Dodaj do ulubionych

Wiem, ze takich watkow byly juz setki,

09.01.03, 15:29
i zawsze spotykaly sie z negatywnym przyjeciem, ale mimo wszystko nie moge
sie powstrzymac z komentarzem, ze jest tu powoli jeszcze nudniej niz wg.
rozpowszechnionej tutaj opinii na Bisie!

Jedna frakcja truje od tygodni o (niestety nieprzyslowiowej) dupie Maryni,
coponiektorzy poddnosza ciezary wykonujac w otepieniu wciaz te same
mechaniczne ruchy, paru ekspertow ekonomicznych dyskredytuje sie nawzajem nie
przebierajac w srodkach, nawet Gadula stal sie cieniem samego siebie!

A ja coraz czesciej ziewam, jak tutaj zagladam.

PS: argumenty typu ze sama moglabym cos ciekawego napisac odpieram z gory: ja
jestem nudna ciotka bisowa i mnie przynudzac wolno, by nie powedziec, ze
nawet powinnam. Ale co z Wami, Perlami Polonii Prim? Czy to juz koniec czy
tylko chwilowy marazm?

Xurek
Obserwuj wątek
    • Gość: marcee Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: *.kim.pl / *.garinet.pl 09.01.03, 15:33
      po prostu wszystko kiedys sie konczy, niektorym znudzilo sie pisac
      • Gość: termopil nie. IP: 213.78.109.* 09.01.03, 16:20
        Gość portalu: marcee napisał(a):

> po prostu wszystko kiedys sie konczy, niektorym znudzilo sie pisac

.prawda

polonia44 jest lepsza niz kiedykolwiek wczesniej
        • akcjomariusz PublicImageLimited 10.01.03, 19:28
          Gość portalu: termopil napisał(a):

> Gość portalu: marcee napisał(a):
          >
          > > po prostu wszystko kiedys sie konczy, niektorym znudzilo sie pisac
          >
          > .prawda
          >
          > polonia44 jest lepsza niz kiedykolwiek wczesniej

czesciowo racja
          nie okradaj tylko legend, w tym zeldy......
    • Gość: gadula Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 15:48
      Czy to prawda, ze nauczylas sie robic juz ten sos bambusowy do
      Baboona?
      • xurek Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, 09.01.03, 16:15
        a) nieprawda
        b) kto o to prosil tudziez dlaczego mialam sie tego nauczyc
        c) co to jest Baboon?
        d) tu jest juz tak nudno, ze nawet na Twoje posty odpowiadam

Ouaaaaaa, Xurek
        • Gość: gadula Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 16:24
          xurek napisa?a:

> tu jest juz tak nudno, ze nawet na Twoje posty odpowiadam

A na bisie, jak tam na bisie? Moze tam powinnas siedziec kuro domowa,
          co?

PS. Pozdrow Samela!
          • xurek Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, 09.01.03, 16:27
            na Bisie jest taz jak zawsze, czyli ciekawe tematy, ale powoli sie rozwijajace,
            tylko ten lukowypelniacz Prim niestety przynudza.
            Kura domowa? Gadula, tobie sie juz wszystko pomieszalo, chociaz tak pilnie
            czytasz i archiwujesz. Albo zdefiniuj co dla ciebie znaczy kura domowa, bo moze
            tutaj tkwi nieporozumienie?
            Samela pozdrowie, skoro takie twoje zyczenie.

Xurek
            • Gość: terakota ty chyba jednak jestes kobieta IP: 213.78.109.* 09.01.03, 16:30
              xurek napisała:

> na Bisie jest taz jak zawsze, czyli ciekawe tematy, ale powoli sie
              rozwijajace,
              >
              > tylko ten lukowypelniacz Prim niestety przynudza.
              > Kura domowa? Gadula, tobie sie juz wszystko pomieszalo, chociaz tak pilnie
              > czytasz i archiwujesz. Albo zdefiniuj co dla ciebie znaczy kura domowa, bo
              moze
              >
              > tutaj tkwi nieporozumienie?
              > Samela pozdrowie, skoro takie twoje zyczenie.
              >
              > Xurek

ta laska w twoim tonie, jakby mowienie przez wykrzywione usta...
              prawie cie slysze
            • Gość: --Michal Wlasna miara. IP: *.tiaa-cref.org 09.01.03, 16:59
              Wspolczuje Ci bardzo ze Cie nudzi a na dotatek musisz to czytac czy na odwrot.
              Ja swoje tematy uwazam za niezwykle poruszajace i demoniczn, ze wymienie tylko,
              sekrety amerykanskiej kuchni, jak zostac strazakiem czy dywagacje kubanskie.
              Miodzio! Nawet dopisalem rodzial do kota ale nie spotkal sie z przyjeciem.
              • Gość: gadula Re: Wlasna miara. IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 17:29
                Zakres zainteresowan tej rekinki szwajcarskiego rynku reklam jest
                zupelnie odmienny. Sproboj cos o problemach dzieci w malzenstwach
                mieszanych albo o wolnej milosci po "paleniu" ...
              • xurek oczywiscie ze wlasna! 10.01.03, 10:27
                No bo czyja inna? Ze Ty sie nie nudzisz nie watpie, biorac pod uwage jakim
                powodzeniem ciesza sie Twoje "demoniczne watki" (gdzie jest ten kot?), mowilam
                tylko za siebie i o sobie.
                Zdaje sobie sprawe z tego, ze nie mozna obarczac wina za wlasna nude bliznich,
                tym niemniej kazdy tu pisze co chce, wiec czemu ja nie moge? Nudze sie i juz!

No ale moze jak znajde tego kota, to sie sytuacja polepszy?

Xurek
                • Gość: --Michal Jest tak IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 18:35
                  Kot jest tam gdzie byl czyli tu:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=3863006&a=3927417
                  Polecam rowniez, niedoceniony przez krytykow reportaz na "faktach
                  autentycznych" Rzecz o mydle:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=4056903&a=4056903
                  Ale jak mi mowia nawet Ci co tam byli tego nierozumieja wiec sie musisz
                  postarac.
                  • akcjomariusz bezwstydny wjebnik numer 2 10.01.03, 19:26
                    Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Kot jest tam gdzie byl czyli tu:
                    >
                    > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                    f=44&w=3863006&a=
                    > 3927417"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                    f=44&w=38
                    > 63006&a=3927417</a>
                    > Polecam rowniez, niedoceniony przez krytykow reportaz na "faktach
                    > autentycznych" Rzecz o mydle:
                    >
                    > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                    f=44&w=4056903&a=
                    > 4056903"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                    f=44&w=40
                    > 56903&a=4056903</a>
                    > Ale jak mi mowia nawet Ci co tam byli tego nierozumieja wiec sie musisz
                    > postarac.

ty chuju wiesz gdzie bedzie tafik ? no nie? darmozjadzie?
                    • Gość: --Michal Oj widze ze kolejka sie ustawia, IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 19:32
                      Do tego zjebania. A jak tobie kotku pasuje wydepilowane czy wyczesane?
    • jean_luc_cretien pytanie 09.01.03, 17:18
      zostanie
      po
      co
    • Gość: lea Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: *.170-130-66.que.mc.videotron.ca 09.01.03, 18:28
      jak tu nudno to siedz na bisie i nie zawracaj glowy
      • Gość: gadula Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: *.sympatico.ca 09.01.03, 21:07
        Rzecz w tym, ze tam juz maja dosc historyjek o Samelu i Piranji, hehe ...
        • Gość: up Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: proxy / *.cinfo.com.au 10.01.03, 04:41
          Gość portalu: gadula napisał(a):

> Rzecz w tym, ze tam juz maja dosc historyjek o Samelu i Piranji, hehe ...
        • xurek a) nic nie rozumiesz b) przynudzasz 10.01.03, 10:38
          a) gdyby na rozwianie mojej nudy wystarczylo aktywne pisanie, to problem sam by
          sie rozwiazal, obojetnie czy kogos Piranha interesuje, czy nie. Wtedy tak jak
          Ty naprodukowalabym ze sto watkow o Piranhi i czas by zlecial, czy ktos by sie
          dopisal czy nie, nie mialoby zadnego znaczenia. Ja nie chce pisac, tylko czytac
          ciekawe badz smieszne badz nawet kontrowersyjne ale nie nudne rzeczy i tych mi
          tutaj wlasnie brak. Opinia oczywiscie calkowicie subiektywna.

b) no comments

Xurek
      • Gość: polonia_bis1 Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: proxy / *.cinfo.com.au 10.01.03, 04:43
        Gość portalu: lea napisał(a):

> jak tu nudno to siedz na bisie i nie zawracaj glowy

No jak juz ktos szuka zabawy na primie to na bisie niezle chujowo musi byc.
        • aniutek Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, 10.01.03, 05:27
          ale panowie przynudzacie

chyba sami zauwazyliscie jak wam frekfencja siada, poziom dawno osiagnal dno
          • xurek Drogi Aniutku, 10.01.03, 10:39
            zupelnie sie z Toba zgadzam. Strasznie tutaj wszystko siadlo, nieprawdaz?

Xurek
        • xurek Drogi Nr. 1, 10.01.03, 10:33
          nie wiem, czy Twoj komentarz odnosi sie do mnie czy do Lei, ale tak na wszelki
          wypadek: na Bisie nie jest i nigdy nie bylo "chujowo", ale jak juz mowilam
          jest "powolnie" (co zreszta biorac pod uwage ilosc czlonkow jest calkiem
          normalnym zjawiskiem), co na normlane czasy zupelnie wystarcza, ale nie, jak
          sie czlowiek zaczyna nudzic i nic sensownego, co by sam mogl napisac nie
          przychodzi mu do glowy. W takich fazach zyciowych Prim zazwyczaj dostarczaj
          odpowiedniej rozrywki, ale niestety przestal.

Xurek
      • xurek dlaczego mam nie zawracac? 10.01.03, 10:28
        jak Ci sie nie podoba, to nie czytaj i juz!

Xurek
    • Gość: Albertine a propos piranii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 12:03
      Czy wiecie, ze w kanalach doplywowych w okolicy ujscia Odry zagniezdzily sie
      piranie? Zyja i maja sie dobrze, wedkarze od czasu do czasu ulowia. Ponoc na
      Wigilii w niejednym domu zamiast tlustego i mulastego karpia pojawila sie
      dorodna pirania - produkt polski. Piranie zachowuja sie z umiarem, jeszcze
      nikogo nie zjadly, jedynie pogryzly kilka psow i oddzielily kilka palcow od
      nieostroznych wlascicieli.

I o co wlasciwie chodzi z tymi xurkowymi piraniami? Czy xurek ma akwarium?
      Dlaczego nie chcecie sluchac o xurkowych wyczynach akwarystycznych?

Nie przejmuj sie xurek. Opowiedz o rybkach Albertynce. Albertynka Cie
      wyslucha.
      • xurek alez chetnie, 10.01.03, 12:12
        bo wciaz jeszcze sie nudze. Albertynko, Xurek nie ma akwarium i wlasciwie to
        Xurek nie lubi akwariow i ryb w nich trzymanych, bo akwarium sie brudzi i
        trzeba go czyscic a rybki jakies takie niekontaktowe i chyba nudne....

Piranha Xurka to synek Xurka, ktory nie nazywa sie naprawde Piranha, ale taka
        ma Xywe od urodzenia. Jak Piranha zrobi lub powie cos zdaniem Xurka wartego
        wspomnienia to Xurek czasem o tym pisze, ale tylko na Bisie, by nie zanudzac
        Prima. Gadula z braku lepszego zajecia archiwuje owe sprawozdania i od czasu do
        czasu wlepia na Prima z dopiskiem typu "Xurek znow przynudza" ujetym w ramy
        znacznie mniej literackie.

Xurek ma nadzieje, ze Albertynka jeszcze nie ziewa
        • Gość: --Michal Epidemia i masz w dupie. IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 14:51
          Ze ty masz w dupie to ze mi sie nie nudzi (co nie jest prawda) , bo akurat jest
          najwazniejsze ze sie tobie nudzi to jest zrozumiale tylko bezwartosciowe.
          Pozatym:

1. Co jest literackie a co nie jeste to bedzie w udziale przypadac potomny czy
          tez autorytetom (ktore co udowodnilem niezlibicie nie stnieja jako takie) a nie
          nam maluczkim.

2. Czy pirania zawdziecza swoje miano temu ze sie urodzil(a) z zebami i Cie
          gryzl po cycykach? to mnie frapuje.

aloha
          • xurek Epidemia czego i gzdie? 10.01.03, 15:11

> Ze ty masz w dupie to ze mi sie nie nudzi (co nie jest prawda) , bo akurat
            jest
            >
            > najwazniejsze ze sie tobie nudzi to jest zrozumiale tylko bezwartosciowe.

Ja przeciez nigdzie nie napisalam, ze mam w dupie (to chyba Twoje ulubione
            slowo?), ze tobie sie nie nudzi, tylko ze bylo to dla mnie jasne, biorac pod
            uwage... itd. A co z ta nieprawda? Nudzi Ci sie? To moze otworzymy klub? I co
            znaczy ze bezwartosciowe? Dla kogo?

> 1. Co jest literackie a co nie jeste to bedzie w udziale przypadac potomny
            czy
            > tez autorytetom (ktore co udowodnilem niezlibicie nie stnieja jako takie) a
            nie
            >
            > nam maluczkim.

Ale sie czepiasz. Jak ci sie literackie nie podoba to zastap. Do wyboru
            stawiam "wulgarne, chamskie, obrazajace, nicht-salonfähig". Wystarczy,
            wymyslanie tez mnie nudzi.

>
            > 2. Czy pirania zawdziecza swoje miano temu ze sie urodzil(a) z zebami i Cie
            > gryzl po cycykach? to mnie frapuje.

Czy ty szukasz nowego tematu dla Gaduly czy co?

A tak w ogole to zajrzyj na to konto, na ktore mnie zakwalifikowales.

Xurek
            • Gość: Siurek Who likes dark meat? IP: *.sympatico.ca 10.01.03, 15:25
              Tak Piranja z zebami, ale jaja! Ponoc Xurek uwielbia ciemne mieso?
              • Gość: xurek jestes w bledzie IP: proxy / *.cinfo.com.au 10.01.03, 18:13
                Gość portalu: Siurek napisał(a):

> Tak Piranja z zebami, ale jaja! Ponoc Xurek uwielbia ciemne mieso?

Nie tylko ciemne mieso ale i dlugie kutasy uwielbiam.
              • Gość: tato Re: Who likes dark meat? IP: proxy / *.cinfo.com.au 10.01.03, 18:45
                Gość portalu: Siurek napisał(a):

> Tak Piranja z zebami, ale jaja!

www.jajex.arx.pl/pokaz.php?kat=1&obr=00006
            • giermo_gidroz Niestety nie. 10.01.03, 17:47
              Z bolem serca odmawiam. Nie pisz, nie czekaj, nie dzwon.
              • xurek niby takie brutalnie jeddnoznaczne, 10.01.03, 18:07
                ale nie rozumiem, do czego w mojej odpowiedzi sie odnosi?

Z bolem serca oznajmiam, ze nie moge nie pisac, bo juz napisalam, ale moge nie
                dzwonic i nie czekac i juz nigdy wiecej nie pisac i skoro takie zyczenie, to z
                nastepnym bolem serca (hm... nie wiem, czy mam az tak wielkie serce, zeby sie
                ten caly bol zmiescil) sie oczywiscie dostosuje, bo Xurek jestem przyjazny i
                szanujacy cudze zyczenia.

Nie musisz odpowiadac, jezeli mialoby to wywolac nastepny bol.

Xurek
                • giermo_gidroz Alez jak moglbym nie odpowiadac! 10.01.03, 18:13
                  • xurek sprawiedliwosc musi byc! 10.01.03, 18:19
                    jezeli ja mam nie pisac, to Ty tez nie. Albo jak bedziesz dalej, to ja tez, bol
                    hin oder her.

Xurek jest co prawda mily i uczynny, ale bez przesady!

• emre_baran Generale! ja pierd()le. 10.01.03, 18:20
                    To chyba jeszcze gorsze niz jakzescie NIECHcianego przyjemniaka, zwyzywali od
                    tepych chiu pederastwow walac beczka naodlew. Nie ma sie co zloscic ze nikt
                    kota nie czyta, to bylo nie udane. Proponuje sie zajaca nastolatkami.
                    • giermo_gidroz Baran! Raport zdac! 10.01.03, 18:36
                      Niewiasty chetne wytropione? Mapa pozycyjna wykonana? Raport zdac i
                      odmaszerowac z wolna przyspiszajac!
                      • emre_baran Rozmazylem sie! Zaraz sie wybatorze! 10.01.03, 18:49
                        Kelner z "Krysztalowej", kurwy przy barze, koledzy z szaber placu i sledz. 07
                        zglos sie.
                • giermo_gidroz Bol to okropny ale odpowiem. 10.01.03, 18:17
                  Nic nie dostalem, wiec przyjale po prostu to co zawsze. Ze oferujezs mi swoje
                  cialo, umysl i dusze i jeszze to ze przyjedziesz i nigdy mnie nie opuscisz. Ze
                  bedzemy zyli dlugo i szczeliwi sluchajac pomrukow godowych grizzly i bzykania
                  pszczol. Jesli to bylo cos innego, to przepraszama. Ale to nic innego byc nie
                  moglo, powiedz. Bol niepewnosc jest okropny.
                  • xurek te wymowiki to takie 10.01.03, 18:24
                    jak od tych, ktorym piszesz w mailu, ze maja cos zrobic. Zazwyczaj nie dostaja.
                    Ale niech Ci bedzie, wyslalam jeszcze raz.

Nic tam nie bylo ze przyjade i nie opuszcze, grizzly to okropne i brzydkie
                    stworzenia, na pszczoly mam uczulenie a tak w ogole to cialo mam calkowicie
                    zajete a dusze i umysl gotowa jestem dzielic jedynie wirtualnie. I co to za
                    insynuacje "to, co zawsze". Ty mnie chyba z kims mylisz...

Xurek
                    • giermo_gidroz Ty tez? 10.01.03, 18:33
                      A wiec nie bylo tam tego co myslale, to okrutne. I jeszcze raz to wyslalas.
                      Nie masz serca. Ja wlasciwie tez mam wrazene, ze mnie skims mylisz.
      • Gość: Albertine A, w takim razie przepraszam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 17:41
        Jesli nie chodzi o rybki ani o akwarium tylko o pelnowartosciowa komorke
        spoleczna i jej potomka, to przepraszam. Nie znam sie i nie smiem zabierac
        glosu. Mysle, ze moze to byc problem ogolny na tym forum, to znaczy
        skonfrontowani ze szczesliwym pozyciem, udanym dzieckiem i wystrzalowym zyciem
        zawodowym xurka, reszta forumowiczow oniemiala. I ma racje ta czern, holota i
        tluszcza bez przydzialu, o orientacji podejrzanej, opinii dwuznacznej, oraz
        zyciu osobistym i zawodowym do dupy, lub gorzej jeszcze, do ostrzalu. W
        kosmos.
        • narvosol Re: A, w takim razie przepraszam. 10.01.03, 18:09
          Jego tam nie ma.
          Was nie ma.
          Czy myslicie ze upijanie , zcieranie , wielokrotne w zyciu , do bolu, mozna
          porownac do wielokrotnego samobojstwa?
          Temat nie dla pirani, mysle, i tutaj jestem, chodz prosze o zapisanie w poczet
          czlonkow, wpadne podeslac linka.

• xurek Ach nie ma za co, 10.01.03, 18:10
          Pytanie w kwestii zrozumienia, bo cos od tej nudy otepialam. Czy ten twoj post
          jest ironiczny, podtekstowy czy szczery?

`>Mysle, ze moze to byc problem ogolny na tym forum, to znaczy
          > skonfrontowani ze szczesliwym pozyciem, udanym dzieckiem i wystrzalowym
          zyciem
          > zawodowym xurka, reszta forumowiczow oniemiala.

Gdyby Sympatico oniemial na temat Xurka, Xurek bylby szczesliwy i niczego
          wiecej nie oczekiwal.
          • narvosol poniewaz xurek 10.01.03, 18:15
            xurek napisała:

> Pytanie w kwestii zrozumienia, bo cos od tej nudy otepialam. Czy ten twoj
            > jest ironiczny, podtekstowy czy szczery?
            >
            > `>Mysle, ze moze to byc problem ogolny na tym forum, to znaczy
            > > skonfrontowani ze szczesliwym pozyciem, udanym dzieckiem i wystrzalowym
            > zyciem
            > > zawodowym xurka, reszta forumowiczow oniemiala.
            >
            > Gdyby Sympatico oniemial na temat Xurka, Xurek bylby szczesliwy i niczego
            > wiecej nie oczekiwal.

chcialaby przedstawic sama siebie, tak jak chcialaby by bylo, jezeli jej sie
            zechce, xurek absolutnie przecenia jednak propagande sympatioco, ztreszta sam
            xurek zauwazyla , to juz cien, galy podkrazone, wyslizgujacy sie pstrag , i wt
            ym sensie chlopaczysko sie starzeje szybciej niz przewidywac buy mogla uwstawa
            gdyby byla
            • Gość: Albertine Te przepychanki sa niegodne Twojej uwagi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 18:42
              Droga Malgorzato, a tam Marcin pierdoli jak na ciezkim zejsciu, a Ty nic, a Ty
              tu? Wiec nie ma juz przyjazni, nadziei, prawdziwej milosci, zyczliwosci
              serdecznej? Tylko jakas jebana pirania na wigilijnym stole karpia udajaca.
              • Gość: --Michal I kto to mowi? IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 18:51
                W dzisijeszych czasach nawet nie mozna liczyc na pozadne zjebanie. Kobiety
                lecza zlamane serca alkocholem, a "maszynista nie morze uruchomic lokomotywy".
                • Gość: Albertine Panska egzaltacja jest zbedna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 19:00
                  Prosze przejsc do konkretow. Czy czynnosci z zakresu higieny osobistej i
                  ogrodnictwa, ktore zlecilam zostaly wykonane? Wiesz Pan, ze dijabel siedzi w
                  szczegolach (specjalnie upodobal sobie sfilcowane owlosienie, czyli koltun).
                  Maszynista zajme sie w nastepnej kolejnosci.
                  • Gość: --Michal Ile raz mozna powtarzac. IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 19:10
                    Szanowna Pani. Mozna wielokrotnie jak sie okazuje. Wosk ktory zazwyczaj uzywam
                    do usuwania owlosienie z dupy [tak to moje ulubione slowo, choc kak i mook tez
                    sa przednie] zadzialal idealnie, wiec po koltunach nie ma slad, wlasciewie to
                    jest ale zniknie niebawem jak wnoiskuje z doswiadczen z dupa. Zadania
                    ogrodnicze wykonalem przy pomocy rumunskich pestycydow, co powinno rozwiac
                    wszelke watpliwosci dotyczace sterylnoasci mojej osoby w szerokim tego slowa
                    znaczeniu. Tylko ten maszynista, ale w koncu czy nie wystarczy motorniczy?
                    • Gość: Albertine Mozna powtarzac wiele razy a wykonaja i tak zle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 19:22
                      Kto kazal depilowac? Wyszczotkowac mowilam. Z wydepilowanego sie omskne. A
                      motorniczy sie nie nadaje, bo z motorniczym w czasie jazdy nie rozmawia sie, a
                      z maszynista i owszem, mozna.
          • Gość: ach Re: Ach nie ma za co, IP: proxy / *.cinfo.com.au 10.01.03, 18:17
            xurek podeslij nam fotke swojej pirani.no nie wstydz sie bambuska .
            • lolo271 Re: Ach nie ma za co, 10.01.03, 18:23
              Gość portalu: ach napisał(a):

> xurek podeslij nam fotke swojej pirani.no nie wstydz sie bambuska .
              • xurek Jezu, Lolo, 10.01.03, 18:27

To jego zona z moim mezem? A ja tutaj taka wierna, ze nawet w szopce nie...
                Boze, lece do domu, sprawdzic co on robi! I kiedy on to zrobil? Wiesz, jakie
                duze to dziecko?

Xurek w biegu, czesc
                • lolo271 Re: Jezu, Lolo, 10.01.03, 18:29
                  xurek napisała:

> ____________________________________________
                  > > <>...Podobne do tego ktore przyniosla twoja zona do domu ze szpitala
                  > .....
                  >
                  > To jego zona z moim mezem? A ja tutaj taka wierna, ze nawet w szopce nie...
                  > Boze, lece do domu, sprawdzic co on robi! I kiedy on to zrobil? Wiesz, jakie
                  > duze to dziecko?
                  >
                  > Xurek w biegu, czesc
                  • Gość: Loisaida Re: Jezu, Lolo, IP: *.NYCMNY83.covad.net 10.01.03, 19:48
                    www.zil.dircon.co.uk/mirror/strebcz.htm
                    • Gość: xurek Re: Jezu, Lolo, IP: *.170-130-66.que.mc.videotron.ca 10.01.03, 20:29
                      xurek to ja jestem danaz moja dana moge tak chrzanic do biaaalego rana
    • Gość: xurek Re: Wiem, ze takich watkow byly juz setki, IP: *.170-130-66.que.mc.videotron.ca 11.01.03, 05:18
      no idzcie joz na laczkie sie pasc wy chomiki,szweddki i inna halastra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka