Gość: jot-23 IP: *.dyn.optonline.net 18.03.03, 03:35 www.timesonline.co.uk/article/0,,3284-614607,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kliken Re: See men shredded... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.03.03, 03:39 No...Sadam bierze na powaznie przerobke surowcow wtornych...niemcy tez dobre mydlo robili...mam nadzieje ze marines ustrzela tego dupka w pierwszym dniu wojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hawaiian Pytanie:zydek czy po prostu glupi IP: *.rasserver.net 18.03.03, 03:45 chociaz widze 3 wyjscie: zindyktronyzowany nalogowy ogladacz CNN> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nareszcie ktos swiatly. IP: *.client.attbi.com 18.03.03, 05:44 To gdzie czerpac te naprawde prawdziwe i zetelne informacje? Poprowac zagubine owieczki pasterzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hawaiian Re: Nareszcie ktos swiatly. IP: *.rasserver.net 18.03.03, 05:53 Gość portalu: --Michal napisał(a): > To gdzie czerpac te naprawde prawdziwe i zetelne informacje? Poprowac zagubine > owieczki pasterzu! alez to proste owieczko zagubiona: uzywaj glowy. A pomagaj sobie Itnernetem. Jak jeszcze bedziesz zagubiony - sluze linkami. Twoj pasterz z ukelele w jednej a laptopem w drugiej rece. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Nareszcie ktos swiatly. 18.03.03, 07:48 albo poczekaj z dziesiec lat, to samo sie wyjasni. Jak z owa pielegniarka z Kuwejtu co to dramatycznym glosem o umierajacych noworodkach opowiadala )). pozdrawiajac pokojowo w przededniu wojny, Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Nareszcie ktos swiatly. IP: *.sympatico.ca 19.03.03, 01:40 ... pokrentnie kolorowy? Czy ja dobrze widze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Ja sie na "swiatowej pajeczynie" nie znam. IP: *.client.attbi.com 19.03.03, 02:31 Dobrodzieju. Podajcie jakies godne zaufania zrudlo. Albo lepiej sami wyjasnijcie. Bo prze cierz niewystarczy napisac ze chujowe. Jakas kontr propozycja. Skad brac ta nieskalana wiedze? Gdzie szukac? Pasterzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Ja sie na 'swiatowej pajeczynie' nie znam. IP: *.dyn.optonline.net 19.03.03, 03:00 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Dobrodzieju. Podajcie jakies godne zaufania zrudlo. Albo lepiej sami > wyjasnijcie. Bo prze cierz niewystarczy napisac ze chujowe. Jakas kontr > propozycja. Skad brac ta nieskalana wiedze? Gdzie szukac? Pasterzu. cos emmm... niezaleznego! to moze ten independent bedzie dobry? kiedys byli dobre, "rycerz niepokalanej" siem nazywal... teraz tez jest...ale gadaja tylko o Matce Boskiej, zatracili misje dziejowa....chociaz, maja dalej zaciecie historyczne! chwala bogu! "W historii czytamy o wielkich wodzach i zwycięzcach, którzy jednak nie potrafili ujarzmić swoich złych skłonności. Taki na przykład głośny Aleksander Wielki umiera przedwcześnie z powodu - rozwiązłego życia." jebany, wychodzil bez szalika na dwor! Odpowiedz Link Zgłoś