Gość: artua IP: *.proxy.aol.com 21.11.02, 01:02 Czy ktos mi moze powiedziec ile czsu idzie paczk az Polski do Stanow. Moj abyla wyslana 3 tyg. temu i jeszcze nie doszla, czy ktos ma jakies doswiadczenia? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: do ludzi w Stanach IP: *.dyn.optonline.net 21.11.02, 01:08 Gość portalu: artua napisał(a): > Czy ktos mi moze powiedziec ile czsu idzie paczk az Polski do Stanow. Moj > abyla wyslana 3 tyg. temu i jeszcze nie doszla, czy ktos ma jakies > doswiadczenia? Z gory dziekuje za odpowiedz. moze poszla droga morska? normalnie, lotnicza powinna isc 5-7 dni, morska okolo 4 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artua Re: do ludzi w Stanach IP: *.proxy.aol.com 21.11.02, 01:11 Wiem na pewno ze nie poszla droga morska. Jestem na east coast to moze dluzej niz np. do ny. Ale moze byc takie opoznenie? Boje sie ze zginela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: west coast oczywiscie n/txt IP: *.dyn.optonline.net 21.11.02, 01:15 no raczej nic nie mozesz zrobic, wiec zostaje ci czekac. rozne rzeczy sie zdazaja. niedawno mielismy taki numer ze priority mail zamiast 3 dni , zjawil sie na miejscu, jak gdyby nigdy nic ( bo adres byl ok, pudelko jak nowe itd..) po 3 miesiacach...haha to byl prezent urodzinowy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: paczki moga latac w te i spowrotem.. IP: *.home.cgocable.net 21.11.02, 01:34 po Stanach, jak ludzie (pss.. security) Z Miami, do Denver, przez Detroit Ale napewno doleca, predzej czy pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artua Re: do ludzi w Stanach IP: *.proxy.aol.com 21.11.02, 01:35 Dzieki za slowa otuchy Bede czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: do ludzi w Stanach 21.11.02, 02:50 Gość portalu: artua napisał(a): > Dzieki za slowa otuchy Bede czekac. _____________________________________________ <>...Do stanow dwa dni,w stanach dwa tygodnie............. Szybciej bylo by golebiem pocztowym....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: do ludzi w Stanach - paczki wysylaja IP: *.montclair.edu 21.11.02, 03:44 Moja tesciowa zazyczyla sobie miec 6 tomow "Nowej ENCYKLOPEDI powszechnej" Od daty wyslania - minelo 31 dni - droga morska i ladowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: do ludzi w Stanach IP: *.ipt.aol.com 21.11.02, 03:58 1. paczki z USA do Polski dochodza, a jakze.. ale zdarza sie, iz polowa zawartosci paczki ginie gdzies po drodze.. 2. kartki pocztowe z Polski do USA takze dochodza.. np. wyslana 15 sierpnia 2002 roku doszla do stanu Indiana 29 pazdzernika 2002 roku.. 3. paczka z Polski do Australi... wyslana droga morska, plynela jakies 3-4 miesiace.. a oplaty to juz inna sprawa.. wartosc paczki 100 zl.. oplaty okolo 160zl.. wytrwalosci w oczekiwaniu, zycze. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: w Kanadzie jest o wiele lepiej, bo.. IP: *.home.cgocable.net 21.11.02, 04:56 z Polski przesylki ida srednio okolo 4/5 dni lotnicza.Do Polski tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś