harhar 04.10.02, 22:15 ........ myslalem zabawie sie z nowa Luiza pomylka okazalo sie ze druga swiezosc istnieje! wszedlem w nia a ona bez dowodu won z teatru! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza_w_ogrodzie Re: szatansko 04.10.02, 22:40 Nie rozumiem, "nowa" Luiza to ja, a wiec prosze nawet mnie nie nasladowac, bo nie lubie i zaraz Wam dam bzdzwiagwe w nos. Odpowiedz Link Zgłoś
harhar dziadem wedrownym jestem... 04.10.02, 22:49 stuletnim na forum i ... pryncypia wiesz co to pryncypia? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza_w_ogrodzie Re: dziadem wedrownym jestem... 04.10.02, 22:52 prosze nie nakazuj mi wszystkiego tlumaczyc, za dobrze sie dzisiaj czuje, choc juz zmeczenie dosiega moich oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza_w_ogrodzie Re: zmeczenie lapie 04.10.02, 23:10 cz chodzi Tobie o wielki przeboj barow mlecznych: "...daj mi noge, daj mi noge, bo bez nogi zyc nie moge..." Odpowiedz Link Zgłoś
harhar :::::::::::::::: 05.10.02, 00:12 PROPONOWALEM LUIZIE SPOTKANIE NIC Z TEGO MA ZEPSUTE ZEBY i nie chce bezposrednich kontaktow Odpowiedz Link Zgłoś