_ual_ 22.09.02, 02:21 Jak mnie przyjmiecie?Serdecznie jak wszystkich dotychczas czy skopiecie po tylku?A tak wogole czy jest jeszcze wolne miejsce czy wszystkie zajete? -- united will stand. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ipfreely Re: witam. naleze do nowych. IP: 208.4.19.* 22.09.02, 02:31 _ual_ napisał(a): > Jak mnie przyjmiecie?Serdecznie jak wszystkich dotychczas czy skopiecie po > tylku?A tak wogole czy jest jeszcze wolne miejsce czy wszystkie zajete? > > -- > united will stand. ******************************************************************************* Ja ......witam. Dorotka, to ta od kopania....zreszta nie tylko po tylku. Gryzie, niewypaly ustawia... Ona dobra w tym jest. Nieporownalna lekkosc slowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
_ual_ Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 02:33 Gość portalu: ipfreely napisał(a): > _ual_ napisał(a): > > > Jak mnie przyjmiecie?Serdecznie jak wszystkich dotychczas czy skopiecie po > > > tylku?A tak wogole czy jest jeszcze wolne miejsce czy wszystkie zajete? > > > > -- > > united will stand. > ******************************************************************************* > Ja ......witam. > > Dorotka, to ta od kopania....zreszta nie tylko po tylku. Gryzie, niewypaly > ustawia... > Ona dobra w tym jest. Nieporownalna lekkosc slowa..... Na kogo jeszcze warto zwrocic uwage ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: witam. naleze do nowych. IP: 208.4.19.* 22.09.02, 02:49 taka jedna canadian sie wabi... tajemniczy typ xurek....idealistka z polotem, nie powiem Mirko, jot-23 the master, karelia, baloo1...inteligentny chlop, marcee, jankes aka canuck, drapieznik (pod wieloma ksywkami sie udziela)...ten to jest typ, na Renke sie namierzyl ostatnio. Dundee, Aniutek, Bruno555 (trzypiatki) i wiele innych odmian, Luiza-w-ogrodzie i cala banda podszywaczy. Student i... pare jego podrobek z roznych czesci swiata. Mityczna postac Dona...nikt nie wie kto to jest. Burak, boczek, jabolek.... Odpowiedz Link Zgłoś
_ual_ Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 02:57 Gość portalu: ipfreely napisał(a): > taka jedna canadian sie wabi... tajemniczy typ > xurek....idealistka z polotem, nie powiem > Mirko, jot-23 the master, karelia, baloo1...inteligentny chlop, marcee, jankes > aka canuck, > drapieznik (pod wieloma ksywkami sie udziela)...ten to jest typ, na Renke sie > namierzyl ostatnio. > Dundee, Aniutek, Bruno555 (trzypiatki) i wiele innych odmian, Luiza-w-ogrodzie > i cala banda podszywaczy. Student i... pare jego podrobek z roznych czesci > swiata. Mityczna postac Dona...nikt nie wie kto to jest. Burak, boczek, > jabolek.... Krotko mowiac w/w osoby naleza zapewne do stalych bywalcow.dziekuje za info.A teraz ide poszperac i zapoznac sie z tutejsza atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 02:38 _ual_ napisał(a): Czesc, witam i o zdrowie pytam.....he,he))) > Jak mnie przyjmiecie? To zalezy KTO Cie bedzie wital wiec uwazaj na swirusow...... Odpowiedz Link Zgłoś
_ual_ Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 02:41 mufka napisała: > _ual_ napisał(a): > > Czesc, witam i o zdrowie pytam.....he,he))) > Dziekuje ,dziekuje jak narazie na zdrowie nie narzekam > > Jak mnie przyjmiecie? > To zalezy KTO Cie bedzie wital wiec uwazaj na swirusow...... > Postaram sie o tym pamietac)) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio_drapiezzznick Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 09:13 alez ipfreely nie przesadzaj, ja tylko uswaiadamialem Rence ze nie ma sie zcego wstydzic jak jechala starym gruchotem nad jezioro a poza tym ona ma tam pysznem jedzenie, nie moglem sie nazrec, doslownie, az sie DArek martwil zebym nie zasral sobie sedesu i czy da sie to przepachac najlepsza byla kaszanka po gdansku Don pzryjacielu pozdrawiam . Ty wiesz dobrze co znaczy prowadzic restauracje a inne gnojki sie tylko smiejom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: witam. naleze do nowych. IP: *.pool80116.interbusiness.it 22.09.02, 09:46 Ual, masz krotkie "ciao!" z Wloch. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 09:59 wypraszam sobie stwierdzenie, ze Don jest postacia mityczna. Owszem jest mityczna tak globalnie , ale w szczegolach jak najbardziej realny, zywy i pelen wigoru. A tak w ogole witamy NOWA/NOWEGO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur kolega grzecznie zalogowany IP: *.access.nacamar.de 22.09.02, 10:07 _ual_ napisał(a): > Jak mnie przyjmiecie?Serdecznie jak wszystkich dotychczas czy skopiecie po > tylku?A tak wogole czy jest jeszcze wolne miejsce czy wszystkie zajete? > > -- > united will stand. I nie mozna wykumac, czy ty Polonia czy co? ...do skopania po tylku tez, tez sie jakas dobra dusza znajdzie, nie pekaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: co za mile wejscie smoka IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 22.09.02, 14:02 Ile paszcz masz smoku? Rozumiem, ze jestes jeszcze milutki, ale jak sie dasz sprowokowac, to sam siebie nie poznasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio_drapiezzznick Re: renka 22.09.02, 14:11 opisz swoja cipke ja stawiam an to ze jest duza i miesista i niewygolona dlaczego kobiety sie wstydza opisac publicznie cipke? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwarenka Re: wujcio, co sie drapie pod koldra , hehehe 22.09.02, 14:47 Spadaj stara cipo, wygolona w krzyzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio_drapiezzznick Re: wujcio, co sie drapie pod koldra , hehehe 22.09.02, 15:56 pudlo, stare pudlo chcialabys/bys miec tyle lat co ja mozesz sie jedynie zesrac za tym z zalu, to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: a ile masz lat, malutki? IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 22.09.02, 16:19 Znowu PUDLO!!!!! hyhyhyhy Lubie dobre kawalki. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio_drapiezzznick Re: a ile masz lat, malutki? 22.09.02, 16:36 renka ty wiesz, przeciez bylem w twojej restauracyjce mniam, mniam najlepsze sa golabki po lowicku nadziewane kasza zbojnicka pycha dobrze widziec twoje hy hy hy ps swoja droga mamy podobny gust co do gaci meskich, tez tak uwazam , i czarne slipy sa najbardziej sexi i opisz swoja cipke, koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re:no, ale ile masz lat, malutki ? IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 22.09.02, 16:52 Bo do restoranta rozne przychodza i od starych pudel mnie nie wyzywaja.Jak sie wabiles wtedy? Drapieznik to facet z klasa i mnie sie podobal, bo wszystko zjadl, co mu dalam. I nie wybrzydzal.To nie mogles byc ty. Ty bys zostawil na brzegu talerza wszystkie przypalone cebule i skorki od kielbasy Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio_drapiezzznick Re:Droga Kochana Renko 22.09.02, 16:58 to pudlo bylo nie do ciebie tylko do jakiegos kretyna o nicku prawdziwarenka na pewno zjadlbym wszystko , nawet te cebule przypalona , swoja droga bardzo taka lubie ale...nie jadam z innych wzgledow niestety, ale nie bylo zadnej cebuli przypalonej wtedy na talerzu )))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio_drapiezzznick Re:acha 22.09.02, 16:59 Mila Renko ja bym nawet zjadl zupe z kolka od kielbasy (astrid lidgren) gdybys mi taka podala niestety to niemozliwe )))) calusek ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re:zupa z kolka od kielbasy IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 24.09.02, 04:10 wbw, zupa z kolka od kielbasy to jest dzielo Ch. Andersena Odpowiedz Link Zgłoś
_ual_ Re: kolega grzecznie zalogowany 22.09.02, 16:08 Gość portalu: Artur napisał(a): > _ual_ napisał(a): > > > Jak mnie przyjmiecie?Serdecznie jak wszystkich dotychczas czy skopiecie po > > > tylku?A tak wogole czy jest jeszcze wolne miejsce czy wszystkie zajete? > > > > -- > > united will stand. > I nie mozna wykumac, czy ty Polonia czy co? > ...do skopania po tylku tez, tez sie jakas dobra dusza znajdzie, nie pekaj Dzien Dobry. 1.jakie ma znaczenie czy ja Polonia czy tez cos innego? 2.czy zalogowany to gorszy od nie zalogowanych? p.s. czyzbys sugerowal ze forum Polonia to moze zle przeze mnie wybrane miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: kolega grzecznie zalogowany IP: *.access.nacamar.de 22.09.02, 16:13 - Polonia nadaje mniej wiecej na podobnej frekwencji - chcialbym wiedziec skad nadajesz - nawet jak jestes z kraju, nie muesisz sie zaraz tak oburzac, ja z tym nie mam problemu Odpowiedz Link Zgłoś
_ual_ Re: kolega grzecznie zalogowany 22.09.02, 16:18 Gość portalu: Artur napisał(a): > - Polonia nadaje mniej wiecej na podobnej frekwencji > - chcialbym wiedziec skad nadajesz > - nawet jak jestes z kraju, nie muesisz sie zaraz tak oburzac, ja z tym nie > mam problemu Ja sie nie oburzam tylko staram sie Ciebie zrozumiec. p.s. naleze do Polonii jak juz tak bardzo chcesz wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 16:17 <>Do nowych? To dlaczego dorota napisala ze ci juz nie staje? A Karelia dopisala-ze owszem,ale na przystanku autobusowym! Odpowiedz Link Zgłoś
_ual_ Re: witam. naleze do nowych. 22.09.02, 16:20 lolo27 napisała: > <>Do nowych? > To dlaczego dorota napisala ze ci juz nie staje? > A Karelia dopisala-ze owszem,ale na przystanku autobusowym! A tego ta ja juz nie wiem ale moze One cos wiedza o czym ja nie mam zielonego pojecia.Zaraz sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ..........i co? IP: *.access.nacamar.de 22.09.02, 16:42 jak cos przeczyles, nie sprawdziles, nie wiesz, spytaj na forum, poddaj pod publiczna dyskusje, nie wstydz sie. Szybko z tego zrobi sie temat polityczny, religijny czy naukowy. Tu wiedza wszystko...nawet co masz w gaciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: przesada Królu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 20:13 tylko Michał napisał, że ma małego. Reszta milczy jak grób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur no to napije sie jednak herbatki (no txt) IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 23:23 Gość portalu: dorota napisał(a): > tylko Michał napisał, że ma małego. Reszta milczy jak grób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur he he, ach te babki IP: *.access.nacamar.de 22.09.02, 16:22 lolo27 napisała: > <>Do nowych? > To dlaczego dorota napisala ze ci juz nie staje? > A Karelia dopisala-ze owszem,ale na przystanku autobusowym! ................ cóś uszczypliwe plemie, dobrze ze im staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. twoje motto, ual IP: *.sympatico.ca 23.09.02, 02:09 jest szemrane. "united will stand" nie znaczy w angileskim nic, moze najwyzej "united we will stand", czyli sila w jednosci. w przeciwnym razie mozna to przetlumaczyc jako "united (chyba druzyna pilkarska) stanie". Odpowiedz Link Zgłoś
_ual_ Re: twoje motto, ual 23.09.02, 02:16 Gość portalu: karol w. napisał(a): > jest szemrane. > > "united will stand" nie znaczy w angileskim nic, moze najwyzej "united we will > stand", czyli sila w jednosci. w przeciwnym razie mozna to przetlumaczyc > jako "united (chyba druzyna pilkarska) stanie". Witam. Gdybys byl bystrzejszy to napewno zauwazylbys ze moj nick to "UAL" od United Airlines i moje motto wlasnie jest z tym zwiazane .Naspepnym razem pomysl zanim zaczniesz sie wymadrzac bo tym razem zrobiles z siebie kompletnego durnia.Przykro mi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Albo will not. IP: *.client.attbi.com 23.09.02, 04:00 _ual_ napisał: [...] > Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Albo will not. 23.09.02, 04:09 Gość portalu: --Michal napisał(a): > _ual_ napisał: > [...] > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: mam nadzieje, ze 'will' IP: *.peaknet.net 23.09.02, 22:07 Moze troche okrojony/e. Poki co UAL probuje uniknac bankrupcji. Odpowiedz Link Zgłoś