1student 12.10.02, 12:09 Szwedko pokaz inne oblicze, do tej pory tylko widac narcystyczna, odtracajaca egoistke, gdzie empatia?, no i te ciagle czepianie sie mojej osoby, ja jestem wrazliwym mlodym czlowiekiem, a nie jakas kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niezalezny. Re: Do szwedki, prywatna wiadomosc IP: 3* / 144.138.143.* 13.10.02, 13:14 Co ta starsza dama chce od ciebie dzieciaku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIOLIATOR Re: Do szwedki, prywatna wiadomosc IP: *.proxy.aol.com 14.10.02, 03:02 1student napisał: > Szwedko pokaz inne oblicze, do tej pory tylko widac narcystyczna, > odtracajaca egoistke, gdzie empatia?, no i te ciagle czepianie sie mojej > osoby, ja jestem wrazliwym mlodym czlowiekiem, a nie jakas kanalia. PANIE STUDENT MAM DLA PANA BAD NEWS...PIERDOLNALES SIE I NIE CHCACO TWOJA WIADOMOSC DOSTALA SIE NA PUBLICZNE FORUM...ZATEM UWAZAM ZE ZASLUGUJE NA ODPOWIEDNIA KRYTYKE !A WIEC PRAGNE CIE DOINFORMOWAC ZE WYZEJ WYMIENIONA PRAWDOPODOBNIE WYBRALA SE NA WYCIECZKE DO AFRYKI SRODKOWEJ W CELACH TRYSTYCZNO- KOPULACYJNYCH (TAKIE ESKAPADY SA OBECNIE W MODZIE WSROD BLAD SZWEDEK)... PRAWDOPODOBNIE TWOJA ADWERSANTKA W CHWILI OBECNEJ CWICZY JAKIES EWOLUCJE NA NABRZMIALYM DRAZKU TEGIEGO MURZYNA...PRZYPUSZAM ZE ZA JAKIS CZAS W SKANDYNAWII POWSTANIE NIE MALA KONKURECJA DLA RAPEROW ZE WSCHODNIEGO JAK I ZACHODNIEGO WYBRZEZA JUESEJ... Odpowiedz Link Zgłoś