flipflap 26.11.05, 17:17 img.villagephotos.com/p/2005-9/1080700/Prezydenci.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exile1 Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 19:18 Ty sie emigrant nie interesuj bo i tak nic nie rozumiesz . Na pierwszym portrecie jest ruski namiestnik , a nie prezydent . Na drugim czlowiek , ktory zrobil wiecej dla Polski od calej masy teoretykow- bohaterow siedzacych z podkulonym ogonem za granica. Na trzecim bohater discopolo i borzyszcze gospodyn wiejskich , co jest skutkiem panowania portretu nr1 i poprzednikow . Czwartemu daje szanse . A po piate , nie glosujesz - splyn . Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 19:46 >Na drugim czlowiek , ktory zrobil wiecej dla Polski od calej masy teoretykow- >bohaterow siedzacych z podkulonym ogonem za granica. Ty musisz mieć tak samo nasrane jak te twoje bożyszcze. Z tego samego powodu nie będę starał się ciebie wyprowadzać z ciemnoty umysłowej którą jesteś otoczony. W Polsce jest tak jak jest, bo podobnych tobie jest cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
exile1 Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 20:01 > nie będę starał się ciebie wyprowadzać z ciemnoty umysłowej którą jesteś > otoczony. Wyprowadzic to ty mozesz najwyzej psa na trawnik , i to w momencie dokladnie wskazanym przez zone . > W Polsce jest tak jak jest, bo podobnych tobie jest cała masa. Powtarzam , nie interesuj sie bo oprocz polishjokes nie jestes tu znany . Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 22:24 Exile napisał: >Wyprowadzic to ty mozesz najwyzej psa na trawnik , i to w momencie dokladnie >wskazanym przez zone . Hehehe, niemówiłem że ciemnota umysłowa. To powyższe to pewnie apogeum twojego dowcipu. Nawet nie oczekuje od ciebie błyskotliwej odpowiedzi. Poza tym skłonności do sterowania zainteresowań to zostały wam kolego z poprzedniej epoki, hehehe. Mam na to swoją tezę. Zauważalne u ciebie jest ograniczona ilości używanych szarych komórek, ograbionych ze swojego potencjału litrami wypitego aloholu. Dzięki czemu twoje zdolności samodzielnego myślenia są w znacznej mierze zawężone. Podświadomie istniej u ciebie potrzeba bycia kierowanym. Efektem tego jest to co się dzieje w Polsce. Miliony takich Exile stworzyło kraj sytuację w której obecnie się Polska znajduje. Nie dziwi mnie też twoje uwielbianie tego barana Wałęsy. Podejżewam że twoje IQ taki jak i Wałęsy nie jest większe od żelazka z dyszą. Jedyną formą odpowiedzi jest wulgarny bełkot, najlepiej czym głośniej tym lepiej. Tak że masz pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
exile1 Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 22:48 Patrzac przez pryzmat suchej oceny twojego wysilku intelektualnego dazacego do zadania mi smiertelnych ran na tym forum , odpowiadam , cwicz dalej , bo za cienki w uszach jestes na dzien dzisiejszy . Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Pryzmat sryzmat 26.11.05, 23:11 exile1 napisał: > Patrzac przez pryzmat suchej oceny twojego wysilku intelektualnego > dazacego do zadania mi smiertelnych ran na tym forum , odpowiadam , > cwicz dalej , bo za cienki w uszach jestes na dzien dzisiejszy . > > Nie wysilaj się bo już i tak zwiększonych obrotach naginasz, a tu noc długa. Hehehe Z kaganem wejdź w dyskusję. Nowym polskim zwyczajem żegnam się Kwa, Kwa, Kwa Odpowiedz Link Zgłoś
starapierdola Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 22:43 czy lepper jest juz permierem lepperlandu? Odpowiedz Link Zgłoś
starapierdola Re: Prezydenci III Rzeczypospolitej 26.11.05, 19:30 Swietni prezydenci. Moja stary twierdzi ze ten pierwszy to najlepszy uratowal Polskie przed ruskimi bohater Odpowiedz Link Zgłoś