motorniczym_byc 13.09.02, 04:47 - rodzicowi za przewiezienie 2 letniej polskiej dziewczynki na paszporcie swojego dziecka. prosze o kontakt motorniczym_byc@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniutek Re: dobrze zaplace obywatelowi USA IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 13.09.02, 06:00 motorniczym_byc napisał(a): > - rodzicowi za przewiezienie 2 letniej polskiej dziewczynki na paszporcie swoj > ego dziecka. > prosze o kontakt > motorniczym_byc@yahoo.com motorniczy - ryzykantem, ciekawa jestem jak chcesz to zrobic??? Odpowiedz Link Zgłoś
wizard-of-ozpol Re: dobrze zaplace obywatelowi USA 13.09.02, 16:45 Gość portalu: aniutek napisał(a): > motorniczym_byc napisał(a): > > > - rodzicowi za przewiezienie 2 letniej polskiej dziewczynki na paszporcie > swoj > > ego dziecka. > > prosze o kontakt > > motorniczym_byc@yahoo.com > > motorniczy - ryzykantem, ciekawa jestem jak chcesz to zrobic??? aniutek, jak glebiej sie zastanowisz to moze cos wymyslisz?zacznij wypytywac o szczegoly np. jakiej plci to dziecko?w jakim wieku?jakiego koloru?jakiego pochodzenie?jakiej wiary?a noz widelec okaze sie ze bbb podobny do Twojego synka.nie marnuj szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard-of-ozpol Re: $ 25 000 gotowka pasuje ? 13.09.02, 16:54 to bylo do mnie czy aniutka? miedzy rajem a strusim jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard-of-ozpol Re: $ 25 000 gotowka pasuje ? 13.09.02, 16:56 Jak do aniutka ,to nie wydaje mi ,ze sie ja zadowolisz taka sumka.To stara zydowka ,wiec i wymagajaca i nie da sie w konia zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 Re: $ 25 000 gotowka pasuje ? 13.09.02, 16:59 wizard-of-ozpol napisał: > > to bylo do mnie czy aniutka? A kto zamiescil post? Ty, Aniutek, Motorniczy z Lodzi , kretyn Boczek, czy jeszcze jakis inny pojebaniec? > > miedzy rajem a strusim jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: dobrze zaplace ... IP: 65.206.44.* 13.09.02, 17:01 Ryzykowny pomysl (dac dziecko obcemu!) aczkolwiek na pewno znajdzie chetnych... Dostrzegam jednak pewien (conajmniej jeden) problem n.p. przy wyjezdzie z PL. Wczoraj na NPR ( www.npr.org ) byl ciekawy program (pierwsza czesc) o korupcji na granicy z Meksykiem. Co tam jedno marne dziecko; $10000 za calego van-a (pelnego czego?) bez kontroli! Zwykly zuczek z INS zarabia tylko 50 kawalkow/rok wiec ten tysiac tu czy 5 tam przydaje sie do chudej pensyjki jak znalazl. www.npr.org/programs/atc/features/2002/sept/border_corruption/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 Chuda pensyjka. 13.09.02, 17:27 Jezeli w Texasie 50 000- 60 000 tysiecy to chuda pensyjka , to jak pensujka jest "tlusta"? Podobno w NY nauczyciel na start w publicznej szkole zarabia 30K? A w NY jednak chyba jest troszke drozej niz w texasie? Czy taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
munde Re: Chuda pensyjka. 13.09.02, 17:59 bruno555 napisała: > Jezeli w Texasie 50 000- 60 000 tysiecy to chuda pensyjka , to jak pensujka > jest "tlusta"? > Podobno w NY nauczyciel na start w publicznej szkole zarabia 30K? > A w NY jednak chyba jest troszke drozej niz w texasie? Czy taniej? Inzynier IT w Austin , Texas- zarobki : A typical Engineer I working in metro Texas Odpowiedz Link Zgłoś
brunotszypiatki Do bruno555 i newyork 13.09.02, 18:01 Pamietaj, piatek: Czarny Jasio Tequila Patron Metaxa i wszystko co powyzes $ 100.00 za "ucho" oraz piwem Brooklyn Lager w Teddy's Bar & Grill w kazdy piatek A co? Nie wolno mi) ??? Do zobaczenia o 11:00, potem Europa i Exit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: dobrze zaplace ... IP: *.broadcom.com 13.09.02, 18:14 Z tego co wiem to na granicy z Meksykiem, przejscie graniczne w Tijuanie nie ma wiekszych problemow dla bialych. Wiem, ze ludzie przejezdzaja na cudzych paszportach tylko musi byc jakies tam podobienstwo. No i oczywiscie osoba musi byc biala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Next stop: USA IP: 65.206.44.* 13.09.02, 18:39 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Z tego co wiem to na granicy z Meksykiem, przejscie graniczne w Tijuanie nie ma > > wiekszych problemow dla bialych. > Wiem, ze ludzie przejezdzaja na cudzych paszportach tylko musi byc jakies tam > podobienstwo. No i oczywiscie osoba musi byc biala. Ja wiem doskonale. Zgada sie. Przejscie nazywa sie od strony US San Isidoro. Bialy i spikaty? A na cholere paszport, zeby byla wieksza draka w razie chryji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Chuda (rzadowa) pensyjka.. IP: 65.206.44.* 13.09.02, 18:52 bruno555 napisał: > Jezeli w Texasie 50 000- 60 000 tysiecy to chuda pensyjka , to jak pensujka > jest "tlusta"? > Podobno w NY nauczyciel na start w publicznej szkole zarabia 30K? > A w NY jednak chyba jest troszke drozej niz w texasie? Czy taniej? Nie wiem skad Ci sie wzielo (wiem, tak tam jest napisane) 50-60 tys? Ale na te 50 to sie trzeba wczesniej nabiegac po krzkach a trzeba! Na dzien dobry to sprobuj cos jakby 30: BORDER PATROL AGENT $30,466 - 37,043 GS-1896-05/07 Sep 30, 2002 JUSTICE, IMMIGRATION & NATURALIZATION SERVICE (INS) BPA-01-2 AMENDED Open to Everyone Full Time,Permanent US AT MEXICAN BORDER, US Pamietajac tez ze bohaterskich przechwycen balonow pelnych heroiny dla nowojorskich dzieci jest zancznie mniej niz Gwatemalczykow walacych na piechote od tygodnia zeby w El Paso scinac trawe czy zbierac jablka na farmie - robota ma swoj poziom stresu jak diabli. Za 30? To niech kto inny to robi. Ja dziekuje. Ale nie o tym chcialem. Co mnie naprawde zaciekawilo na tej stronie USJOBS to kontrwywiad (bylegdzie - YOU CHOOSE): COUNTERINTELLIGENCE AGENT $14,244 GG-1801-04/04 INDEFINITE ACTIVE DUTY MILITARY US-97B Open to Everyone YOU CHOOSE WORLDWIDE, WW JAK do pierona ten nasz kochany rzad USofA chce scignac agentow al-Queidy i innych podobnych pojebusow za stawke nakladania fryt w McBudzie??? To chyba nawet nasz - proste chlopisko - J-Kloss-23 zarabial faktycznie lepiej – minus szybka niestety w tamtych czasach dewaluacja marki. A ze laski na niego lecialy w kazdym odcinku hurmem z powodu „przystojnosci w niemieckim mundurze” to i n.p. i skarpetki i gatki mial przeprane za friko a buty napastowane na glantz nie wspominajac czestych uslug dentystycznych czy krawieckich u Polakow albo permanantnego jezdzania na gape srodkami komunikacji publicznej finansowanych z budzetu GG. Moze im chodzi o to, ze dostajesz wtedy na ogol dwie pensje? Mysle tez, ze za znajomosc irakijskiego i kuzyna w Bagdadzie w zarzadzie zajezdni autobusowej mozna w tych dniach wyciagnac deczko wiecej aczkolwiek moge sie mylic. W koncu tych pare tys. US$ to w Iraku na pewno kupa kasy i oni w wywiadzie USofA to juz wyczaili i przecalkowali. Albo agent ochrony ambasad, (n.p. w takim romantycznym "nadmorskim" Karaczi): FOREIGN SERVICE DIPLOMATIC SECURITY SPECIAL AGENT $33,763 - 46,736 FP-0018-06/ Oct 2, 2002 DEPARTMENT OF STATE SA-02-01 Open to Everyone Full Time,Permanent WORLDWIDE, WW Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 Z Twojego linku !!! 13.09.02, 18:55 > Nie wiem skad Ci sie wzielo (wiem, tak tam jest napisane) 50-60 tys? > Ale na te 50 to sie trzeba wczesniej nabiegac po krzkach a trzeba! > Na dzien dobry to sprobuj cos jakby 30: > > >Z Twojego linku, tego ktory umiesciles w poscie poprzednio...nie czytasz tego do czego linki podajesz? "The lure of quick cash is sometimes too hard to resist, says Bill Gore, FBI Special Agent in Charge of the agency's Public Corruption Task Force. "Government officials do not make a lot of money. So you have somebody who’s making $50,000 to $60,000 a year. An illegal organization comes along and offers him $10,000 to $15,000 for just waving a carload of drugs or aliens through in the normal course of business. It's a tremendous problem." Odpowiedz Link Zgłoś
bruno555 Open to everyone 13.09.02, 18:59 To juz bardziej jest przerazajace, to "open to everyone...", cha, cha .... Odpowiedz Link Zgłoś
motorniczym_byc czekam na kogos 14.09.02, 00:07 kto moze to dla nas zrobic- przywiezc corke do USA, dziecko nie dostalo wizy my jestesmy tutaj, bardzo tesknimy mamy 2 dzieci jedno urodzone w USA drugie -corka -w Polsce. Nie mamy innego wyjscia, to ostatnia deska ratunku. jesli nie uda sie malej przywiezc stoja przed nami powazne problemy materialne i rodzinne, mam tutaj dobra prace w PL nie i nie moge utrzymac swojej rodziny. Prosze Was - pomozcie. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: czekaj na FBI and INS 14.09.02, 00:11 Motorniczy a co by bylo gdybysmy tak FBI i INS zawiadomili? My tu moze poklniemy, poobrzucamy sie blotem ale przemytnikow chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: czekaj na FBI and INS 14.09.02, 00:14 canadian napisał: > > Motorniczy a co by bylo gdybysmy tak FBI i INS zawiadomili? > > My tu moze poklniemy, poobrzucamy sie blotem ale przemytnikow chyba nie ma. canadian-ka aniutek pomoze , Ona ma dobre serce. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 no jasne, ze nie ma, polska specjalizacja to... 14.09.02, 00:18 canadian napisał: > > Motorniczy a co by bylo gdybysmy tak FBI i INS zawiadomili? > > My tu moze poklniemy, poobrzucamy sie blotem ale przemytnikow chyba nie ma. .......................... zazdrosc, zlodziejstwo, kurestwo, pijanstwo...i kapowanie...ale przemyt dzieci np. do rodzicow...eeeee to za szlachetne Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: czekaj na FBI and INS 14.09.02, 01:36 canadian napisał: > > Motorniczy a co by bylo gdybysmy tak FBI i INS zawiadomili? > > My tu moze poklniemy, poobrzucamy sie blotem ale przemytnikow chyba nie ma. a donosicielem to pieknie byc... taaaak to z pewnoscia jest najwieksza cnota Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: czekaj na FBI and INS 14.09.02, 01:53 a przestrzeganie prawa to juz Polakom nie przystoi? lamanie prawa jest lamaniem prawa niezaleznie od pobudek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur moja droga canadian IP: *.access.nacamar.de 14.09.02, 02:10 canadian napisał: > > a przestrzeganie prawa to juz Polakom nie przystoi? > lamanie prawa jest lamaniem prawa niezaleznie od pobudek. ......................... albo ty jestes z SB albo nie znasz zycia. Przepisy sa po to, aby je omijac. Prosze ciebie, nie badz taka swietojebliwa. Ja nie wiem, czy motorniczy tu bajeruje, ale sam znam takie przypadki. Podejrzewam, ze gdyby to mialo sie rozgrywac w Iraku, to bylabys jedna z pierwszych osob krzyczacych: pomozcie czlowiekowi!!! A wiec daj spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: czekam na kogos 14.09.02, 00:13 motorniczym_byc napisał: > kto moze to dla nas zrobic- przywiezc corke do USA, dziecko nie dostalo wizy my > jestesmy > tutaj, bardzo tesknimy mamy 2 dzieci jedno urodzone w USA drugie -corka -w Pols > ce. Nie > mamy innego wyjscia, to ostatnia deska ratunku. jesli nie uda sie malej przywie > zc stoja > przed nami powazne problemy materialne i rodzinne, mam tutaj dobra prace w PL n > ie i nie > moge utrzymac swojej rodziny. Prosze Was - pomozcie. zapytaj ozpola moze sie zalapie jak mu wystarczajaco zaplacisz aby oplacic szkole. a teraz powaznie.ile dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: dobrze zaplace obywatelowi USA IP: 130.68.2.* 14.09.02, 01:54 Motorniczy - ty chyba polonijnych gazet nie czytasz. Bo jak zaiwaniasz za zielonymi - to czasu brak na kulture. Przyjezdzaja do USA dzieci chore na leczenia. Sa rozne fundacje polonijne sprowadzajace dzieci na operacje. Jaki problem zrobic lipne papiery od lekarza ? Jaki problem zarobic na pieniadze na przelot ? Piszesz list do polonijnej gazety ze corka ma "wodoglowie" czy inna bardziej zmyslna chorobe. Podajesz wlasne nazwisko wlasnej corki i bez problemu dziecko laduje pod na lotnisku z papierami na wlasne nazwisko. Po co odwracanie kota ogonem. I nie musisz nikogo prosic a ni tym bardziej dobrze zaplacic. Polonia wzrusza sie na chore dzieci i nie bedzie wielkim przestepstwem jezeli corka odnajdzie rodzicow w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: dobrze zaplace obywatelowi USA 14.09.02, 01:57 Gość portalu: leosia napisał(a): > Motorniczy - ty chyba polonijnych gazet nie czytasz. > Bo jak zaiwaniasz za zielonymi - to czasu brak na kulture. > Przyjezdzaja do USA dzieci chore na leczenia. Sa rozne fundacje polonijne > sprowadzajace dzieci na operacje. > > Jaki problem zrobic lipne papiery od lekarza ? > Jaki problem zarobic na pieniadze na przelot ? > > Piszesz list do polonijnej gazety ze corka ma "wodoglowie" czy inna bardziej > zmyslna chorobe. > Podajesz wlasne nazwisko > wlasnej corki > i bez problemu dziecko laduje pod na lotnisku z papierami na wlasne nazwisko. > > Po co odwracanie kota ogonem. > I nie musisz nikogo prosic a ni tym bardziej dobrze zaplacic. > Polonia wzrusza sie na chore dzieci i nie bedzie wielkim przestepstwem jezeli > corka odnajdzie rodzicow w USA. no ale teraz leos pierdolnal kawal hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CW Re: dobrze zaplace obywatelowi USA IP: *.sympatico.ca 14.09.02, 02:04 Gość portalu: leosia napisał(a): > Motorniczy - ty chyba polonijnych gazet nie czytasz. > Bo jak zaiwaniasz za zielonymi - to czasu brak na kulture. > Przyjezdzaja do USA dzieci chore na leczenia. Sa rozne fundacje polonijne > sprowadzajace dzieci na operacje. > > Jaki problem zrobic lipne papiery od lekarza ? > Jaki problem zarobic na pieniadze na przelot ? > > Piszesz list do polonijnej gazety ze corka ma "wodoglowie" czy inna bardziej > zmyslna chorobe. > Podajesz wlasne nazwisko > wlasnej corki > i bez problemu dziecko laduje pod na lotnisku z papierami na wlasne nazwisko. > > Po co odwracanie kota ogonem. > I nie musisz nikogo prosic a ni tym bardziej dobrze zaplacic. > Polonia wzrusza sie na chore dzieci i nie bedzie wielkim przestepstwem jezeli > corka odnajdzie rodzicow w USA. _________________________ Takiej madrosci to i zybi by nie napisal. Chyba ze ozpol. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Lamanie prawa 14.09.02, 02:06 a przestrzeganie prawa to juz Polakom nie przystoi? lamanie prawa jest lamaniem prawa niezaleznie od pobudek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian IP: *.access.nacamar.de 14.09.02, 02:14 canadian napisał: > a przestrzeganie prawa to juz Polakom nie przystoi? > lamanie prawa jest lamaniem prawa niezaleznie od pobudek ..................... albo ty jestes z SB albo nie znasz zycia. Przepisy sa po to, aby je omijac. Prosze ciebie, nie badz taka swietojebliwa. Ja nie wiem, czy motorniczy tu bajeruje, ale sam znam takie przypadki. Podejrzewam, ze gdyby to mialo sie rozgrywac w Iraku, to bylabys jedna z pierwszych osob krzyczacych: pomozcie czlowiekowi!!! A wiec daj spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian 14.09.02, 02:20 Moj drogi Arturze a dlaczego mam dac spokoj? Czy nie jest to temat warty dyskusji? Twoj argument o Iraka, zgadzam sie, jest bardzo dobry. Jednak USA to troche inny kraj. Jestem ciekawa czy Ty rowniez przyklaskujesz tej ogromnej ilosci Turkow czy Kurdow w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian IP: *.access.nacamar.de 14.09.02, 02:25 canadian napisał: > Moj drogi Arturze a dlaczego mam dac spokoj? > Czy nie jest to temat warty dyskusji? > Twoj argument o Iraka, zgadzam sie, jest bardzo dobry. > Jednak USA to troche inny kraj. > Jestem ciekawa czy Ty rowniez przyklaskujesz tej ogromnej ilosci Turkow czy > Kurdow w Niemczech? .............................. trzy lata walczylem z urzedami Polski komunistycznej a pozniej jak komuna padla to urzedami niemieckimi o przyjazd moich synow. I myslisz, ze mnie sie na tej drodze udalo? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian 14.09.02, 02:30 Wlasnie! Walczyles z urzedami! W Niemczech chyba by Twoi chlopcy na czarno nie mieli czego szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian IP: *.access.nacamar.de 14.09.02, 02:37 canadian napisał: > Wlasnie! Walczyles z urzedami! > W Niemczech chyba by Twoi chlopcy na czarno nie mieli czego szukac. ........................ Malo wiesz, a moim zadaniem tez nie jest tobie otwierac oczu, naprawde. Jeszcze raz powtarzam: nie znasz zycia, albo nie chcesz znac. I wybacz, ale ten temat uwazam za zamkniety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CW Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian IP: *.sympatico.ca 14.09.02, 03:33 I co , Artur/Kali spi spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian IP: *.union01.nj.comcast.net 14.09.02, 05:11 canadian napisał(a): > a przestrzeganie prawa to juz Polakom nie przystoi? > lamanie prawa jest lamaniem prawa niezaleznie od pobudek Ty sobie kpisz czy tylko o droge pytasz? Jakbym ja amerykanskiego prawa imigracyjnego chcial przestrzegac to moje super dziecko byloby dzisiaj sierotka Marysia bez tatusia. A tak zostalem Indianinem, tzn Amerykancem i wszyscy sa szczesliwi, pewnie nawet ten Bolek z INS w San Isidoro, ktory mnie nieopatrznie przepuscil - niech mu Bog wynagrodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CW Re: Lamanie prawa/jeszcze raz moja droga Canadian IP: *.sympatico.ca 14.09.02, 05:19 I co , Mirko/Kali spi spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Tramwajarz IP: *.union01.nj.comcast.net 14.09.02, 05:23 Motorowy, szukaj (aby nie za glosno) - a znajdziesz. Rzuce Ci haslo-zagadke- poniekad-na-temat a Ty juz sam wymysl co mozna z tym zrobic: TWOV. Ale, widze niestety problem dodatkowy: to ze to dziecko NIGDY (w/g obecnego prawa, ktorego zlagodzenia nie nalezy sie raczej spodziewac) - nie dostanie pobytu i obywatelstwa w USA. Nawet za 16 lat. Nie lepiej Wam sie n.p. na nowo obzenic? ALBO moze zlozyc kwity do Kanady? Tam jest niewiele gorzej niz w USA (szczegolnie z dziecmi) a kwity bedziecie mieli w ciagu dwoch lat. I najwazniejsze ze wszytko legalnie, bez nerwa i taniej niz numer przemytniczy, ktory sie uda lub nie (fakt, ze szansa jest duza ale zalezy to w 90% od przytomnosci podwykonawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
motorniczym_byc Re: Tramwajarz 14.09.02, 06:03 Mirko- transit without visa..... ale jak to ugryzc? Kurcze podziel sie wiedza, ja popadam w desperacje, juz nie wiem czego sie lapac. Bede Ci dozgonnie wdzieczny. Gość portalu: Mirko napisał(a): > Motorowy, szukaj (aby nie za glosno) - a znajdziesz. Rzuce Ci haslo-zagadke- > poniekad-na-temat a Ty juz sam wymysl co mozna z tym zrobic: > TWOV. > > Ale, widze niestety problem dodatkowy: to ze to dziecko NIGDY (w/g obecnego > prawa, ktorego zlagodzenia nie nalezy sie raczej spodziewac) - nie dostanie > pobytu i obywatelstwa w USA. Nawet za 16 lat. Nie lepiej Wam sie n.p. na nowo > obzenic? ALBO moze zlozyc kwity do Kanady? Tam jest niewiele gorzej niz w USA > (szczegolnie z dziecmi) a kwity bedziecie mieli w ciagu dwoch lat. I > najwazniejsze ze wszytko legalnie, bez nerwa i taniej niz numer przemytniczy, > ktory sie uda lub nie (fakt, ze szansa jest duza ale zalezy to w 90% od > przytomnosci podwykonawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
_eclipse Re: Tramwajarz 14.09.02, 06:08 PLL LOT z polskimi lotnikami mozna wszystko, pytaj o Mirko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko twov IP: *.union01.nj.comcast.net 14.09.02, 06:12 www.usembassy.org.uk/cons_web/faqs/niv/faq_twov.htm ale posuwamy sie zdaje sie w tej dyskusji nieco za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur dokladnie.... Mirko IP: *.access.nacamar.de 14.09.02, 11:44 Gość portalu: Mirko napisał(a): > <a href="www.usembassy.org.uk/cons_web/faqs/niv/faq_twov.htm"target="_bl > ank">www.usembassy.org.uk/cons_web/faqs/niv/faq_twov.htm</a> ale posuwamy sie > zdaje sie w tej dyskusji nieco za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Zgłaszasz się na ochotnika do pierdla? 14.09.02, 05:42 motorniczym_byc napisał(a): > - rodzicowi za przewiezienie 2 letniej polskiej dziewczynki na paszporcie swoj > ego dziecka. > prosze o kontakt > motorniczym_byc@yahoo.com Motorniczy, Polska i USA są sygnatariuszami konwencji o zapobieganiu międzynarodowym uprowadzeniom dzieci (które są najczęściej uprowadzane przez skłóconych i/lub rozwiedzionych rodziców). Poszukaj The Hague Convention of 25 October 1980 on the Civil Aspects of International Child Abduction. Siądziesz szybciutko w amerykańskim pierdlu, a dziecko zostanie zwrócone matce. A ty będziesz siedział i pluł sobie w brodę, żeś się nie pofatygował coś poczytać przed daniem takiego ogłoszenia. A na rozprawie pokażą ci wydruk z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Motorniczemu - leb uciac IP: 130.68.2.* 14.09.02, 23:55 Kolege motorniczego trzeba wyslac na szafot. Ty myslisz o dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: dobrze zaplace obywatelowi USA 15.09.02, 00:42 Prawo jest prawem i kto je chce zlamac jest przestepca.pyrsk Odpowiedz Link Zgłoś