anna_wu 19.12.02, 15:43 Co mozna robic ciekawego w Sylwestra w Niagara Falls? Mieszka ktos w tym miescie? Znacie jakies przytulny hotel w "downtown"? Moze ktos moglby polecic pare fajnych knajpek, ktorych mozna by zrobic przeglad w czasie tego wieczoru? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: party animal Re: Niagara Falls - Canada IP: *.sympatico.ca 19.12.02, 16:12 Zapomnij o jakis tam knajpach! Jak sie chcesz rzeczywiscie rozerwac, sprobuj skoczyc z wodospadu, w beczce czy bez. "fun" gwarantowany i tanio. Rownie "exciting" bylaby i jakas polonijna zabawa ludowa. Przy niej i wodospady bledna. Happy New Year! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Niagara Falls - Canada 19.12.02, 16:18 Chyba ciut za pozno bierzesz sie za planowanie. Mysle, ze tam wszystko zarezerwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Re: Niagara Falls - Canada 19.12.02, 16:24 A Ty co zarezerwowales w Niagara Falls? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik Re: Niagara Falls - Canada IP: *.cpe.quickclic.net 19.12.02, 18:08 Piekne sa Sylwestry nad Niagara,na wolnym powietrzu,wystepy zespolow,pokazy sztucznych ogni,mnostwo ludzi,jest b.wesolo,ale mrozno,wiec nalezy sie b,cieplo ubrac,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Niagara Falls - Canada 19.12.02, 18:22 Ja nic nie zarezerwowalem. Niagara mam powyzej dziurek w nosie gdyz bylem tam przynajmniej ze 20 razy. Kazdy kto odwiedza musi ja zobaczyc i trzeba jezdzic. Po prostu dosc popularne miejsce na roznego rodzaju swieta wiec mysle, ze moze byc wszystko zarezerwowane. Ot, wszystko. Niewatpliwie miejsce w ktorym warto spedzic Sylwester i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś