canadian 17.09.02, 03:49 Ktory z uczestnikow Forum Polonia przyjal ten pseudonim? No, kto zgadnie? Jesli macie na tyle inteligencji na ile uwazacie to po sposobie pisania bez problemu poznacie........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canadian Re: Kto to jest Canadian 17.09.02, 03:54 chcociazby Ty przystojniak bo zajrzales na topic Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian-zagadka 17.09.02, 03:53 Mam dosyc tego scieku tak czy inaczej. Nawet Australijczycy zaczeli wyzwiska, bluzgi i klotnie. Ale zanim powiem ze mam ten sciek jakim jest Forum Polonia w dupie to zgadnijcie kim jestem naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Kto to jest Canadian-zagadka IP: 202.67.83.* 17.09.02, 03:58 No na swieta Matke Terese to raczej nie wygladasz ) Jestes facet z Kanady lat 34. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian-zagadka 17.09.02, 03:59 Nick na forum? I wyjasnij dlaczego z Kanady i dlaczego 34? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Kto to jest Canadian-zagadka IP: 202.67.83.* 17.09.02, 04:13 canadian napisał: > Nick na forum? > I wyjasnij dlaczego z Kanady i dlaczego 34? He he, to ze facet to nie negujesz; czyli prawda.. A dlaczego 34? A no widac twoje wzloty i upadki, rozterki i szukanie przyjaciol... Ponoc jest to typowe dla facetow ktorzy zaczynaja dostrzegac ze sie starzeja, czyli miedzy 33 a 38...(niezle pieprze co? : )) A z Kanady dlatego ze masz nick canadian! Ha, a watpiles w nasza inteligencje ..) Australopitek ps. jak sie okaze ze jestes jednak kobita to sie zdziwie. A zreszta i tak sie nie przyznasz so who cares! Rozpisalem sie tak bo jak pomysle ze mam sie wziasc za egzaminy to juz wole stukac cos bez sensu : )) Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Nagroda 17.09.02, 04:15 Nagroda bedzie email z prawdziwego adresu z password na nick Canadian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Nagroda IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 17.09.02, 04:18 canadian napisał: > Nagroda bedzie email z prawdziwego adresu z password na nick Canadian? Tak slabo ?????????? Myslalem ze lepsze przyjemnosci zaproponujesz. hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Nagroda IP: 202.67.83.* 17.09.02, 04:19 OK canadian, podjezdzaj z jakims hint... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Nagroda 17.09.02, 04:23 juz dalem/lam wystarczajaco jak na poczatek dobrze myslisz australopitek ale popelniasz jednak dosc istotny blad... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Nagroda 17.09.02, 04:20 Mozemy wymyslic gdyz uwazam ze jednak nie bedzie w stanie zgadnac. Choc ja kilka razy zlapalem/lam sie na bardzo podobnej stylistyce. Z ortografii rzeczywiscie jestem dobry/a wiec na to nie patrzcie ot proponuje zabawe. jak chcecie to sie bawcie, jak nie to nie. nic nikomu zlego sie nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Nagroda IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 17.09.02, 04:24 canadian napisał: > Mozemy wymyslic gdyz uwazam ze jednak nie bedzie w stanie zgadnac. > Choc ja kilka razy zlapalem/lam sie na bardzo podobnej stylistyce. > Z ortografii rzeczywiscie jestem dobry/a wiec na to nie patrzcie > > ot proponuje zabawe. jak chcecie to sie bawcie, jak nie to nie. > nic nikomu zlego sie nie stanie Pewnie ze nikomu nic sie nie stanie. Tylko jak chcesz sie bawic to podbij nagrode ,bo stawka za slaba hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Nagroda IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 17.09.02, 04:28 canadian napisał: > rzuc propozycje! Nie...hehehehe Nie licz na latwizne ,teraz Ty zgaduj......hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 17.09.02, 03:57 Acha, jezeli ktos zgadnie i uzasadni to przyznam sie kim jestem. Do zabawy wiec. Wlasnie, Larson, potraktujmy to jako zgaduj-zgadula. Zabawa i tyle. Moze to lepsze niz wzajemne wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Kto to jest Canadian IP: 144.139.175.* 17.09.02, 04:39 Jestes "gadula". Podobna stylistyka, kiedys pisalas?les duzo i zawile, potem przestalas/es. Chcialas/es zaistniec na forum, wiec zaczelas/zaczales rozrabiac. Ale pczciwa masz nature, to widac i wyczuc mozna, ze zaluhesz swoich dawnych wystepkow. no i co?? Cieplo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Kto to jest Canadian IP: *.sympatico.ca 17.09.02, 04:40 Sar, wygralas!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 17.09.02, 04:42 nie, nie gadula. Ale podoba mi sie tok twojego myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Kto to jest Canadian IP: 144.139.175.* 17.09.02, 04:49 No nieeee!!!!!! slynny "cycek" sprzed paru miesiecy???? Tez dal sie oswoic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Kto to jest Canadian IP: 202.67.83.* 17.09.02, 05:05 Oczywiscie "canadian" jest mlodszy niz Twoj pierwszy nick; najpierw Cie zraniono i dlatego ozywiles "canadiana". Zakladam wiec ze "oryginalny" Ty byl dosc diametralnie rozny od Mr.Hyde. Musiales wiec byc spokojna, kulturalna, i subtelna osoba jako Jeckyl. "canadian" jest na forum dobre kilka miesiecy, ja dopiero ze 3 tygodnie; nie mam szans zgadnac... Radca? nie, to bylo by za proste... Starzy bywalcy, co tam wam intuicja podpowiada ) Australopitek Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Jest zwyciezca ale nie na Forum 17.09.02, 05:17 Wlasnie na czacie pewien osobnik popisal sie niesamowita przenikliwoscia, kojarzeniem, pamiecia. Szczerze mowiac przytkalo mnie ale kontynuujmy. Jak widac jak sie umie kojarzyc fakty to latwo zgadnac. Oczywiscie osoba z czatu jesli bedzie chciala to ujawni sama. A jak nie to jej sprawa a dla Was zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Jest zwyciezca ale nie na Forum IP: 202.67.83.* 17.09.02, 05:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Jest zwyciezca ale nie na Forum IP: 202.67.83.* 17.09.02, 05:22 Hey, trzeba bylo dac znac ze wchodzicie na czat... Sytuacja sie zageszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Jest zwyciezca ale nie na Forum 17.09.02, 05:24 Australopitek dobrze kojarzysz. Rozmawialismy ze soba wiele razy jako canadian i ... now wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Kto to jest Canadian IP: 202.67.83.* 17.09.02, 05:45 jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Kto to jest Canadian IP: *.oc.oc.cox.net 17.09.02, 05:47 No chyba zes sie upil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Kto to jest Canadian IP: 202.67.83.* 17.09.02, 05:52 Dobra, dobra to gdzie ta nagroda! Wyskakuj canadian z passworda.. ) Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: To zgaduj-zgadula 17.09.02, 05:50 To ma byc podparte wyjasnieniem a nie strzalami w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: To zgaduj-zgadula IP: 202.67.83.* 17.09.02, 06:02 canadian napisał: > To ma byc podparte wyjasnieniem a nie strzalami w ciemno. No to jedziemy: Obydwoje jestescie -podobny czas na forum -nie lubicie podobnych osob -jankes mieszkal kiedys w kanadzie teraz w USA- -canadian ma zadziwiajaco sporo watkow pro amerykanskich -jankes tez nie ma problemow z ortografia -jankes ma rozsadne wypowiedzi do ktorych niby mimochodem dolacza sie czasami no kto? itd. itp Sorry musze teraz leciec... Australopitek Jankes, jesli sie myle to wybacz stary ) ale chyba w niczym Tobie nie ublizylem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Kto to jest Canadian IP: *.oc.oc.cox.net 17.09.02, 05:53 Myslalem ze nieglupi facet z Ciebie ale chyba zmienie zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Kto to jest Canadian IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 06:39 jesli to kobieta to Biala Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 17.09.02, 06:50 To nie jest zgadywanka. Wytlumacz jak to zrobil Australopitek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Kto to jest Canadian IP: *.sympatico.ca 17.09.02, 14:33 Gość portalu: marcee napisał(a): > jesli to kobieta to Biala Niezle sie usmialam. Marcee, nie musisz robic zadnych porownan. Przez Was spoznie sie do budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Kto to jest Canadian IP: 144.139.176.* 17.09.02, 12:41 Z pewnoscia antologia to canadian, ale to chyba nie o to chodzilo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Kto to jest Canadian IP: *.ipt.aol.com 17.09.02, 12:55 Gość portalu: Sar napisał(a): > Z pewnoscia antologia to canadian, ale to chyba nie o to chodzilo?? Tez tak mi sie wydaje (ze antologia to canadian). Chlop zaczyna sie rozliczac z przeszloscia, chyba naprawde chce nas zostawic na pastwe siusmajtkow a szkoda, wlasnie kiedy zaczal sie cywilizowac... australopitek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Kto to jest Canadian IP: *.sympatico.ca 17.09.02, 14:35 ipt.aol.com - kto ma oprocz Canadiana taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: *.ipt.aol.com IP: *.peaknet.net 17.09.02, 15:03 studen (ten prawdziwy) przez jakis czas jesli sie nie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: Kto to jest Canadian 17.09.02, 20:49 Wiecej nie napisze ale jestes z Vancouver..................................... Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Canadian to kobitka 18.09.02, 00:04 Sama tak przyznala wczesniej w kilku postach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Canadian to kobitka IP: *.prem.tmns.net.au 18.09.02, 00:09 anza_ napisała: > Sama tak przyznala wczesniej w kilku postach I uzywa zwrotu "debesciara" "debest" - cos mi sie z dorota kaojarzy, ale szukac mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Canadian to kobitka 18.09.02, 00:13 zle Ci sie kojarzy bo akurat ten zwrot zostal niedawmo uzyty przez zboczka Bozen L a ty sie pytalas co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Canadian to kobitka IP: *.prem.tmns.net.au 18.09.02, 00:16 canadian napisał: > zle Ci sie kojarzy bo akurat ten zwrot zostal niedawmo uzyty przez zboczka > Bozen L a ty sie pytalas co to znaczy. To anza sie pytala, nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Re: Canadian to kobitka 18.09.02, 00:23 Tak, ja sie pytalam, ale juz skojarzylam. Na prawde masz dobra pamiec. :0) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. .. Re: Kto to jest Canadian IP: *.sympatico.ca 18.09.02, 00:17 canadian napisał: > > Ktory z uczestnikow Forum Polonia przyjal ten pseudonim? > > No, kto zgadnie? > > Jesli macie na tyle inteligencji na ile uwazacie to po sposobie pisania bez > problemu poznacie........... poznaj Stachu po zapachu Odpowiedz Link Zgłoś
anza_ Czy Ty nie jestes przypadkiem... 18.09.02, 00:50 guiermo_gidroz ? Czasem piszesz tak samo. Po prawdzie guiermo pisze sie "Guillermo" :0) Odpowiedz Link Zgłoś
ozpo| Re: Kto to jest Canadian?canadian to ja 18.09.02, 03:15 canadian napisał: > > Ktory z uczestnikow Forum Polonia przyjal ten pseudonim? > > No, kto zgadnie? > > Jesli macie na tyle inteligencji na ile uwazacie to po sposobie pisania bez > problemu poznacie........... malo inteligentni jestescie wiec musze sie przyznac , a wiec canadian to ja , ja to canadian . szybko sie poddaliscie matolki)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nareszcie Nareszcie wiadomo IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 05:17 kanadian ty chuju kanadian stoi nago przed lustrem i mowi: gdybym mila dwa centymetry dluzszego to bylbym Bogiem A na to zona Kanadiana: Gdybys mial dwa centymetry krotszego to bylbys kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Nareszcie wiadomo 18.09.02, 05:20 podoba mi sie Twoje myslenie wiec nawet nie bede probowala odpowiadac gdyz jest bardzo skomplkowane. PS. Porozmawiaj z Karelia ona na pewno odpowie na Twoje pytania Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 18.09.02, 05:25 24 godziny minely. Jestescie cienkie bolki wiec was nie opuszcze i bede nadal uczestnikiem tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty kanadol Canadian====Bruno ??!!??!!?!?!?!?! IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 05:32 Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Canadian====Bruno ??!!??!!?!?!?!?! 18.09.02, 05:34 nie obrazaj mojej inteligencji pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Kto to jest Canadian IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 18.09.02, 05:34 canadian napisał: > > 24 godziny minely. > Jestescie cienkie bolki wiec was nie opuszcze i bede nadal uczestnikiem tego > forum. Sam/a jestes cienki bolek ,bo podpuszczac lubisz a podniesc nagrody nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 18.09.02, 05:38 maz czego narzekasz jak stara baba? chyba za zimno w Perth na dobry humor: 19C a rano bylo 6C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Kto to jest Canadian IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 18.09.02, 05:44 canadian napisał: > > maz czego narzekasz jak stara baba? > chyba za zimno w Perth na dobry humor: 19C a rano bylo 6C Nie chrzan i nie wymiguj sie. U mnie teraz 22+. Oj te wasze wiadomosci........ Sam/a sie lubisz droczyc jak stara baba.....hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 18.09.02, 05:45 no prosze? nasze wiadomosci? ty widac tez kompleksik USA. a zobacz tutaj: www.arach.net.au/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Kto to jest Canadian IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 18.09.02, 05:53 canadian napisał: > no prosze? nasze wiadomosci? > ty widac tez kompleksik USA. > a zobacz tutaj: > > <a href="http://www.arach.net.au/"target="_blank">www.arach.net.au/</a> Znowu chrzanisz !!!!!! A bez wymigiwania sie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 18.09.02, 06:03 co ja znowu chrzanie? Twoj wlasny provider podaje taka temperature Maz jak zgadniesz, bo widze ze nie mozesz, to Ci wysle 100 dolcow i butelke kanadyjskiej whisky, pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Kto to jest Canadian IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 18.09.02, 06:08 canadian napisał: > co ja znowu chrzanie? > Twoj wlasny provider podaje taka temperature > > Maz jak zgadniesz, bo widze ze nie mozesz, to Ci wysle 100 dolcow i butelke > kanadyjskiej whisky, pasi? Mam w nosie providera ,patrze na termometr przez okno. Nic nie widzisz ,bo jak narazie to nawet nie zaczolem myslec o tym. Oferta tez slaba ,licytuj dalej.....hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Koniec zabawy 18.09.02, 06:12 a niech Ci pypec na jezyku wyrosnie hehehe ja nie mam termotra za oknem w Perth wiec polegam na Twoim providerze ale widac jakis kiepki ten termometr co oni maja. Malo dokladny, musi byc australijskiej produkcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Koniec zabawy IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 18.09.02, 06:17 canadian napisał: > > a niech Ci pypec na jezyku wyrosnie hehehe > > ja nie mam termotra za oknem w Perth wiec polegam na Twoim providerze ale widac > > jakis kiepki ten termometr co oni maja. Malo dokladny, musi byc australijskiej > produkcji... Musi co ze pewnie indonezyjski lub od innych zoltkow ,ten termometr oczywiscie ,albo po prostu taka temp byla juz ze dwie godziny temu. Zeby Cie "dobic" ta dopisze ze teraz sprawdzalem dokladnie i temp dochodzi juz do+26. w cieniu oczywiscie. A dlaczego koniec zabawy ?????????? Pekasz ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. .. Re: Kto to jest Canadian IP: *.sympatico.ca 18.09.02, 06:53 Kogo to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Kto to jest Canadian IP: *.qc.sympatico.ca 18.09.02, 23:06 canadian napisał: > > Ktory z uczestnikow Forum Polonia przyjal ten pseudonim? > > No, kto zgadnie? > > Jesli macie na tyle inteligencji na ile uwazacie to po sposobie pisania bez > problemu poznacie........... RENKA PRZESTAN SIE WYGLUPIAC I POWIEDZ IM PRAWDE Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 18.09.02, 23:07 eee Biala... bez przesady ale... no wlasnie po co cos mowic Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Kto to jest Canadian 19.09.02, 02:02 Burakiem mi to wszystko pachnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 19.09.02, 02:35 a owszem burak moze byc ale tylko w postaci barszczu lub cwikly Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: Kto to jest Canadian 07.12.02, 22:29 to dr Jekyl & mr Hyde with IP on/off; a ponadto Big Bear/szyszki6/ jest zdecydowanie najlepsze) that's all! )) à partir de ce moment le sujet est clos!! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Kto to jest Canadian 07.12.02, 22:45 Slyszalam, ze Jankes zniknal jakby go cos zdmuchnelo. Moze mial dosyc tego gnojowatego forum. Jak wiekszosc zreszta. CANADIAN Odpowiedz Link Zgłoś
foki Re: Kto to jest Canadian 08.12.02, 10:14 A ja wiem.Wystarczylo cofnac sie i poczytac.Duzo forumowiczow uzywa kilki nick. Odpowiedz Link Zgłoś