Gość: kolas IP: *.punkt.pl 26.11.02, 00:57 Co by tu zjesc? Jestem glodny.....Burczy w brzuchu)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo27 Re: ......GŁÓD..... 26.11.02, 00:59 Gość portalu: kolas napisał: > Co by tu zjesc? Jestem glodny.....Burczy w brzuchu)) __________________________________________ <>...Jak to mowia......."Chuja do dupy,przyprawy do zupy"........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ......ja to slyszalem inaczej IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.11.02, 01:10 .....ch..a do dupy, nie cieple kluseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiszczak Re: ......GŁÓD..... 26.11.02, 01:00 Proponuje poledwice po angielsku w sosie orzechowym .Do tego hiszpanskie czerwone wino .Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur kolas, zamow pizze ntxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 26.11.02, 01:11 Gość portalu: kolas napisał: > Co by tu zjesc? Jestem glodny.....Burczy w brzuchu)) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: ......GŁÓD..... 26.11.02, 03:01 A nie wystarczy uczty duchowej na tym forum? ;oD Odpowiedz Link Zgłoś