Dodaj do ulubionych

To w glowie sie nie miesci.

30.12.02, 01:21
Jestem tutaj pierwszy raz, zwabiony linkiem z innej strony, i oczom wlasnym
uwierzyc nie pomoge.
Co to kurwa za forum!!!?
Wszedzie norma, ludzie dyskutyja, a tu koles traci czas wyraznie, tylko czemu
nikt mu w tym nie przeszkadza?

Pytanie do osobnika - po co to robisz? Rownie dobrze moglbys babki z piasku...
Moze to jakas dluzsza historia? - wtedy chetnie dowiedzialbym sie o co chodzi?

Wybaczcie mi kurwe, ale chyba pasuje tutaj jak znalazl.
Obserwuj wątek
    • Gość: wowa Re: To w glowie sie nie miesci. IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 30.12.02, 01:27
      debil po prostu zwaryjowal
    • roadkill Re: To w glowie sie nie miesci. 30.12.02, 01:33
      obawiam sie fresh-water ze popelniles wielki blad uzywajac tego slowa na k.

Teraz sie dopiero zacznie i wspolczuje ci ze na ciebie padlo. Jedyna rada abys
      uniknal nawalnicy to grzecznie przeprosic za brzydkie slowo. On jest
      niekoronowanym krolem forum a my jestesmy jego widownia.
    • chomiczek_ DO WIDZENIA BYLES TU PO RAZ PIERWSZY I OSTANI 30.12.02, 01:33
      fresh.water napisał(a):

> Jestem tutaj pierwszy raz, zwabiony linkiem z innej strony, i oczom wlasnym
      > uwierzyc nie pomoge.
      > Co to kurwa za forum!!!?
      > Wszedzie norma, ludzie dyskutyja, a tu koles traci czas wyraznie, tylko czemu
      > nikt mu w tym nie przeszkadza?
      >
      > Pytanie do osobnika - po co to robisz? Rownie dobrze moglbys babki z piasku...
      > Moze to jakas dluzsza historia? - wtedy chetnie dowiedzialbym sie o co chodzi?
      >
      >
      > Wybaczcie mi kurwe, ale chyba pasuje tutaj jak znalazl.
    • chomiczek_ Re: To w glowie sie nie miesci. 30.12.02, 02:03
      fresh.water napisał(a):

> Jestem tutaj pierwszy raz, zwabiony linkiem z innej strony, i oczom wlasnym
      > uwierzyc nie pomoge.
      > Co to kurwa za forum!!!?
      > Wszedzie norma, ludzie dyskutyja, a tu koles traci czas wyraznie, tylko czemu
      > nikt mu w tym nie przeszkadza?
      >
      > Pytanie do osobnika - po co to robisz? Rownie dobrze moglbys babki z piasku...
      > Moze to jakas dluzsza historia? - wtedy chetnie dowiedzialbym sie o co chodzi?
      >
      >

CIEBIE KICHO TYLKO BIS RATUJE
      > Wybaczcie mi kurwe, ale chyba pasuje tutaj jak znalazl.
    • luiza-w-ogrodzie Re: To w glowie sie nie miesci. 30.12.02, 02:49
      Fresh.water, dopisz sie do odpowiedniego watku na "Forum o Forum". A poza tym
      milego dnia... nie zrazaj sie obecnoscia popapranca...
      • chomiczek_ Re: To w glowie sie nie miesci. 30.12.02, 02:52
        luiza-w-ogrodzie napisała:

> Fresh.water, dopisz sie do odpowiedniego watku na "Forum o Forum". A poza tym
        > milego dnia... nie zrazaj sie obecnoscia popapranca...
        >
        FRESH WATER WYDUPCZYLBYS TA LUIZE WRESZCIE.STARA RURA SIE NUDZI W TEJ DUPIE
        SWIATA.KANGURY PRZESTALY JA WALIC I TUTAJ SZUKA FAGASA.
    • luiza-w-ogrodzie Do fresh.water 30.12.02, 02:55
      Zajrzyj na link do Polonii Bis:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=4036993
    • luiza-w-ogrodzie Re: To w glowie sie nie miesci. 30.12.02, 03:23
      up
      • luiza-w-ogrodzie Re: To w glowie sie nie miesci. 30.12.02, 05:30
        Up
    • swiatlo Wpadnij tutaj 30.12.02, 06:00
      Oto link do Polonia Bis:
      www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10022

Jest to podobne forum polonijne, ale wolne od tego rodzaju postow jakie
      znalazles tutaj.
      Mozna sie tez do nas dostac przez sciezke:
      Forum > Prywatne > Różne > Polonia Bis
    • themistocles Czuje sie w obowiazku wyjasnic ci mlody czlowieku 30.12.02, 16:18
      Jezli udasz sie na forum polonia-bis znajdziesz sie w towarzystwie ludzi o
      tysiacach twarzy ( wiekszosc tych twarzy tepych, zeby nie bylo nieporozumienia)

Wezmy na przyklad tak reklamujacego to forum , czlowieka o pseudonimie swiatlo.
      Jest to czlowiek pod wieloma nikami robiacy tutaj ogromny balagan.
      Przykladem innym jego imienia jest np canadian, mlody zyd jawnie nienawidzacy
      (o czym daje czeste swiadectwo na czacie) ludzi wyznajacych inne religie, w tym
      ateistow, szydzacy ostatnio przy okazji swiat z tradycji, nie tylko przeciez
      chrzescjanskich ale rowniez polskich.Wystepuje tutaj zreszta w dziesiatkach
      postaci.Ostatnim przykladem niech bedzie roadkill.Czasem udaje milego, ale w
      rzeczywistosci jest wredny i glupi.

Drugim bliskim przykladem jest Luiza,
      Jest to Polka mieszkajaca w Polsce robiaca wrazenia zamieszkiwania
      Australi.Realizuje tutaj swoje marzenia o wyjezdzie.Robi to rowniez pod wieloma
      innymi nikami, ze przytocze tutaj tylko xurka, szwedke itd. Jest prawie pewnym
      zreszta ze nie jest to kobieta, ale mezczyzna , (wiek ok 30 lat, homo bi lub
      trans, megalomania wrodzona, pomimo olbrzymiej inteligencji, czesto brak mu
      taktu). Lubi ponadto nabierac ludzi sprawiajac wrazenie komus ze rozmawia z
      wieloma osobami podczas gdy rozmawia tylko z nim.Prawdopodobnie pracuje dla
      gazety smile

Te krotkie przyklady, bo nie chce przyczatacz mi sie ich tutaj wielu.
      Nie wiem, jezeli nawet udasz sie do tych, nie wartych tego ludzi, miej z soba
      wiedze ktora wlasnie ci przekazalem, w sensie , nie pozwol im zagrac na fujarce
      Tobie - z duzej litery wyrazajac szacunek, jako ze niezmiernie spodobal mi sie
      Twoj post.

Pozdrawiam.
      --
      themistocles
      • gadula_ Drogi themistoclesie 30.12.02, 17:23
        Chcialbym w imieniu calej polonii podziekowac Ci (z duzej litery) za Twoj
        (duza litera) bardzo rozwazny post!

Wyjasnil on w koncu wiele niejasnosci panujacych w tej jaskini zla, jaka
        niewatpliwie jest bis (z malej litery).

Uchroniles w ten sposob z pewnoscia wielu z nowych uczestnikow forum Polonia
        przed zboczeniem ze sciezki dobra i ugrzaznieciem w bagnie zwanym bis (mala
        litera). Dziekujemy!

Czy moglbys jeszcze ewentualnie podzielic sie z nami dalszymi szczegolami
        dotyczacymi osob piszacych na tym nielegalnym (tak! nie waham sie tego tak
        nazwac) podforum Polonii? Zaspokoiloby to niewatpliwie niezdrowe
        zainteresowanie, jakim niektorzy, przede wszystkim, mlodsi uczestnicy forum
        Polonia wykazuja (wbrew przestrogom medrcow z Polonii) tym co dzieje sie na
        bisie (mala litera)

Poza tym chcialbym podac pod dyskusje propozycje zlikwidowania polonii bis
        (mala litera). Mysle, ze jesli wszyscy pokazemy nasze niezadowolenie i
        obnazymy cala ohyde tej pieczary rozpusty to w koncu ktos podejmie decyzje o
        jej zamknieciu!
        Kto jest za?!
      • luiza-w-ogrodzie fresh.water 30.12.02, 21:53
        themistocles napisał(a):

> Drugim bliskim przykladem jest Luiza,
        > Jest to Polka mieszkajaca w Polsce robiaca wrazenia zamieszkiwania
        > Australi.Realizuje tutaj swoje marzenia o wyjezdzie.Robi to rowniez pod wieloma
        > innymi nikami, ze przytocze tutaj tylko xurka, szwedke itd. Jest prawie pewnym
        > zreszta ze nie jest to kobieta, ale mezczyzna , (wiek ok 30 lat, homo bi lub
        > trans, megalomania wrodzona, pomimo olbrzymiej inteligencji, czesto brak mu
        > taktu). Lubi ponadto nabierac ludzi sprawiajac wrazenie komus ze rozmawia z
        > wieloma osobami podczas gdy rozmawia tylko z nim.Prawdopodobnie pracuje dla
        > gazety smile

Fresh.water
        nie sluchaj bzdur i "dobrych rad". Wystarczy zatrzymac sie na tym Forum troche dluzej i poczytac (uwaga na
        podrobki nickow!) a wyrobisz sobie wlasne zdanie o poziomie dyskutantow.

themistocles, przeciez raz na zawsze uzgodniono ze jestem 120 kilowym rencista z wlochatymi lydami, nadajacym z
        biblioteki publicznej w Wellington, NZ??? Wiec co tu macisz, ze jestem homo-bi-trans z Polski?

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie
    • roadkill temistocles-podaj wiecej!!!! 30.12.02, 16:50
      ale jaja

Wezmy na przyklad tak reklamujacego to forum , czlowieka o pseudonimie swiatlo.
      Jest to czlowiek pod wieloma nikami robiacy tutaj ogromny balagan.
      Przykladem innym jego imienia jest np canadian, mlody zyd jawnie nienawidzacy
      (o czym daje czeste swiadectwo na czacie) ludzi wyznajacych inne religie, w tym
      ateistow, szydzacy ostatnio przy okazji swiat z tradycji, nie tylko przeciez
      chrzescjanskich ale rowniez polskich.Wystepuje tutaj zreszta w dziesiatkach
      postaci.Ostatnim przykladem niech bedzie roadkill.Czasem udaje milego, ale w
      rzeczywistosci jest wredny i glupi.

Drugim bliskim przykladem jest Luiza, Jest to Polka mieszkajaca w Polsce
      robiaca wrazenia zamieszkiwania Australi.Realizuje tutaj swoje marzenia o
      wyjezdzie.Robi to rowniez pod wieloma innymi nikami, ze przytocze tutaj tylko
      xurka, szwedke itd. Jest prawie pewnym zreszta ze nie jest to kobieta, ale
      mezczyzna , (wiek ok 30 lat, homo bi lub trans, megalomania wrodzona, pomimo
      olbrzymiej inteligencji, czesto brak mu taktu). Lubi ponadto nabierac ludzi
      sprawiajac wrazenie komus ze rozmawia z wieloma osobami podczas gdy rozmawia
      tylko z nim.Prawdopodobnie pracuje dla gazety smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka