bogatymen 08.09.06, 19:54 Podczas urlopu na Malcie kupilem sobie w La Valetta koszulke ze zdjeciami George Bush senior z George W.Bush junior pod nimi podpis "DUMB AND DUMBER" ("glupi i glupszy"). Kapitalne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Re: To tak jak w Polsce. 08.09.06, 20:48 _czosnek_ napisała: Jaki narod, taki prezydent. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Czosnek czy piszesz o naszym lubianym prezydencie ??? "Kaczory" trafiły na rynek z okazji dziesięciolecia firmy produkującej ten papier. Na opakowaniu papieru są dwie kaczki - jedna patrzy w niebo, druga pije wodę z bajorka. Jest też informacja, że produkt jest "polski, naturalny, ekologiczny i przyjazny dla człowieka". wiadomosci.wp.pl/kat,9922,wid,8359063,prasaWiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: To tak jak w Polsce. 08.09.06, 20:53 no to se ludziska beda dupy kaczorami wycierac, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Dumb and dumber 08.09.06, 20:20 a ja na dyskotece ostatnio bylem i co jakis czas "kaczuszki" puszczali zgadnij, kto na duzym ekranie "tancowal"? Odpowiedz Link Zgłoś
bogatymen Nie jestem z Polski... 08.09.06, 20:36 tylko z Niemiec i tu chodza najlepsze dowcipy o Bushach. A chodzac w tej koszulce po Niemczech to codziennie ma kilku nowych przyjaciol, ktorzy bija brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Nie jestem z Polski... 08.09.06, 23:15 Niemcy mają też fajne Polen Witze. Wesoły naród. Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Dumb and dumber 09.09.06, 07:42 Bush prawdopodobnie zgodzi sie spotkac sie z premierem Polski. Udało się, ale rozmowa będzie zapewne bardzo krótka. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3606455.html Odpowiedz Link Zgłoś