) Re: Klamstwo lustracyjne! IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 21:19
              karelia napisała:

> uzywany ,nieuzywany, co to my na rynku staroci jestesmy, czy moze to komis
              > jaki?
              odpowiednio używany nie nadaje się na rynek staroci a do komisu nie ma sensu
              wstawiać bo dlugo bym nie ustał w tym komisie smile
          • Gość: :) Re: Klamstwo lustracyjne! IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 21:18
            Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Gość portalu: smile napisał(a):
            >
            > > powinno być
            > > stary używany koń
            > > listopad 1965
            >
            > Konie tak dlugo nie zyja! Ty to chyba jestes dog-food.
            a dla kogo ta odpowiedź???
            jak dla Dziennika Telewizyjnego to powiem bez kozery, że konie z odzysku żyją
            wiele dłużej, a może i więcejsmile
    • Gość: dorota Re: kolejne fascynujące szczegóły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:24
      dotyczące enigmatycznego Galarety. Wzrost, wiek...
      A może umieścisz zdjęcie na Klikenie? Malutkie, chociaż?
      I will if you will.
      • Gość: :) Re: kolejne fascynujące szczegóły IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 21:30

> dotyczące enigmatycznego Galarety. Wzrost, wiek...
        > A może umieścisz zdjęcie na Klikenie? Malutkie, chociaż?
        > I will if you will.
        nie wiem czy to do mnie. próbowałem kiedyś umieścić moje zdjęcie czyli figure
        byka z giełdy NYSE ale właściciel strony stwierdził, że nie pasuje mu to do
        koncepcji wobec tego swojego zdjecia nie zamierzałem wysyłać aby nie powodować
        efektów wymiotnych ani innych wyrazów dźwiękonaśladowczych u potencjalnych
        obserwatorów i obserwatoreksmile
        pozdrawiam piękną dorote, która niezwykła odpowiadać na moje pytaniasmile
        • Gość: --Michal Koniu! IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 21:36

> nie wiem czy to do mnie. próbowałem kiedyś umieścić moje zdjęcie czyli figure
          > byka z giełdy NYSE [...]

Zdecyduja sie! Jestes kon, byk czy inne trzoda chelwno-pastwiskowa? Wrog nie
          spi!
          • Gość: :) Re: Koniu! IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 21:45
            Gość portalu: --Michal napisał(a):

>
            > > nie wiem czy to do mnie. próbowałem kiedyś umieścić moje zdjęcie czyli fig
            > ure
            > > byka z giełdy NYSE [...]
            >
            > Zdecyduja sie! Jestes kon, byk czy inne trzoda chelwno-pastwiskowa? Wrog nie
            > spi!
            jestem zdecydowany jak nigdysmile
          • Gość: dorota Re: Misiek? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 21:47
            Ocaliłeś portfel?
            • Gość: :) Re: Misiek? IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 21:48

> Ocaliłeś portfel?
              mój ma się dobrze bo mam w nim odpowiednie akcjesmile i walorysmile
              • karelia Re: Misiek? 10.09.02, 22:06
                z akcji i walorow co polecasz??? w jaka branze uderzyc?
                • Gość: :) Re: Misiek? IP: *.acn.waw.pl 11.09.02, 22:48
                  karelia napisała:

> z akcji i walorow co polecasz??? w jaka branze uderzyc?
                  Na początek proponuje stabilny portfelik inwestycyjny przynoszący w warunek
                  NYSE stope zwrotu od 1-2,5 razy lepiej jak DJIA 3 razy lepiej jak NASDAQ oraz
                  1,5 raza lepiej jak S&P. Można przyjmować różne kryteria doboru. Ja
                  najczęsciej spoglądam na a) analize fundamentalną b) analizę techniczną c)
                  czynniki okołorynkowe d) sezonowość
                  Nazwa branży przemysłowej liczba spółek
                  Med. Supply, 4
                  Drug, 2
                  Major Oil & Gas 1
                  Major Chem 1
                  Spec. Chem 1
                  Office REIT 1
                  Trucking 1
                  Indep. Oil & Gas 1
                  Asset Mgmt 1
                  Drug Whlse 1
                  Drug Deliv 1
                  Wireless Comm 1
                  App, Soft 1
                  Div. Mach 1
                  Oil & Gas Drill 1
                  Elec. Util 1
                  Mortg. Inv 1
                  Elec. Util 1
                  Broad Semicond 1

jesli masz jakieś pytania to podaj swój e-mail i wtedy ustalimy sobie kilka
                  pokrewnych spraw....pozdrawiamsmile
                • Gość: :) Re: piękna Karelio IP: *.acn.waw.pl 12.09.02, 19:53
                  uważam, że nastąpił dobry momencik do otwierania pozycji na rynkach
                  kapitałowych...
                  • karelia Re: piękna Karelio 12.09.02, 21:00
                    hm, skoro piekna Karelio, to niech bedzie niesamowicie ......( wstaw , co
                    chcesz , daje wolna reke)
                    moze rzucisz swoj adresik , to sie cichutko i skromniutko o cos spytam moze,
                    tak mimochodem. Ale nie naduzywaj wyrazow , ktorych nie rozumiem, bo nie
                    znajdziemy wspolnej plaszczyzny porozumienia. Nie chodzi , zeby zonglowac
                    wyrazami i udowodnic mi , ze nic nie wiem, ale o konkretna porade w sprawach
                    roznych. Czyli mow jak czlowiek, a nie zawodowy makler. Bo jak ja zaczne
                    rzucac moim zawodowym slownictwem to tez raczej nie pojmiesz o co chodzi. OK?

Nio, mam nadzieje , ze nie jestes obrazliwo/urzliwy wink))) Tak troche w
                    nerwowym napieciu pisze, bo mi comp wolno chodzi, ale juz jest dobrze....wink
                    • Gość: :) Re: piękna Karelio IP: *.acn.waw.pl 12.09.02, 21:06
                      karelia napisała:

> hm, skoro piekna Karelio, to niech bedzie niesamowicie ......( wstaw , co
                      > chcesz , daje wolna reke)
                      > moze rzucisz swoj adresik , to sie cichutko i skromniutko o cos spytam moze,
                      > tak mimochodem. Ale nie naduzywaj wyrazow , ktorych nie rozumiem, bo nie
                      > znajdziemy wspolnej plaszczyzny porozumienia. Nie chodzi , zeby zonglowac
                      > wyrazami i udowodnic mi , ze nic nie wiem, ale o konkretna porade w sprawach
                      > roznych. Czyli mow jak czlowiek, a nie zawodowy makler. Bo jak ja zaczne
                      > rzucac moim zawodowym slownictwem to tez raczej nie pojmiesz o co chodzi.
                      OK?
                      >
                      > Nio, mam nadzieje , ze nie jestes obrazliwo/urzliwy wink))) Tak troche w
                      > nerwowym napieciu pisze, bo mi comp wolno chodzi, ale juz jest dobrze....wink
                      oczywiscie, że rzucam rekomendacja@go2.pl
                      po drugie chętnie wymienie się na Twoje słownictwo
                      po trzecie nie jestem zawodowym maklerem
                      po czwarte jeżeli czegoś nie rozumiesz to pytaj a ja chętnie wyjaśnie lub
                      podeślę coś co wyjaśni lepiej niż ja
                      po piate pozdrawiam i ....
                      jako stary i uzywany koń nie jestem obraźliwo/urzliwy
                      po szóste wolno działającym komputerem nie przejmuj się...to tylko maszynasmile
                      • karelia Re: nie mniej madry:-) 12.09.02, 21:50
                        wejdz no chlopcze wink na chat , to sie popytam o coscik.
                        • Gość: :) Re: nie mniej madry:-) IP: *.acn.waw.pl 12.09.02, 22:28
                          karelia napisała:

> wejdz no chlopcze wink na chat , to sie popytam o coscik.
                          gdzie na tym chat_cie mam Ciebie szukać???
                        • Gość: :) Re: nie mniej madry:-) IP: *.acn.waw.pl 12.09.02, 22:30
                          karelia napisała:

> wejdz no chlopcze wink na chat , to sie popytam o coscik.
                          jestem w pokoju Polonia
    • Gość: theend Re: miod IP: 213.78.110.* 10.09.02, 21:52
      Fruwam caly w skowronkach wlasnie..dziekuje..

• Gość: theend Re: miod IP: 213.78.110.* 10.09.02, 21:56
        zdjecie £5..albo za zaliczeniem..
        • Gość: dorota Re: miod IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:04
          tu nie chodzi o mnie, Galaretka, ja wiem jak Ty wyglądasz. Pro publico bono,
          wszyscy czekają. I nie bądź pazerny na drobne.
          • Gość: theend Re: miod IP: 213.78.117.* 11.09.02, 11:46

> tu nie chodzi o mnie, Galaretka, ja wiem jak Ty wyglądasz. Pro publico bono,
            > wszyscy czekają. I nie bądź pazerny na drobne.

Jestes drobna?
            Cwiczysz dalej przy kasetach?
            • Gość: dorota Re: słodkie wspomnienia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 22:09

> Cwiczysz dalej przy kasetach?

Nie, przy płytach CD.
              Ulubione miejsce Tower Rec. piętro z muzyką poważną i jazzem, półka przy
              ścianie, spokojnie i pusto, trzeba tylko uważać aby Vivaldi nie spadł na głowę
              w najmniej odpowiednim momencie. Kojarzysz teraz, czy jeszcze nie?
              • Gość: theend Re: słodkie wspomnienia IP: 213.78.124.* 13.09.02, 10:28

> Gość portalu: theend napisał(a):
                >
                > > Cwiczysz dalej przy kasetach?
                >
                > Nie, przy płytach CD.
                > Ulubione miejsce Tower Rec. piętro z muzyką poważną i jazzem, półka przy
                > ścianie, spokojnie i pusto, trzeba tylko uważać aby Vivaldi nie spadł na
                głowę
                > w najmniej odpowiednim momencie. Kojarzysz teraz, czy jeszcze nie?

Mnie zawsze namierzaja szybko kamerkami i co do reki wezmne to nie chce leciec.
                Kolesie i KoLisianki podryguja a ja mam mute .. i to takie zenujace .. jak
                robienie przysiadow na srodku parku kiedy mozna w domu ..
                do jakiegos snu to moze i bym tego vivaldiego przypial .. nie jestem teraz
                pewien czy to nie byl jednak sybelius ..

ps szybko sie obrazasz dzieciNO
                • princess_zelda Re: słodkie wspomnienia 13.09.02, 16:38

> Gość portalu: dorota napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: theend napisał(a):
                  > >
                  > > > Cwiczysz dalej przy kasetach?
                  > >
                  > > Nie, przy płytach CD.
                  > > Ulubione miejsce Tower Rec. piętro z muzyką poważną i jazzem, półka przy
                  > > ścianie, spokojnie i pusto, trzeba tylko uważać aby Vivaldi nie spadł na
                  > głowę
                  > > w najmniej odpowiednim momencie. Kojarzysz teraz, czy jeszcze nie?
                  >
                  > Mnie zawsze namierzaja szybko kamerkami i co do reki wezmne to nie chce
                  leciec.
                  > Kolesie i KoLisianki podryguja a ja mam mute .. i to takie zenujace .. jak
                  > robienie przysiadow na srodku parku kiedy mozna w domu ..
                  > do jakiegos snu to moze i bym tego vivaldiego przypial .. nie jestem teraz
                  > pewien czy to nie byl jednak sybelius ..
                  >
                  >
                  > ps szybko sie obrazasz dzieciNO

Theend , sliczny ! Znow dopadaja Cie paranoje ? Moze nie wiesz jak to
                  obslugiwac? Zademonstruje wink...zaproszenie wyslalam mailem ..sprawdz dimser!!
                  i odpowiedz!
    • Gość: dorota gorzka ironia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:06
      dlaczego uzyskuję odpowiedzi nie od tych od krórych bym chciała?
      Chyba tu działa straszna reguła:
      Każdemu to na czym mu najmniej zależy.
      • Gość: --Michal Przyjmij to jak mezczyzna! no txt. IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 22:13
        • Gość: dorota Re: Baczność IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:16
          Komisja pomiarowa nadciąga.
          • Gość: --Michal Juz sie mam bac? IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 22:20
            > Komisja pomiarowa nadciąga.

Czy w pozniejszym terminie? Tylko prosze uzgodnic z pania kasia czy mi pomiar
            pasuje do agendy.
            • Gość: dorota nie bać się prawdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:25
              mimo, że BEZLITOSNA i NAGA to jednak uczyni Cię wolnym (cokolwiek to kurde może
              znaczyć - może jak Mr. Slow?).
              W każdym razie odwołania nie ma. Słowo się rzekło, komisja u płota.
              • Gość: --Michal A metoda pomiaru juz ustalona? IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 22:32

> mimo, że BEZLITOSNA i NAGA to jednak uczyni Cię wolnym (cokolwiek to kurde
                może
                >
                > znaczyć - może jak Mr. Slow?).
                > W każdym razie odwołania nie ma. Słowo się rzekło, komisja u płota.

A metoda pomiaru juz ustalona? Bo lubie byc przygotowany!

• Gość: dorota Re: A metoda pomiaru juz ustalona - owszem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:37
                  W niektórych przybytkach tzw. służby zdrowia są na ścianie (autentyk) wywieszki:
                  Pacjent do badania winien być umyty i w czystej bieliźnie.
                  • Gość: --Michal Nie o to chodzi krnabrna dorotheo. IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 22:41

> W niektórych przybytkach tzw. służby zdrowia są na ścianie (autentyk)
                    wywieszki
                    > :
                    > Pacjent do badania winien być umyty i w czystej bieliźnie.

Przekaz komisji zeby sie nie obawiala. Popsikam sie silnym srodkiem
                    owadobujczym. Mnie chodzi o metode POMIARU!
                    • Gość: dorota Re: jedynie słuszna i bardzo wiarygodna jest to IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:43
                      metoda. Nie niecierpliw się rycerzu. Wszystko w swoim czasie.
                      bez c.d.
              • canadian Re: nie bać się prawdy 10.09.02, 22:40
                idz sie bzykac glupia babo
                • Gość: dorota Re: nie bać się prawdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 22:41
                  wedle rozkazu dziadek. Tylko nie podglądaj bo to nieładnie
                  • Gość: --Michal cat- fight !!! Nie dajcie sie prosic! no txt. IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 22:51

• canadian Re: nie bać się prawdy 10.09.02, 22:54
                    Wybzykal cie chociaz jakis Jugol jak bylas na wakacjach?
                    Choc sadzac po twoim pesymizmie to chyba nie.
                    Wspolczuje bo starzejaca sie laska powinna miec uregulowane stosunki zwlaszcza
                    gdy jest w szczycie potrzeb.
                    Nic dziwnego ze dostajesz jebca co widac prawie w kazdym pisanym zdaniu.

Miau! Miau! Michale
                    • Gość: --Michal No co Dora? wymiekasz? no txt IP: *.tiaa-cref.org 10.09.02, 23:13
                      • Gość: dorota Re: Pan jesteś wulgarny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 13:29
                        skąd te ordynarne upodobania i prymitywne skojarzenia.
                        • Gość: --Michal Tego sie po mnie spodziewa kolektyw! IP: *.tiaa-cref.org 13.09.02, 14:58
                          > skąd te ordynarne upodobania i prymitywne skojarzenia.

Presja spoleczenstwa! Wzorzec zachowania. Calkowicie oglupiony jestem przez CNN
                          i ABC. I nic juz nie wiem tylko tyle ze wypada byc glupim i wulgarnym. A ty mi
                          odbierasz ostatnia radosc marnego zywota na tym padole lez. Daj sie sprowokowac
                          altruistycznie moja mila! Przeciez to mazenie kazdego maskulina zeby sie
                          przygladac "walczacym samica". Czy tylko ja jedyny mam cywilna-odwage sie to
                          tego przyznac. W kazdym z Was Panowie, dzemie cicha nadziej ze w ferworze,
                          rozjuszone panie przez przypadek czy inne zrzadzenie niebios wykonja same-sex
                          pocalunek. [Wie ktos skad zaczerpnolem ta arcy ciekawa teorie wink].

Z powazaniem.
                          Giermo Gidroz
                          • Gość: dorota Re: ofiaro presji społecznej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 15:07
                            "walczące samice" to liczba mnoga, czyli dwie lub więcej. Ja to ja a tamto to
                            dziadek z Milanówka. Do publicznej gerontofilii nie dam sę namówić.
                            ps. regulamin pomiarów rozesłany pocztą polową. Zastosować się.
      • Gość: :) Re: ... IP: *.acn.waw.pl 10.09.02, 22:58

> dlaczego uzyskuję odpowiedzi nie od tych od krórych bym chciała?
        > Chyba tu działa straszna reguła:
        > Każdemu to na czym mu najmniej zależy.
        przepraszam, myślałem, że o mnie chodzi..już się usuwam w cień jako dobrze
        wychowany stary używany koń...
    • Gość: theend zwykle plecEnie IP: 213.78.110.* 10.09.02, 23:01
      suffmiarki nie przewiduja zmiany trzcionki
      malPiszOny na przysposobieniu obronnym mi powiedzialy
      pani nienajedzona na biologii uswiadomila
      szpieg zawsze musi pamietac ze nie jest szpiegiem jedynym
      plecy licza sie tylko wtedy kiedy mamy zbyt malo do powiedzenia
      inaczej mozna zapracowac na dwie wzmianki
      i kilkanascie spluniec
      dziekluje bardzo serdecznie
      dziela posmiertne niewydane aczkolwiek w niektorych kregach..
      ja pierdole .. spac mi sie znowu nie chce..

ps wiecie? kiedys zniszczylem gniazdo szerszeni!
      bo z kolka pszczelarskiego nie chceieli przyjechac..pszczoly mowili to i
      owszem ..bierzemyt
    • dundee_girl Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 11.09.02, 00:46
      Laczy nas miesiac urodzeniabig_grin
      • Gość: Renka Re: opinia, ktora bedziesz pamietac IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 11.09.02, 02:19
        Paniom sie nie zadaje pytan o wiek, a panom tym bardziej. Bo np dla mnie taki
        dwudziestoparolatek to czesto wyglada jak stary i glupi warchol,z reguly leniwy
        i wygodny,z rozbieganymi oczkami uciekajacymi w jeden punkt, a
        piecdziesieciolatek ma niezdrowe napalenia, ktore sa krotkotrwale i zdradza go
        zbytnia zylastosc, a takze czeste slinienie sie na widok.
        Panie, zalezy od tego, czy sa obarczone dziecmi czy nie, tzn czy sa przemeczone
        czy nie, tez roznie wygladaja.Z reguly starzej o 10 lat, jak za duzo chca
        (miec). No i po co to komu wiedziec. Statystyki i tak klamia.
        • Gość: theend Re: opinia, ktora bedziesz pamietac IP: 213.78.117.* 11.09.02, 11:51
          Gość portalu: Renka napisał(a):

> Paniom sie nie zadaje pytan o wiek, a panom tym bardziej. Bo np dla mnie taki
          > dwudziestoparolatek to czesto wyglada jak stary i glupi warchol,z reguly
          leniwy
          >
          > i wygodny,z rozbieganymi oczkami uciekajacymi w jeden punkt, a
          > piecdziesieciolatek ma niezdrowe napalenia, ktore sa krotkotrwale i zdradza
          go
          > zbytnia zylastosc, a takze czeste slinienie sie na widok.
          > Panie, zalezy od tego, czy sa obarczone dziecmi czy nie, tzn czy sa
          przemeczone
          >
          > czy nie, tez roznie wygladaja.Z reguly starzej o 10 lat, jak za duzo chca
          > (miec). No i po co to komu wiedziec. Statystyki i tak klamia.

Renka! Myslalem ze wrocisz wypoczeta! To jednak czesto zdarza sie po urlopie...
          Czlowiek wraca bardziej zmeczony.
          Nie zapamietam...juz zapomnialem co napisalas..ale fakt ..to nie ma znaczenia..
          oprocz tego ile orientacyjnie nam pozostalo.. ja np szybko sie starzeje i
          sredniej na pewno nie podniose..
      • Gość: the-end Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: 213.78.117.* 11.09.02, 11:46
        dundee_girl napisała:

> Laczy nas miesiac urodzeniabig_grin

No to niewiele nas laczy. A moze...
    • canadian Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 11.09.02, 06:55

1974
      • marcee_ma_ciote Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 11.09.02, 06:55
        canadian napisał:

>
        > 1974

Bucu, wujeb sie!
        • mordyga Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 11.09.02, 07:52
          Theend, liczysz na to, ze ktos przyzna sie do liczby trzycyfrowej (odnosnie lat
          nie roku w ktorym sie urodzil) lub jednocyfrowej?
          Zawsze to bedzie to liczba dwucyfrowa ~10
          • Gość: theend Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: 213.78.117.* 11.09.02, 11:55
            mordyga napisała:

> Theend, liczysz na to, ze ktos przyzna sie do liczby trzycyfrowej (odnosnie
            lat
            >
            > nie roku w ktorym sie urodzil) lub jednocyfrowej?
            > Zawsze to bedzie to liczba dwucyfrowa ~10

Nr dwucyfrowy .. wyjasniam Pani Mordygo .. tak jak z klubem .. moj wiek byl
            czesto poruszanym tematem .. tak wiec nie byl to pierwszy raz..ani drugi..
            zaczelo sie od zrzucania ze stolka.. stare smiechu warte czasy..

• luiza-w-ogrodzie Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 11.09.02, 11:36
      theend, moj wiek absolutnie nie da sie zapisac dwoma cyframi*

Pozdrawiam
      Luiza

*/ w systemie dwojkowym
    • princess_zelda Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 12.09.02, 11:13
      1973 wink
      • Gość: messerschmidt Re: dla mnie możesz mieć nawet sto lat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 13:16
        Księżniczko. Kocham Cię i wielbię. Nie przeszkadza mi nawet, że jesteś gojką.
        Wiem, że uczucie zwykłego agenta niewiele dla Ciebie znaczy. Ale zostaw mi
        chodziaż odrobinę nadzieji.

Srul Messerschmidt
        Agent Mossadu
        • princess_zelda Re: dla mnie możesz mieć nawet sto lat 13.09.02, 16:35
          Gość portalu: messerschmidt napisał(a):

> Księżniczko. Kocham Cię i wielbię. Nie przeszkadza mi nawet, że jesteś gojką.
          > Wiem, że uczucie zwykłego agenta niewiele dla Ciebie znaczy. Ale zostaw mi
          > chodziaż odrobinę nadzieji.
          >
          > Srul Messerschmidt
          > Agent Mossadu

Niestety kochanie , moja nasmietnoscia pozostaje theend.
          Pomimo braku zainteresowania milosnego jestem jednak niezmiernie ciekawa co
          moglo wywolac to uwielbienie Twoje?
          Jezeli chcesz abym ostawila w sobie resztki sympatii do ciebie...
          wytlumacz mi to szybciutko .. i daj spokoj Marcinowi!

ps Czy ja mam deja vu?
          • dzienny_karz Re: dla mnie możesz mieć nawet sto lat 13.09.02, 23:33
            Dlaczego nie odpowiadasz/ nie odpowiadacie na listy?
            Mam dla was po akapicie!
    • mefistoengels Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 14.09.02, 00:15
      1956
      • Gość: :) Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 01:44
        mefistoengels napisał:

> 1956
        ja mam 1965 prawie takie same cyferki ale jest niewielka różniczkasmilesmile
        • marucha_ Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 14.09.02, 01:47

> mefistoengels napisał:
          >
          > > 1956
          > ja mam 1965 prawie takie same cyferki ale jest niewielka różniczkasmilesmile

tez 1965 i niech tylko kto podskoczy!
          • Gość: :) Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 01:50
            marucha_ napisał(a):

>
            > > mefistoengels napisał:
            > >
            > > > 1956
            > > ja mam 1965 prawie takie same cyferki ale jest niewielka różniczkasmilesmile
            >
            > tez 1965 i niech tylko kto podskoczy!
            Wam gajowy to tylko dowcipasy w głowiesmile
            • qki133 Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 14.09.02, 02:35
              A ja mam 1960 i mogę "podskakiwać" w obie strony smile

1956 1965
              hop hop
              1960

smile))
              • Gość: :) Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 02:50
                qki133 napisała:

> A ja mam 1960 i mogę "podskakiwać" w obie strony smile
                >
                > 1956 1965
                > hop hop
                > 1960
                >
                >
                > smile))
                3/4 sie zgadza a poza tym masz zerosmile a my mamy pięćsmile
                • marucha_ Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 14.09.02, 02:52

> qki133 napisała:
                  >
                  > > A ja mam 1960 i mogę "podskakiwać" w obie strony smile
                  > >
                  > > 1956 1965
                  > > hop hop
                  > > 1960
                  > >
                  > >
                  > > smile))
                  > 3/4 sie zgadza a poza tym masz zerosmile a my mamy pięćsmile

piec i piesc
                  • qki133 Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 14.09.02, 02:58
                    Pięść? Nie bij, wytłumacz najpierw smile
                    A w ogóle to:
                    Na starszych nie podnosi się ręki smile
                    A młodszych bić nie wypada smile

W ten sposób jestem bezkarna hi hi smile
                    • marucha_ Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 14.09.02, 03:01
                      qki133 napisała:

> Pięść? Nie bij, wytłumacz najpierw smile
                      > A w ogóle to:
                      > Na starszych nie podnosi się ręki smile
                      > A młodszych bić nie wypada smile
                      >
                      >
                      > W ten sposób jestem bezkarna hi hi smile

alez skad, ja kobiet nie bije
                      mialem na mysli sile fizyczna, ona zawsze jest po naszej stronie smile
                      • qki133 Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy 14.09.02, 03:04
                        I bardzo dobrze smile
                    • Gość: :) Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 03:13
                      qki133 napisała:

> Pięść? Nie bij, wytłumacz najpierw smile
                      > A w ogóle to:
                      > Na starszych nie podnosi się ręki smile
                      > A młodszych bić nie wypada smile
                      >
                      >
                      > W ten sposób jestem bezkarna hi hi smile
                      jak młodszy to niech przyjdzie z tatą albo z mamą to będą równe szansesmile
                  • Gość: :) Re: Co do mojego i Waszego wieku ( nr dwucyfrowy IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 03:12
                    marucha_ napisał:

>
                    > > qki133 napisała:
                    > >
                    > > > A ja mam 1960 i mogę "podskakiwać" w obie strony smile
                    > > >
                    > > > 1956 1965
                    > > > hop hop
                    > > > 1960
                    > > >
                    > > >
                    > > > smile))
                    > > 3/4 sie zgadza a poza tym masz zerosmile a my mamy pięćsmile
                    >
                    > piec i piesc
                    i piecsetsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka