Gość: gaga IP: *.tin.it 08.10.02, 16:11 www.celentanofans.it/public/galleria/galleria.asp Poszukam jeszcze jakis nowszych zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaga Re: Do Narval IP: *.tin.it 08.10.02, 16:17 www.celentanofans.it/speciali/celentano_prati.htm Moze jeszcze to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Do Narval IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 18:46 Questo si che e proprio un bel regalo, grazie! ) Gaga, dzieki za Adriano! no to juz wiem, jaki on italiano vero to prawie ok. 17lat jak nuce "don't play that song", w jego wykonaniu, po ang. ale z jakimze pieknym wloskim akcentem, a nigdy go nie widzialam! no, no z tym kapeluszem i cygarem w zebach, to jak mafiozo calabrezi ja to wogole 'amo moltissimo kanconi italiani') wez takiego Eros'a Ramazotti, Toto Cutugno, Zuccherro, albo Umberto Tozzi i jego "Ti amo"; czlek juz dawno wyrosl z przytulanek na disco, a melodyjki jeszcze gdzies mi tam w glowie szumia); zreszta ta ostatnia to moj nec plus ultra, ze wszystkich italianskich piosenek; albo Albano i Romina Power! to byla dopiero para! i ta ich 'Felicita'; a najbardziej amerykanski z wloskich kantanierow Frank Sinatra; i jego I've got you under my skin, i masa innych; zreszta, to moja opinia, wloski to najpiekniejszy ze wszystkich europejskich jezykow! Mille grazie Gaga) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do Narval 08.10.02, 18:54 Narvalko kochana! Nie zajrzysz do naszego klubu na priv. forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Do Narval IP: *.tin.it 08.10.02, 18:55 Ciesze sie, ze sprawilam Ci radosc. Ja za Celentano nie przepadam, ale Eros Ramazotti niczego sobie. Lubie Francesco de Gregori, Ron'a i Battiato, ale rozplywam sie przy Boccellim (szczegolnie jego pierwsza plyta) Kiedys widzialam go na ulicy w Pizie w towarzystwie zony (bo to mieszkaniec Toskanii) I wloski jest piekny. najsmieszniejsze jest to, ze kiedys maz mi podarowal cala skladanke wloskich piosenek, a ja tego wloskiego ani w zab, ale piosenki mnie urzekly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Do Narval IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 19:01 Szwedka, Gaga odp. za jakies pol godz.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Do Narval IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 19:41 Jezdem nazad) musialam chlopaka odwiesc na trening Szwedka, jedyny adres jaki mam to ten co podalas w watku Robbiego, ale tam od polnocy nic sie nie dzieje! a przekroczyc te netowe Styksy nie takie proste 'a mio' Gaga, a jak ja lubilam Marcello Mastrioani; z nim nasza 60-cio letnia Catherine Deneuve ma corke Chiare Mastr. jeszcze z piosenkarek mozna tu uslyszec Laura Pausini, ale b. rzadko; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Do Narval IP: *.rrcnet.com 08.10.02, 20:02 www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10022 i www2.gazeta.pl/forum/790620,36819,988634.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Do Narval IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 20:09 o kurde-bele!!!! to ja tego nigdzie nie znalazlam!! hihihi ale ciamajda ze mnie! nawet nowe Zebranie Klubu 26 otwarte a ja tam jeszcze nic nie naskrobalam! zgaduj-zgadula gdzie zlota 'pula') no to skucha dla mnie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Do Narval IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 22:58 Czuje sie tutaj jak Arka Noego! Mam linka dla samej siebie zarejestrowac sie nie moge, bo ciagle cos im tam nie pasuje! moje haslo, pozniej ze narval juz zarezerwowany, ze pseudo trzeba zmienic! do dupy takie serwery, gdzie nic nie dziala!!! do gagi/ slucham Lucio dalla_Francesco de Gregori pod tytulem Quatro cani; b. mi sie podoba cos spiewaja o ....muri??! wlasnie obejrzalam film czesc II o Napoleonie! ten to mial leb - skurczybyk jeden! ale Szwedka z ta rodzina Buonapartych to nawet na zdjeciu strach sie pokazywac!! co za sepy! bylo tez o Bernadottach! no i o naszej Marysience Walewskiej! oddala sie Napoleonowi w upojnej nocy i wreszcie moglismy miec nasze Ksiestwo Warszawskie) hihibhi) a Kwachowa komu to sie zaprzedaje teraz? mozecie mi bana postawic! juz jednego na rejestracji dostalam!! pojutrze ide na film Zoski Marceau - " Mowcie mi o milosci" to moje tlumaczenie, oryginalnego tytulu; jak sie nie podoba to sami glowke sobie lamcie z tlumaczeniem!! speatch czy te krotka gadke o filmie Zochy jeszcze nie wiem gdzie zamieszcze!! byc moze w watku Dorki o gaciach, albo tym o zyciu Polakow w Chicago! no, a teraz ide spac, bo jutro nowy dzien i jak zwykle nikt nie chce za mnie zyc!! wszystko na mojej glowie) baj narvalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Na bisa won z etom razgaworkom! IP: *.abo.wanadoo.fr 08.10.02, 23:54 nie lubisz mnie gadula???? Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: NARVAL!!!!! 09.10.02, 02:30 ....gdzies Ty zginela??? Mialas wejsc z powrotem na czata i wcielo Cie. Mam dobra wiadomosc, sprawdz poczte. Odpowiedz Link Zgłoś