Gość: Artur IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 18:02 macie czas, ide na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub-plotkarz Jestes nic nie wartym trzydziestolatkiem 16.11.02, 18:12 Zygam na cie tak jak i reszta tego forum, rozumiesz? wez karelke pod pache i spierdalaj na bisa, tu ciebie nie chcemy . -- dobrze pisze mistrzu? zaluje ze kontakt nam sie urwal....coz, jestem ofiara losu , rozumiem ze nie chcesz miec nic do czynienia z takimi jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jestes nic nie wartym trzydziestolatkiem IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 18:15 > dobrze pisze mistrzu? zaluje ze kontakt nam sie urwal....coz, jestem ofiara > losu , rozumiem ze nie chcesz miec nic do czynienia z takimi jak ja. to nie ja go zerwalem...o reszcie teraz nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: po kreska_____jakubku!............ IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 19:33 jakub-plotkarz napisał: > to nie bylo do ciebie dupku, ......jestesmy tu we dwoje! do kogo w takim razie kierujesz słówka swoje, czyżby shiza dopiekła? Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: po kreska_____jakubku!............ 16.11.02, 19:36 "We dwoje"??? To ktore z Was jest ona a ktore on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur :))) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 19:41 guajazyl napisał: > "We dwoje"??? To ktore z Was jest ona a ktore on? ech, rozwaliles wszystko, bo teraz juz trojka. ale ja to ja, a on to pacjent (moze ona, moze zawiedziona) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub-plotkarz do twojej zupy tez sikalem 16.11.02, 18:13 a buraczki niechaj ci w gardle stana Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz do Artura ...... 16.11.02, 19:44 Widze Artur ze atakuja Cie dzis z kazdej strony, dla dodania Ci odwagi masz ten wierszyk. Gdy ktoś spłata ci figla Gdy powie - spierdalaj gnoju Gdy dowcip przekroczy ramy dowcipu Gdy chodnik dotknie twarzy Gdy masz walnac go chrapkę Pocałuj żabkę Pocałuj żabkę Gdy plan życia utopisz w ściekach Gdy wczoraj nie różni się od dziś Gdy szepniesz - kurwa Gdy poczujesz się źle Gdy masz walnac go chrapkę Pocałuj żabkę Pocałuj żabkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur hey Mateo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 19:50 ..dzieki za wierszyk, sympatyczny. P>S> taka jest kolejnosc forum. atakowanie po koleji wszystkich. traktuje sprawe z usmiechem na twarzy. ot taka moja moja sobotnia rozrywa. Sa tacy co sie w to emocjonalnie angazuja, a to błąd. he he, na ciebie tez przyjdzie kolej, nie bedzie to moja robota, ale...znajac juz zachowanie co niektorych...masz to chyba jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_teusz Re: hey Mateo 16.11.02, 19:58 Dzieki za ta cenna informacje, czekam z usmiechem na twarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: hey Mateo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 19:59 ma_teusz napisał: > Dzieki za ta cenna informacje, czekam z usmiechem na twarzy) tylko w tym ratunek, ciao Odpowiedz Link Zgłoś