Dodaj do ulubionych

Prezydenci III Rzeczypospolitej

26.11.05, 17:17
img.villagephotos.com/p/2005-9/1080700/Prezydenci.JPG
Obserwuj wątek
    • exile1 Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 19:18
      Ty sie emigrant nie interesuj bo i tak nic nie rozumiesz .

Na pierwszym portrecie jest ruski namiestnik , a nie prezydent .

Na drugim czlowiek , ktory zrobil wiecej dla Polski od calej masy teoretykow-
      bohaterow siedzacych z podkulonym ogonem za granica.

Na trzecim bohater discopolo i borzyszcze gospodyn wiejskich , co jest
      skutkiem panowania portretu nr1 i poprzednikow .

Czwartemu daje szanse .

A po piate , nie glosujesz - splyn .

• flipflap Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 19:46
        >Na drugim czlowiek , ktory zrobil wiecej dla Polski od calej masy teoretykow-
        >bohaterow siedzacych z podkulonym ogonem za granica.

Ty musisz mieć tak samo nasrane jak te twoje bożyszcze. Z tego samego powodu
        nie będę starał się ciebie wyprowadzać z ciemnoty umysłowej którą jesteś
        otoczony. W Polsce jest tak jak jest, bo podobnych tobie jest cała masa.
        • exile1 Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 20:01
          > nie będę starał się ciebie wyprowadzać z ciemnoty umysłowej którą jesteś
          > otoczony.

Wyprowadzic to ty mozesz najwyzej psa na trawnik , i to w momencie dokladnie
          wskazanym przez zone .

> W Polsce jest tak jak jest, bo podobnych tobie jest cała masa.

Powtarzam , nie interesuj sie bo oprocz polishjokes nie jestes tu znany .
          • flipflap Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 22:24
            Exile napisał:
            >Wyprowadzic to ty mozesz najwyzej psa na trawnik , i to w momencie dokladnie
            >wskazanym przez zone .

Hehehe, niemówiłem że ciemnota umysłowa. To powyższe to pewnie apogeum twojego
            dowcipu. Nawet nie oczekuje od ciebie błyskotliwej odpowiedzi.

Poza tym skłonności do sterowania zainteresowań to zostały wam kolego z
            poprzedniej epoki, hehehe.
            Mam na to swoją tezę. Zauważalne u ciebie jest ograniczona ilości używanych
            szarych komórek, ograbionych ze swojego potencjału litrami wypitego aloholu.
            Dzięki czemu twoje zdolności samodzielnego myślenia są w znacznej mierze
            zawężone. Podświadomie istniej u ciebie potrzeba bycia kierowanym. Efektem
            tego jest to co się dzieje w Polsce. Miliony takich Exile stworzyło kraj
            sytuację w której obecnie się Polska znajduje. Nie dziwi mnie też twoje
            uwielbianie tego barana Wałęsy. Podejżewam że twoje IQ taki jak i Wałęsy nie
            jest większe od żelazka z dyszą.
            Jedyną formą odpowiedzi jest wulgarny bełkot, najlepiej czym głośniej tym
            lepiej. Tak że masz pole do popisu.
            • exile1 Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 22:48
              Patrzac przez pryzmat suchej oceny twojego wysilku intelektualnego
              dazacego do zadania mi smiertelnych ran na tym forum , odpowiadam ,
              cwicz dalej , bo za cienki w uszach jestes na dzien dzisiejszy .

• flipflap Pryzmat sryzmat 26.11.05, 23:11
                exile1 napisał:

> Patrzac przez pryzmat suchej oceny twojego wysilku intelektualnego
                > dazacego do zadania mi smiertelnych ran na tym forum , odpowiadam ,
                > cwicz dalej , bo za cienki w uszach jestes na dzien dzisiejszy .
                >
                >

Nie wysilaj się bo już i tak zwiększonych obrotach naginasz, a tu noc długa. Hehehe
                Z kaganem wejdź w dyskusję.
                Nowym polskim zwyczajem żegnam się
                Kwa, Kwa, Kwa
          • starapierdola Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 22:43
            czy lepper jest juz permierem lepperlandu?
    • starapierdola Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 19:30
      Swietni prezydenci. Moja stary twierdzi ze ten pierwszy to najlepszy
      uratowal Polskie przed ruskimi
      bohater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka