Gość: Bartek IP: *.trin.cam.ac.uk 18.05.01, 08:45 Czesc Jade w przyszlym roku akademickim na studia do Bostonu. Dobrze byloby spotkac kogos fajnego na miejscu. Nie znam tam nikogo. Prosze o kontakt. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Euro Re: Studia w Stanach IP: *.physik.uni-ulm.de 29.05.01, 00:02 Zadna polska kurwa nie ma juz prawa wjazdu do USA. Polska (ta kolo Moskwy) zaatakowala USA wywiadem wojskowym w celu adiabatnej zmiany systemu na slabszy. Wiemy (CIA) wszystko. Polacy wyemigruja a Zydow zagazujemy. (Zgodnie z prawem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Studia w Stanach IP: *.bumc.bu.edu 31.07.01, 21:45 Bartek, Zagladnij na strone MIT www.euroclub.mit.edu. Jest to nieformalne zrzeszenie studentow z Europy. Organizuja mnostwo ciekawych imprez, wyjazdow i cotygodniowych spotkan w jednym z pubow. Dobre miejsce do poznania na prawde ciekawych ludzi. Boston jest najfajniejszym miejscem na wschodnim wybrzezu USA> Powodzenia.D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VV Re: Studia w Stanach IP: *.physik.uni-ulm.de 01.08.01, 19:24 Boston to niebezpieczne miejsce. Uwazaj, zeby cie ktos nie sprzedal na nerki. Ciekawe czy zdzwonisz do konsulatu pod narkoza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angka Re: Studia w Stanach IP: 65.34.56.* 03.08.01, 05:08 Hej! Ja wlasnie koncze studia w stanach (roczne stypendium) i musze powiedziec, ze byl to chyba najlepszy rok mojego zycia. Tez nikogo nie znalam przylatujac, ale okazlo sie, ze Amerykanie sa bardzo otwarci, jest tez co roku duzo obcokrajowcow , ktorzy tez nikogo nie znaja, wiec kontakty towarzyskie nawiazac jest bardzo latwo. Nie studiowalam w Bostonie, o ktorym slyszalam, ze jest super miastem, tylko na Florydzie. Baw sie dobrze.Angka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Do Angki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 14:04 Poszukuje jakiejs mozliwosci wyjazdu na stypendium do Stanow. Czy moglabys udzielic mi informacji jak mozna to zrobic. Robo robart@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYP Re: Do Angki IP: *.we.mediaone.net 31.08.01, 08:13 Gość portalu: robo napisał(a): > Poszukuje jakiejs mozliwosci wyjazdu na stypendium do Stanow. Czy moglabys > udzielic mi informacji jak mozna to zrobic. > > Robo > robart@wp.pl Sprubuj nawiazac kontakt najpierw z USIA (United States Information Agency) ktora sponsoruje studentow i z dana szkola w USA (niektore maja stypendia dla zagranicnzych studentow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donCoyot Re: Studia w Stanach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 18:43 Czesc Bartek, Ja tez sie wybieram do Bostonu, tylko troche pozniej. Z przyjemnoscia sie z Toba skontaktuje! Pisz na: donCoyote@interia.pl serdeczne pozdrowienia! donCoyote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Studia w Stanach do Bartka IP: 204.155.16.* 23.08.01, 19:55 Bartek na jakiej uczelni bedziesz studiowac? Ja mieszkam kolo Bostonu, chcesz to napisz misiamiskiewicz@yahoo.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś