Dodaj do ulubionych

See men shredded...

IP: *.dyn.optonline.net 18.03.03, 03:35
www.timesonline.co.uk/article/0,,3284-614607,00.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Kliken Re: See men shredded... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.03.03, 03:39
      No...Sadam bierze na powaznie przerobke surowcow wtornych...niemcy tez dobre
      mydlo robili...mam nadzieje ze marines ustrzela tego dupka w pierwszym dniu
      wojny
    • Gość: Hawaiian Pytanie:zydek czy po prostu glupi IP: *.rasserver.net 18.03.03, 03:45
      chociaz widze 3 wyjscie: zindyktronyzowany nalogowy ogladacz CNN>
      • Gość: --Michal Nareszcie ktos swiatly. IP: *.client.attbi.com 18.03.03, 05:44
        To gdzie czerpac te naprawde prawdziwe i zetelne informacje? Poprowac zagubine
        owieczki pasterzu!
        • Gość: Hawaiian Re: Nareszcie ktos swiatly. IP: *.rasserver.net 18.03.03, 05:53
          Gość portalu: --Michal napisał(a):

> To gdzie czerpac te naprawde prawdziwe i zetelne informacje? Poprowac zagubine
          > owieczki pasterzu!

alez to proste owieczko zagubiona: uzywaj glowy. A pomagaj sobie Itnernetem.
          Jak jeszcze bedziesz zagubiony - sluze linkami.
          Twoj pasterz z ukelele w jednej a laptopem w drugiej rece.
          • xurek Re: Nareszcie ktos swiatly. 18.03.03, 07:48
            albo poczekaj z dziesiec lat, to samo sie wyjasni. Jak z owa pielegniarka z
            Kuwejtu co to dramatycznym glosem o umierajacych noworodkach opowiadala smile)).

pozdrawiajac pokojowo w przededniu wojny,
            Xurek
            • Gość: Troll Re: Nareszcie ktos swiatly. IP: *.sympatico.ca 19.03.03, 01:40
              ... pokrentnie kolorowy? Czy ja dobrze widze?
          • Gość: --Michal Ja sie na "swiatowej pajeczynie" nie znam. IP: *.client.attbi.com 19.03.03, 02:31
            Dobrodzieju. Podajcie jakies godne zaufania zrudlo. Albo lepiej sami
            wyjasnijcie. Bo prze cierz niewystarczy napisac ze chujowe. Jakas kontr
            propozycja. Skad brac ta nieskalana wiedze? Gdzie szukac? Pasterzu.
            • Gość: jot-23 Re: Ja sie na 'swiatowej pajeczynie' nie znam. IP: *.dyn.optonline.net 19.03.03, 03:00
              Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Dobrodzieju. Podajcie jakies godne zaufania zrudlo. Albo lepiej sami
              > wyjasnijcie. Bo prze cierz niewystarczy napisac ze chujowe. Jakas kontr
              > propozycja. Skad brac ta nieskalana wiedze? Gdzie szukac? Pasterzu.

cos emmm... niezaleznego! to moze ten independent bedzie dobry?

kiedys byli dobre, "rycerz niepokalanej" siem nazywal... teraz tez jest...ale
              gadaja tylko o Matce Boskiej, zatracili misje dziejowa....chociaz, maja dalej
              zaciecie historyczne! chwala bogu!

"W historii czytamy o wielkich wodzach i zwycięzcach, którzy jednak nie
              potrafili ujarzmić swoich złych skłonności. Taki na przykład głośny Aleksander
              Wielki umiera przedwcześnie z powodu - rozwiązłego życia."

jebany, wychodzil bez szalika na dwor!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka