ma_teusz 13.10.02, 20:59 Czy dla poparcia swojej tezy ze forum bis jest niezbedne ,chcesz poprzez rozdraznianie wiadomej osoby dalej zasmiecac forum polonia?U mnie w domku to mam cacy ale u sasiada to moge robic co mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ro-bert Re: Robercie 13.10.02, 21:52 Ja...rozdrazniam "wiadoma osobe"!? O co Ci chodzi? Czy ja dobrze slysze? Spojrz na Twoje wypowiedzi pod innymi nickami to zobaczysz co to jest rozdraznianie. Czy Ty moze tak jak Dr Jekyll i Mr Hyde? Swoja droga temat nickow szybko skonczyles. Zupelnie podobnie jak ten... no... kroliczek... nie...zajaczek... no wiesz juz kto. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz Re: Robercie 13.10.02, 22:02 No tak wszystko co najgorsze to oczywiscie ja .Ale moze mi wytlumaczysz swoje postepowanie.Marzyles o spokojnym forum gdzie nikt cie nie bedzie obrazal ,masz go, jestes otoczony przez swoich pzyjaciol.I powinienes byc szczesliwym czlowiekiem , a co sie dzieje wracasz tu gdzie cie obrazano wysmiewano odpowiedz po co jestes maspchista czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
cyce_aniutka Re: Robercie 13.10.02, 22:06 ma_teusz napisał: > No tak wszystko co najgorsze to oczywiscie ja .Ale moze mi wytlumaczysz swoje > postepowanie.Marzyles o spokojnym forum gdzie nikt cie nie bedzie obrazal ,masz > > go, jestes otoczony przez swoich pzyjaciol.I powinienes byc szczesliwym > czlowiekiem , a co sie dzieje wracasz tu gdzie cie obrazano wysmiewano > odpowiedz po co jestes maspchista czy jak? > Odpowiedz Link Zgłoś
znudzona3 Re: Robercie rozdwojenie jazni? 28.03.03, 12:16 tak go natura stworzyla, prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
_szvvedka Re: Robercie 13.04.03, 02:03 ro-bert napisał: > Ja...rozdrazniam "wiadoma osobe"!? O co Ci chodzi? Czy ja dobrze slysze? > Spojrz na Twoje wypowiedzi pod innymi nickami to zobaczysz co to jest > rozdraznianie. Czy Ty moze tak jak Dr Jekyll i Mr Hyde? > Swoja droga temat nickow szybko skonczyles. Zupelnie podobnie jak ten... no... > kroliczek... nie...zajaczek... no wiesz juz kto. O co chodzi Panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbu Re: Robercie IP: *.proxy.aol.com 13.04.03, 03:34 jestes hoojem 100 razy gorszym ode mnie nigdy nie probowalem dostac twojego pozwolenia pisania na twoim obsranym forum bo wiedzialem ze jestes obludnikiem jak reszta piszacych tam HCWD nie oznacza hgd Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: Robercie 13.05.03, 18:07 haahahahahah !! trafila wreszcie kosa na kamien !!! ,doloze i ja swoje 5 groszy na temat Forum Bis, gdzie wlasnie Szanowny Pan Ro-bert mnie zablokowal wskutek usilnych protekcji roznych forumowych ciotek ktorym nie podobal sie moj nik !! A teraz widze ze sam tu "zasmieca" !!!! Forum Polonia !! Nie rozumie cie czlowieku ?? powyzej ktos ci bardzo madrze !! ale to bardzo madrze !!!!!! napisal ze jestes otoczony swoimi lizusami na swoim Forum !! ,to czego jeszcze tu szukasz !!, klaniam sie pieknie !!! eheheheheh !! i sprobuj mi napisac ze uzywalem gdzies tu brzydkich slow !! ,jak to masz w zwyczaju tlumaczyc na swoim forum tym ktorzy sa ci nie "na raczke" Unosz rondo swego kapelusza !! [w stylu cowboyskim] eheheheheheh !! Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: Robercie 13.05.03, 18:20 Jajecznica nie placz chlopie. BIS nic nie stracil na wywaleniu Ciebie. Pisales durne, patetyczne posty bardziej podobne do belkotu niz czegos rozsadnego. Pamietaj, ze Robert nie donosi nigdzie tylko wycina co mu sie nie podoba. Donosicielstwo jest stokroc gorsze. A teraz poprosze sunny side up. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: Robercie 13.05.03, 18:35 heheeheh !! nie mam zamiaru plakac !! [ostatni raz na pogrzebie dziadka ] tylko napisalem to co jest prawda !!temu Wielkiemu Przywodcy Forum Bis i cieszy mnie jedno tylko ze ,nie ma mozliwosci wlaczenia tu swego "odkurzacza" zeby wyssac to co o nim inni pisza !! A moje posty czy byly durne czy madre ,patetyczne czy nie ?? to jest sprawa tego co kto lubi !,w tej chwili widze tam znacznie wiecej kretynskich postow ktorych jakos nikt nie usuwa,bo moze sie "odkurzacz" zacial,albo ktos ro-bertowi lize tylek !! ,heeheheh To tyle - swoje powiedzialem, reszte niech inni komentuja i wypowiadaja sie !! Dla mnie to tylko , "male piwo" eheheh !! Kazde forum [patrz obcojezyczne] ma to do tego ze wolno kazdemu mowic co sie mu podoba ,nawet uzywajac "laciny",a jak ktos chce parafialna szkolke lub francuskie salony,niech dyskutuje z wlasna babcia przy flizance herbaty w niedzielne popoludnie ! CZESC !! Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: Robercie 13.05.03, 18:42 Pierdolisz jak polamany. Zaloz swoje forum prywatne i bedziesz mogl klnac ile wlezie. Duzy chlop a lamentuje bo dostal kopa od robcia. Pisz tutaj jajecznica. Zobacz 95% postow to od tych balwanow paszportowych. Napisz cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś