mania_k 22.01.03, 12:48 Komu zalezy na tym aby to forum zniszczyc ? Twierdze ze nie jest to retoryczne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo271 Re: Forum 22.01.03, 12:52 <>...Czy to takie wazne?........... Malo jest ludzi chorych na tym swiecie? Jak masz cos do napisania to pisz........... Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Lolo, ja mam! 22.01.03, 13:55 wpisz sie na Bisa )), bedzie weselej, bo tu powoli zaduszki sie zaczynaja... Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
mania_k Xurku......... 22.01.03, 14:05 Sama sobie przeczysz piszac o zaduszkach bywajac na primie. Ale pomysl zaproszenia Lolka na Bis jest zasadny >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
xurek ja tu bywam dla tych paru 22.01.03, 14:15 rodzynek, co sie wciaz jeszcze na Bisa zapisac nie chca no i liczac na reanimacje.... Mania, a kim bylas w poprzednim wcieleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mania_k Re: ja tu bywam dla tych paru 22.01.03, 14:31 Jak sama zauwazylas jeszcze kilka swiatelek na tym forum sie pali wiec badzmy dobrej mysli. Kim jestem ...trudne pytanie Xurku mysle ze tobie tez by bylo trudno odpowiedzie na nie. Jacy jestesmy czy tacy jak sami chcemy to widziec czy jak postrzegaja nas inni ??? >>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
xurek przeceniasz glebie moich mysli, 22.01.03, 14:52 pytanie bylo bez podtekstow, czyli jakie nicki na forum sa/byly Twoje? Tak sformulowany bylem i jestem Xurkiem. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Lolo, ja mam! 22.01.03, 14:08 <>...Na bis?...........Xurek,dzieki........... Juz to widze,ban po tygodniu znajac swira roberta........ Wystarczy ze paluszek mu swedzi na czat............ _________________________________________________________ Zreszta mam juz dosyc pisania na forum.Jeszcze troszeczke popisze i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Lolo, odgrazasz sie prawie jak Artur, 22.01.03, 14:17 z tym przyszlym niepisaniem. Poza tym jezeli i tak chcesz przestac, to co Ci szkodzi, jezeli Robert Cie zbanuje? Poza tym Robert wcale nie jest taki straszny... Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Lolo, odgrazasz sie prawie jak Artur, 22.01.03, 14:27 <>...Wybacz ale twoj bis jest nudny i taki jakis dziwny...... Dlaczego nie poprosisz nie ro_ba-by cie zabawial,ostatnio na czat mialem niezla zabawe z nim................ Odpowiedz Link Zgłoś
xurek mocne strony 22.01.03, 15:03 kazdy ma inne (pomijajac tych, ktorzy nie maja zadnych). Robert ma wiele, ale wlasnie inne. Poza tym dlaczego mam nie prosisc Ciebie? No i nie chodzi o zabawianie mnie (moge sobie np. kupic ksiazke humorystyczna), tylko o ciekawe i przejzyste forum. Ja tak cie prosze, bo wydaje mi sie, ze Bis by zyskal (ale mialbys pole do popisu, zeby od oddziwnic i odnudnic) a tutaj i tak chcesz przestac, wiec strata zadna i nie z mojej winy. Poza tym mozesz jak Xurek, i tu i tam. Ja nie myslalam o wyborze, tylko o poszerzeniu horyzontow )) Ale jak nie to nie, reklame Bisa dla szerokiej publicznosci pozostawiam Swiatlu i watkowi ZAPRASZAMY... itd. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś